• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Λιακόπουλος: Γιατί ο Μητσοτάκης διακινδυνεύει να διαλύσει τη Ν.Δ. για ένα θέμα σοβαρό μεν, δευτερεύον δε;;;

Κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση.

3 έτη ago
in Slider, ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Μητσοτάκης διακινδυνεύει να διαλύσει την Ν.Δ.,το τελευταίο μεγάλο κόμμα στην Ελλάδα και να φέρει ιταλοποίηση του πολιτικού συστήματος με αμέτρητα υποκόμματα και αποκόμματα, για να μην υπάρχει σχεδόν ποτέ σταθερή κυβέρνηση.

Όλα αυτά όχι για το θέμα της επίσημης συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, πράγμα που ήδη είναι νόμιμο, αλλά για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από αυτά. Αυτό περιορίζει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό και μιλάμε για την λύση πράγματι υπαρχόντων προβλημάτων μιάς πραγματικής μειοψηφίας.

Η ποιότητα βέβαια μιάς δημοκρατίας καθορίζεται από το αν μπορεί να διευθετήσει τα προβλήματα των μειοψηφιών, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τα δικαιώματα των πλειοψηφιών.

Το πραγματικό πρόβλημα που υφίσταται αυτή τη στιγμή, δεν είναι το αν ένας ομοφυλόφιλος θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Αυτό είναι μεν κάτι σεβαστό, αλλά όχι ικανό, ώστε να θέσει σε κίνδυνο την πολιτική ομαλότητα σε μία χώρα με αμέτρητα προβλήματα όπως η Ελλάδα. Το πραγματικά υφιστάμενο πρόβλημα, είναι το ότι σε ένα ζευγάρι δύο ανδρών που ζουν με το ήδη υφιστάμενο νόμιμα σύμφωνο συμβίωσης, αν ο ένας εκ των δύο έχει παιδί, ο άλλος δεν μπορεί να το υιοθετήσει. Αυτό το πρόβλημα, για τα ήδη υφιστάμενα παιδιά, μπορεί να λυθεί με μία απλή νομοθετική ρύθμιση, ή με ένα προεδρικό διάταγμα, όπως τόσα και τόσα έχουν ρυθμιστεί στο παρελθόν, αφού θα δοθεί λύση όχι σε υποθετικό πρόβλημα αλλά σε ζωντανό.

Έλα όμως που ο πρωθυπουργός, δεν θέλει να λύσει αυτό το πράγματι υφιστάμενο σοβαρό πρόβλημα μιάς ισχνής μειοψηφίας, αλλά θέλει να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, αφού ακούμε ότι ίσως και εκατό βουλευτές της Ν.Δ. μπορεί να μην πάνε να ψηφίσουν ή να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Αν κάτι δεν πάει καλά για την Ν.Δ. μπορεί να ξεκινήσει πόλεμος και να δούμε ένα νέο δεξιό κόμμα να ξεπηδάει και ψηφοφόρους τόσο της Ν.Δ. αλλά και των άλλων μικρών κομμάτων της δεξιάς να πηγαίνουν σε αυτό, αφού δεν θα έχει όπως λένε το “στίγμα” της Νέας Τάξης και του εθνικού και θρησκευτικού ξεπεσμού.

Για όσους δεν “ανήκουμε” σε κόμματα, δεν μας ενδιαφέρει και καθόλου μάλιστα τι θα γίνει με το κόμμα της Ν.Δ., μας ενδιαφέρει όμως η πολιτική ανωμαλία, ειδικά όταν βλέπουμε ότι μπορεί να προέλθει από ένα θέμα που στη συνείδηση της συντριπτικότατης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών είναι δευτερεύον, τη στιγμή μάλιστα που το ήδη πράγματι υφιστάμενο πρόβλημα, μπορεί να λυθεί με μία απλή κίνηση με προεδρικό διάταγμα.

Εκείνο που θα μείνει άλυτο θα είναι το πρόβλημα της θέλησης δύο ομοφυλόφιλων ανδρών, να αποκτήσουν παιδί με υιοθεσία, πράγμα που και το παρόν νομοσχέδιο ούτως ή άλλως δεν λύνει πλήρως, αφού απαγορεύει τη “χρήση” παρένθετης μητέρας, δήθεν προστατεύοντας την προσωπικότητα των γυναικών. Το νομοσχέδιο που έρχεται, υπόψιν ότι δεν εμποδίζει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών να μείνουν και οι δύο έγκυες από τράπεζα σπέρματος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αν δεν ερχόταν το εν λόγω νομοσχέδιο, το μόνο πρόβλημα που δεν θα λυνόταν, θα ήταν η δυνατότητα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ξένων παιδιών, αφού τα ήδη υφιστάμενα δικά τους, θα μπορούσαν να υιοθετηθούν, από τον με σύμφωνο συμβίωσης σύντροφό τους, με ένα απλό προεδρικό διάταγμα, χωρίς να ανοίξει (πολιτική) μύτη.

ΓΙΑΤΙ πάει ο Μητσοτάκης να θέσει σε κίνδυνο την πολιτική ομαλότητα για μία τόσο ισχνή μειοψηφία;;;;;

Θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

el.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
Slider

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
5 ώρες ago
Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
Slider

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
6 ώρες ago
Νικητές…. Γιάννης Φρύδας
Slider

Νικητές…. Γιάννης Φρύδας

by admin
6 ώρες ago
Συναγερμός στη Σίλικον Βάλεϊ: Στελέχη Τεχνητής Νοημοσύνης Θωρακίζονται με Ιδιωτική Ασφάλεια Καθώς η Αντίδραση Γίνεται Βίαιη
Slider

Συναγερμός στη Σίλικον Βάλεϊ: Στελέχη Τεχνητής Νοημοσύνης Θωρακίζονται με Ιδιωτική Ασφάλεια Καθώς η Αντίδραση Γίνεται Βίαιη

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Ο Α.Γεωργιάδης θα βάλει «κόφτες» σε φάρμακα και συνταγογραφήσεις – Θα περιοριστούν φάρμακα υψηλού κόστους για σοβαρά νοσήματα

Ο Α.Γεωργιάδης θα βάλει «κόφτες» σε φάρμακα και συνταγογραφήσεις – Θα περιοριστούν φάρμακα υψηλού κόστους για σοβαρά νοσήματα

3ος Παγκόσμιος πόλεμος. Γιατί σώνει κ καλά;

3ος Παγκόσμιος πόλεμος. Γιατί σώνει κ καλά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr