• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Η ελληνική κυβέρνηση μόλις αύξησε κατά περίπου 3,5 δις, το χρέος της.

12 έτη ago
in ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η ελληνική κυβέρνηση μόλις αύξησε κατά περίπου 3,5 δις ευρώ το χρέος της, που στις 31.12.2013 και χωρίς τα swaps, ανερχόταν σε €321,5 δις. Αυτά βέβαια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΔΔΗΧ. Αν συγκρίνουμε όμως τα στοιχεία του με εκείνα της αιτιολογικής έκθεσης του κρατικού προϋπολογισμού, θα δούμε ότι οι οφειλές για το 2014 είναι μεγαλύτερες κατά 43,2 δις. Όσο για τους εκτιμημένους τόκους, αυτοί μπορούν κάλλιστα να αυξηθούν κατά 17 δις. (λεπτομέρειες εδώ )

Την ίδια στιγμή, οι οφειλές της κυβέρνησης προς τους ιδιώτες, ανέρχονται για το πρώτο δίμηνο του 2014 σε 4,5 δισ. ευρώ, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα, τα προβλεπόμενα στον κρατικό προϋπολογισμό έσοδα, μειωθήκαν κατά 2,5 δις, λόγω αδυναμίας των φορολογουμένων και των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις φορολογικές απαιτήσεις της κυβέρνησης. ( λεπτομέρειες εδώ )

Για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την τεράστια κυβερνητική επιτυχία, σημειώστε και ότι το 54% των προβλεπόμενων δαπανών για το 2014 (που ανέρχονται σε περίπου 117 δισ. ευρώ) δεν καλύπτονται από κρατικά έσοδα, αλλά από δάνεια που βαφτίστηκαν …. ‘πιστωτικά έσοδα’! ( λεπτομέρειες εδώ )

Ποια είναι τα προβλεπόμενα έσοδα ;; Ομιλούν για 54,695 δισ. ευρώ (εισηγητική έκθεση, πίνακας 3.5, Έσοδα Κρατικού Προϋπολογισμού, σελ. 81). αλλά όπως ήδη φαίνεται από τα προαναφερόμενα, τα έσοδα θα είναι πολύ μικρότερα.

Ποια είναι τα έξοδα του 2014 για τόκους και χρεολύσια ;;; …. 74,199 δισ. ευρώ !!!!

Παρά ταύτα, και παρότι λόγω υπαγωγής τις καινούργιας ομολογιακής έκδοσης στον αγγλικό δίκαιο δεν πρόκειται για επιστροφή στις αγορές, οι πανηγυρισμοί δεν έχουν τελειωμό !

Ενδεικτικά:

Με επιτυχία στέφθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, σύμφωνα με το Bloomberg, καθώς τελικά διατέθηκαν 5ετη ομόλογα συνολικής αξίας 3 δισ. ευρώ, ενώ το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,95%. Τα επίσημα στοιχεία για τη δημοπρασία, όπως το ποσοστό της υπερκάλυψης θα ανακοινωθούν από τον ΟΔΔΗΧ.

Ευάγγελος Βενιζέλος :

«Η επάνοδος στις αγορές είναι η επίσημη, πανηγυρική, χειροπιαστή επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας»
«Μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέραμε», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι οι αγορές δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όσους διεθνώς αρνούνται ή διστάζουν «να αναγνωρίσουν το αυτονόητο και εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν αρνητικά στερεότυπα για τους Έλληνες».
Εξάλλου, δήλωσε ότι με την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές αποδεικνύεται πως το χρέος είναι βιώσιμο, καθώς -όπως υπογράμμισε- οι αγορές αγοράζουν ομόλογα από χώρες που έχουν βιώσιμο χρέος.

http://www.attikipress.gr/86859/h-epanodos-stis-agores-einai-panhgyrikh

Γιάννης Στουρνάρας:

«Επιβραβεύτηκε η σοβαρότητα»

«Σήμερα βγήκαμε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια στις διεθνείς αγορές δανεισμού. Σε λίγο θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα αυτού του καταλυτικού εγχειρήματος»

«ο καλύτερος τρόπος αποζημίωσης όλων ημών που έχουμε πληγεί από την κρίση, είτε με μείωση μισθών, είτε με αύξηση φόρων, είναι η ανάκαμψη της οικονομίας. Τα πρώτα σημάδια είναι ήδη ορατά. Ο δρόμος που έχουμε χαράξει, είναι η καλύτερη συνταγή, ώστε σταδιακά και σε ένα διάστημα χρόνου, να αποκαταστήσουμε τις απώλειες που έχουμε υποστεί».

Alpha Bank:

Κλείνει ένας επώδυνος κύκλος προσαρμογής
«Με την ολική επαναφορά της χώρας στις αγορές κλείνει ένας επώδυνος κύκλος προσαρμογής, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ξένοι επενδυτές ότι η προσαρμογή της ελληνικής οικονομίας θα συνεχισθεί και ότι η ανάκαμψη θα είναι βιώσιμη, διασκεδάζοντας τις αβεβαιότητες περί ύπαρξης χρηματοδοτικού κενού» αναφέρει η Alpha Bank, στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/792695/alpha-bank-kleinei-enas-epodunos-kuklos-prosarmogis

Χοακίν Αλμούνια

«Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα. Σήμερα βλέπουμε τα αποτελέσματα μετά τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν οι ελληνικές αρχές και οι έλληνες πολίτες για την υπέρβαση μιας πολύ σοβαρής κρίσης» http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=585335

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η Κ. ΜΕΡΚΕΛ ….

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ευρωπαϊκό σοκ! Υποχρεωτική απόσυρση για χιλιάδες ΙΧ – Ποια αυτοκίνητα πάνε κατευθείαν στην πρέσα
Slider

Ευρωπαϊκό σοκ! Υποχρεωτική απόσυρση για χιλιάδες ΙΧ – Ποια αυτοκίνητα πάνε κατευθείαν στην πρέσα

by admin
13 ώρες ago
Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό: Είναι θέμα χρόνου να συμβεί και σε εσάς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό: Είναι θέμα χρόνου να συμβεί και σε εσάς.

by admin
3 ημέρες ago
Απελευθέρωσαν το ψηφιακό ευρω… τέρας: Ωμό πραξικόπημα από την ΕΚΤ – Έτσι θα ελέγχουν τα χρήματα και τις ζωές μας
Slider

Απελευθέρωσαν το ψηφιακό ευρω… τέρας: Ωμό πραξικόπημα από την ΕΚΤ – Έτσι θα ελέγχουν τα χρήματα και τις ζωές μας

by admin
7 ημέρες ago
Γιατί οι κεντρικές τράπεζες σιωπούν ξαφνικά για το ψηφιακό νόμισμα; Το μυστικό σχέδιο του BIS, η προετοιμασία του ψηφιακού ευρώ και η απειλή για την εθνική κυριαρχία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιατί οι κεντρικές τράπεζες σιωπούν ξαφνικά για το ψηφιακό νόμισμα; Το μυστικό σχέδιο του BIS, η προετοιμασία του ψηφιακού ευρώ και η απειλή για την εθνική κυριαρχία.

by admin
1 εβδομάδα ago
Next Post
ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 80 εκ. δάνειο στον  ΠΗΓΑΣΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ από το δημόσιο χρήμα που δώθηκε στιςΤΡΑΠΕΖΕΣ !

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 80 εκ. δάνειο στον ΠΗΓΑΣΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ από το δημόσιο χρήμα που δώθηκε στιςΤΡΑΠΕΖΕΣ !

Ελεύθεροι σκοπευτές της Ουκρανίας παίρνουν θέση στο Λουγκάντσκ . ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθεροι σκοπευτές της Ουκρανίας παίρνουν θέση στο Λουγκάντσκ . ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr