• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σφοδρές αντιδράσεις για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος.

1 έτος ago
in ΕΚΚΛΗΣΙΑ
4
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

σ.σ. Το κάτωθι εστάλη από αδελφό με τα τελευταία νέα από τους Καρυώτες Πατέρες σχετικά με την επίσκεψη του αφορισμένου πρωθυπουργού, τα οποία δεν είναι αρεστά στα συστημικά μέσα και αποκρύπτονται.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα περίπου μήνα, όταν ο Πρωθυπουργός συνάντησε μία αγιορείτικη επιτροπή για θέματα που αφορούν τα μετόχια του Αγίου Όρους: https://www.romfea.gr/agioritika-nea/69902-trimelis-epitropi-tou-agiou-orous-ston-prothypourgo
Τότε ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επισκευθεί το Άγιον Όρος αρχές Ιουλίου.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας ανακοινώθηκε ότι ο Πρωθυπουργός θα επισκευθεί επίσημα το Άγιον Όρος την επόμενη Παρασκευή 4 Ιουλίου.

Στο τέλος παρατίθεται η επιστολή του διοικητή Αγ. Όρους κ. Στεφανή.

Οι αντιδράσεις των Αντιπροσώπων πολλών Ι. Μονών ήταν έντονες. Δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν στην καθιερωμένη εκκλησιαστική υποδοχή στις Καρυές. Ας τον υποδεχθούν οι «πρόθυμες» Μονές που ετοίμασαν το πρόγραμμα μαζί με τον κ. Στεφανή, όπως ανέφεραν.

Πως να ξεχασθεί, όπως δήλωσαν, ότι ο κ. Μητσοτάκης με την κυβέρνησή του πρωτοστάτησε στην ψήφιση του νόμου περί του γάμου των ομοφυλοφίλων, παρά την σφοδρή αντίδραση του Αγίου Όρους; Η Έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη είχε χαρακτηρίσει «ύβρη» τον νόμο για την θεσμοθέτηση του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου. Επίσης είναι νωπή η υποχρεωτική καθιέρωση του «προσωπικού αριθμού», παρά τις εκκλήσεις της Ιεράς Κοινότητας για προαιρετική εφαρμογή του μέτρου.

Ο διοικητής κ. Στεφανής δεν ενημέρωσε σωστά το Μαξίμου για τις αναμενόμενες αντιδράσεις. Μόνο φρόντισε να βρει τις «πρόθυμες» Μονές (Βατοπαιδίου, Ιβήρων, Σιμωνόπετρα και Ξενοφώντος) για να δεχθούν τον πρωθυπουργό. Ήδη, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές από το Άγιον Όρος, «έφαγε πόρτα» από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας και δεν την περιέλαβε στο πρόγραμμα των επισκέψεων, σαν πρώτη «τη τάξει» Ι. Μονή, όπως είχε σχεδιάσει.

Θα φανεί τις επόμενες μέρες αν το Μαξίμου επιμείνει στην επίσκεψη παρά την παγκόσμια αναστάτωση των ημερών και το πλήθος των σκανδάλων που «πνίγουν» την Κυβέρνηση. Οι ψήφοι που αναμένει από τους πιστούς με δήθεν προσκυνήματα και φωτογραφίες από το Άγιον Όρος θα γυρίσουν μπούμεραγκ στη Νέα Δημοκρατία.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

by admin
8 ώρες ago
ΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ

by admin
8 ώρες ago
ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. – Νέα ΕΙΣΒΟΛΗ Αστυνομικών και ΣΥΛΛΗΨΗ πολύτεκνου ευλαβούς ιερέως.
Slider

ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. – Νέα ΕΙΣΒΟΛΗ Αστυνομικών και ΣΥΛΛΗΨΗ πολύτεκνου ευλαβούς ιερέως.

by admin
9 ώρες ago
Νεότερες υπηρεσίες του Ανθίμου Αλεξανδρουπόλεως στον Οικουμενισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Νεότερες υπηρεσίες του Ανθίμου Αλεξανδρουπόλεως στον Οικουμενισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

by admin
19 ώρες ago
Next Post
ΑΥΤΗ θα ‘ναι η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΙΣΡΑΗΛ !! ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!

ΑΥΤΗ θα ‘ναι η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΙΣΡΑΗΛ !! ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!

Ιαπωνία: Τέλος στους Υποχρεωτικούς Παιδικούς «Εμβολιασμούς», οι Ξαφνικοί Βρεφικοί Θάνατοι «Εξαφανίζονται»

Ιαπωνία: Τέλος στους Υποχρεωτικούς Παιδικούς «Εμβολιασμούς», οι Ξαφνικοί Βρεφικοί Θάνατοι «Εξαφανίζονται»

Comments 4

  1. Δημήτριος Χατζηνικολάου says:
    1 έτος ago

    Ὅσοι δέχονται τούς ἀντιχρίστους Μητσοτάκην, Τσίπραν, Βαρθολομαῖον κ.ἄ. θά κολασθοῦν.

  2. Μια αμαρτωλή says:
    1 έτος ago

    Άγιοι πατέρες του Αγιονυμου Όρους πώς κάνετε έτσι??? Ή Κυρία Θεοτόκος κάνει κουμάντο στο περιβόλι Της!!!ας είμαστε βέβαιοι ότι θα τον υποδεχτεί η Ίδια….. όπως περιποιήθηκε τον τότε υπουργό εξωτερικών Δένδια…. εσείς και εμείς ας κάνουμε προσευχή,γονυπετης, και η Παναγία ξέρει να υποδέχεται όσους δεν τιμούν,δοξολογουν και προσκυνούν τον Υιόν Της!!! Τόν Κύριον τής Δόξης!!!

  3. ΙΩΑΝΝΗΣ says:
    1 έτος ago

    Σύμφωνα με το σύγγραμμα του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορητου το επονομαζομενο ” Πηδαλιο” το οποίο υπερισχύει οποιουδήποτε νεότερου συγγράμματος, ο εν λόγω πρωθυπουργός είναι αφορεσμενος και ως τέτοιος άνθρωπος δεν πρέπει να γίνει δεκτός από κανένα μοναστήρι στο Άγιο Όρος, εκτός και των άλλων παρεκλησεων του.
    Αυτοί που θα τον δεχτούν έχουν παραβει τους ιερούς κανόνες και άρα δεν είναι επόμενοι ” τις Πατρασιν ημων”

  4. Ιωαννης says:
    1 έτος ago

    Επόμενοι τοις Αγίοις Πατρασιν είναι το σωστό στο παραπάνω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr