• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Έρχεται πολιτική καταιγίδα; Νέα εμφάνιση Σαμαρά-Καραμανλή ενώ ακούμε για έγγραφα “φωτιά” της ελληνοτουρκικής διαπραγμάτευσης

Η Άγκυρα οφείλει να γνωρίζει ένα πράγμα, ότι έχουμε κόκκινες γραμμές τις οποίες καλύπτουμε με τις κάνες των όπλων μας

2 έτη ago
in Slider, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε δύσκολο και λίαν επικίνδυνο πολιτικό τοπίο κινείται πλέον η πολιτική κατάσταση στην χώρα μας μετά τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ με την ανάδειξη του κ. ΦάμελΛου, την δημιουργία νέου κόμματος από τον Κασσελάκη, σε συνδυασμό με το αντάρτικο ΣαμΑρά στην ΝΔ.

Οι απροσδιόριστες πολιτικές εξελίξεις έχουν ορόσημο την 27η Νοεμβρίου, αφού αυτήν την ημέρα, στις 19:00μμ. στην Παλαιά Βουλή θα πραγματοποιήσουν νέα κοινή εμφάνιση οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, και υπάρχει η πολύ μεγάλη πιθανότητα να “εκτοξευτούν πύραυλοι ρωσικού τύπου”.

Στην κυβέρνηση θα είναι όλοι σε αυξημένη επιφυλακή, αφού είναι απόλυτα σίγουρο ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί θα μιλήσουν έξω από τα δόντια, ειδικά σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, και ότι σχεδιάζεται στο Αιγαίο, μεταξύ του κ. Γεραπετρίτη και του γνωστού Τούρκου ΥΠΕΞ. Χ.Φιντάν.

Πολλοί μιλούν για επικείμενες αποκαλύψεις κατά της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Τουρκία, ενώ η εφημερίδα Δημοκρατία έγραψε για έγγραφα-βόμβα που είναι στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά.

Εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατίας, τότε τα έγγραφα αυτά ( εφόσον υφίστανται), θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν από τον Μεσσήνιο πολιτικό το ταχύτερο δυνατό στον ελληνικό λαό, ειδικά αφού αφορούν εθνικά θέματα.

Η πολιτική σύγκρουσή Σαμαρά και Μητσοτάκη, έχει μακρύ και μεγάλο πολιτικό υπόβαθρο, που φτάνει στο 1933, με τελικό αποτέλεσμα τώρα εν έτει 2024, την διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού από την ΝΔ.

Ο ίδιος όμως ο πρώην πρωθυπουργός, φέροντας το βάρος των δηλώσεων του για “ πιθανές επικίνδυνες υποχωρήσεις της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, και μυστική διπλωματία”, οφείλει να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει στο πανελλήνιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, βρέθηκε πρόσφατα στην Αμερική, όπου αναφέρθηκε ότι είχε συναντήσεις με ισχυρές προσωπικότητες, όπως ο Τζον Κατσιματίδης, σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων του, με το περιβάλλον του νέου Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ, ο οποίος θα επηρεάσει το πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας, κάτι που έγινε πραγματικότητα και από την αλλαγή στάση της κυβέρνησης σε θέματα της αποκαλούμενης Woke ατζέντας.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς θα πρέπει να κάνει γνωστό στους Έλληνες πολίτες, όλα όσα ντοκουμέντα διαθέτει τώρα, και να αποσαφηνίσει τι ακριβώς εννοεί σχετικά με τις ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις, ενώ και ο Κώστας Καραμανλής θα πρέπει  να αποκαλύψει και αυτός, πτυχές αυτής της διαδικασίας, που πρέπει να ξέρουμε.

Ντοκουμέντα, και έγγραφα, θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια, καθώς την ίδια στιγμή στην Τουρκία, παίζεται ένα ακόμη ύποπτο παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας, με δηλώσεις που δείχνουν ότι Τούρκοι έχουν κατά νου να επιβάλουν για παράδειγμα, αποστρατικοποίηση των νησιών μας, και διαμοιρασμό του ελληνικού Αιγαίου.

Η γειτονική χώρα, έχει μεγάλη ακτογραμμή σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, αλλά αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα για να διαμοιράσουμε το ελληνικό Αρχιπέλαγος, ούτε να απεμπολήσουμε δικαιώματα όπως η ΑΟΖ, στα νησιά μας.

Η Τουρκία για όσους γνωρίζουν καλά ιστορία, κάθε 10, 12 χρόνια από την δεκαετία του 1930 και μετά προκαλεί την Ελλάδα με σχέδια επεκτατικού τύπου, μαζικούς διωγμούς, υπέρογκους φόρους, εισβολές ( Κύπρο) ή τέλος πολεμικά επεισόδια ( 1943-1955-1964-1974-1987-1996).

Το ακατανόητο της όλης διαπραγμάτευσης μαζί τους είναι ότι ως χώρα η Τουρκία, δεν αποδέχεται το διεθνές δίκαιο, ούτε το δίκαιο της θάλασσας, ενώ προκαλεί με συνθήκες όπως αυτής της Λωζάννης, απαιτώντας πράγματα από την Ελλάδα, που δεν υπάρχουν σε αυτήν.

Οφείλουμε να σε κάθε περίπτωση να έχουμε ναι μεν, μια στοιχειώδη επικοινωνία με την Άγκυρα, αλλά οφείλουμε πάντα να τους κάνουμε γνωστό με κάθε τρόπο, ότι έχουμε κόκκινες γραμμές τις οποίες καλύπτουμε με τις κάνες των όπλων μας.

pentapostagma.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
Slider

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
3 ώρες ago
Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
Slider

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
4 ώρες ago
Νικητές…. Γιάννης Φρύδας
Slider

Νικητές…. Γιάννης Φρύδας

by admin
4 ώρες ago
Συναγερμός στη Σίλικον Βάλεϊ: Στελέχη Τεχνητής Νοημοσύνης Θωρακίζονται με Ιδιωτική Ασφάλεια Καθώς η Αντίδραση Γίνεται Βίαιη
Slider

Συναγερμός στη Σίλικον Βάλεϊ: Στελέχη Τεχνητής Νοημοσύνης Θωρακίζονται με Ιδιωτική Ασφάλεια Καθώς η Αντίδραση Γίνεται Βίαιη

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Όταν ο Βλαδίμηρος συναντά τυφλή κοπέλα…

Όταν ο Βλαδίμηρος συναντά τυφλή κοπέλα...

Ε.Μασκ κατά Κ.Στάρμερ: «Η Βρετανία είναι ένα τυραννικό αστυνομικό κράτος – Να γίνουν άμεσα νέες εκλογές»

Ε.Μασκ κατά Κ.Στάρμερ: «Η Βρετανία είναι ένα τυραννικό αστυνομικό κράτος – Να γίνουν άμεσα νέες εκλογές»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr