• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

«Αν είχα σκοτώσει την Τυχεροπούλου…» – Aνατριχιαστικός διάλογος με πρωταγωνιστή τον «φραπέ»

1 έτος ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σοβαρά ερωτήματα για την έκταση και το βάθος της διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται από τη δικογραφία για το σκάνδαλο διασπάθισης κοινοτικών κονδυλίων. Στο επίκεντρο των αποκαλύψεων βρίσκεται ένας διάλογος που σοκάρει, καθώς καταγράφεται αναφορά σε πιθανή φυσική εξόντωση κρατικής υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα, σε συνομιλία του Γιώργου Ξυλούρη – γνωστού και ως «Φραπέ» – με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρώτος εμφανίζεται να αναφέρεται με απίστευτη ελαφρότητα στην υπεύθυνη εσωτερικού ελέγχου του οργανισμού, Παρασκευή Τυχεροπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά, όπως αποκαλύπτει το Open: «Αν την είχα σκοτώσει, τώρα θα ήμουν έξω. Θα είχανε φάει και κάνα πενηντάρι οι δικηγόροι και είμαστε εντάξει».

Η δήλωση περιλαμβάνεται στη δικογραφία και εγείρει ζήτημα ευθείας απειλής κατά ζωής δημοσίου λειτουργού, την ώρα που η Τυχεροπούλου φέρεται να ήταν η μόνη που προχωρούσε σε ουσιαστικούς ελέγχους εντός του οργανισμού, αποκαλύπτοντας κακοδιαχείριση και παράτυπες ενισχύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή Τυχεροπούλου, στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ είχε την ευθύνη να εποπτεύει την ορθότητα των επιδοτήσεων και τον εντοπισμό παρατυπιών σε αιτήσεις ενίσχυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξεκίνησε να ερευνά ενδείξεις για εκτεταμένες απάτες, όχι μόνο δεν έλαβε στήριξη από τη διοίκηση, αλλά τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο, με πρόσχημα τη «μη τήρηση υπηρεσιακών διαδικασιών». Πηγές αναφέρουν ότι της αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες, ενώ δέχτηκε και στοχευμένη πίεση προκειμένου να αποσυρθεί από κρίσιμους ελέγχους. Η ίδια έχει καταγγείλει πως βρέθηκε στο περιθώριο του οργανισμού εξαιτίας της επιμονής της να αναδείξει το σκάνδαλο.

«Αυτός ο ελεγκτής θέλει μπουνίδια»

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσαν και οι συνομιλίες μεταξύ του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου, Γρύλλου Παπαδάκη με τον πρώην αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Λευτέρη Ζερβό. Όπως αποκάλυψε ο Β. Τριάντης για το ereportaz.gr, οι δύο άντρες καταγράφονται να συνομιλούν σχετικά με ζητήματα του Οργανισμού, όπου γίνεται αναφορά σε ελεγκτή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη, στον οποίο χρεώνουν επικείμενους ελέγχους στην περιοχή των Ζωνιανών. Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ εμφανίζεται να λέει στον κ. Παπαδάκη ότι ο «ελεγκτής του ΟΠΕΚΕΠΕ θέλει κανά δυο μπουνίδια», ενώ ζητεί από τον του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου να προειδοποιήσει τον ελεγκτή ώστε να σταματήσει.

Εξόφθαλμη απόπειρα συγκάλυψης

Την ίδια στιγμή, η  Νέα Δημοκρατία, θέλοντας να αποστασιοποιηθεί από πιθανές ευθύνες στελεχών της παρούσας κυβέρνησης, πρότεινε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ορίζοντα… από το 1998, δηλαδή αρκετά χρόνια προτού καν λειτουργήσει ο οργανισμός!

Η χρονική επιλογή για την έναρξη της έρευνας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με την αντιπολίτευση να καταγγέλλει «απόπειρα συγκάλυψης» και «μεθόδευση αποφυγής πολιτικών ευθυνών». Όπως ανέφεραν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, η κυβερνητική πλειοψηφία επιχειρεί να αραιώσει το εύρος των ευθυνών, τοποθετώντας χρονικά την έναρξη της έρευνας σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν ούτε αρχεία, ούτε εμπλεκόμενοι, ούτε οργανωτική δομή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

newsbreak.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»
Slider

Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»

by admin
10 λεπτά ago
Ζωντάνεψε την ημέρα που θα «δωρίζανε» τα όργανά του!
Slider

Ζωντάνεψε την ημέρα που θα «δωρίζανε» τα όργανά του!

by admin
27 λεπτά ago
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Επείγον μήνυμα πατ. Αρσένιου
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Επείγον μήνυμα πατ. Αρσένιου

by admin
32 λεπτά ago
Η πρόταση-σοκ του Economist: Στείλτε νέους στο μέτωπο για να πειστεί ο λαός να πολεμήσει τη Ρωσία
Slider

Η πρόταση-σοκ του Economist: Στείλτε νέους στο μέτωπο για να πειστεί ο λαός να πολεμήσει τη Ρωσία

by admin
34 λεπτά ago
Next Post
Παρακολουθήστε το Viral Βίντεο ενός Αγοριού που Ονομάζεται Cason και Είχε μια Υπερφυσική Συνάντηση με τον Ιησού στο Νοσοκομείο, το οποίο Έχει Προβληθεί Πάνω από Ένα Εκατομμύριο Φορές

Παρακολουθήστε το Viral Βίντεο ενός Αγοριού που Ονομάζεται Cason και Είχε μια Υπερφυσική Συνάντηση με τον Ιησού στο Νοσοκομείο, το οποίο Έχει Προβληθεί Πάνω από Ένα Εκατομμύριο Φορές

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – Κυκλοφόρησαν και τα έγγραφα

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - Κυκλοφόρησαν και τα έγγραφα

Comments 1

  1. Δυστυχώς Έλλην says:
    1 έτος ago

    Κράτος…. παρακράτος….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr