• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μας είπαν ότι η Θάλεια είχε εξάνθημα στο πόδι» λέει ο αδερφός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που «έσβησε»

4 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ»

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η τραγική είδηση του χαμού της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο πρώτο εκπαιδευτικό της ταξίδι.

«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε ο αδελφός της αδικοχαμένης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα».

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης όπου εισήχθη σε ΜΕΘ: «Μας πήραν εχθές να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν εκεί»  είπε ο αδερφός της νεαρής δοκίμου.

Ο αδερφός της ανέφερε ότι η 19χρονη καλούσε συχνά την οικογένειά της και μέχρι τώρα δεν είχε παραπονεθεί για κάτι: «Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως. Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή» κατέληξε ο αδερφός της νεαρής κοπέλας.

Σοκ και πένθος στη Λάρισα

Η τραγική είδηση έπεσε σαν «κεραυνός» στον τόπο καταγωγής της, την Λάρισα. Η 19χρονη που έμενε στη συνοικία του Ιπποκράτη και εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το περασμένο έτος, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς της και τον αδελφό της.

Σήμερα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε τον θάνατό της κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία, από την πρώτη στιγμή που η 19χρονη ενημέρωσε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Η ναυτική δόκιμος εμφάνισε πυρετό και στη συνέχεια παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr.

Σημειώνεται ότι στον εκπαιδευτικό πλου συμμετείχαν 158 δόκιμοι σε δύο πλοία, τη φρεγάτα «Κανάρης» και το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς», στο οποίο επέβαινε η 19χρονη. Τα δύο πλοίο είχαν κατεύθυνση τη Νάπολη, ωστόσο όταν ανακοινώθηκε η ασθένεια της 19χρονης, επέσπευσαν τον κατάπλου. Η δόκιμος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Del Mare της Νάπολης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εμφανίσει αιμορραγικό εξάνθημα και έπειτα σηψαιμία. Η νεαρή εισήχθη στη ΜΕΘ και στην Ιταλία έσπευσαν γιατροί από την Ελλάδα. Παρά τις προσπάθειές τους, η 19χρονη άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Η αιτία θανάτου της 19χρονης παραμένει άγνωστη.

Η σορός της θα μεταφερθεί σήμερα στην Ελλάδα με με C-130 και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.

Άλλοι δύο φοιτητές με πυρετό

Πυρετό και πόνο στο στομάχι έχουν εκδηλώσει άλλοι δύο φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, οι οποίοι συμμετείχαν στον εκπαιδευτικό πλου. Οι δυο τους έχουν μεταφερθεί ίδιο στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι τα συμπτώματα παραπέμπουν σε δηλητηρίαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι φοιτητές να υπέστησαν δηλητηρίαση ενώ βρίσκονταν στην Τυνησία.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

newsbreak.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Έκκληση βοήθειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση βοήθειας

by admin
2 εβδομάδες ago
Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
1 μήνα ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 μήνες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
2 μήνες ago
Next Post
Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο καθηγητής Γιώργος Τεκέογλου στον Σπάρτο Κοζάνης

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο καθηγητής Γιώργος Τεκέογλου στον Σπάρτο Κοζάνης

ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 65 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 65 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr