• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι απάτη, οι ουκρανοί σκοτώνονται και ο Zelensky αρπάζει τα δισ. – Γιατί προειδοποιεί ο Trump;

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πλέον ζητιάνος της ενέργειας» κατέληξε ο Trump

Ενώ οι Ουκρανοί σκοτώνονται κατά εκατοντάδες καθημερινά, χάνουν εδάφη καθημερινά και η οικονομία τους έχει καταρρεύσει αφού η ύφεση φθάνει το -40% στο ΑΕΠ… ο Ουκρανός Πρόεδρος Zelensky βρίσκει πάντα χρόνο για φωτογραφήσεις και δημόσιες σχέσεις.
Ο Zelensky ζητάει συνεχώς χρήματα μάλιστα έχει προβλέψει ότι για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας απαιτούνται 750 δισεκ. δολάρια… ή 31 δισεκ. δολάρια τον μήνα για 24 μήνες….

Το τελευταίο παράδειγμα το περιοδικό Vogue
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας και η σύζυγος του πόζαραν για μια ρομαντική φωτογράφιση στο περιοδικό Vogue, όπου ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky εκφράζει την αγάπη του για την αγαπημένη του σύζυγο.
Πως βρίσκει χρόνο ο Zelensky για μια φωτογράφιση στο περιοδικό Vogue εν μέσω πολυάσχολου προγράμματος εμφανίσεων δημοσίων σχέσεων για άλλα μεγάλα δυτικά ιδρύματα;

Ο Volodymyr Zelensky ήταν τόσο απασχολημένος κάνοντας εμφανίσεις σε βιντεοσκοπημένα μηνύματα για τα βραβεία Grammy, το Φεστιβάλ των Καννών, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την λέσχη Bilderberg και έχοντας συναντήσεις με διασημότητες όπως ο Ben Stiller, ο Sean Penn και Bono and the Edge από το U2.

Η Ουκρανία δεν έχει πόλεμο ή κάτι τέτοιο;

Θα νόμιζε κανείς ότι μάλλον θα ήταν κάπως απασχολημένος και με τον πόλεμο.
Πολλοί επικρίνουν τον Zelensky… φωτογραφήσεις μόδας εν καιρώ πολέμου, δεν είναι και πολύ σοβαρό.
Ας συνεχίσουν να στέλνουν στην Ουκρανία οι αμερικανοί εβδομαδιαία πακέτα βοήθειας δισεκατομμυρίων δολαρίων για την προστασία της δήθεν «δημοκρατίας».

Συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης

Ορισμένοι δεν αποκλείουν ότι μπορεί να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης του τρόπου με τον οποίο σκεφτόμαστε τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Είναι ο πιο επιθετικά διαχειριζόμενος πόλεμος που έχουμε βιώσει ποτέ.
Από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο 2022, η προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι πρωτοφανής, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει έως και σήμερα, ενώ τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης απομονώνονται.
Επίσης βλέπουμε το νέο στοιχείο των μέσων μαζικής ενημέρωσης την άνευ προηγουμένου διαδικτυακή λογοκρισία.
Ποτέ στην κυριολεξία δεν έχουμε δει τόση συνολική προσπάθεια για χειραγώγηση του τρόπου με τον οποίο οι πολίτες σκέφτονται για έναν πόλεμο.
Και το εντυπωσιακό πρόκειται για να ένα πόλεμο όπου η Δύση συγκρούεται με την Ρωσία μέσω του Ουκρανικού στρατού…
Οι πολίτες υποφέρουν από τις οικονομικές επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού και ταυτόχρονα ανέχονται τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας κάτι δεν πάει καλά…

Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στο να θέλεις να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια για κάτι και στο να θέλεις να χειραγωγήσεις την αντίληψή τους για κάτι.
Υπάρχουν φορές που τα αληθινά γεγονότα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επηρεάσουν την αντίληψη των ανθρώπων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά εάν η ατζέντα είναι να χειραγωγήσετε την αντίληψη αντί να πείτε την αλήθεια, θα αναγκαστείτε απαραίτητα να βασιστείτε σε ψέματα, μισές αλήθειες, διαστρέβλωση ή και παράλειψη της αλήθειας όπου δεν εξυπηρετεί αυτή την ατζέντα.

Αν μας έλεγαν την αλήθεια για αυτόν τον πόλεμο, δεν θα λογόκριναν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Δεν θα λογόκριναν τις διαδικτυακές φωνές που διαφωνούν με τις επίσημες αφηγήσεις για την Ουκρανία.
Σίγουρα δεν θα έβαζαν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue για να αποκτήσει την συμπάθεια… του «καλού κόσμου».
Μας χειραγωγούν, και μας εξαπατούν.
Και μας χειραγωγούν και μας εξαπατούν και το αντιλαμβανόμαστε καθαρά μόνοι μας.

Ο Trump προειδοποιεί, όχι η ύφεση είναι ωραία λέξη έρχεται οικονομική καταστροφή στις ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος Trump, προειδοποίησε ότι η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε τροχιά μεγαλύτερης καταστροφής από την ύφεση.
«Το πού πάμε τώρα μπορεί να είναι ένα πολύ κακό μέρος», ανέφερε ο Trump.
«Πρέπει να βάλουμε σε τάξη τις ΗΠΑ, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα».
Κατά τον Trump η Πράσινη Νέα Συμφωνία θα συνθλίψει την οικονομική ανάπτυξη.

«Όχι ύφεση. Η ύφεση είναι ωραία λέξη. Θα έχουμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από την ύφεση. Θα έχουμε οικονομική καταστροφή»
Οι δηλώσεις Trump πραγματοποιήθηκαν αρκετές ημέρες πριν το Γραφείο Οικονομικής Ανάλυσης (BEA) μετά την συρρίκνωση του ΑΕΠ των ΗΠΑ κατά -0,9%.

Δύο συνεχόμενα τρίμηνα αρνητικής αύξησης του ΑΕΠ είναι ο ορισμός της ύφεσης, αν και η ύφεση στις Ηνωμένες Πολιτείες κηρύσσεται επίσημα από μια επιτροπή οικονομολόγων στο Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών (NBER) χρησιμοποιώντας έναν ευρύτερο ορισμό από τον κανόνας δύο τριμήνων.

Επικίνδυνος ο πληθωρισμός

Ο Trump κατηγόρησε τον Biden για την εκτίναξη του πληθωρισμού.
«Ο Biden δημιούργησε τον χειρότερο πληθωρισμό των τελευταίων 47 ετών.
Είμαστε στο 9,1% αλλά ο πραγματικός πληθωρισμός είναι πολύ μεγαλύτερος»

Είναι 17,3% ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ

Ένας εναλλακτικός δείκτης πληθωρισμού ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή που αναπτύχθηκε από τον οικονομολόγο Τζον Γουίλιαμς, και χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποιούσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1980, τοποθετεί τον πληθωρισμό στο 17,3% υψηλό 75 ετών.
Ο επίμονα υψηλός πληθωρισμός σε συνδυασμό με την οικονομική επιβράδυνση έχουν θέσει τη χώρα «στα όρια ενός καταστροφικού» στασιμοπληθωρισμού , που είναι ένας συνδυασμός επιτάχυνσης των τιμών και επιβράδυνσης της οικονομικής ανάπτυξης.
Ο πληθωρισμός κοστίζει στις οικογένειες σχεδόν 6.000 δολάρια το χρόνο, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε αύξηση φόρου, ο πληθωρισμός είναι ο χειρότερος φόρος για τις κοινωνίες γιατί χτυπάει όλους τους πολίτες οριζόντια και αδιάκριτα.

Τον πρώτο πλήρη μήνα στην εξουσία του Trump, τον Φεβρουάριο του 2017, ο βασικός δείκτης πληθωρισμού του δείκτη τιμών καταναλωτή (CPI) έφτασε στο 2,8% σε ετήσια βάση.
Υπό τον Biden, ο πληθωρισμός αυξήθηκε σταθερά, φθάνοντας στο 9,1% τον Ιούνιο του 2022, επίπεδα που δεν έχουν παρατηρηθεί εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια.
Η άνοδος των τιμών της ενέργειας ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που συμβάλλουν στον πληθωρισμό, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 50% του μετρούμενου πληθωρισμού, σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics.

Διπλασιάστηκε η τιμή της βενζίνης

Από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Biden πολέμησε την πετρελαϊκή βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της άδειας του αγωγού Keystone XL, διέκοψε τις γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ομοσπονδιακά εδάφη και τερμάτισε τις επιδοτήσεις σε ορυκτά καύσιμα.
Η τιμή της βενζίνης είναι περίπου διπλάσια από αυτή που ήταν όταν ο Biden ανέλαβε την εξουσία, με τον πρόεδρο να κατηγορεί διάφορους παράγοντες, όπως η έλλειψη ικανότητας διύλισης, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η απληστία των εταιριών.
Πριν από δύο χρόνια, ήμασταν ενεργειακά ανεξάρτητοι.
Ήμασταν ακόμη και ενεργειακά κυρίαρχοι.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πλέον ζητιάνος της ενέργειας» κατέληξε ο Trump.

www.bankingnews.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
8 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
8 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
8 ώρες ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
Slider

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
10 ώρες ago
Next Post
Η πιο ακραία νομοθεσία του κόσμου για τις αμβλώσεις ψηφίστηκε στη Νέα Ζηλανδία

Η πιο ακραία νομοθεσία του κόσμου για τις αμβλώσεις ψηφίστηκε στη Νέα Ζηλανδία

Δρ.Κ. Βαρδάκας : “ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και την ανακαλύπτει ως Πίστη στον ΑΓΙΟ ΘΕΟ” άραγε τι θα ζήσουμε που θα…

Δρ.Κ. Βαρδάκας : "ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και την ανακαλύπτει ως Πίστη στον ΑΓΙΟ ΘΕΟ" άραγε τι θα ζήσουμε που θα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr