• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Secrets & Lies

3 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
Secrets & Lies
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ιδού γιατί και η Περιστέρα θα επέλεγε να συνεργαστεί με τον ταλαντούχο Έλληνοαυστριακό σχεδιαστή Mario Schwab, γιο του Klaus Schwab

Ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι.

Ο ΠΟΥ εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με μια «ασυνήθιστη αύξηση» περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε μωρά που γεννήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

By The Wrong Man

Η αύξηση της μυοκαρδίτιδας ήταν δραματική. Ένα νοσοκομείο στην περιοχή της Νότιας Ουαλίας ανέφερε μόνο ένα κρούσμα μυοκαρδίτιδας σε βρέφη και νεογνά τα τελευταία έξι χρόνια.

Ωστόσο, σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, μεταξύ Ιουνίου 2022 και Απριλίου 2023, «δέκα μωρά ηλικίας κάτω των 28 ημερών παρουσίασαν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας» στο ίδιο νοσοκομείο.

«Ξέρω τι σκέφτεσαι σε αυτό το σημείο», είπε ο παρουσιαστής των Epoch Times, Roman Balmakov. «Τι θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε αυτήν την αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας στα μωρά κατά τα έτη 2022 έως 2023; Θα μπορούσε να έχει να κάνει με τη μεγάλης κλίμακας ώθηση για να εμβολιαστούν πλήρως όλοι στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων;».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υποπτεύεται ότι ο εντεροϊός θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτής της ανησυχητικής αύξησης των ποσοστών μυοκαρδίτιδας. Ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι οι εμφανίσεις μυοκαρδίτιδας λόγω αυτού του ιού είναι τυπικά «σπάνιες».

Παραμένει απορίας άξιο γιατί ο ΠΟΥ δεν εξετάζει ή δεν συνεχίζει μια έρευνα για το εάν το πειραματικό εμβόλιο, το οποίο έχει χορηγηθεί σε εκατομμύρια εγκύους, ενδέχεται να συνδέεται με αυτήν την ανησυχητική τάση.

Στη πραγματικότητα δεν είναι άξιο απορίας μια και ο ΠΟΥ εμφανίζεται όλα αυτά τα χρόνια υποστηρικτής του επίσημου αφηγήματος της planδημίας που θέλει τον ιό φυσικής προέλευσης -και όχι εργαστηριακής παρασκευής και βιολογικό όπλο όπως τον χαρακτήρισε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs-τις μάσκες, τα lockdowns, τις διασωληνώσεις χρήσιμες και τα εμβόλια ασφαλή και αποτελεσματικά.

Είναι τόσο εξώφθαλμη η παγκόσμια επιχείρηση ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού.

Δημογραφικό: … 29 λέξεις
Άκουσα και τις δυο ομιλίες του Πρωθυπουργού στις προγραμματικές δηλώσεις με ενδιαφέρον να δω τι είπε για το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα.
Σε 141 λεπτά ομιλιών αθροιστικά, αφιέρωσε 29 δευτερόλεπτα, ήτοι 0,3% του συνολικού χρόνου.
Διάβασα άρθρα για τις προγραμματικές δηλώσεις της αρμόδιας Υπουργού. Δεν διάβασα κανέναν μετρήσιμο στόχο για το συγκεκριμένο θέμα.
Επισημαίνω ένα ακόμη red flag.
Το θέμα δεν είναι κομματικό. Είναι εθνικό. Και η Κυβέρνηση είναι της Ελλάδας. Πέρασαν οι εκλογές. Πιέστε όσο και όπως μπορείτε.

Ο κ. Παλαιοδήμος όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν μας χρειάζονται-όπως κατ΄επανάληψη υποστήριξε ο σύμβουλος του WEF ιστορικός Yuval Harari.

Σχεδόν το σύνολο των εκλεγμένων ηγετών της Δύσης έχουν προσαρμόσει το κυβερνητικό τους πρόγραμμα στην ατζέντα του WEF.

To ίδιο και οι ηγέτες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακόμη και εάν ο Τσίπρας ήτο πρωθυπουργός και η Περιστέρα σχεδιάστρια μόδας ή ιδιοκτήτρια σχετικού Οίκου όπως το Zeus + Δione της Μαρέβας Μητσοτάκη, δεν έχουμε ουδεμία αμφιβολία ότι και η Περιστέρα θα επέλεγε να συνεργαστεί με τον ταλαντούχο Έλληνοαυστριακό σχεδιαστή Mario Schwab.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione)

Ο Marios Schwab γεννήθηκε το 1977 από Ελληνίδα μητέρα, τοπογράφο, και πατέρα Αυστριακό, σχεδιαστή στηθόδεσμου. Έτσι από μικρό παιδί θυμάται να παρατηρεί τα γυναικεία στήθη.

Ο Marios βρίσκεται τουλάχιστον από το 1996 ανάμεσα στους πολύ υποσχόμενους σχεδιαστές αλλά η συνεργασία του με τον Οίκο Zeus + Δione ως creative director πρόεκυψε εν μέσω planδημίας, το 2021.

Το όνομα της Ελληνίδας μητέρας του Mario είναι Νiki και το όνομα του Αυστριακού πατέρα του είναι Klaus.

Ακριβώς Klaus Schwab.

Βέβαια πρόκειται για συνωνυμία με τον ιδρυτή του WEF και ίσως κάποια μακριά συγγένεια.

Αρκεί πάντως να ονομάζεσαι Schwab για να τη βγάλεις καθαρή καθώς οι συμπτώσεις του WEF με την planδημία ως εργαλείο της μεγάλης επαναφοράς είναι εντυπωσιακές.

Ο ιδρυτής του WEF απαίτησε να εμβολιαστούμε άπαντες. Το ίδιο και ο Bill Gates και ο Tony Blair οι δε 3 πρώην πρόεδροι Clinton, Obama και Bush εμφανίστηκαν σε κοινό video να μας παροτρύνουν να εμβολιαστούμε ενώ ο Biden έλεγε 17 φορές τη μέρα στους Αμερικανούς να πάνε να εμβολιαστούν. Για το καλό μας.

Στο μεταξύ τώρα που εκατοντάδες χιλιάδες εμβολιασμένοι πεθαίνουν ξαφνικά αυτό που απομένει να μας πουν οι προλαλήσαντες είναι ότι πάνω τους περιμένουν τα ουρί του παραδείσου.

Ο Robert F. Kennedy Jr. τώρα προηγείται σε νέα δημοσκόπηση των Biden και Trump όσο αφορά την ευνοϊκότητα-σύμφωνα με το Forbes.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία του 2024, Robert F. Kennedy Jr. συγκεντρώνει υψηλότερους αριθμούς ευνοϊκότητας από τους Biden και Trump σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του The Economist και YouGov.

Το Robert F. Kennedy Jr. βλέπει ευνοικά το 49% των ερωτηθέντων και αρνητικά από μόλις το 30%, αφήνοντάς τον με καθαρή βαθμολογία 19 μονάδων – υψηλότερη από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο στη δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε 1.500 ενήλικες ερωτηθέντες από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου.

Ο Biden είχε αρνητική καθαρή βαθμολογία ευνοϊκότητας 9 μονάδων, με το 52% των ερωτηθέντων να τον βλέπει κάπως ή πολύ δυσμενώς, ενώ το 45% έχει πολύ ή κάπως ευνοϊκές εντυπώσεις και ο Τrump είχε αρνητική καθαρή βαθμολογία 10 μονάδων, με το 53% να τον βλέπει αρνητικά και 43% ευνοϊκά.

Ο Kennedy Jr έχει δεχτεί την υποστήριξη μίας σειράς από μεγιστάνες της Τεχνολογίας όπως ο ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, ο ιδρυτής της Social Capital, Chamath Palihapitiya και ο επιχειρηματίας κεφαλαιούχος David Sachs.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter Elon Musk τον φιλοξένησε για μια συζήτηση στο Twitter Spaces νωρίτερα αυτό το μήνα, αν και δεν έχει υποστηρίξει έναν υποψήφιο του 2024 και λέει ότι ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει συνομιλίες με όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.

O Robert F. Kennedy  μιλώντας στο “Jesse Watters Primetime” αναφερόμενος στο βιβλίο του”The Real Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health”, υποστήριξε πως εάν ο Fauci διέπραξε εγκλήματα  φυσικά, θα έλεγα στον γενικό εισαγγελέα να τον διώξει, όχι να καθυστερήσει».

«Πιστεύω ότι ιδιαίτερα, με το να αποκλείσουμε την έγκαιρη θεραπεία από τους Αμερικανούς, συγκεντρώσαμε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων στον κόσμο», είπε ο Kennedy.

«Έχουμε μόνο το 4,2% του πληθυσμού του πλανήτη, αλλά είχαμε το 16% των θανάτων από τον COVID σε αυτή τη χώρα και αυτό ήταν από κακή πολιτική», πρόσθεσε. “Υπάρχουν χώρες που έκαναν το αντίθετο από αυτό που κάναμε εμείς που παρείχαν ιβερμεκτίνη, υδροξυχλωροκίνη, άλλες πρώιμες θεραπείες στους πληθυσμούς τους και είχαν το 1/200 του ποσοστού θνησιμότητας. Υπάρχουν πολλά, πολλά πράγματα που έγιναν από τους υγειονομικούς αξιωματούχους εκείνη την εποχή, παρότι γνώριζαν ότι θα ήταν επιβλαβή».

kourdistoportocali.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

by admin
19 ώρες ago
Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ανάλυση του Ακαδημαϊκού Παναγόπουλου: Προσωπικός Αριθμός και ψηφιακή ταυτότητα – Τι κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα;

by admin
1 ημέρα ago
Γιατί ο Μάικ Άνταμς λέει ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ – Και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιατί ο Μάικ Άνταμς λέει ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ – Και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;

by admin
2 ημέρες ago
Δύο Σύγχρονοι Ελληνικοί Εφιάλτες: Ιδιοκατοίκηση και Ενοίκιο!…   Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δύο Σύγχρονοι Ελληνικοί Εφιάλτες: Ιδιοκατοίκηση και Ενοίκιο!… Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
3 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

Η ΕΕ προετοιμάζει το έδαφος για το ψηφιακό ευρώ και το τέλος της ιδιωτικότητας

11 ώρες ago
Το «Ένζυμο Που Τρώει Την Πλάκα Των Αρτηριών»: Θαύμα Της Επιστήμης Ή Viral Υπερβολή;

Το «Ένζυμο Που Τρώει Την Πλάκα Των Αρτηριών»: Θαύμα Της Επιστήμης Ή Viral Υπερβολή;

3 ημέρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

11 λεπτά ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr