• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πανικό η Λατινοπούλου μετά την παρέμβαση Kovesi – Επιτίθεται στη… Ρωσία, υιοθετεί γραμμή Μητσοτάκη: «Είστε δειλοί και υποτελείς»

«Όποιος ανέχεται η στηρίζει την παραχάραξη των συνόρων στην Ουκρανία, αύριο θα κάνει τα ίδια στην Κύπρο», τονίζει η πρόεδρος της Φωνής Λογικής

9 μήνες ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τη ρωσική επιθετικότητα καταδίκασε από την Ευρωβουλή η… πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου κάνοντας, μάλιστα, λόγο για «παρατεταμένη ρωσική επιθετικότητα» και «παραβιάσεις των εναέριων χώρων Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Παράλληλα, η Α. Λατινοπούλου επεσήμανε ότι «όποιος ανέχεται η στηρίζει την παραχάραξη των συνόρων στην Ουκρανία, αύριο θα κάνει τα ίδια στην Κύπρο, τη Θράκη και το Αιγαίο».
Επισημαίνεται, ότι η κ. Λατινοπούλου, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση πολιτικά, αφού η Εισαγγελία πρωτοδικών ετοιμάζεται να παραπέμψει στην Ευρωβουλή την υπόθεση με τη φερόμενη πλαστογραφία 200 υπογραφών, οι οποίες απαιτούνταν για την ίδρυση της Φωνής Λογικής. 
Δεν προξενεί, έτσι, ουδεμία εντύπωση ότι, σε μία ακόμη περίπτωση, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής υιοθετεί ως θέση της το επίσημο κυβερνητικό αφήγημα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φωνής Λογικής

«Η Πρόεδρος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και Ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, ψήφισε σήμερα υπέρ του Ψηφίσματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που καταδίκαζε την παρατεταμένη ρωσική επιθετικότητα με τις παραβιάσεις των εναέριων χώρων Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από ρωσικά drone και την υβριδική απειλή που συνιστά η συνεχιζόμενη εισβολή στην Ουκρανία. Η Ρωσία, με πρόφαση την “προστασία ρωσικών πληθυσμών”, εισβάλλει, καταστρέφει, σκορπίζει τον φόβο. Την ίδια πρόφαση ακριβώς χρησιμοποιεί και η Τουρκία, όταν απειλεί με αποστρατικοποίηση τα νησιά μας, όταν μιλά για “τουρκικές μειονότητες” στη Θράκη, όταν αμφισβητεί ευθέως την κυριαρχία μας. Είναι αυταπάτη να πιστεύει κανείς πως η σιωπή απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα σημαίνει “ουδετερότητα”. Είναι συνενοχή. Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ υπερασπίζεται την Εθνική Κυριαρχία, το Διεθνές Δίκαιο και τις αξίες του Ελληνισμού. Όποιος ανέχεται η στηρίζει την παραχάραξη των συνόρων στην Ουκρανία, αύριο θα κάνει τα ίδια στην Κύπρο, τη Θράκη και το Αιγαίο. Ο καιροσκοπισμός κάποιων δεν είναι στάση. Είναι δειλία και υποτέλεια. Η δική μας στάση είναι καθαρή. Και πάντα θα είναι με τους λαούς που αγωνίζονται για την Ελευθερία τους.»

Ψήφισμα – ντροπή από την Ευρωβουλή: «Επιτέλους, αφήστε τους Ουκρανούς να επιτίθενται με πυραύλους βαθιά σε ρωσικά εδάφη»

Επισημαίνεται ότι νωρίτερα σήμερα (9/10) η Ευρωβουλή πέρασε ένα ντροπιαστικό ψήφισμα με το οποίο κάλεσε τα κράτη μέλη της ΕΕ πρέπει να παράσχουν επιπλέον στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο.
Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε να επιτραπεί στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να πραγματοποιούν επιθέσεις με δυτικά όπλα στο ρωσικό έδαφος χωρίς περιορισμούς.
Τα παραπάνω αναφέρονται στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε όλα τα κράτη μέλη να παράσχουν άμεσα επιπλέον στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και να συμμετέχουν σε κοινές προμήθειες επιπλέον όπλων, ειδικά πυρομαχικών για συστήματα αεροπορικής άμυνας, και να άρουν τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών όπλων εναντίον στρατιωτικών στόχων στη Ρωσία.
Παρόμοιες εκκλήσεις έχουν γίνει πρόσφατα και προς τον Πρόεδρο του Λευκού Οίκου, Donald Trump.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε συνάντηση με τον Volodymyr Zelenskyy ότι δεν απέκλειε αυτή τη δυνατότητα.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Trump δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι θα άρει τους περιορισμούς στις ουκρανικές στρατιωτικές επιθέσεις με αμερικανικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς στο ρωσικό έδαφος.
Ταυτόχρονα, ο ηγέτης του καθεστώτος του Κιέβου ζήτησε από τον Αμερικανό ηγέτη να μεταφέρει Tomahawk πυραύλους κρουζ στην Ουκρανία.

Στην Ευρωβουλή φτάνει η δικογραφία κατά της Λατινοπούλου – «Πλαστογραφία» στην ίδρυση της Φωνής Λογικής

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Εισαγγελία Πρωτοδικών έριξε στο… καναβάτσο το κόμμα της κ. Λατινοπούλου, καθώς έθεσε θέμα νομιμότητάς του και ετοιμάζεται να προωθήσει το σχετικό ζήτημα στην Ευρωβουλή.
Ειδικότερα, στην τελική της φάση βρίσκεται η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για την υπόθεση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά από καταγγελίες ότι η Πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» φέρεται να πλαστογράφησε υπογραφές εκλογέων, προκειμένου να συγκεντρώσει τις 200 υπογραφές Ελλήνων πολιτών που απαιτούνται για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της.
Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγκεντρώσει τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση.
Αυτά αναμένεται να αποσταλούν σύντομα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς απαιτείται η άδεια της Ευρωβουλής για να προχωρήσει η έρευνα που διεξάγεται από την Ελληνική Δικαιοσύνη εις βάρος της Λατινοπούλου.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει ήδη ανοίξει φάκελο για την υπόθεση, με σκοπό να διερευνήσει αν η Πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» τέλεσε τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της εξαπάτησης εκλογέων κατ’ εξακολούθηση.

Ο ρόλος της Kovesi στην υπόθεση Λατινοπούλου 

Πρώτη ήταν η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, υπό την καθοδήγηση της Laura Kovesi, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες,είχε ήδη θέσει στο μικροσκόπιο την υπόθεση.
Οι έρευνες σχετίζονται με το εάν τηρήθηκαν οι προβλέψεις του νόμου κατά τη διαδικασία ίδρυσης του κόμματος, με τις καταγγελίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρία σοβαρά αδικήματα.

10444382-scaled.png

Οι καταγγελίες αυτές, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, έχουν πλέον περιέλθει επισήμως τόσο στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία όσο και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Καθοριστικό ρόλο φαίνεται να διαδραματίζει η ένορκη βεβαίωση του Ίωνα Ανδρικόπουλου, πρώην μέλους του εξαμελούς πολιτικού συμβουλίου της «Φωνής Λογικής» (η οποία αρχικά είχε ιδρυθεί με την επωνυμία «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου») και στενού συνεργάτη της επικεφαλής.
Ο Ανδρικόπουλος κατέθεσε τον Νοέμβριο του 2024 ότι κατά την ίδρυση του κόμματος, το 2023, συγκεντρώθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα περίπου 100 υπογραφές πολιτών από τις 200 που απαιτεί ο νόμος για την αναγνώριση πολιτικού σχηματισμού.
Ωστόσο, υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο πως ο υπολειπόμενος αριθμός των 100 υπογραφών δεν αντιστοιχεί σε πραγματικά πρόσωπα, γεγονός που —όπως τόνισε— καθιστά την ίδρυση του κόμματος μη νομότυπη ενώπιον του Αρείου Πάγου.
Η υπόθεση λαμβάνει πλέον ευρωπαϊκές διαστάσεις, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η περαιτέρω πορεία των ερευνών.

bankingnews.gr

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης
Slider

Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης

by admin
4 ώρες ago
Συγκλονιστικός ο Στράτος Σιουρδάκης του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» για τα σατανικά σιχάματα της Ευρωχούντας
Slider

Συγκλονιστικός ο Στράτος Σιουρδάκης του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» για τα σατανικά σιχάματα της Ευρωχούντας

by admin
4 ώρες ago
Υπουργός Ευάγγελος Τουρνάς: «Όποιος δεν πάρει την νέα ταυτότητα δεν θα πληρώνεται»! Εκβιασμοί τύπου… πανδημίας από την κυβέρνηση!
Slider

Υπουργός Ευάγγελος Τουρνάς: «Όποιος δεν πάρει την νέα ταυτότητα δεν θα πληρώνεται»! Εκβιασμοί τύπου… πανδημίας από την κυβέρνηση!

by admin
15 ώρες ago
Σενάριο διαφυγής Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες ή Ειδικό Δικαστήριο; Το Egerssi είχε προειδοποιήσει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σενάριο διαφυγής Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες ή Ειδικό Δικαστήριο; Το Egerssi είχε προειδοποιήσει

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο Κόσμος Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Ολόπλευρης Κατάρρευσης & του Χάους

Ο Κόσμος Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Ολόπλευρης Κατάρρευσης & του Χάους

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr