Ένας ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε πολλούς πυροσβέστες στο βόρειο Αϊντάχο, ένας τρελός κυριολεκτικά σταύρωσε έναν πάστορα στην Αριζόνα μέσα στο σπίτι του και σχεδίαζε να κάνει το ίδιο σε πολλούς ακόμα, και ο σοσιαλιστής Ζοχράν Μαμντάνι κερδίζει μεγάλη προσοχή επειδή κέρδισε τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης. Μου πέρασε από το μυαλό ότι όλες αυτές οι ιστορίες έχουν ένα κοινό θέμα. Σε αυτό το στάδιο της ιστορίας μας, η κοινωνία μας είναι γεμάτη από τρελούς. Κάποτε, οι τρελοί ήταν μια πολύ μικρή μειοψηφία, αλλά τώρα βρίσκονται παντού γύρω μας. Οπότε, τι έχει προκαλέσει αυτή τη δραματική κοινωνική αλλαγή;
Πιστεύω ότι το γεγονός ότι ο περισσότερος πληθυσμός είναι εθισμένος είτε σε νόμιμα είτε σε παράνομα ναρκωτικά παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο.
Μας έχουν εκπαιδεύσει να θεωρούμε τα νόμιμα ναρκωτικά «ασφαλή», αλλά η αλήθεια είναι ότι συχνά τα νόμιμα ναρκωτικά επηρεάζουν το μυαλό σου ακόμα περισσότερο από τα παράνομα.
Και μόλις βρεθείς για αρκετό καιρό υπό την επήρεια φαρμάκων που αλλάζουν το μυαλό, η ικανότητά σου να σκέφτεσαι καθαρά θα επηρεαστεί μόνιμα.
Φυσικά, ακόμα και όσοι δεν παίρνουν καθόλου ναρκωτικά δηλητηριάζονται από όλες τις τοξίνες που βάζουμε στο φαγητό, το νερό, τον αέρα και το έδαφός μας.
Ζούμε σε ένα υπερβολικά τοξικό περιβάλλον και υπάρχουν χιλιάδες επικίνδυνες τοξίνες μέσα σου αυτή τη στιγμή.
Επιπλέον, οι περισσότεροι Αμερικανοί καταναλώνουν χιλιάδες ώρες διεστραμμένης προπαγάνδας και αρρωστημένης διασκέδασης.
Οι τηλεοράσεις μας είναι όργανα κοινωνικής καταστροφής, αλλά η πλειοψηφία μας είναι τόσο εθισμένη που δεν μπορεί να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς περισσότερη «προγραμματισμένη» ψυχαγωγία.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα μόλις μοιράστηκα, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι η χώρα μας είναι πλέον γεμάτη με τρελούς.
Ένας από αυτούς τους τρελούς μόλις έβαλε εσκεμμένα φωτιά σε έναν λόφο έξω από την πόλη Κερ ντ’ Αλέν, στο Αϊντάχο. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, ο 20χρονος Γουές Ρόλεϊ άνοιξε πυρ, και οι πυροσβέστες δεν είχαν καμία ελπίδα. Πριν τελειώσει το περιστατικό, εκατοντάδες αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο…
Ο ελεύθερος σκοπευτής ταυτοποιήθηκε ως ο 20χρονος Γουές Ρόλεϊ, όπως επιβεβαίωσε αξιωματικός των δυνάμεων επιβολής του νόμου στο USA TODAY.
Ο Νόρις είπε ότι οι αρχές δέχτηκαν κλήση στο 911 την Κυριακή το απόγευμα για μια φωτιά σε θαμνώδη περιοχή και ειδοποιήθηκαν λίγο αργότερα ότι οι πυροσβέστες δέχονταν πυρά. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τις κοντινές γειτονιές και αναζήτησαν τον σκοπευτή σε λοφώδες έδαφος καλυμμένο με πυκνή βλάστηση, ενώ ο καπνός ανέβαινε από την ολοένα και μεγαλύτερη φωτιά. Οι αστυνομικοί αντάλλαξαν πυρά με τον σκοπευτή, είπε ο Νόρις.
Η ανακάλυψη του σώματος του σκοπευτή στο όρος Κάνφιλντ, έναν δημοφιλή προορισμό πεζοπορίας έξω από την πόλη Κερ ντ’ Αλέν, ολοκλήρωσε έξι ώρες χάους, κατά τις οποίες περίπου 300 τοπικοί, πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί αξιωματικοί συγκεντρώθηκαν στην περιοχή.
Γιατί το έκανε αυτό ο Γουές Ρόλεϊ;
Προφανώς, ήλπιζε να πιάσει δουλειά ως πυροσβέστης, αλλά απορρίφθηκε επειδή ήταν πολύ κοντός…
Ο Ντέιλ Ρόλεϊ είπε ότι ο εγγονός του, που φοιτούσε στο λύκειο στο Φοίνιξ, όπου ζει η μητέρα του, έμενε μαζί του στην Οκλαχόμα για αρκετούς μήνες πριν μετακομίσει στο Αϊντάχο το περασμένο καλοκαίρι για να είναι πιο κοντά στον πατέρα του. Κανένας από τους γονείς δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει άμεσα για σχόλια.
Ο παππούς του είπε ότι το ύψος του εγγονού του, περίπου 1,73 μέτρα, μπορεί να τον εμπόδισε να γίνει πυροσβέστης.
«Ξέρω ότι είχε επικοινωνήσει για να βρει δουλειά σε πυροσβεστικό τμήμα», είπε ο Ντέιλ Ρόλεϊ. «Ήθελε να είναι μέλος μιας ομάδας που θαύμαζε κάπως».
Θα ήθελα να μάθω αν ο Γουές Ρόλεϊ έπαιρνε φάρμακα που επηρεάζουν το μυαλό ή όχι.
Έχω την αίσθηση ότι πιθανότατα έπαιρνε.
Στην Αριζόνα, ένας εντελώς τρελός πήγε πρόσφατα στο σπίτι ενός 76χρονου πάστορα και τον σταύρωσε…
Ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία ενός πάστορα στην Αριζόνα ομολόγησε τη δολοφονία στην ανταποκρίτρια του True Crime Arizona, Μπριάνα Γουίτνεϊ, και της είπε ότι είχε κι άλλους στόχους.
Ο Άνταμ Κρίστοφερ Σίαφ, 51 ετών, ομολόγησε ότι σταύρωσε τον Γουίλιαμ Σόνεμαν, γνωστό στους πιστούς του ως «Πάστορας Μπιλ», έναν από τους 14 πάστορες σε 10 διαφορετικές πολιτείες που σχεδίαζε να εκτελέσει. Συνελήφθη πριν προλάβει να διαπράξει άλλα εγκλήματα.
Ο Πάστορας Μπιλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 28 Απριλίου από την αστυνομία που διεξήγαγε έλεγχο ευημερίας. Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του και ένα στεφάνι από αγκάθια είχε τοποθετηθεί στο κεφάλι του.
Αν είχε σταυρωθεί ένας αριστερός, αυτή η ιστορία θα ήταν πρωτοσέλιδο για εβδομάδες.
Αλλά τα mainstream μέσα ενημέρωσης σχεδόν αγνοούν εντελώς αυτή την ιστορία επειδή ήταν χριστιανός πάστορας που σταυρώθηκε.
Ο Άνταμ Κρίστοφερ Σίαφ σκότωσε τον Γουίλιαμ Σόνεμαν επειδή ο Σόνεμαν κήρυττε ότι ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού.
Μάλιστα, όταν ο Σίαφ έφτασε στο σπίτι του Σόνεμαν, δεν ήθελε να βλάψει κανέναν άλλο…
Όταν έφτασε, είδε δύο γυναίκες στο δρομάκι αλλά δεν τις πείραξε καθώς δεν είχε «κανένα ενδιαφέρον να εκτελέσει οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους πάστορες ή τους ποιμένες που οδηγούν το ποίμνιο σε λάθος δρόμο».
Είπε στη Γουίτνεϊ ότι διέπραξε την πρώτη από τις προγραμματισμένες δολοφονίες του στην πολιτεία του, την Αριζόνα, καθώς την έβλεπε ως τον «Κήπο της Εδέμ». Είπε ότι σχεδίαζε να σκοτώσει άλλους τρεις ανθρώπους στην Αριζόνα πριν ταξιδέψει αλλού σε Λας Βέγκας, Πόρτλαντ, Σιάτλ, Ντιτρόιτ και άλλες τοποθεσίες, για να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους.
Αν ο Σίαφ είχε καταφέρει να ολοκληρώσει ολόκληρη τη λίστα του, 14 πάστορες θα ήταν νεκροί.
Τα mainstream μέσα ενημέρωσης δεν θεωρούν ότι αυτό είναι αξιόλογο νέο, αλλά αν κάποιος κυνηγούσε μέλη μιας ομάδας που ευνοείται από τους αριστερούς, θα ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία.
Μιλώντας για αριστερούς, ο σοσιαλιστής Ζοχράν Μαμντάνι μόλις είπε στο NBC News ότι οι δισεκατομμυριούχοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν…
Ο Ζοχράν Μαμντάνι, ο πιθανός υποψήφιος των Δημοκρατικών για δήμαρχος της Νέας Υόρκης, είπε την Κυριακή ότι δεν πιστεύει ότι οι δισεκατομμυριούχοι θα έπρεπε να υπάρχουν.
Όταν ρωτήθηκε ευθέως αν οι δισεκατομμυριούχοι θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ύπαρξης, ο Μαμντάνι, που αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατικός σοσιαλιστής, είπε στο «Meet the Press» του NBC, «Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουμε δισεκατομμυριούχους γιατί, ειλικρινά, είναι τόσα πολλά χρήματα σε μια στιγμή τέτοιας ανισότητας, και τελικά, αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι ισότητα στην πόλη μας, στην πολιτεία μας και στη χώρα μας».
Αυτός ο τύπος είναι τρελός.
Αλλά μάλλον θα γίνει ο επόμενος δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Ο Μαμντάνι δεν φοβάται καθόλου να χαρακτηριστεί «σοσιαλιστής» και στο παρελθόν έχει μιλήσει ακόμα και για «τον τελικό στόχο της κατάληψης των μέσων παραγωγής»…
Το απόσπασμα προέρχεται από μια συνάντηση μέσω Zoom το 2021 της Νεολαίας των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών της Αμερικής (YDSA), της νεανικής πτέρυγας της μεγαλύτερης σοσιαλιστικής οργάνωσης της Αμερικής, των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών της Αμερικής (DSA).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μαμντάνι είπε ότι η ομάδα πρέπει να «συνεχίσει να εκλέγει περισσότερους σοσιαλιστές, και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είμαστε αμετανόητοι για τον σοσιαλισμό μας… …είτε πρόκειται για το BDS, είτε για τον τελικό στόχο της κατάληψης των μέσων παραγωγής».
Σοβαρά;
Θα έπρεπε να είσαι τρελός για να ψηφίσεις τον Μαμντάνι.
Δυστυχώς, υπάρχουν τεράστιες ορδές τρελών ανθρώπων που ζουν στη Μεγάλη Μήλο αυτές τις μέρες.
Ο Μαμντάνι είναι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών μόνο για 7 χρόνια, αλλά τώρα έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Η κοινωνία μας είναι ξεκάθαρα σε έναν πολύ αυτοκαταστροφικό δρόμο.
Θα ξυπνήσει επιτέλους η Αμερική πριν να είναι πολύ αργά;






