• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

4 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την δράση του 53χρονου βιαστή εις βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, που την κακοποιούσε κατ΄ εξακολούθηση σεξουαλικά και την εξέδιδε σε άλλους άνδρες, ενώ η δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων έπειτα από ενδελεχή έρευνα για σχεδόν έναν μήνα, αριθμεί τις 1.000 σελίδες. Οι αρχές εξετάζουν επίσης αν ο κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, είχε και συνεργούς.

Στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου. Περιέχει μεταξύ άλλων τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες αλλά και τα ονόματα και τα τηλέφωνα ατόμων τα οποία επικοινωνούσαν με προφίλ φαινομενικά της 12χρονης, που στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται στο στάδιο ταυτοποίησης των συγκεκριμένων προσώπων που υπενθυμίζεται, πως ενώ το κορίτσι μίλησε για τουλάχιστον 10 άνδρες που το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά, ο πραγματικός αριθμός των ενόχων ανέρχεται στους 213. Όπως έδειξε και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 53χρονος μέσω του chat που διαχειριζόταν, είχε δημιουργήσει προφίλ σε πλατφόρμα γνωριμιών, όπου αναρτούσε τα βίντεο της ανήλικης, ενώ είχε δεχτεί 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες του. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσοι ήταν αυτοί που βίασαν την ανήλικη, έναντι 50 έως 70 ευρώ, χρήματα που πάντα έπαιρνε ο ίδιος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις ερχόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες συλλήψεις και προς το παρόν στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει πέντε άτομα, που φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη. Πολλοί είναι και αυτοί, που εκτιμάται, ότι θα κληθούν να δώσουν και κατάθεση. Το παιδί θα κληθεί να αναγνωρίσει στο πρόσωπο τους κάποιον από αυτούς που πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Άλλωστε η εισαγγελία άσκησε τη Δευτέρα ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της μητέρας της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε πως, μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού για τα αδιανόητα μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενόσω βρισκόταν σε διακοπές, έτρεξε και κατήγγειλε πάρα πολύ γρήγορα το περιστατικό στο ΑΤ Κολωνού, εκεί δεν τη δέχτηκαν αμέσως κι εν τέλει την παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ.

«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει “γιατί παίζεις τόσες ώρες με το κινητό, τι κάνεις;”. Και πήγε να της το πάρει για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε».

Η ίδια λέει ότι επικοινώνησε αμέσως με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία εργαζόταν μάλιστα ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά, ούσα εκλεγμένη σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων. Η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες. Η μητέρα αποκάλυψε πως η γυναίκα του 53χρονου προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να συγκαλύψει την υπόθεση λέγοντας, ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία διότι θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

«Με πήρε τηλέφωνο και της το είπα. Ξέρετε τι μου είπε; “Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Και μου έλεγε “Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “Είσαι σοβαρή; Θα έπρεπε η ίδια να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα, όχι να μου λες αυτά τα πράγματα». Αναφέρει η ίδια, ότι γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει τα έξοδα που θα χρειαζόταν η 12χρονη για ψυχολογική υποστήριξή.

Η μητέρα του κοριτσιού επισημαίνει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ, όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει εκείνη με τα ίδια της τα χέρια. «Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει και ως εκεί. Ούτε αποζημίωση, ούτε λεφτά θέλω».

zougla.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
3 ώρες ago
Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!
Slider

Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!

by admin
3 ώρες ago
Σαντορίνη: «Τιμή» για τον νεκρό να ποδοπατάνε τις στάχτες του – Αυτός είναι ο «σεβασμός» που εμπνέει η αποτέφρωση!
Slider

Σαντορίνη: «Τιμή» για τον νεκρό να ποδοπατάνε τις στάχτες του – Αυτός είναι ο «σεβασμός» που εμπνέει η αποτέφρωση!

by admin
4 ώρες ago
ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για Ντόρα Μητσοτάκη Ρωσία
Slider

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για Ντόρα Μητσοτάκη Ρωσία

by admin
12 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΑΓΙΕΣ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΑΓΙΕΣ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

3 ώρες ago
Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

4 ημέρες ago
Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr