• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ολόκληρη η δήλωση του FSB για τρομοκρατική στη γέφυρα Κριμαίας. Σύλληψη 8 υπόπτων εκ των οποίων Ρώσοι,Ουκρανοί,Αρμένιος.

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Ολόκληρη η δήλωση του FSB για τρομοκρατική στη γέφυρα Κριμαίας. Σύλληψη 8 υπόπτων εκ των οποίων Ρώσοι,Ουκρανοί,Αρμένιος.
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οργανώθηκε από Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών Ουκρανίας!

Ολόκληρη η δήλωση του FSB για την έκρηξη στη γέφυρα Κριμαίας.

Στο πλαίσιο της ποινικής υπόθεσης σχετικά με την επίθεση στη γέφυρα Κριμαίας συνελήφθησαν 8 ύποπτοι υπήκοοι Ρωσίας, Ουκρανίας, Αρμενίας σύμφωνα με το FSB.

Φωτογραφίες των υπόπτων της επίθεσης στη γέφυρα Κριμαίας όσο και το σκάνερ του φορτηγού σε ένα πόστο τελωνείου δημοσιοποιήθηκαν από υπηρεσίες ασφάλειας της Ρωσίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο φορτηγά. Εκρηκτικός μηχανισμός καμουφλαρισμένος σε ρολά με ταινία κατασκευής πολυαιθυλενίου, στάλθηκε από το βουλγάρικο λιμάνι Ρούσε
στο Πότι Γεωργίας.
Από εκεί – στην Αρμενία, όπου το φορτίο εκτελωνίστηκε σύμφωνα με τους κανόνες της EAEU. Στις 4 Οκτωβρίου, σε φορτηγό DAF με πινακίδες Γεωργίας, το φορτίο διέσχισε τα ρωσογεωργιανά σύνορα στο σημείο ελέγχου Upper Lars και στις 6 Οκτωβρίου παραδόθηκε και εκφορτώθηκε στη βάση χονδρικής του Armavir.
Στο Kuban, τα έγγραφα φορτίου άλλαξαν ξανά. Και το φορτίο με ένα νέο φορτηγό στάλθηκε στην Κριμαία.
Ο έλεγχος της κίνησης του φορτίου σε όλη τη διαδρομή και τις επαφές με τους συμμετέχοντες διενεργήθηκε από υπάλληλο της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως «Ιβάν Ιβάνοβιτς».

”όπως η έρευνα το διαπίστωσε ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν καμουφλαρισμένος σε ρολά με μια ταινία πολυαιθυλενίου σε 22 παλέτες συνολικού βάρους 22770 kg και στις αρχές Αυγούστου στάλθηκε από το λιμάνι της Οδησσού στην πόλη της Βουλγαρίας Ruse στο πλαίσιο του συμβολαίου no 02/08/2022 μεταξύ LLC ”Translogistik UA” (Kiev) και ”Baltex Capital S.A” (Ruse).

FSB: τα εκρηκτικά στάλθηκαν στις αρχές Αυγούστου με πλοίο από το λιμάνι της Οδησσού της Ουκρανίας σε αυτό της Ρούσε στη Βουλγαρία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πότι της Γεωργίας και στη συνέχεια στάλθηκαν στην Αρμενία πριν φτάσουν οδικώς στη Ρωσία, σύμφωνα και πάλι με την FSB.

Οι ρωσικές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εισήλθε στη Ρωσία στις 4 Οκτωβρίου σε φορτηγό με πινακίδες Γεωργίας, πριν φτάσει στη ρωσική περιοχή Κρασνοντάρ, που συνορεύει με την Κριμαία, στις 6 Οκτωβρίου, δύο ημέρες πριν από την έκρηξη.

Η FSB ισχυρίζεται ότι αυτή η «τρομοκρατική επίθεση» οργανώθηκε από την ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, διασφαλίζοντας ότι ένας πράκτορας από το Κίεβο είχε συντονίσει τη διαμετακόμιση εκρηκτικών και είχε έρθει σε επαφή με διάφορους μεσάζοντες..

”Oυκρανοί πολίτες Tsyurkato Mikhail Vladimirovich γεννηθείς το 1975,Kovach Denis Olegovich γεννηθείς το 1970, Solomko Roman Ivanovich 1971 γεν., Γεωργιανοί πολίτες Inosaridze Sandro, μεσίτης ονόματι ”Levan” κι ο Αρμένιος πολίτης Terchanyan Artur γεν. το 1985. Από 29 Σεπτεμβρίου ως 3 Οκτώβρη 2022 στο Ερεβάν στον τερματικό Transalliance το φορτίο εκτελωνίστηκε σύμφωνα με τους κανόνες της EuAsEC και τα έγγραφα αντικαταστάθηκαν και στάλθηκαν από GU AR GROUP LLC (Δημοκρατίας Αρμενίας,Alaverdi) κι ο παραλήπτης ”Leader”(Moscow)” αναφέρθηκε στην ειδική υπηρεσία..

Αργότερα η FSB σημείωσε στις 4 Οκτώβρη σε φορτηγό DAF με πινακίδες Γεωργίας το φορτίο διέσχισε τα ρωσο-γεωργιανά σύνορα στο check point του Verkhny Lars και στις 6 Οκτώβρη παραδόθηκε και ξεφορτώθηκε στη βάση χονδρικής πώλησης του Armavir στο έδαφος του Krasnodar.

”στις 8 Οκτώβρη τρέχοντος με τη βοήθεια R. Solomko, ενός πολίτη Ουκρανού Zlob Vladimir Vasilyevich γεν. 1987 και 5 άλλων Ρώσων πολιτών τα έγγραφα εκ νέου τροποποιήθηκαν , ο αποστολέας αναφέρθηκε ως LLC”TEK-34”(Oulianovsk) και ως παραλήπτης μια ανύπαρκτη εταιρία στη Δημοκρατία Κριμαίας” μεταφέρει το FSB.

H ειδική υπηρεσία δήλωσε ότι την ίδια ημέρα οι παλέτες φορτώθηκαν στο φορτηγό ενός Ρώσου πολίτη Yusubov Makhir γεν. 1971 ” που έφυγε για Συμφερούπολη και στις 8/10/22 στις 6.30 π.μ στη γέφυρα της Κριμαίας ανατινάχθηκε.”

”Στον ίδιο χρόνο ο έλεγχος της διακίνησης εμπορευμάτων στο σύνολο διαδρομής-δρομολογίου και επαφών με συμμετέχοντες στο σύστημα της εγκληματικής μεταφοράς επιτελέστηκαν από έναν εργαζόμενο της κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπ. Άμυνας που παρουσιάστηκε ως Ivan Ivanovich” που χρησιμοποίησε για συντονισμό ένα ανώνυμο εικονικό νούμερο αγορασμένο από internet κι ενεργοποιημένο για έναν Ουκρανό πολίτη κάτοικο της πόλης Μινσκ.Kremenchug Andreychnko Sergei Vladimirovich γεν.το 1988 ”όπως πιστεύει ο FSB”.

Η ειδική υπηρεσία θεωρεί τον επικεφαλή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας το Kirill Budanov ως τον οργανωτή της τρομοκρατικής επίθεσης στη γέφυρα Κριμαίας.” Ο οργανωτής της τρομοκρατικής επίθεσης στη γέφυρα Κριμαίας είναι η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπ. Άμυνας Ουκρανίας ο αρχηγός της Kirill Budanov , υπάλληλοι και πράκτορες” διαβεβαιώνει η ρώσικη αντιτρομοκρατική.

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
35 λεπτά ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
10 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
12 ώρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
18 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

11 Προμήθειες Επιβίωσης για Κάθε Κρίση

11 Προμήθειες Επιβίωσης για Κάθε Κρίση

4 ημέρες ago
Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

6 ημέρες ago
Ενας ακόμη Ξαφνικός Θάνατος. Αυτή τη φορά γονείς στο Πήλιο βρήκαν νεκρό τον 9χρονο γιο τους

Ενας ακόμη Ξαφνικός Θάνατος. Αυτή τη φορά γονείς στο Πήλιο βρήκαν νεκρό τον 9χρονο γιο τους

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr