• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Παναγιά, η Εμποροπανηγυριώτισσα, να βάλει το χέρι της!

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

η αποχή ανήλθε στην Σλοβακία στο 87%, στην Τσεχία 80,5%, στην Πορτογαλία 65,5%, στην Βρετανία 64%, στην Ολλανδία 63%, στην Ισπανία 55,3%, στην Γερμανία 52%, στην Αυστρία 55%, στην Πολωνία 77%, στην Ουγγαρία 71%, στην Κροατία 76%, στην Σλοβενία 79%, στην Ρουμανία 65%, στην Λετονία 70%, στην Σουηδία και στην Ιρλανδία 49%, στην Κύπρο 58%. Από το σύνολο των 28 κρατών – μελών της ΕΕ η αποχή ξεπέρασε το 50% στις 20 από αυτές!

Μικρότερα όμως ήταν τα ποσοστά αποχής που καταγράφηκαν στις ευρωεκλογές του 2014 στην Ελλάδα, ακόμα και συγκριτικά με τις αντίστοιχες του 2009, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προσήλθε στα εκλογικά τμήματα το 58,22% των ψηφοφόρων, όταν το 2009 είχε ψηφίσει το σημαντικά μικρότερο 52,54% του εκλογικού σώματος.

Δεν είναι εντελώς ηλίθιοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, ούτε εμείς οι Έλληνες, άλλωστε, είμαστε εντελώς ηλίθιοι!

Όλοι ξέραμε από την αρχή, ότι από αυτές τις ευρωπαϊκές εκλογές δεν επρόκειτο να κριθεί τίποτα σ’ αυτήν την άθλια Ευρώπη, έτσι όπως την κατάντησαν κάτω από τη μύτη μας.

Όλοι ξέραμε από την αρχή ότι δεν έχει καμιά σπουδαία σημασία ποιοι και πόσοι από την κάθε παράταξη θα πάνε στην Ευρωβουλή για τα σούρτα-φέρτα τους και το υπέροχο πάρτι που θα ζήσουν οι εκλεκτοί μας για την επόμενη πενταετία, από τις Βρυξέλλες στο Στρασβούργο και τούμπαλιν.

Όχι, καμία σπουδαία σημασία για τις δικές μας ζωές, μόνο για τις ζωές αυτών που τιμήσαμε με την ψήφο μας∙ τις δικές τους τις ζωές και τις ζωές των συμβούλων τους και των άλλων παρατρεχάμενων.

Διακοσμητικό όργανο είναι και η Ευρωπαϊκή Βουλή, κάτι σαν τη δική μας Βουλή τα τελευταία χρόνια, κακή η ώρα! Όλα γίνονται στην Ευρώπη, ας το πούμε απλοϊκά για να καταλαβαινόμαστε, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όπως γίνεται η διακυβέρνηση τούτον τον καιρό και στην Ελλάδα. Άλλο ένα άχρηστο όργανο είναι και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έτσι όπως λειτουργεί.

Γιατί, λοιπόν, εμείς –σε σχέση με τον μέσο Ευρωπαίο- πήγαμε στις κάλπες με μεγαλύτερη ζέση -και πολύ περισσότεροι απ’ ό,τι είχαμε πάει πριν πέντε χρόνια?

Μα για να στείλομε το μήνυμα, δεν πήγαμε! Μάλιστα κύριε! Και το στείλαμε το μήνυμα…

Και οι αγιογδύτες που υποτίθεται ότι πήραν το μήνυμα, πανηγυρίζουν! Άπαντες!

Πανηγυρίζει ο δικτατορίσκος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, επειδή δεν καταποντίστηκε από τον σαθρό του θρόνο!

Πανηγυρίζει ο παρασυνταγματολόγος παρά τω «Πρωθυπουργώ», επειδή προς το παρόν γλυτώνει το ειδικό δικαστήριο.

Πανηγυρίζει και η αξιωματική αντιπολίτευση που αν κι έδωσε κι αυτή, όπως και οι άλλοι, δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις εκλογές αυτές και μας παρέσυρε στις κάλπες, στην πραγματικότητα πήρε λιγότερες ψήφους από όσες είχε πάρει πριν δύο χρόνια! Και τι χρόνια, ε? Πέτρινα χρόνια! Χρόνια κατοχής!

Κι όλοι αναρωτιόμαστε: τι πανηγυρίζουν? Επειδή πήραν και κατανόησαν το μήνυμα? Αλλά είπαμε: τα καλύτερα μηνύματα γράφονται στους τοίχους!

Η Παναγιά η Εμποροπανηγυριώτισσα, μεγάλη η χάρη της, να βάλει το χέρι της!

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
Slider

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
4 ώρες ago
ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
2 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
3 ημέρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Κτηματολόγιο: «Βαφτίζουν» καθυστερήσεις την στάση πληρωμών

Κτηματολόγιο: «Βαφτίζουν» καθυστερήσεις την στάση πληρωμών

Το «Χιλιάρμενο»… μαζώχτηκε στα ελληνικά ύδατα!!! (;) Έρχονται ο «κοντός Μόσκοβος» και το «Ποθούμενο»;…

Το «Χιλιάρμενο»... μαζώχτηκε στα ελληνικά ύδατα!!! (;) Έρχονται ο «κοντός Μόσκοβος» και το «Ποθούμενο»;...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr