Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add triklopodia.gr on GoogleΕνημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE
Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!
© 2009 - 2023 Triklopodia.gr
Όχι, να μην “πέσουμε στα γόνατα παρακαλώντας τον Κύριο να ελεήσει τον λαό Του”.
Πρώτα να πέσουμε στα γόνατα παρακαλώντας για συγχώρεση, μπροστά σε όσους αδικήσαμε.
Διαφορετικά, δεν ξέρω για ποιον “λαό Του” μιλάτε…
Επίσης, ο Θεός έχει ελεήσει ήδη τον λαό Του, δίνοντας διεξόδους σε κάθε πρόβλημα. Αν ο “λαός Του” ακολουθεί άλλη πορεία, που οδηγεί στην καταστροφή, δεν θα του αλλάξει πορεία ο Θεός με το ζόρι.
Επίσης, οι πιστοί δεν έχουν εφησυχασμό. Εγκεφαλική βλάβη έχουν. Και κρίνοντας από το πόση ώρα περνάνε με το κινητό στο κούτελο, είναι θαύμα που έχει μείνει εγκέφαλος.