• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες

8 μήνες ago
in Slider, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Άλλο ένα “εκλεκτό” μέλος της ελίτ των Βρυξελλών θέλει να καταργήσει την ανωνυμία στο διαδίκτυο, και να συνδεθεί οποιαδήποτε διαδικτυακή ενέργεια με όνομα και επώνυμο ακόμα και με βιομετρικά χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες ζήτησε να τερματιστεί η διαδικτυακή ανωνυμία, απαιτώντας να συνδεθεί κάθε λογαριασμός κοινωνικής δικτύωσης με ένα Ευρωπαϊκό Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας.

Le Premier ministre espagnol Pedro Sánchez a appelé à mettre fin à l’anonymat en ligne, demandant que chaque compte sur les réseaux sociaux soit relié à un portefeuille d’identité numérique européen (EU Digital ID Wallet).

S’exprimant au Forum économique mondial de Davos,… pic.twitter.com/SN7AoqwsGu

— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) November 12, 2025

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο Σάντσες δήλωσε: 

«Κανείς δεν μπορεί να περπατήσει στον δρόμο φορώντας μάσκα, γιατί λοιπόν να επιτρέπεται στους ανθρώπους να περιφέρονται στο διαδίκτυο χωρίς να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους;»

 

The European Commission today launched the European Democracy Shield.

It’s presented as a project to protect EU democracies from disinformation, foreign interference & information manipulation. Key elements include securing the information space, strengthening elections & media pic.twitter.com/sPGwplh7in

— Visegrád 24 (@visegrad24) November 12, 2025

Ξεκάθαρα, αυτή η πρόταση σηματοδοτεί ένα στάδιο ενάντια στην υποχρεωτική ταυτοποίηση των χρηστών του Διαδικτύου, ονόματι, κομμάτι της ταυτότητας και των συμβάντων που οι données biométriques θα σχετίζονται με όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες.

Πραγματικά πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που θέλουν να δημιουργηθεί για τους χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως στην προσπάθεια ελέγχου των πάντων.

Αυτά που βλέπουμε να λαμβάνουν χώρα στην Βρετανία, με συλλήψεις πολιτών με την κατηγορία της “ ρητορικής μίσους”, θα τα δούμε όπως όλα δείχνουν, ε ολόκληρη την Ευρώπη και σε λίγο και στην χώρα μας.

Είναι αλήθεια ότι τρομοκρατικές οργανώσεις και άλλοι παραβατικοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα να ακούγονται προτάσεις ακόμα και για βιομετρικά στοιχεία των χρηστών του, παραβιάζοντας κάθε έννοια ελεύθερης επικοινωνίας.

ο διαδίκτυο δημιουργήθηκε για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και προτάσεων, αλλά οι ιθύνοντες στην Ευρώπη, θέλουν να το ελέγξουν και αυτό, έχοντας σε πλήρη έλεγχο τα πάντα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η Κομισιόν και η ηγεσία της αποφάσισε αιφνιδιαστικά μετά τις επιθέσεις υβριδικού τύπου από την Μόσχα, την δημιουργία ειδικού κέντρου “για την αντιμετώπιση ειδικά της ρωσικής παραπληροφόρησης”, χωρίς όμως να δημοσιοποιείται η εξουσία που θα έχει αυτό το κέντρο σε κράτη και ΜΜΕ στην Γηραιά Ήπειρο.

Δεν γίνεται κατανοητή η ύπαρξη ενός τέτοιου κέντρου από την Κομισιόν, το οποίο θα παρακάμπτει σαφώς τις υπηρεσίες ασφαλείας κάθε χώρας μέλους, ενώ θα πρέπει να ανακοινωθούν και τα κριτήρια ελέγχου της παραπληροφόρησης αυτού του κέντρου στα μμε των χωρών της Ένωσης, διότι ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος απόκρυψης της πραγματικότητας, και της προώθησης άλλης ατζέντας.

Βρετανική εφημερίδα ανακοίνωσε ότι η κίνηση της Κομισιόν, αυτή έρχεται μετά από «κλιμακούμενες υβριδικές επιθέσεις» από τη Ρωσία και άλλες ξένες δυνάμεις που διαδίδουν ψεύτικα άρθρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που λαμβάνει χώρα, ενώ συμβαίνει και το αντίθετο υπέρ της Ουκρανίας από ΜΜΕ της Ευρώπης.

Η εκτελεστική εξουσία της ΕΕ σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα Κέντρο Δημοκρατικής Ανθεκτικότητας για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης από τη Ρωσία και άλλα αυταρχικά καθεστώτα, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει το κέντρο να συγκεντρώσει εμπειρογνωμοσύνη από ολόκληρη την ΕΕ και από χώρες που επιδιώκουν να ενταχθούν στο μπλοκ για την καταπολέμηση της χειραγώγησης και των παρεμβάσεων σε ξένες πληροφορίες.

pentapostagma.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Έκανε ρόμπα την Ευρωβουλή!
Slider

Έκανε ρόμπα την Ευρωβουλή!

by admin
42 δευτερόλεπτα ago
Το WEF το είπε το 2021 – Τώρα τα ταξίδια γίνονται απλησίαστα για εκατομμύρια πολίτες
Slider

Το WEF το είπε το 2021 – Τώρα τα ταξίδια γίνονται απλησίαστα για εκατομμύρια πολίτες

by admin
6 ώρες ago
Ο Μπιλ Γκέιτς Προωθεί Σχέδιο για το lockdown στην Υγειονομική Περίθαλψη, την Εκπαίδευση & τις Τράπεζες με Ψηφιακή Ταυτότητα
Slider

Ο Μπιλ Γκέιτς Προωθεί Σχέδιο για το lockdown στην Υγειονομική Περίθαλψη, την Εκπαίδευση & τις Τράπεζες με Ψηφιακή Ταυτότητα

by admin
6 ώρες ago
Ν. Παπαδόπουλος: Ο αγώνας στη Βουλή φέρνει αποτέλεσμα! Συνεχίζουμε μέχρι την κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού.
Slider

Ν. Παπαδόπουλος: Ο αγώνας στη Βουλή φέρνει αποτέλεσμα! Συνεχίζουμε μέχρι την κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού.

by admin
7 ώρες ago
Next Post
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ!

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ!

Τεράστια Μαγνητική Καταιγίδα Ξεκίνησε στη Γη – Πώς θα Επηρεάσει την Υγεία των Ανθρώπων;

Τεράστια Μαγνητική Καταιγίδα Ξεκίνησε στη Γη - Πώς θα Επηρεάσει την Υγεία των Ανθρώπων;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr