• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΠΗ ΖΩΗ
0
ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ

Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες μην εμφανιστεί καμία και κανένας μετά τις εκλογές και μας πει ότι φταίνε οι κυβερνώντες αλλά η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική μας και από μας εξαρτάται αν θα συνεχίσουμε να έχουμε Πατρίδα και να υπάρχουμε σαν λαός .
1. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
α. Συμφωνία Πρεσπών.
Όταν έγινε συμφωνία κατέβηκαν όλοι σε διαδηλώσεις, κατηγορώντας την Κυβέρνηση ότι πρόδωσε τα Εθνικά Συμφέροντα . Αλλά Ο Κύριος Βενιζέλος στον ΟΗΕ είπε ότι δεχόμαστε την Ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό , η τωρινή Κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την Συμφωνία για να βγει στην Εξουσία αλλά εδρεώθηκε η μακεδονική Γλώσσα με την Βούλα δικαστηρίου εντός της Ελλάδος.

β. Συνεκμετάλλευση
Μας είπε Η Κυρία Μπακογιάννη καθώς επίσης και Ο Κύριος καρατζαφέρης για συνεκμετάλλευση αλλά κανένα Μ.Μ.Ε δεν το έκανε θέμα.

γ. Θαλάσσιες Ζώνες
Οι Θαλάσσιες ζώνες δεν είναι μόνο η Υφαλοκρηπίδα αλλά είναι και τα υπόλοιπα ( 12 Ν.Μ. – Συνορεύουσα Ζώνη – ΑΟΖ ) , αλλά ο πρωθυπουργός μας κάνει Μούγκα στην Στρούγκα . Τα αλιευτικά σκάφη των Τούρκων φτάνουν στα Κύθηρα , στις Κυκλάδες αλλά καμία αντίδραση . Για το ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΙΓΑΙΟ κανείς δεν βγάζει τσιμουδιά .

δ. Συμβούλιο εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας.
Γιατί η Ελλάδα δεν τέτοιο συμβούλιο ? Γιατί Ο Πρωθυπουργός έχει δίπλα του ανθρώπους από το ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο είναι γνωστό για τις απόψεις του?
ε. Γιατί δεν άνοιξε μύτη για τις δηλώσεις του Κύπριου Ηγέτη ( Αυτά που είπε για τον Κύριο Μητσοτάκη ) ?
Από ποιές Δυνάμεις δεν προχώρησε Ο Αγωγός μεταφοράς Ενέργειας μέσω Ελλάδας ?

2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
α. Μπιρμπίλη.
Η πράσινη ενέργεια άνοιξε με την Υπουργό του Γεωργάκη αλλά μέχρι το 2019 είχε μείνει στο Συρτάρι.

β. Μόλις βγήκε Ο Κύριος Μητσοτάκης έκανε τις εξής κινήσεις . Έστειλε τον Κύριο Χατζιδάκη και υπέγραψε το Χρηματιστήριο Ενέργειας στο 100% για την Ελλάδα ενώ άλλες Ευρωπαϊκές χώρες υπέγραψαν έως 50% . Δεύτερη ενέργεια έκλεισε τα εργοστάσια Λιγνίτη ενώ η Γερμανία τα άφησε σε λειτουργία έως το 2050 .

γ. Έδωσε το βάρος στις ΑΠΕ χωρίς να υπάρχει υποδομή Αποθήκευσης ενέργειας και χωρίς να υπολογίσει το κόστος από το Φυσικό Αέριο , ενώ με τους Λιγνίτες το κόστος ήταν κάτω από 60% .
Πολλοί επιστήμονες έστειλαν επιστολές στην Κυβέρνηση και του έλεγαν για τα αρνητικά αυτής της Πολιτικής καθώς και το κόστος ( περίπου 11 δις ) αλλά ” ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ”

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Θα σταθώ στα τελευταία ότι την 31 Δεκεμβρίου τελειώνει Η Ρήτρα προσαρμογής λόγω Πανδημίας και από 01 Ιανουαρίου αρχίζει η Δημοσιονομική Πειθαρχία την οποία το Ελληνικό κράτος την υπολογίζει στα 20 Δις . Αυτά από που θα μαζευτούν? Όλοι υποφέρουν μετά το πρώτο Δεκαήμερο αλλά οι Ολιγάρχες κερδίζουν ασύστολα , τι έχει κάνει γιά αυτό ?

4. ΥΓΕΙΑ
α. Το 2022 υπηρετούσαν στο Σύστημα Υγείας περίπου 8.000 λιγότερο προσωπικό . Γινόντουσαν Διαμαρτυρίες από όλα τα επαρχιακά Νοσοκομεία αλλά ουδείς πήρε χαμπάρι , διότι κανένα Μ.Μ.Ε δεν το αναδείκνυε . Εξεδόθη εγκύκλιος ότι Γιατοί άλλης ειδικότητας να εξετάζουν ασθενείς με άλλα συμπτώματα , αλλά και αυτό καταργήθηκε μετά από διαμαρτυρίες . Ανοίγουν σαν μανιτάρια ιδιωτικά κέντρα Υγείας σε όλες τις Πρωτεύουσες των Νομών αλλά ουδείς ασχολείται .
β. Τώρα βγαίνει και τι μας λέει ότι θα φτιάξει το ΕΣΥ κλείνοντας Νοσοκομεία και αναδεικνύοντας τον ιδιωτικό τομέα .

5. ΠΑΙΔΕΙΑ
Τι έχει κάνει μέχρι τώρα ? προωθεί την Ιδιωτική παιδεία ( Βλέπε Αρσάκειο στο οποίο η ατιμωρησία βγάζει μάτι ) . Φτιάχνει Πανεπιστημιακή Αστυνομία την οποία κατήργησε για λόγους μόνο προσλήψεων.
Στα σχολεία επικρατεί Φόβος με διάφορα Προγράμματα τάχα αξιολόγησης , αξιολόγηση εκπαιδευτικών χωρίς Υποδομή , με την εγκατάσταση Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών οι οποίοι είναι αρεστοί και εξυπηρετούν το σύστημα .

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Μπορεί σε πολλούς να μην είναι γνωστές αναφορές από την Παγκόσμια Κοινότητα για την Ελευθερία του Τύπου και της Δικαιοσύνης ότι Η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο αλλά όχι μόνο δεν άνοιξε Μύτη αλλά η Κυβέρνηση έβγαζε ψεύτες τους πάντες .

7. ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Πόσα διατάγματα καταργήθηκαν με Νομοθετικές Πράξεις είτε απευθείας είτε με την ψήφιση μέσω της Πλειοψηφίας ? Πόσα Δικαιώματα των Πολιτών καταργήθηκαν ? Πόσα Νομοθετικά Διατάγματα έβαλαν ΒΕΤΟ στην Δικαιοσύνη έτσι ώστε να ενεργήσουν σύμφωνα με τα θέλω της Κυβέρνησης ?

8. ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
Ποιός μπορεί να μας πει ότι έχουμε πραγματικό πολίτευμα την Δημοκρατία και όχι ΜΟΝΑΡΧΙΑ η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ?

9. ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

α. Το εκ’ προθέσεως εγκλημα των τεμπών ?

β. Εγκλήματα κατά των Γυναικών ?

γ. Ληστείες μετά φόνου ?

δ. Εγκλήματα της Μαφίας ?

ε. Ληστείες – καταστροφές Ιδιοκτησίας ?
Τι από όλα τα παραπάνω έχουν τιμωρηθεί ? ποιές ποινές έχουν υποβληθεί ? Πόσοι ένοχοι έχουν συλληφθεί ?

10. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Μέχρι τις εκλογές του 2019 Η Ν.Δ έβγαζε καθημερινό δελτίο για τους λαθρομετανάστες . Μετά την εκλογή της όλα εσιώπησαν , έγινα επεισόδια στα Νησιά , οι ίδιοι άνθρωποι φύλαξαν τα σύνορα διότι άλλως σήμερα η Ν.Δ δεν θα ήταν στην εξουσία .

Είπε καθαρά ότι θέλει να αντικαταστήσει το πληθυσμό της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες αλλά δεν άνοιξε Μύτη . Και βέβαια η φοβερή δήλωση της Σημερινής Υφυπουργού μετανάστευσης ” ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ”
Επειδή λοιπόν δεν θέλω να κουράσω άλλο τι μας μένει ?

Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ , Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΎΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΎΜΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
19 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
21 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
1 ημέρα ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Το ΧΑΡΑΓΜΑ του Θηρίου το 2026 5 Τεχνολογίες που ΗΔΗ Δοκιμάζονται – Αποκάλυψη 13

Το ΧΑΡΑΓΜΑ του Θηρίου το 2026 5 Τεχνολογίες που ΗΔΗ Δοκιμάζονται – Αποκάλυψη 13

6 ημέρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

1 ημέρα ago
Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr