• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Άδειασε η κόλαση απ τους διαβόλους και βγήκαν κι αλωνίζουν

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα στην ψυχή της.

Αγαπημένη ιστοσελίδα τρικλοποδιά. Καλημέρα.

Αγαπώ απεριόριστα αυτό τον τόπο και πονάει η ψυχή μου με τόσα άθλια και φοβερά που γίνονται σ αυτον τον ιερο τόπο.

Δεν μπορώ να καταλαβω σαν λαός τι πάθαμε; μας έχουν τρομοκρατήσει, μας εχουν ψεκάσει, μας μπούκωσαν με τις κάθε λογης ηλιθιότητες χρόνια τώρα, της κάθε τηλεπερσόνας της πρωινής, μεσημεριανής και απογευματινής σαν την αντιβίωση πρωι μεσημέρι βράδυ πρεπει να πάρουμε την αντιβίωσή μας.

Αυτά τα σκουπιδαριά,τα σκύβαλα που μας πάσαραν 3 10 ετιες .

Μας προωθούσαν τους ομοφυλόφιλους. μας προωθουσαν τον κάθε ψευτοεπιστήμονα αστρολόγο,που με πολύ ευλάβεια την παρακολουθουσε ο κάθε Έλληνας να του πει το μέλλον και το παρών, εκει φτάσαμε σαν λαός.

Εξυμνούσαν τους εισβολείς απο Ασία να εισβάλλουν κυριολεκτικά στον τόπο μας χωρις χαρτιά, χωρίς έλεγχο.  Και μαζί με τους Ασιάτες και άλλες φυλές. Με δαυτους αυξήθηκε η εγκληματικότητα στο έπακρον. Κανείς δεν μιλά, κανείς δεν διαμαρτύρεται. Ποιος να διαμαρτυρηθεί; εχουμε καταντήσει οι Ελληνες του φραπέ και του καναπέ.

Βλέπουμε να ψηφίζονται επαίσχυντα νομοσχέδια. Βλέπε Τσίπρα αλλαγή φύλου στα 15. Κανείς δεν αντέδρασε. Να ξεστομίζει η θάλασσα δεν εχει σύνορα και κανείς να μην αντιδρά. Να ακους την αλλη οι μετανάστες λιάζονται και δεν της είπε κανείς παρ τους σπίτι σου. Γιατι εγώ να πάω στη χώρα τους δεν νομίζω να μου δώσουν τα προνόμια που δίνουμε εμείς σαν λαός σ αυτούς.

Αυτα τα χρηματα απο την φορολογία του Ελληνα προσφέρονται δωράκι σε αυτούς τους κυρίους.

Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο, αλλά ο καθένας στον τόπο του. Ο Χριστός μας χάραξε εθνοι και φυλές, αλλα φταίμε σαν λαος. Ξεγελαστήκαμε απ τις πολιτικες των τελευταιων χρονων . Ο ελληνικός λαός, οχι όλοι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αγαπησε τη σαρκα, τις ηδονες, την κραιπαλη. Εδωσε βάση στην ύλη χωρίς να υπολογιζει την πνευματικότητα.

Η εκκλησία συμπορευόμενη με την πολιτεία, αφησε το ποιμνιο ακατήχητο το είπε ο Πατροκοσμας: μην με καταταξεις Χριστέ μου με τους κληρικούς των εσχάτων. Ζούμε τα έσχατα φίλοι μου, δεν εξηγηται αλλιώς. Αυτοί οι παλαβοί νόμοι που βγαίνουν απ το κοινοβούλιο, ενα ελληνικο κοινοβουλιο που ειναι ορκισμένο στο όνομα της Αγιας Τριάδος κι ομως δεν υπολογίζουν τίποτα. Απείθεια στους νόμους του Θεού. Απείθεια στον λαό των ελλήνων, που στην ουσία ο ελληνικός λαός είναι το αφεντικό και οι κύριοι αυτοί τον ελληνικό λαό πρέπει να υπηρετούν και οχι τα αφεντικά της νέας τάξης πραγμάτων. Θλίβομαι να ακούς να λένε και να επιβάλλουν πειραματικά σκευάσματα στον κάθε ελληνα και στην κάθε ελληνίδα και στο κάθε ελληνόπουλο και στους Ασιάτες καμία επιβολή τέτοιων θεμάτων βέβαια για τα συγκεκριμένα σκευάσματα. Για τις εκτρώσεις στην Ελλάδα συμφωνα με τη Στατιστική αρχή πάνω απο 300000 τον χρόνο. Εκεί το σώμα μας το κάνουμε οτι θέλουμε εμείς. Για τα σκευάσματα επιβολή κάνει οτι θέλει το κράτος και δεν βάζουμε το μυαλό μας να σκεφτεί οτι ολοι οι σκοτωμένοι Ελληνες απο τις εκτρώσεις γιατί να μην ζούν; γιατι να γεμίζουν τα φρεάτια των πολεων αιμα αθώων παιδιών;;; και μετα αναρωτιόμαστε γιατί τετοιες συμφορες στην Ελλάδα.

Γιατί σαν λαός ξεφύγαμε απο τις παραδόσεις μας, γιατί πετάξαμε το Χριστό απ την καρδιά μας και δώσαμε πολλα δικαιώματα στον διαβολο.  Αδειασε η κόλαση απ τους διαβόλους και βγήκαν κι αλωνίζουν.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε: θα έρθει καιρός που θα γυρίζει ο διάβολος με το κολοκυθι του. Μήπως δεν γυρίζει; φταίμε και μεις με τις τελευταίες επιλογές μας. Οσον αφορά τους πολιτικούς ο μεγάλος αυτος Εθναπόστολος και συντοπίτης μου είπε: θα ερθει καιρός που ο διάβολος θα είναι στο σπίτι και τα κέρατά του στις στεγες των σπιτιών. Επεσε μέσα προφήτεψε το διαβολικό κουτί την τηλεόραση. Τα κέρατα οι κεραίες στις στέγες των σπιτιών και στις ταράτσες. Δεν μας σώζει τίποτα σαν λαός μετάνοια, ενότητα μεταξύ Ελλήνων και γατζωμένοι στα πόδια του Χριστού και απ τα φουστανια της Παναγίας μας. Ελεγε παντα ο Πατροκοσμάς δεν βλέπετε ερήμωσε ο τόπος απο αμάθεια και τον εξισλαμισμό επι εποχής του. Ελα Αγιε Κοσμά Αιτωλέ να δεις τι γίνεται σήμερα. Τότε οι Ελληνες είχαν έναν καημό την απελευθέρωση του γένους μας απο τον τουρκικό ζυγό. Σήμερα ο καημός του Ελληνα ειναι το survoivor,η κάθε τηλεπερσόνα, το καθε χαζοσίριαλ. Εκεί αναπαύεται στο χαζοκούτι. Η ανάπαυσή του δεν είναι ο Χριστός, η Παναγία. Ο καημός του είναι γιατί εσύ και όχι εγω.10.000.000 και κάτι Ελληνες θέλουν την πρωτιά, την ανάδειξη απο την κοινωνια και όχι απο τον Θεό.

Δεν μας ενδιαφέρει ο Θεός υπάρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις υπάρχει μαγια αλλα λίγη. Μας ενδιαφερει τι θα πει ο κοσμος. Δεν ειναι τυχαίο που μας κυβερνούν ακατάλληλοι πολιτικοι για τα χρηστά ήθη αυτού του τόπου. Είπε πάλι ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: θα ερθει καιρός που θα κυβερνούν τ αλλαλα και τα μπαμπαλα. Μήπως δεν ήρθε; ας συνελθωμε σαν λαός γιατι αυτή η απείθεια προς το Θεό αν δεν μετανοήσουμε θα το πληρώσουμε αδρά.

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα στην ψυχή της.

Ευχαριστώ αγαπημένη τρικλοποδια.

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ενώ το Πολιτικό Τσίρκο μας Αποσπά την Προσοχή, το Flock Χτίζει το Ψηφιακό Αστυνομικό Κράτος
Slider

Ενώ το Πολιτικό Τσίρκο μας Αποσπά την Προσοχή, το Flock Χτίζει το Ψηφιακό Αστυνομικό Κράτος

by admin
38 λεπτά ago
Το Ξέρεις Ευρωπαίε ότι Βρίσκεσαι σε Πόλεμο Χωρίς να το Ξέρεις;
Slider

Το Ξέρεις Ευρωπαίε ότι Βρίσκεσαι σε Πόλεμο Χωρίς να το Ξέρεις;

by admin
1 ώρα ago
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ: Παγίδα με τις ταυτότητες & δημοσκόπηση ΣΟΚ
Slider

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ: Παγίδα με τις ταυτότητες & δημοσκόπηση ΣΟΚ

by admin
1 ώρα ago
Θύελλα αντιδράσεων για νέο σχολικό βιβλίο της ΣΤ΄ Δημοτικού με οικογένειες από ομοφυλόφιλους γονείς – Ποια η θέση της εκκλησίας;
Slider

Θύελλα αντιδράσεων για νέο σχολικό βιβλίο της ΣΤ΄ Δημοτικού με οικογένειες από ομοφυλόφιλους γονείς – Ποια η θέση της εκκλησίας;

by admin
2 ώρες ago
Next Post
Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι μεμονωμένες χώρες του ΝΑΤΟ μπορούν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι μεμονωμένες χώρες του ΝΑΤΟ μπορούν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία

EKTAKTO: Μετακινούνται σε θέσεις εκτόξευσης ρωσικοί αυτοκινούμενοι βαλλιστικοί στρατηγικοί πύραυλοι Topol-M (βίντεο)

EKTAKTO: Μετακινούνται σε θέσεις εκτόξευσης ρωσικοί αυτοκινούμενοι βαλλιστικοί στρατηγικοί πύραυλοι Topol-M (βίντεο)

Comments 1

  1. ΘΩΜΑΣ Τ says:
    2 έτη ago

    Θα γράψω μιά προσωπική μου εμπειρία.
    Αυτό που γράφεις ως τίτλο γνώριζε ότι κυριολεκτείς πριν από αρκετά χρόνια το είχα δει σε ένα περίεργο όνειρο. Οι δαίμονες πέφταν από τον ουρανό ως πύρινες σφαίρες που όταν έφταναν στην γη γινόντουσαν δαίμονες κσνονικοί. Και η γη γέμισε δαίμονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr