• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΞΕΣΠΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;;; Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
ΞΕΣΠΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;;; Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Θα γίνει ντόμινο που θα αποτελέσει έναυσμα για την απόλυτη «αποκαθήλωση» των πολιτικών της Δύσης;;;

Νέα έφοδο πραγματοποιεί η βελγική αστυνομία στα γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου για περαιτέρω έρευνες στο πλαίσιο του Qatargate, σύμφωνα με το Politico.

Σε ανακοίνωσή της, η βελγική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πάνω από τέσσερις μήνες, για διαφθορά, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνεχίζεται. Ήδη από την Παρασκευή, με τη στήριξη των υπηρεσιών ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχουν «παγώσει» τα πληροφοριακά στοιχεία δέκα κοινοβουλευτικών επιτελείων, προκειμένου να μην εξαφανιστούν.

Το Politico σε δημοσίευμά του υποστηρίζει επιπλέον ότι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ελέγχεται από τους αρμοδίους.

Ο κ. Σχοινάς είχε βρεθεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εκ μέρους της Επιτροπής, ενώ είχε επικριθεί από ευρωβουλευτές για τα tweets του σχετικά με το Κατάρ τους τελευταίους μήνες. Σε ένα πρόσφατο tweet, επαίνεσε το Κατάρ για τη «σημαντική και απτή πρόοδο στις εργασιακές μεταρρυθμίσεις», ζητώντας να διατηρηθούν οι μεταρρυθμίσεις αυτές.

Όπως μεταδίδει το Politico, ο Έλληνας αντιπρόεδρος είχε κεντρική συμμετοχή στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εισηγηθεί την άρση των απαιτήσεων για την έκδοση βίζας για το Κατάρ και το Κουβέιτ τον Απρίλιο, η οποία θα καταργούσε τη βίζα για τους Καταριανούς που ταξιδεύουν στην ΕΕ για έως και 90 ημέρες σε οποιαδήποτε περίοδο 180 ημερών – είτε για επαγγελματικούς, τουριστικούς ή οικογενειακούς λόγους.

Τι γράφει ο αρχισυντάκτης του Politico, Nicholas Vinocur:

«Ποιος είναι ο επόμενος; Καθώς η σκόνη πέφτει, αρκετοί ευρωβουλευτές είπαν ότι αναμένουν περαιτέρω αποκαλύψεις. Η έρευνα της βελγικής αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα l’Echo, η αστυνομία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητες της DROI, της υποεπιτροπής του Κοινοβουλίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Tweets του Σχινά: Γενικότερα, αξιωματούχοι που έχουν επανειλημμένα διαφημίσει τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις του Κατάρ, όπως ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μαργαρίτας Σχοινάς, πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο του κοινού».

Ο συγκεκριμένος Έλληνας πολιτικός, στον απόηχο της φερόμενης σύλληψης της Εύας Καϊλή, έχει συγκεντρώσει τα “πυρά” και από άλλους κατοίκους των Βρυξελλών.

Μία εξ αυτών είναι και η επικεφαλής της ευρωομάδας της αριστεράς, Manon Aubry, η οποία έγραψε σε tweet της:

«Θα ήταν επίσης χρήσιμο να εξεταστούν οι δεσμοί μεταξύ του Κατάρ και όλων των μελών των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Για παράδειγμα, ο Έλληνας δεξιός Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς έχει επίσης πολλαπλασιάσει τα ραντεβού και τους επαίνους για το εμιράτο».

Tageszeitung: Απλώς η κορυφή του παγόβουνου

«Μπορεί η καθαιρεθείσα αντιπρόεδρος Εύα Καϊλή να είναι τώρα η ´διπλωμάτης του Κατάρ`, αλλά ήταν Γερμανοί πολιτικοί της Χριστιανικής Ένωσης CDU/CSU που συμμετείχαν σε πολυτελή ταξίδια στο Μπακού μετά την ένταξη του Αζερμπαϊτζάν στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Από φέτος, το Αζερμπαϊτζάν θεωρείται ´αξιόπιστος` προμηθευτής φυσικού αερίου στην Ε.Ε.», σχολιάζει η Tageszeitung του Βερολίνου, για την οποία το σκάνδαλο διαφθοράς πιθανότατα να έχει πολύ ευρύτερες προεκτάσεις.

Όπως σημειώνει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «οι πέντε συλλήψεις και η απομάκρυνση μίας από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φαίνεται να είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου που δεν διακρίνει ούτε την αριστερά ούτε τη δεξιά, ούτε τη βόρεια ή τη νότια Ευρώπη». «Ούτε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα έπρεπε να κοιμάται ήσυχη, καθώς η εισαγγελία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση της συμφωνίας για τα εμβόλια της Pfizer. Υπάρχουν παρατυπίες στην προμήθεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού – τα SMS της φον ντερ Λάιεν με τις λεγόμενες Big Pharma λέγεται ότι δεν μπορούν να εντοπιστούν», γράφει ο συντάκτης, για τον οποίο διαφαίνεται ως μονόδρομος η εξασφάλιση περισσότερης διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων και το lobbying.

«Θα πρέπει να είναι υποχρεωτική η δημοσίευση των συναντήσεων μεταξύ βουλευτών και εκπροσώπων συμφερόντων στο μητρώο των λόμπι και τρίτες χώρες θα πρέπει να περιλαμβάνονται στον κατάλογο» προτείνει η taz, σε συνδυασμό με ένα ανώτατο όριο στις πρόσθετες αποδοχές των Ευρωβουλευτών, προειδοποιώντας ότι, σε διαφορετική περίπτωση, «η ευρωπαϊκή δημοκρατία θα αποδυναμωθεί περαιτέρω, θα είναι ευάλωτη στη διαφθορά και τα μελλοντικά παιχνίδια εξουσίας θα κερδίζονται από λαϊκιστές, όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός».

intime

el.gr

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση
Slider

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση

by admin
44 λεπτά ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
7 ώρες ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
16 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
18 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

5 ημέρες ago
Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

5 ημέρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

18 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr