• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σαμίρ και ο Μαχέρ οι 2 Σύροι που είναι πίσω από την ανατίναξη της γέφυρας Κριμαίας. Ο οδηγός μπορεί να έγινε καμικάζι εν αγνοία του. Παγιδεύθηκε από…

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Ο Σαμίρ και ο Μαχέρ οι 2 Σύροι που είναι πίσω από την ανατίναξη της γέφυρας Κριμαίας. Ο οδηγός μπορεί να έγινε καμικάζι εν αγνοία του. Παγιδεύθηκε από…
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

….τον συγγενή του ιδιοκτήτη του οχήματος; Πυροδοτήθηκε εξ αποστάσεως από υποβρύχιο drone;

δεξιά ο οδηγός αριστερά ο 25χρονος ιδιοκτήτης

Wargonzo: ”Φαίνεται ότι η εκδοχή μας επιβεβαιώθηκε. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ερευνητές της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής εντόπισαν τα στοιχεία του φορτηγού και του ιδιοκτήτη του. Πρόκειται για κάτοικο της επικράτειας του Κρασνοντάρ, έχουν ξεκινήσει ανακριτικές ενέργειες στον τόπο διαμονής του.”

Ο Σαμίρ και ο Μαχέρ 2 Σύροι που είναι πίσω από την ανατίναξη της γέφυρας Κριμαίας. Ο οδηγός μπορεί να έγινε καμικάζι εν αγνοία του. Παγιδεύθηκε από τον συγγενή του ιδιοκτήτη του οχήματος; Πυροδοτήθηκε εξ αποστάσεως; O 25χρονος ιδιοκτήτης που αν και κάτοικος Ρωσίας είναι στο εξωτερικό κατέγραψε ένα βίντεο και δηλώνει αθώος.

“Εγώ, ο Yusubov Samir Seymur-Ogly, γεννημένος το 1996, δεν έχω καμία σχέση με αυτό που συνέβη στη γέφυρα της Κριμαίας. Το φορτηγό είναι εγγεγραμμένο για μένα, ο θείος του Yusubov, Makhir Nasib-Ogly, εργάζεται σε αυτό. Έχω ασχοληθεί με τη μεταφορά φορτίου ζωή μου», λέει ο τύπος στο βίντεο. O wargonzo μεταφέρει ότι έχουν καταγωγή από Συρία οι εμπλεκόμενοι.

Ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη μ’ εκρηκτικά στη γέφυρα της Κριμαίας χρησιμοποιήθηκε για να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση εν αγνοία του, αναφέρει το RBC, επικαλούμενο πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με την πηγή της δημοσίευσης, πιθανώς, ο οδηγός μπορεί να μην γνώριζε για την προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση, έλαβε εντολή για τη μεταφορά λιπασμάτων μέσω Διαδικτύου.

Η πηγή είπε επίσης ότι ειδικοί εκρηκτικών βρίσκονται στο σημείο, θα καθορίσουν τη «φύση και την προέλευση των εκρηκτικών».

Γίνεται λόγος για συνδυασμένη χρήση υποβρύχιου drone που έλεγχε εξ αποστάσεως τον εκρηκτικό μηχανισμό του φορτηγού στο δρόμο της γέφυρας
Η έκρηξη σημειώθηκε όταν οι δεξαμενές καυσίμων περνούσαν στη σιδηροδρομική γραμμή.
Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή είπε ότι η επίθεση σκότωσε τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους έναν άνδρα και μια γυναίκα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα στο παγιδευμένο φορτηγό.
 Ο άλλος νεκρός είναι ο οδηγός….

Το πρωί της 8ης Οκτωβρίου σημειώθηκε έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας. Σύμφωνα με την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή, ένα φορτηγό εξερράγη στη γέφυρα, η οποία οδήγησε στην πυρκαγιά δεξαμενών καυσίμων. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.Ο 1 ήταν ο οδηγός του φορτηγού καμικάζι.

Σύμφωνα με τοtelegram Baza, ιδιοκτήτης του φορτηγού είναι ο 25χρονος Samir Yusubov. Δήλωσε ότι δεν ήταν στη γέφυρα της Κριμαίας δεν εμπλέκεται και ότι ο θείος του ασχολούνταν με τη μεταφορά φορτίου.

Στη δημοσιότητα διακινείται φωτογραφία του φερόμενου ως οδηγού του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας. Πρόκειται για τον 51χρονο Μαχίρ Γιουσούμποφ, ξάδερφο του ιδιοκτήτη του φορτηγού. Συγγενείς τον αναγνώρισαν από το βίντεο από την έρευνα.

Ο Μαχίρ, σύμφωνα με συγγενείς, ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Ασχολήθηκε με ιδιωτικές μεταφορές – έπαιρνε παραγγελίες σε διάφορους ιστότοπους. Πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, ξαναταξινόμησε το αυτοκίνητο για τον ανιψιό του, Samir Yusubov, αλλά στην πραγματικότητα συνέχισε να εργάζεται για το αυτοκίνητο.

Ο Σαμίρ Γιουσούμποφ, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας, κατέγραψε ένα μήνυμα βίντεο στο οποίο δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την έκρηξη. Παρόλα αυτά, τώρα ερευνώνται τα διαμερίσματα των συγγενών του. Ο ίδιος ο άνδρας δεν βρίσκεται στη Ρωσία.«Εγώ, ο Σαμίρ Γιουσούμποφ, δεν έχω καμία σχέση με αυτό που συνέβη στη γέφυρα της Κριμαίας» , λέει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο τιμόνι του φορτηγού που εξερράγη βρισκόταν ο θείος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο 51χρονος Μαχίρ Γιουσούμποφ.

Περίεργες αυτές οι εναλλαγές καθεστώτος ιδιοκτησίας του φορτηγού μεταξύ θείου κι ανιψιού. Είναι Σύροι Σαμίρ ο ένας Μαχέρ ο άλλος….

Όλο τον Σεπτέμβριο, το φορτηγό ταξίδευε γύρω από την επικράτεια του Κρασνοντάρ, όπου έπεφτε τακτικά στις κάμερες CCTV.

Σήμερα στις πέντε το πρωί το αυτοκίνητο ήταν στο χωριό Στρέλκα. Η απόσταση μεταξύ των δύο τελευταίων σημείων της διαδρομής μπορούσε να καλυφθεί σε μισή ώρα, αλλά το αυτοκίνητο την κάλυψε σε έξι! Από προχθές ο Μαχέρ δεν έχει επικοινωνήσει με τους συγγενείς του. Τώρα αναζητείται όλη η οικογένεια και οι συγγενείς.

Ανάληψη ευθύνης από Γραφείο Προεδρίας Ζελένσκι δια του επικεφαλής συμβούλου του Mykhaïlo Mykhaïlovytch Podoliak πριν τα μαζέψουν οι Ουκρανοί και μιλήσουν για προβοκάτσια επίθεση των Ρώσων. Ανάληψη ευθύνης μιας τόση καραμπινάτης τρομοκρατικής ενέργειας. Οι εγκέφαλοι μίλησαν τα εκτελεστικά όργανα είναι άλλη υπόθεση.

”Κριμαία, η γέφυρα, η αρχή. Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί, ό,τι εκλάπη πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία, ό,τι κατέκτησε η Ρωσία πρέπει να εκδιωχθεί.”

Crimea, the bridge, the beginning. Everything illegal must be destroyed, everything stolen must be returned to Ukraine, everything occupied by Russia must be expelled. pic.twitter.com/yUiSwOLlDP

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) October 8, 2022

Στη συνέχεια τα μάζεψε: “… το φορτηγό που εξερράγη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μπήκε στη γέφυρα από τη ρωσική πλευρά. Άρα στη Ρωσία πρέπει να αναζητήσουμε τις απαντήσεις (…) όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ρωσική ανάμειξη”.

dimpenews.com

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
38 λεπτά ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
10 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
12 ώρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
18 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

11 ώρες ago
Το «Ένζυμο Που Τρώει Την Πλάκα Των Αρτηριών»: Θαύμα Της Επιστήμης Ή Viral Υπερβολή;

Το «Ένζυμο Που Τρώει Την Πλάκα Των Αρτηριών»: Θαύμα Της Επιστήμης Ή Viral Υπερβολή;

3 ημέρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

6 λεπτά ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr