• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ BAS_4

BAS_4 : Η μεγαλοφυής τακτική του Μωυσή του Ραβή

3 έτη ago
in BAS_4, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
BAS_4 : Η μεγαλοφυής τακτική του Μωυσή του Ραβή
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Όποιος διαβάζει τα άρθρα μου θα αναρωτηθεί τι λέω. Πώς είναι δυνατόν να λέω μεγαλοφυή έναν, που τον θεωρώ στόκο; Και όμως, προσέξτε!

Εκεί που όλοι έχουν στόχο τον Μητσοτάκουλα, πετιέται ένας “λαγός” (το ποιός ή από που πετάχτηκε δεν έχει σημασία, αλλά το ποιός το εκμεταλεύεται) και όλοι κυνηγούν τον λαγό ενώ ο Μητσοτάκουλας “κάνει παιχνίδι” άνετος και με στυλ. Δεν μπορώ να μην το επικροτήσω σαν τακτική.

Το θέμα είναι πως το καταφέρνει με το τάκα-τάκα νιονιό του. Απλά το παιδί είναι διαβαστερό. Έχει το βιβλίο οδηγιών στο γραφείο του και ακολουθεί κατά γράμμα το τι λέει. Ο ανθυπο-ανθυπο-ανθυπο-ταγκαλάκος ακούει τον ταγκαλάρχη Schwab και μέσω αυτού τον αρχιτάγκαλο, τον ΜΑΤΣ. Είναι το κλασσικό που λέμε ότι η Ελλάδα μειονεκτεί από τους οίκους ανοχής, διότι οι τελευταίοι έχουν τάξη και ιεραρχία και δεν είναι “μπάτε, στόκοι, αλέστε”.

Στην Σχολή Ευελπίδων το επίγραμμα λέει «ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ». Εντάξει οι προαναφερόμενοι το τηρούν σαν “άρχεσθαι λαγών, άρχειν επί στύσει” και βρίθουν από λαγουδάκια και κουνελάκια, φύσει και παρά φύσει.

Πατριώτες, αν ακούγατε τον Χριστό, θα ξέρατε ότι ο πονηρός μας πλανά ευκολότατα, όταν δεν επικαλούμαστε τον Χριστό, κι αν ο Χριστός μπορεί να καθιστά τους αγράμματους αλιείς πανσόφους, ο αρχιτάγκαλος μπορεί να κάνει τους στόκους πονηρότερους από όσους δεν έχουν Χριστό!

Συνεχίστε να κυνηγάτε τη ΝΙΚΗ ενώ ο ανθυποταγκαλάκος πανηγυρίζει στις εξέδρες (www.triklopodia.gr/bas_4-και-ο-μητσοτάκης-πανηγυρίζει-στις-εξ/ ) και οργώνει την Ελλάδα σπέρνοντας λαθρομετανάστες και τουρκικά προπύργια.

Από την άλλη “πατριώτες και παληκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια”. Ακόμα να ξεμπλέξουν τα ζωνάρια τους, επιστήμονες άνθρωποι. Μπεχλη-μπίδι ο ένας, Βο-ρ-βορης ο άλλος, δεν ξέρω τί ο τρίτος αλλά βρε παιδιά, που πολλοί παρουσιάζεστε σαν ορθόδοξοι, αυτά δίδαξε ο Χριστός; Εκείνος είπε στον εχθρό γύρνα και το άλλο μάγουλο να σε ραπίσει και σεις στον αδελφό… κατάκριση; Είναι βέβαια η εποχή πονηρή. Εδώ μου εκμυστηρεύτηκε αδελφός ότι έκανε ευγενέστατη πρόταση γάμου σε πνευματική του αδελφή, ζητώντας την ευλογία του κοινού γέροντα, και εκείνη του έκοψε και την καλημέρα …, που λες και στον περίεργο γείτονα! Σημεία των καιρών της αποστασίας! Αγάπη ΜΗΔΕΝ. Μόνο για τον Κούλη (www.triklopodia.gr/bas_4-στοπ-πλέον-το-μητσοτάκη-γμιέσι-αλλά/ )

BAS_4

ΥΓ – Κάποτε στις αφίσσες με τις φάτσες των εγκληματιών έγραφε WANTED. Σήμερα δεν γράφει απλά γράφει ΨΗΦΙΣΤΕ, αλλά απειλεί να τον ψηφίζουν μέχρι Δεύτερης Παρουσίας..

Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον 1ο χρόνο χαίρονται. Εκτός από την Ελλάδα, που χαίρονται απ’το 1974 μέχρι σήμερα… ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ (www.triklopodia.gr/bas_4-μητροπολιτα-αμβροσιεεε/ ).

Δείτε όμως μια πολύ επίκαιρη ιστορία :

Ένας Ρωσοεβραίος πήρε την άδεια για να ταξιδέψει στο Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο της Μόσχας, οι τελωνοφύλακες βρήκαν ένα άγαλμα του Λένιν στις αποσκευές του.

– Τι είναι αυτό; ρωτάει ο τελωνοφύλακας .

– Είναι ο σύντροφος Λένιν, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια του σοσιαλισμού και δημιούργησε το ελπιδοφόρο μέλλον του ρωσικού λαού. Το παίρνω μαζί μου σαν μόνιμη ανάμνηση του ήρωά μας.

Ο αξιωματικός τον άφησε να περάσει χωρίς προβλήματα και με κάποιο θαυμασμό για τον πατριωτισμό του.

Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ τον ρωτούν:

– Τι είναι αυτό εδώ;

– Είναι ο Λένιν, αυτό το μπάσταρδο, παιδί π@υτάνας που κατάφερε, έναν Εβραίο σαν και μένα να με διώξει από τη Ρωσία. Φέρνω αυτό το άγαλμα για να το μπορώ να τον βρίζω κάθε μέρα της ζωής μου.

Ο Ισραηλινός αξιωματούχος το άφησε να περάσει χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις. Όταν εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι, έβαλε το άγαλμα στη μέση του σαλονιού και κάλεσε όλους τους φίλους του σε δείπνο.

Ένας από αυτούς, δείχνοντας το άγαλμα, ρώτησε

– Ποιος είναι αυτός;”

– είναι δέκα κιλά ατόφιο χρυσάφι που έφερα από τη Ρωσία χωρίς να πληρώσω ούτε ένα γαμημένο φόρο, ούτε τελωνειακούς δασμούς.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Η πολιτική είναι η ικανότητα να λες τα ίδια σκατά, με διαφορετικό τρόπο, για να εξαπατάς κάποιους μαλάκες, που δεν βλέπουν τίποτα πέρα από τον φανατισμό τους.

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
19 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
21 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
1 ημέρα ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Το ΧΑΡΑΓΜΑ του Θηρίου το 2026 5 Τεχνολογίες που ΗΔΗ Δοκιμάζονται – Αποκάλυψη 13

Το ΧΑΡΑΓΜΑ του Θηρίου το 2026 5 Τεχνολογίες που ΗΔΗ Δοκιμάζονται – Αποκάλυψη 13

6 ημέρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

1 ημέρα ago
Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Στο πίσω μέρος του διεστραμμένου εγκεφάλου τους σχεδιάζουν, αλλά …

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr