• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης : Μπαίνουμε στην τελική φάση του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου;

«Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θα πάθετε»

2 έτη ago
in Slider, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ
1
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης : Μπαίνουμε στην τελική φάση του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου;

Πατροκοσμάς: «Αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω θα καταστραφείτε»

47
SHARES
2.3k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

  • Ποτέ άλλοτε δεν προπαγάνδισαν τόσοι πολλοί τον κίνδυνο του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!
  • Ποτέ άλλοτε η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα απανταχού της γης τσιράκια και γρανάζια της δεν αναμασούσαν την καραμέλα της πολυκρίσης!
  • Ποτέ άλλοτε δεν είχαν διεξαχθεί ταυτοχρόνως τόσοι μεταφορικοί και κυριολεκτικοί πόλεμοι!
  • Ποτέ άλλοτε δεν ακούγαμε με τόση συχνότητα να διαπράττονται πανελληνίως και παγκοσμίως τόσα στυγερά εγκλήματα αλλά και αυτοκτονίες!
  • Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσα πολλά σημάδια που επαληθεύουν τον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο μας!
  • Ποτέ άλλοτε δεν είχαν χλευασθεί τόσο βλάσφημα ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι!
  • Ποτέ άλλοτε δεν επικρατούσε πανελληνίως και παγκοσμίως τέτοιος εκμαυλισμός των ηθών!
  • Ποτέ άλλοτε δεν είχε θεσμοθετήσει το πάλαι ποτέ κέντρο της Ορθοδοξίας, δηλ. η Ελλάδα, τον παρά φύσιν γάμο των ομοφυλοφίλων!
  • Ποτέ άλλοτε δεν είχε ποδοπατηθεί και εξευτελισθεί τόσο προκλητικά ο άνθρωπος, η αξία του και τα δικαιώματά του!
  • Ποτέ άλλοτε δεν είχε κυριαρχήσει πανελληνίως και παγκοσμίως τόση αποχαύνωση!
  • Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε πανελληνίως και παγκοσμίως τέτοιο έλλειμμα ηγετών και προσωπικοτήτων!
  • Ποτέ άλλοτε δεν είχαν σχηματίσει τόσοι πολλοί, πανελληνίως και παγκοσμίως, την εντύπωση ότι έχει εγκαθιδρυθεί μια παγκόσμια δικτατορία!

Σε ένα δερμάτινο δίπτυχο, ο παππούς μου, θεολόγος-θρησκευτικός ποιητής Θεόδωρος Κωνσταντίνου φύλασσε ως κόρην οφθαλμού Μερικές Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τυπωμένες πίσω από την εικόνα του. Ήρθε η ώρα να τις ανοίξω!

Μία από αυτές προβλέπει:

«Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστή από πάνω, θα καταστραφήτε».

Αυτήν την ώρα, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στην Μέση Ανατολή, αλλά τούτη την φορά η αναμέτρηση μυρίζει παγκόσμιο μπαρούτι.

Κάποιοι αναλυτές έχουν καρφιτσώσει την έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου πάνω στην ημέρα που εκδηλώθηκε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Μια προχωρημένη φάση του πολέμου αυτού θεωρούν ότι αποτελεί, μετά την εξαπόλυση των ψευτοαεροπλάνων της 11ης Σεπτεμβρίου, η εξαπόλυση της ψευτοπανδημίας.

Οι φάσεις αυτού του υβριδικού πολέμου είχαν την ιδιαιτερότητα ότι στο στρατόπεδο των επιτιθεμένων βρίσκονταν οι ηγέτες των εθνικών κυβερνήσεων που υποδύονται τους προστάτες των λαών.

Ακολούθησε ο ρωσο-ουκρανικός, κατά κυριολεξίαν πόλεμος, που μοιάζει να αντιγράφει το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μεταφορικών πολέμων: σιγοκαίει με αόριστη χρονική διάρκεια, όπως συμβαίνει π.χ. με τον «πόλεμο» κατά της τρομοκρατίας.

Αν αυτός ήταν ο πόλεμος που, κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, θα πιανόταν από πάνω, τότε η καταστροφή που προφήτευσε δεν φαίνεται να επαληθεύθηκε.

Πάντως, ο Άγιος έπεσε μέσα όσο κανείς άλλος όταν έλεγε ότι «το κακό θα σας έρθη από τους διαβασμένους»1.

Εφόσον το Ιράν και το Ισραήλ κονταροχτυπηθούν, το ερώτημα είναι αν η επέκταση του πολέμου θα γίνει κατά τρόπον ελεγχόμενο ή ανεξέλεγκτο.

Άραγε, οι πολεμομάγειροι της σατανοκίνητης ελίτ που διαχειρίζονται τις τύχες του πλανήτη είναι σε θέση να κρατήσουν περιχαρακωμένο έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Μένει να δούμε αν ο προφητευμένος πόλεμος που θα πιαστεί από κάτω, θα έχει πράγματι ως αφετηρία την σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ, και, σε αυτήν την περίπτωση, αν οι Έλληνες θα πάθουν λίγα.

Αν είμαστε στα πρόθυρα του μεγάλου πολέμου, καθησυχαστική είναι μια άλλη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

«Να παρακαλήτε να είναι μέρα και όχι νύκτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας».

Ίσως είναι τυχαίο ότι είχαμε τόση παρατεταμένη καλοκαιρία από τα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου!

Το βέβαιον είναι ότι το πράγμα είχε φθάσει στο απροχώρητο.

Δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτε τρελό που να μην έχει υλοποιηθεί, με αποκορύφωμα την παγκόσμια φυλάκιση των λαών, και μάλιστα δύο φορές! Τα δύο λοκντάουν ήταν τόσο κομβικής σημασίας, που η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να είχαν αποτελέσει αντικείμενο κάποιας προφητείας.

Αλλά η θεία πρόνοια δεν επιτρέπει να αποκαλύπτονται τα πάντα. Ο κορωνοϊός ήταν ένα παγμόσμιο διαγώνισμα, μέσω του οποίου έπρεπε να μετρηθεί ο δείκτης της στοιχειώδους εξυπνάδας των λαών. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό – προφανώς, η τηλεόραση, και εν γένει η χρήση οθόνης, είχε προλάβει να συσκοτίσει τον νου και την καρδιά της συμπαγούς πλειοψηφίας.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι προφητείες μάς παρεδόθησαν για να προσπαθήσουμε να τις αναβάλουμε, αλλά δεν μπορούμε να τις ματαιώσουμε.

Φυσικά, τις προφητείες τις έχουν μελετήσει και οι πολεμομάγειρες της σατανοκίνητης ελίτ. Αυτοί προσπαθούσαν να τις ακυρώσουν, νομίζοντας ότι είναι παντοδύναμοι.

Όπως συμβαίνει κυρίως από τον πόλεμο του κόλπου και μετά, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, και πρωτίστως οι τηλεοπτικοί ανταποκριτές, έχουν μετατραπεί σε αναγκαίο προπαγανδιστικό όρο των πολεμικών επιχειρήσεων. Από σήμερα θα αφηνιάσουν με τις γνωστές μελοδραματικές προβολές και αφηγήσεις τους. Συνεπώς, οι βρεφοποιημένοι πολίτες που θα επιλέξουν να εκτεθούν στην πολεμική ακτινοβολία, παρακολουθώντας τηλεδιασωληνωμένοι την διαφαινόμενη πολεμική σύρραξη, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Η τηλεόραση δεν λέει ποτέ (ολόκληρη) την αλήθεια!

https://kvathiotis.substack.com/p/fc3

1

«Το κακό θα σας έρθη από τους διαβασμένους»

KONSTANTINOS VATHIOTIS

25 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2022
«Το κακό θα σας έρθη από τους διαβασμένους»

Μία από τις σημαντικότερες προφητείες του Αγίου και Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, η οποία με την άφιξη του κορωνοϊού είδαμε να επαληθεύεται κατά τρόπο θλιβερό, είναι η εξής: «Το κακό θα σας έρθη από τους διαβασμένους». Και πράγματι, το κακό ήρθε από τους διαβασμένους, δηλαδή από τους

Read full story

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!

by admin
3 ώρες ago
«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
3 ώρες ago
Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας
Slider

Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας

by admin
3 ώρες ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
4 ώρες ago

Comments 1

  1. Βασιλειος Βσιλάκος says:
    2 έτη ago

    Μου κάνει εντύπωση που οι ακροθιγούντες και με μαεστρία τα καθημερινά κλιμακούμενα γεγονότα , δεν τα συνδέουν με την κυριότερη προφητεία . κατά πλειονούσα ομοφωνία , “Ο μεγάλος πόλεμος θα γίνει, όταν έχουμε δυο καλοκαίρια αντάμα και δυο Πασχαλιές μαζί¨”. Τα καλοκαίρια τα ζούμε τώρα αυτό και στη συνέχεια και το άλλο το φυσιολογικό που έρχεται και κολλητά και οι “Δυο Πασχαλιές ” Ορθόδοξο και Καθολικό μαζί όπως το όρισαν οι μεγάλοι ιεράρχες…….Βαρθολομαίος και Πάπας. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ …ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ. Απρίλιος του 2025 με τον αγκαλιαστικό σχηματισμό ” του φιδιού που πίνει την ουρά του¨ Αν την είδατε με προσοχή. Καλή συνέχεια αγωνιστικής Σαρακοστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

7 ημέρες ago
Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

3 ημέρες ago
Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr