• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Σάλος στις ΗΠΑ με την ντροπιαστική χάρη που απένειμε ο Joe Biden στον καταδικασμένο για διαφθορά γιο του

Ο Πρόεδρος έδωσε χάρη αλλά ελληνικά στη πλουμιστή γαλοπούλα, τον διεφθαρμένο γιο του!

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΟJoe Biden έκανε την ανακοίνωση-σοκ την Κυριακή το βράδυ ότι θα απονείμει προεδρική χάρη για τον προβληματικό γιο του Hunter, χαρακτηρίζοντας τη δίωξή του «επιλεκτική» και «άδικη».

Η απόφαση-βόμβα έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε ότι ο πρόεδρος θα έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση τους τελευταίους μήνες της προεδρίας του. Ο ίδιος ο Biden είπε μόλις τον Ιούνιο ότι «δεν θα έδινε χάρη» στο γιο του.

«Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, είπα ότι δεν θα παρέμβω στη λήψη αποφάσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και κράτησα τον λόγο μου, παρόλο που παρακολουθούσα τον γιο μου να διώκεται επιλεκτικά και άδικα», είπε ο Biden σε ανακοίνωσή του.

Ο πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι «σχεδόν ποτέ δεν οδηγούνται σε δίκη για κακούργημα αποκλειστικά και μόνο για το πώς συμπλήρωσαν ένα έντυπο για αγορά όπλου». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι ο Hunter αντιμετωπίστηκε διαφορετικά».

Ο Biden επιτέθηκε σε «αρκετούς από τους πολιτικούς μου αντιπάλους στο Κογκρέσο», οι οποίοι ισχυρίστηκε ότι έκαναν τις κατηγορίες δημόσιο θέαμα «για να μου επιτεθούν και να αντιταχθούν στην εκλογή μου». Πρόσθεσε δε ότι η συμφωνία που ο Hunter έκανε με το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μια «δίκαιη, λογική επίλυση των υποθέσεων του Hunter». Αλλά αυτή η συμφωνία απέτυχε την τελευταία στιγμή υπό την πολιτική πίεση.

«Κανένας λογικός άνθρωπος που εξετάζει τα γεγονότα των υποθέσεων του Hunter δεν μπορεί να καταλήξει σε άλλο συμπέρασμα εκτός από το ότι η υπόθεση του Hunter ξεχώρισε μόνο και μόνο επειδή αφορά το γιο μου, και αυτό είναι λάθος», συνέχισε.

Ο Biden ανέφερε ότι έγινε μια προσπάθεια να «σπάσει ο Hunter» και να καταστρέψει αυτό που είπε ο ίδιος, πεντέμισι χρόνια νηφαλιότητας. «Στην προσπάθεια να “σπάσουν” τον Hunter, προσπάθησαν να “σπάσουν” εμένα, και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι θα σταματήσει εδώ. Φτάνει πια».

Ο πρόεδρος δεν απέφυγε να επισημάνει ότι η αγάπη προς το γιο του καθοδήγησε τη λήψη της απόφασης του, αλλά τόνισε ότι είναι «δίκαιος».

«Εδώ είναι η αλήθεια: Πιστεύω στο δικαστικό σύστημα, αλλά καθώς παλεύω με αυτό, πιστεύω επίσης ότι η ωμή πολιτική έχει μολύνει αυτή τη διαδικασία και οδήγησε σε δικαστική αδικία -και πήρα μόλις αυτή την απόφαση, αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει νόημα να καθυστερήσει περαιτέρω. Ελπίζω ότι οι Αμερικανοί θα καταλάβουν γιατί ένας πατέρας και ένας Πρόεδρος θα κατέληγαν σε αυτήν την απόφαση».

 

 

Η προεδρική χάρη θα καλύψει τόσο τις κατηγορίες για την αγορά όπλου όσο και την παραδοχή ενοχής του Hunter Biden.

Για μήνες, στις ΗΠΑ αναρωτιόντουσαν αν ο πρόεδρος θα έδινε χάρη στο γιο του για τις καταδίκες του που αφορούσαν ομοσπονδιακές κατηγορίες για όπλα και φορολογική απάτη.

Το NBC News ανέφερε για πρώτη φορά το βράδυ της Κυριακής ότι ο Biden σχεδίαζε να δώσει χάρη στον γιο του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε δήλωσή του, ένας εκπρόσωπος του Donald Trump επέκρινε αυτό που οι ρεπουμπλικάνοι έχουν αποκαλέσει σύστημα δικαιοσύνης που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, αλλά δεν φάνηκε να διαφωνεί με την απόφαση.

«Τα αποτυχημένα κυνήγια μαγισσών κατά του προέδρου Trump απέδειξαν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς και άλλοι ριζοσπάστες εισαγγελείς είναι ένοχοι ότι εργαλειοποίησαν το δικαστικό σύστημα. Αυτό το σύστημα δικαιοσύνης πρέπει να διορθωθεί και να αποκατασταθεί η δέουσα διαδικασία για όλους τους Αμερικανούς. Αυτό ακριβώς θα κάνει ο Πρόεδρος Trump καθώς επιστρέφει στον Λευκό Οίκο με μια συντριπτική εντολή από τον αμερικανικό λαό», είπε ο Steven Cheung στην DailyMail.com.

Ωστόσο, στο Truth Social, ο Trump εμφανίστηκε πιο θυμωμένος, θέτοντας την ερώτηση αν μια τέτοια μεταχείριση θα μπορούσε να αφορά και όσους κατηγορήθηκαν για τις πράξεις τους στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Έγραψε: «Η συγχώρεση που δόθηκε από τον Joe στον Hunter περιλαμβάνει τους ομήρους J-6, οι οποίοι είναι τώρα φυλακισμένοι εδώ και χρόνια; Τέτοια κατάχρηση και αδικία!».

Ο Biden ήταν προγραμματισμένο να μάθει την ετυμηγορία για την υπόθεση όπλων του Delaware στις 13 Δεκεμβρίου και στις 16 Δεκεμβρίου για τη φορολογική υπόθεση της Καλιφόρνια.

Το Άρθρο II, Τμήμα 2 του αμερικανικού Συντάγματος δίνει στον πρόεδρο γενική εξουσία να δίνει χάρη για οποιοδήποτε ομοσπονδιακό έγκλημα, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι απερχόμενοι πρόεδροι στις τελευταίες ημέρες της θητείας τους, συνήθως σε υποθέσεις ρουτίνας. Ωστόσο, πολλοί πρόεδροι έχουν απονείμει αμφιλεγόμενες χάρες.

Το 1974, ο Πρόεδρος Gerald Ford έδωσε χάρη στον προκάτοχό του Richard Nixon για οποιαδήποτε εγκλήματα είχε «διαπράξει ή μπορεί να είχε διαπράξει» στο σκάνδαλο Watergate. Αυτή ήταν η πρώτη προληπτική χάρη από έναν πρόεδρο.

Το 2001, ο Πρόεδρος Bill Clinton έδωσε χάρη σε 140 άτομα την τελευταία ημέρα της θητείας του, συμπεριλαμβανομένου του δισεκατομμυριούχου Marc Rich, ο οποίος ήταν φυγάς για δεκαετίες για απάτη που σχετιζόταν με τη σύναψη παράνομων πετρελαϊκών συμφωνιών και ότι δεν πλήρωσε φόρους άνω των 48 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι οικογενειακές αμνηστίες δεν είναι επίσης πρωτόγνωρες στην προεδρική ιστορία. Πριν αποχωρήσει από την εξουσία, ο Clinton χορήγησε στον αδελφό του Roger μια αμφιλεγόμενη προεδρική χάρη για καταδίκη του 1985 για εμπορία κοκαΐνης.

Ο ίδιος ο Trump έδωσε χάρη στον Charles Kushner, πατέρα του γαμπρού και πρώην συμβούλου του Jared, πριν αποχωρήσει από τα καθήκοντά του το 2020. Ο Kushner μόλις χθες ορίστηκε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Γαλλία.

Τις τελευταίες 12 ώρες της προεδρίας του, ο Donald Trump έδωσε χάρη και μείωσε τις ποινές 144 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των πρώην συμβούλων Stephen Bannon και Roger Stone, καθώς και του ράπερ Lil Wayne.

kourdistoportocali.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης
Slider

Τα Ζωντανά Πτώματα της Ευρώπης

by admin
5 ώρες ago
Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
Slider

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
6 ώρες ago
Νικητές…. Γιάννης Φρύδας
Slider

Νικητές…. Γιάννης Φρύδας

by admin
6 ώρες ago
Συναγερμός στη Σίλικον Βάλεϊ: Στελέχη Τεχνητής Νοημοσύνης Θωρακίζονται με Ιδιωτική Ασφάλεια Καθώς η Αντίδραση Γίνεται Βίαιη
Slider

Συναγερμός στη Σίλικον Βάλεϊ: Στελέχη Τεχνητής Νοημοσύνης Θωρακίζονται με Ιδιωτική Ασφάλεια Καθώς η Αντίδραση Γίνεται Βίαιη

by admin
6 ώρες ago
Next Post
Ria Novosti : Οι τρομοκράτες της «HTS» ετοιμάζονται για επίθεση με χημικά στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χαλεπίου.

Ria Novosti : Οι τρομοκράτες της «HTS» ετοιμάζονται για επίθεση με χημικά στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χαλεπίου.

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΤΟ ΦΙΛΟΔΙΖΩΝΙΚΟ, “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ”… ΚΡΥΦΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ!

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΤΟ ΦΙΛΟΔΙΖΩΝΙΚΟ, “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ”… ΚΡΥΦΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr