• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Ακόμα μία έρευνα-καταπέλτης κατά των εμβολίων Covid… Τι δείχνει η καταγραφή κωδικού (Y59.0) στα πιστοποιητικά θανάτων του CDC

7 δευτερόλεπτα ago
in Slider, ΥΓΕΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο αριθμός των πιστοποιητικών θανάτου στις ΗΠΑ που ανέφεραν τον κωδικό Y59.0, ο οποίος αφορά θανάτους που προκλήθηκαν από εμβόλιο κατά ιών, αυξήθηκε στις ΗΠΑ από λιγότερους από 10 ετησίως έως και το 2020, σε 198 το 2021, έτος κατά το οποίο ξεκίνησε η διάθεση των εμβολίων κατά της COVID-19. Αυτό προκύπτει από νέα ανάλυση δεδομένων του CDC, την οποία πραγματοποίησε η ερευνητική ομάδα CORRELATION.

από την Brenda Baletti, Ph.D.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι η σημαντική αύξηση των θανάτων που αποδόθηκαν σε εμβόλια, ξεκινώντας από το 2021, είναι «πρωτοφανής», τουλάχιστον από το 1968 και μετά και συνιστά «μια ισχυρή ένδειξη ζητήματος ασφαλείας για τα εμβόλια κατά της COVID-19».

«Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι ορισμένοι εξαιρετικοί και θαρραλέοι θεράποντες ιατροί κατέγραψαν θανάτους που προκλήθηκαν από εμβόλια κατά της COVID-19 στα πιστοποιητικά θανάτου, τα οποία ήταν νομικά υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν, παρά τις έντονες επαγγελματικές, θεσμικές και πολιτικές πιέσεις που αποθάρρυναν μια τέτοια ενέργεια. Τα στοιχεία αυτά από τα πιστοποιητικά θανάτου αποτελούν μια σημαντική ένδειξη ζητήματος ασφαλείας, πρωτοφανή τουλάχιστον από το 1968», δήλωσε στο The Defender ο Denis Rancourt, Ph.D., επικεφαλής συντάκτης της ανάλυσης.

Πρόσθεσε δε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον ισχυρισμό ότι τα εμβόλια κατά της COVID-19 είναι “ασφαλή”, δεδομένου ότι προκάλεσαν θανάτους που καταγράφηκαν επίσημα, σε αριθμούς που υπερβαίνουν κάθε προηγούμενο επίπεδο για οποιονδήποτε τύπο εμβολίου. Η πιθανότητα θανάτου ως ανεπιθύμητη ενέργεια πρέπει να αναφέρεται κατά την ενημέρωση των ασθενών. Υφίσταται, αναμφίβολα, ένας ελάχιστος κίνδυνος θανάτου, τον οποίο οι υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να αντικρούσουν ή να αγνοήσουν».

Οι κωδικοί στα πιστοποιητικά θανάτου υποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά της COVID προκάλεσαν θανάτους ηλικιωμένων

Οι συντάκτες της ανάλυσης εξέτασαν τα δεδομένα από το σύστημα WONDER των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μια βάση δεδομένων δημόσιας υγείας που καταγράφει τη θνησιμότητα και άλλα στατιστικά στοιχεία. Εστίασαν στους κωδικούς που χρησιμοποιούνται στα πιστοποιητικά θανάτου για τον προσδιορισμό της αιτίας ή των αιτιών θανάτου.

Οι τυποποιημένοι ιατρικοί κωδικοί χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από επαγγελματίες υγείας για την ταξινόμηση των ασθενειών και των ιατρικών παθήσεων των ασθενών. Οι κωδικοί αυτοί χρησιμεύουν στην παρακολούθηση ασθενειών και αιτιών θανάτου, καθώς και στην έρευνα.

Η «Διεθνής Στατιστική Ταξινόμηση Νόσων και Σχετικών Προβλημάτων Υγείας», η 10η Αναθεώρηση (ICD-10), περιλαμβάνει τους πιο πρόσφατους κωδικούς.

Οι συντάκτες της ανάλυσης αναζήτησαν συγκεκριμένα τη συχνότητα εμφάνισης του κωδικού Y59.0, του κωδικού που αφορά θανάτους από εμβόλιο κατά ιών, στα πιστοποιητικά θανάτου.

Δεν υπάρχει ειδικός κωδικός για το εμβόλιο κατά της COVID-19, ούτε για βλάβες που προκαλούνται από αυτό. Υπάρχουν ξεχωριστοί κωδικοί για ορισμένα εμβόλια κατά βακτηρίων (όπως για την πανώλη, τον τέτανο, τη διφθερίτιδα, τον κοκκύτη κ.ά.), αλλά όλα τα εμβόλια κατά ιών, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου κατά της γρίπης, υπάγονται στον κωδικό Y59.0.

Κατά την εξέταση των δεδομένων στα πιστοποιητικά θανάτου που έφεραν τον κωδικό Y59.0, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, από το 1999 έως το 2020, οι θάνατοι με αυτόν τον κωδικό ήταν σχεδόν μηδενικοί, λιγότεροι από 10 ετησίως, ενώ τους περισσότερους μήνες δεν καταγράφηκε κανένας.

Οι θάνατοι από κάθε είδους εμβόλιο, κατά την περίοδο 1968-2020, δεν ξεπέρασαν ποτέ τους 10 ανά έτος.

Ωστόσο, το 2021, η χρήση του κωδικού Y59.0 παρουσίασε κορύφωση.

Για το συγκεκριμένο έτος, οι ερευνητές εντόπισαν 66 θανάτους στους οποίους ένα εμβόλιο κατά ιών προσδιοριζόταν ως η υποκείμενη αιτία θανάτου, καθώς και 198 αναφορές όπου ένα εμβόλιο κατά ιών καταγραφόταν ως μία από τις αιτίες θανάτου στο πιστοποιητικό.

Περίπου οι μισοί από τους ανθρώπους στους οποίους αποδόθηκε ο εν λόγω κωδικός ήταν ηλικίας 75 ετών και άνω, ενώ σχεδόν το σύνολό τους ήταν άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω.

Οι συγγραφείς υποστήριξαν ότι, δεδομένης της μαζικής διάθεσης του εμβολίου κατά της COVID-19 που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, η ερμηνεία τους, σύμφωνα με την οποία οι θάνατοι που καταγράφηκαν με τον κωδικό ICD-10 Y59.0 σχετίζονται με τα εμβόλια κατά της COVID-19, είναι βάσιμη.

Επιπλέον, οι συγγραφείς συνέκριναν τον αριθμό των θανάτων που αναφέρονται στα πιστοποιητικά θανάτου με τους περίπου 4.400 θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά της COVID-19 και δηλώθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου 2021. Υποστηρίζουν ότι η διαφορά αυτή οφείλεται πιθανότατα στην ελλιπή καταγραφή των θανάτων, καθώς και σε μια θεσμική προκατάληψη που ενδέχεται να οδηγεί σε αυτή την υποκαταγραφή.

Ανέφεραν επίσης ότι ένα σύστημα ταχείας επιτήρησης, εστιασμένο στους κωδικούς αιτιών θανάτου, θα είχε εντοπίσει άμεσα ένα σαφές σήμα κινδύνου όσον αφορά τη θνησιμότητα μεταξύ των ηλικιωμένων ατόμων που έλαβαν τα εμβόλια κατά της COVID-19.

Πρότειναν, τέλος, την ανάπτυξη ενός τέτοιου συστήματος για όλες τις «νέες ιατρικές παρεμβάσεις που επιβάλλονται θεσμικά» και οι οποίες δεν έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας.

childrenshealthdefense.org

kourdistoportocali.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ξέραμε βρε Μάρκο ότι θα γίνει πόλεμος με την τουρκία… βαρυσήμαντη δήλωση Ισραηλινού Συνταγματάρχη αλλά οι δικοί μας αγρόν ηγόραζαν εδώ και χρόνια
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ξέραμε βρε Μάρκο ότι θα γίνει πόλεμος με την τουρκία… βαρυσήμαντη δήλωση Ισραηλινού Συνταγματάρχη αλλά οι δικοί μας αγρόν ηγόραζαν εδώ και χρόνια

by admin
22 λεπτά ago
«Δεν μπορεί να υπάρξει Aνεξάρτητη Ουκρανία» – Η Ρωσία ζητάει παράδοση, το Κίεβο προσφέρει δόλια εκεχειρία σε όλο το μέτωπο
Slider

«Δεν μπορεί να υπάρξει Aνεξάρτητη Ουκρανία» – Η Ρωσία ζητάει παράδοση, το Κίεβο προσφέρει δόλια εκεχειρία σε όλο το μέτωπο

by admin
1 ώρα ago
Φτιάξτε έναν δυνατό καφέ, γιατί θα τον χρειαστείτε για να διαβάσετε αυτά που έχω να σας πω. Δεν προσπαθώ να σας τρομάξω, αλλά…
Slider

Φτιάξτε έναν δυνατό καφέ, γιατί θα τον χρειαστείτε για να διαβάσετε αυτά που έχω να σας πω. Δεν προσπαθώ να σας τρομάξω, αλλά…

by admin
13 ώρες ago
Τρόμος στο Πεντάγωνο… Η Ρωσία αναπτύσσει πυρηνικό όπλο «Δευτέρας Παρουσίας» στο διάστημα, ικανό να καταστρέψει χιλιάδες δορυφόρους ταυτόχρονα!
Slider

Τρόμος στο Πεντάγωνο… Η Ρωσία αναπτύσσει πυρηνικό όπλο «Δευτέρας Παρουσίας» στο διάστημα, ικανό να καταστρέψει χιλιάδες δορυφόρους ταυτόχρονα!

by admin
13 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr