Γράφει το troktico
Ο Κάρολος Μαρτέλος , νίκησε τους Άραβες στο Πουατιέ το έτος 732 , σώζοντας την Ευρώπη . Από την κόρη του Άλντα και τον Θεοδώριχο , βασιλέα των Εβραίων της Σεπτιμανίας – οίκος Μεροβιγγείων – κατάγεται ο Γοδεφρείδος της Βουλώνης , κατακτητής της Ιερουσαλήμ . Απόγονος του Γοδεφρείδου , είναι ο Χριστιανός Ε της Δαν-ίας , η κόρη του Χριστιανού , είναι η πρόγονος όλων των Βασιλικών οίκων της Ευρώπης , Δανία – Νορβηγία – Σουηδία = οίκος Στιούαρτ , βασίλισσα της Αγγλίας , Βασιλική οικογένεια της Ελλάδας .
Εξέχουσα θέση κατέχει η Αγγλία – Βρετανική Κοινοπολιτεία , σύμβολο δύο όρθια Λιοντάρια – δράκοι – της οποίας ο βασιλέας δεσπόζει 16 κυρίαρχων κρατών , το μεγαλύτερο ναυτικό κράτος . Βασιλέας της Δύσεως και άρχων των ωκεανών προφ. Αγιοπαυλίτου Μοναχού 1838 μχ .
Ο επικείμενος θάνατος του «ασθενούς» βασιλιά Καρόλου , της μόνης ουσιαστικά βασιλικής οικογένειας , της Λευκής φυλής μετά τον Α παγκόσμιο πόλεμο , θα φέρει την διάσπαση της Αγγλίας – εμφύλιο – ειδικά μετά την συγκέντρωση πλέον του ενός εκατομμυρίου υπογραφών από την αντιπολίτευση και την εμπλοκή στην Ουκρανία , ώστε οριστικά η Αγγλία , θα απωλέσει τα πέντε ( 5 ) παγκόσμια μάτια της – προφ. γέροντος Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη εφ. «Στύλος Ορθοδοξίας» Δεκέμβριος 2024 σελ. 20 γερόντισσα Καλλιόπη .
Ο Όθων των Αψβούργων , Αρχιδούκας της Αυστρίας , ο μυστικός βασιλιάς της Ευρώπης , νέος 25ετών με έδρα την Βιέννη , παγκόσμια πρωτεύουσα της διπλωματίας και της μουσικής , ηγέτης των Πεφωτισμένων – Illuminati – ( Λύκος = φώς ) το σύμβολο του – προφ. Αγ. Κοσμάς – Δαλματία , κόκκινο ιερατείο , Χαζάροι – θα κυριαρχήσει παγκόσμια και θα στεφθεί στα Ιεροσόλυμα , από τον Πάπα και τον Πατριάρχη Μόσχας , παγκόσμιος ηγέτης , της Ειρήνης , σε νεότευκτο ναό .









Ξεκίνησε η προπαγάνδα για να μας φερουν τον αγγλο-δανο-γερμαναρα Γλυξμπουργκ…
Τους διώξαμε αλλα θα μας τους κατσικώσουν και παλι…
Πλήρωνε ελληνα προικες, αυτοκίνητα, αυλικους, κολακες, γκόμενες και χρυσα κουταλια…
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΒΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.