• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η Άγκυρα ομολογεί ότι η Γαλάζια Πατρίδα αποτελεί «εθνική πολιτική της Τουρκίας» – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαφωνεί…

2 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσινγκτον, Ναμίκ Ταν, ο οποίος είπε ότι η «θεωρία της γαλάζιας πατρίδας» είναι ένα «παραμύθι», ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, ξεκαθάρισε ότι αντιθέτως αποτελεί «εθνική πολιτική της Τουρκίας».

Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του CHP, Ναμίκ Ταν, δήλωσε «όσο το ΑΚΡ ισχυροποιούσε τη θέση του, έτεινε να μπλέκει τον τυχοδιωκτισμό με την εξωτερική πολιτική. […] Σε κάθε περίπτωση προτίμησε να ασκεί εξωτερική πολιτική με φωνές και κραυγές. Και δεν σταμάτησε εκεί. Ενίοτε ονειρεύτηκε την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Δεν αρκέστηκε με τις διασυνοριακές [σσ. στρατιωτικές] επιχειρήσεις, αναζήτησε υπερπόντιες περιπέτειες. Μόλις δυσκόλεψαν οι συνθήκες, δηλαδή όταν η χρεοκοπία της οικονομίας χτύπησε την πόρτα μας, ευτυχώς γύρισε αρκετά γρήγορα την πλάτη του στο παραμύθι της “γαλάζιας πατρίδας” που επέμεινε για ένα διάστημα».

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, χαρακτήρισε τη δήλωση του Ναμίκ Ταν «απαράδεκτη, ανεύθυνη και ανάρμοστη». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρόκειται για μια προσέγγιση χωρίς πολιτική πυξίδα, που υποστηρίζει τις λεγόμενες θέσεις της Ελλάδας κατά της εθνικής πολιτικής της Τουρκίας. Φαίνεται ότι ο επιτελικός του CHP στην εξωτερική πολιτική, ο οποίος αποκαλούσε τη γαλάζια πατρίδα “επεκτατική πολιτική”, έχει αντικατασταθεί από έναν άλλον που αποκαλεί τη γαλάζια πατρίδα “παραμύθι”. Αποτελεί πολιτική διολίσθηση και ανευθυνότητα για ορισμένους βουλευτές του CHP, οι οποίοι μιλούν με αυτή την προσέγγιση εναντίον της εθνικής μας πολιτικής, να υιοθετούν επανειλημμένα με αυτόν τον τρόπο τις λεγόμενες θέσεις που χρησιμοποιούνται από άλλα κράτη εναντίον της Τουρκίας».

Συνεχίζοντας ο Ομέρ Τσελίκ είπε: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία των εθνικών μας δικαιωμάτων και συμφερόντων στη γαλάζια πατρίδα. Υπό τη σκέπη της Εθνοσυνέλευσης μας, τα λόγια αυτών που υπερασπίζονται τις αξιώσεις της Ελλάδας και άλλων κρατών δεν ξεπερνούν το όριο του “πολιτικού παραμυθιού”. Θα ήταν πιο υγιής τρόπος για όσους λένε πολιτικά παραμύθια παρόμοια με τις διεκδικήσεις της Ελλάδας να βάλουν στην ατζέντα τους το συντομότερο δυνατό τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο».

Συμπερασματικά, ή είναι βαθιά νυχτωμένος όποιος υποστηρίζει ότι η Τουρκία υπογράφοντας την οποιαδήποτε Διακήρυξη με την Ελλάδα, αποφάσισε ξαφνικά να γίνει Λουξεμβούργο, ή απλώς εξυπηρετεί αντεθνικά συμφέροντα τα οποία είτε έχουν υποδειχτεί από τρίτα κράτη, είτε συναποτελούν μια καλοστημένη πλεκτάνη δορυφοριοποίησης (1, 2, 3) του Ελληνισμού που προωθείται από την εγχώρια 5η φάλαγγα. Η χώρα πνίγεται στα «ήρεμα νερά» του κατευνασμού. Υποχωρώντας, βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο. Η οριοθετημένη ΑΟΖ έξω από την Κάσο έμεινε ανυπεράσπιστη… Άραγε με το Καστελόριζο τί θα γίνει;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ.-
i-epikaira.blogspot.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πλησιάζει η ώρα της σύγκρουσης! Οι Τούρκοι μετακίνησαν δύο μοίρες Τορπιλακάτων έναντι της Χίου
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πλησιάζει η ώρα της σύγκρουσης! Οι Τούρκοι μετακίνησαν δύο μοίρες Τορπιλακάτων έναντι της Χίου

by admin
3 εβδομάδες ago
Το ελληνικό στρατιωτικό χτύπημα στις πρώτες 48-72 ώρες που θα γονατίσει τα Οθωμανικά όνειρα της Τουρκίας
Slider

Το ελληνικό στρατιωτικό χτύπημα στις πρώτες 48-72 ώρες που θα γονατίσει τα Οθωμανικά όνειρα της Τουρκίας

by admin
4 εβδομάδες ago
ο Φιντάν τους δίνει στεγνά; …” αν πούμε στον Ελληνικό Λαό τι συμφωνήσαμε;”
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ο Φιντάν τους δίνει στεγνά; …” αν πούμε στον Ελληνικό Λαό τι συμφωνήσαμε;”

by admin
1 μήνα ago
ΑΡΘΡΟ ΝΙΚΟΥ ΙΓΓΛΕΣΗ: Τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα και η ξεχασμένη ελληνική ΑΟΖ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΑΡΘΡΟ ΝΙΚΟΥ ΙΓΓΛΕΣΗ: Τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα και η ξεχασμένη ελληνική ΑΟΖ

by admin
2 μήνες ago
Next Post
Η Ρωσία απορρίπτει τα 5 τελεσίγραφα Trump – Επιπόλαια τα σχέδια ειρήνης για την Ουκρανία, απέτυχε η Δύση να νικήσει τη Ρωσία

Η Ρωσία απορρίπτει τα 5 τελεσίγραφα Trump – Επιπόλαια τα σχέδια ειρήνης για την Ουκρανία, απέτυχε η Δύση να νικήσει τη Ρωσία

ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: Ο “ΓΑΜΟΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ) ΕΣΧΑΤΑ!.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: Ο "ΓΑΜΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ) ΕΣΧΑΤΑ!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr