• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Τα 7 σημεία του Πούτιν προς τους διεθνιστές! Αν δεν ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ, έρχεται ΠΟΛΕΜΟΣ

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Τα 7 σημεία του Πούτιν προς τους διεθνιστές! Αν δεν ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ, έρχεται ΠΟΛΕΜΟΣ
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

To el.gr έψαξε το έγγραφο που έστειλε η Μόσχα στους διεθνιστές του ΝΑΤΟ και σας παρουσιάζει το ζουμί

Δείτε τα σημαντικά σημεία από το έγγραφο 10 σελίδων, που δημοσιεύθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών (MFA) την Πέμπτη, που δείχνει ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους αρνήθηκαν να λάβουν υπόψη ακόμη και τις «κόκκινες γραμμές» της Ρωσίας καθώς και τα βασικά συμφέροντα ασφαλείας.

Όλα αυτά την ώρα που οι διεθνιστές δημοσιεύουν χάρτη με σχέδιο ρωσικής εισβολής, με κόκκινα βέλη να τρέχουν σε όλη την επικράτεια της Ουκρανίας και ενώ χθες είδατε ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από όλο αυτό το πολεμικό κλίμα που δημιουργούν (ΕΔΩ).

Τον χάρτη δημοσίευσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας την Πέμπτη για να απεικονίσει τον πιθανό «άξονα» κατά μήκος του οποίου θα μπορούσε να εκτυλιχθεί η ρωσική εισβολή, την οποία φυσικά η Μόσχα θα επιχειρήσει, άπαξ και συνεχιστεί η ΠΡΟΚΛΗΣΗ κατά της ίδιας της υπόστασης του ρωσικού κράτους.

«Η Ρωσία διατηρεί μια σημαντική στρατιωτική παρουσία που μπορεί να πραγματοποιήσει εισβολή χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση», έγραψε ο βρετανικός στρατός στο Twitter , περιγράφοντας τον χάρτη ως «πιθανό άξονα εισβολής του Προέδρου Πούτιν».

INTELLIGENCE UPDATE: Russia retains a significant military presence that can conduct an invasion without further warning.

Below demonstrates President Putin's possible axis of invasion. He still can choose to prevent conflict and preserve peace. pic.twitter.com/QHRM1wNwJG

— Ministry of Defence 🇬🇧 (@DefenceHQ) February 17, 2022

Για να μην συμβεί αυτό, επειδή η Ρωσία αργά ή γρήγορα ίσως αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αντιδράσει, η ηγεσία υπό τον Πούτιν εστιάζει σε επτά σημεία:

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ (ΑΚΟΜΑ) ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια να εισβάλει στην Ουκρανία, λέει η Μόσχα, ωστόσο παρουσίασε επτά σημεία, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τι μέλλει γενέσθαι!

Οι κατηγορίες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους για την ευθύνη της Ρωσίας για την «κλιμάκωση» στην Ουκρανία μπορούν να θεωρηθούν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο μόνο ως προσπάθεια πίεσης στην Μόσχα και απόρριψης ρωσικών προτάσεων για εγγυήσεις ασφαλείας, υποστηρίζει το ρωσικό έγγραφο, χαρακτηρίζοντας την σύγκρουση στην Ουκρανία «εντελώς εσωτερικού χαρακτήρα».

Η Μόσχα υποστηρίζει ότι η σύγκρουση μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσω της εφαρμογής των Συμφωνιών του Μινσκ και των μέτρων που προβλέπονται σε αυτές. Το ψήφισμα 2022 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ονομάζει το Κίεβο και τις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ ως ενδιαφερόμενα μέρη, ενώ η Ρωσία είναι μεσολαβητής μαζί με την Γαλλία και τη Γερμανία, στο λεγόμενο Μορφότυπο της Νορμανδίας. Για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ, η Δύση πρέπει να αναγκάσει το Κίεβο να εφαρμόσει τα μέτρα που συμφωνήθηκαν στο Μινσκ, να σταματήσει να στέλνει όπλα στην Ουκρανία, να αποσύρει όλους τους συμβούλους και εκπαιδευτές της, να σταματήσει τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ με τον στρατό της Ουκρανίας και να αποσύρει όλα τα ξένα όπλα που είχαν προηγουμένως παραδοθεί στο Κίεβο από το ουκρανικό έδαφος.

ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ

Η Ρωσία δεν «κατέλαβε» το ουκρανικό έδαφος το 2014, επέμεινε το ρωσικό ΥΠΕΞ, υποστηρίζοντας ότι «η απώλεια της εδαφικής ακεραιότητας από την ουκρανική κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα εσωτερικών διαδικασιών σε αυτή τη χώρα» και, συγκεκριμένα, επισημαίνοντας το πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, «οι δράστες των οποίων ξεκίνησαν την οικοδόμηση ενός εθνικιστικού κράτους παραβιάζοντας τα δικαιώματα των Ρώσων και των ρωσόφωνων, καθώς και άλλων εθνικοτήτων (βλ. Έλληνες)».

Υπό αυτές τις συνθήκες, λέει η Μόσχα, η περιοχή της Κριμαίας και η πόλη της Σεβαστούπολης διεξήγαγαν δημοψήφισμα για την επανένταξη της Ρωσίας, σύμφωνα με το κατοχυρωμένο από τον ΟΗΕ δικαίωμα αυτοδιάθεσης. «Δεν εφαρμόστηκε καμία βία ή εξαναγκασμός. Το ζήτημα του πού ανήκει η Κριμαία έχει κλείσει», ανέφερε το ΥΠΕΞ. Η Ουκρανία εξακολουθεί να θεωρεί τη χερσόνησο μέρος της επικράτειάς της και η κρατική της πολιτική είναι να την «επανενσωματώσει» με κάθε μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένης της βίας. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επίσης δεν αναγνωρίζουν την επανένταξη της Κριμαίας στην Ρωσία, αποκαλώντας την παράνομη «προσάρτηση».

ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΤΟ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Η Ρωσία «δεν έχει δυνάμεις στο έδαφος της Ουκρανίας», ανέφερε στο έγγραφο το ΥΠΕΞ, προσθέτοντας ότι οι αναπτύξεις στρατευμάτων εντός του εδάφους της ίδιας της Ρωσίας «δεν αφορούν και δεν μπορούν να αφορούν τα θεμελιώδη συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών». Αντίθετα, είπε η Ρωσία, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ έχουν επεκτείνει την στρατιωτική τους υποδομή προς τα ανατολικά, παραβιάζοντας τόσο την Συνθήκη του 1990 για τις Συμβατικές Δυνάμεις στην Ευρώπη (CFE) όσο και την Ιδρυτική Πράξη του 1997 για τις αμοιβαίες σχέσεις, τη συνεργασία και την ασφάλεια μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ. Η Μόσχα επιμένει στην απόσυρση «όλων των ενόπλων δυνάμεων και των όπλων των ΗΠΑ που έχουν αναπτυχθεί στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Βαλτική».

ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΥΡΩΝ» ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ενώ οι ΗΠΑ παραμένουν προσηλωμένες στην πολιτική του ΝΑΤΟ για «ανοιχτές πόρτες» – μη αποκλείοντας την είσοδο οποιασδήποτε χώρας στην συμμαχία – η Μόσχα σημείωσε ότι αυτό παραβιάζει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το ΝΑΤΟ τον Ιούνιο του 1991, να μην θέσει σε κίνδυνο τα νόμιμα συμφέροντα άλλων κρατών ή να δημιουργήσει νέες γραμμές διαίρεσης στην Ευρώπη.

Επίσης, έρχεται σε σύγκρουση με την αρχή του αδιαιρέτου της ασφάλειας, την οποία δεσμεύτηκαν οι ΗΠΑ σύμφωνα με τις συνθήκες που ίδρυσαν τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνεργασίας για την Ασφάλεια (ΟΑΣΕ), δηλαδή «να μην ενισχύσουν την ασφάλειά τους σε βάρος της ασφάλειας άλλων». «Καλούμε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να επιστρέψουν στις διεθνείς υποχρεώσεις τους στον τομέα της υποστήριξης της ειρήνης και της ασφάλειας», ανέφερε το ΥΠΕΞ της Μόσχας. «Αναμένουμε από την συμμαχία συγκεκριμένες προτάσεις για την μορφή και το περιεχόμενο των νομικών εγγυήσεων ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί περαιτέρω προς τα ανατολικά (βλ. Ουκρανία)».

ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΜΠΤΟ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ

Η Ουάσιγκτον πρέπει να αποδείξει ότι πιστεύει πράγματι στην αρχή της αδιαίρετης ασφάλειας, υποστήριξε η Μόσχα, κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι αρνούνται να εγκαταλείψουν την «αντιπαραγωγική και αποσταθεροποιητική πορεία» της αναζήτησης πλεονεκτημάτων για την ίδια και τους συμμάχους της σε βάρος των ρωσικών συμφερόντων ασφαλείας, ενώ απειλεί τα σύνορα της Ρωσίας. Κατά την άποψη της Μόσχας, το δικαίωμα των χωρών να «επιλέγουν ελεύθερα ή να αλλάζουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας τους, συμπεριλαμβανομένης της σύναψης συμμαχιών», το οποίο επικαλούνται οι ΗΠΑ, δεν είναι απόλυτο, αλλά είναι μόνο η μισή φόρμουλα που περιέχεται στις υπάρχουσες ευρωπαϊκές συνθήκες ασφάλειας.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΟ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δεν υπήρξε απάντηση στην ρωσική πρόταση να σταματήσει η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων εκτός της δικής του επικράτειας – κάτι που έχουν κάνει επανειλημμένα οι ΗΠΑ με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, κατά παράβαση της συνθήκης περί μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων (NPT), ανέφερε το ΥΠΕΞ. Τέτοια όπλα αναπτύσσονται επί του παρόντος στο έδαφος πολλών μελών του ΝΑΤΟ και είναι ικανά να στοχοποιήσουν την Ρωσία.

Η Μόσχα επιμένει ότι πρέπει να αποσυρθούν, να αποσυναρμολογηθεί η υποδομή για την ταχεία αναδιάθεσή τους στην Ευρώπη, ενώ το ΝΑΤΟ πρέπει να σταματήσει να εκπαιδεύει χώρες στο χειρισμό τέτοιων όπλων. «Χωρίς την αφαίρεση αυτού του ερεθιστικού παράγοντα, η συζήτηση για το θέμα των μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων είναι αδύνατη», είπε η Ρωσία.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΒΔΟΜΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αυξάνουν την στρατιωτική τους δραστηριότητα στα σύνορα της Ρωσίας, ενώ αγνοούν τις «κόκκινες γραμμές» της Μόσχας και τα θεμελιώδη συμφέροντα ασφάλειας, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΕΞ, περιγράφοντας την κατάσταση ως «αιτία συναγερμού». Η Ρωσία χαρακτήρισε τα τελεσίγραφα και τις απειλές για κυρώσεις ως «απαράδεκτα» και είπε ότι υπονομεύουν τις πιθανότητες επίτευξης πραγματικών διπλωματικών συμφωνιών. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες να συζητήσουν σταθερές και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για την ρωσική ασφάλεια, η Μόσχα θα αναγκαστεί να απαντήσει, μεταξύ άλλων «μέσω της εφαρμογής μέτρων στρατιωτικού-τεχνικού χαρακτήρα», ανέφερε το ΥΠΕΞ.

ΦΩΤΟ pixabay

el.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση
Slider

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση

by admin
3 ώρες ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
9 ώρες ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
19 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
21 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Με την Ελλάδα γέροντα τι θα γίνει;

Με την Ελλάδα γέροντα τι θα γίνει;

5 ημέρες ago
“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

2 ημέρες ago
Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    25 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr