ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

AΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 10 Μάι 2017 - 19:19

…ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ, διότι δεν φοβούνται, δε σέβονται και προδίδουν τον Θεό…..
Εσάς θα σεβαστούν;;
Διαδώστε το!!

Αυτοί θα κρύβονται και τα παιδιά του Θεού θα τους αποκαλύπτουν.

Όχι γιατί τους μισούμε, αλλά για να προστατευτούμε και να τους προειδοποιήσουμε αν θέλουν να γυρίσουν –δια της μετανοίας-στην αγκαλιά του Χριστού, προτιμώντας τη σωτηρία και όχι την απώλεια, προσφέροντας χαρά σε εμάς και στον ουρανό.

Όχι όμως αυτοί να θέλουν την καταστροφή τους και να απαιτούν και τη δική μας, αυτό δεν γίνεται!

Προσέξτε, αδελφοί μου, οι φανεροί οικουμενιστές κηρύττουν «γυμνή τη κεφαλή» τις αιρέσεις και γίνονται αντιληπτοί. Οι κρυφοί ,όμως, είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως είναι ορθόδοξοι αλλά δεν είναι και σπέρνουν τις κακοδοξίες τους (ζιζάνια) στο ποίμνιο κρυφά, χωρίς να εκδηλώνονται .Σε αυτούς είπε ο Κύριος: «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί».

Συνεπώς, είναι πιο επικίνδυνοι από τους φανερούς, διότι τους πρώτους εύκολα τους αναγνωρίζεις, ενώ τους κρυφούς πρέπει να τους «ψαρέψεις».

Όλοι αυτοί προετοίμαζαν χρόνια τώρα ,την ένωση της εκκλησίας μας με όλες τις αιρέσεις και το έπραξαν στην ΨΕΥΔΟ-σύνοδο Κρήτης ,υπογράφοντάς το! Εν συνεχεία ,θέλουν να φέρουν (και αυτό το έχουν υπογράψει) το νέο μόρφωμα, δηλαδή την ένωση με τις άλλες μονοθεϊστικές θρησκείες για να αποτελέσουν την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ που διαφημίζουν και που αγωνίζονται να εδραιώσουν.

Το σατανικό σχέδιο είναι των σκοτεινών ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ δυνάμεων που θέλουν να αναδείξουν (με δικό τους γόνο) τον μεσσία, δηλαδή τον ΑΝΤΙ-χριστο.

3 «Και τώρα πλέον είναι ο αντίχριστος εν τω κόσμω δια των αιρέσεων και των ψευδοδιδασκαλιών, που προπαρασκεύαζουν το έδαφος δια την προσωπικήν έλευσίν του.

4 Σεις όμως, παιδάκια μου,έχετε αναγεννηθή από τον Θεόν και έχετε νικήσει τους ψευδοδιδασκάλους αυτούς διά της εμμονής σας εις την αληθή διδασκαλίαν. Και τους έχετε νικήσει, διότι ο Θεός, που είναι μέσα σας και σας φωτίζει και σας ενισχύει, είναι μεγαλύτερος και δυνατότερος παρά ο σατανάς, που ενεργεί και άρχει μεταξύ του κόσμου των ανθρώπων, που είναι μακράν του Θεού.

5 Αυτοί οι ψευδοπροφήται προέρχονται και εμπνέονται από τον μακράν του Θεού κόσμον. Δι’αυτό διδάσκουν σύμφωνα με το πνεύμα του κόσμου και ο κόσμος τους ακούει και τους δέχεται.

6 Ημείς όμως οι Απόστολοι και οι διδάσκαλοι του ευαγγελίου καταγόμεθα από τον Θεόν και εμπνεόμεθα από τον Θεόν. Εκείνος δε ,που αναγεννήθη από τον Θεόν και γνωρίζει τον Θεόν, ακούει με προθυμίαν την διδασκαλία μας. Εκείνος ,που δεν είναι από τον Θεόν και δεν έχει αναγεννηθή από αυτόν, δεν ακούει και δεν δέχεται την διδασκαλίαν μας. Με το σημάδι αυτό διακρίνομεν το Πνεύμα του Θεού, που οδηγεί εις την αλήθειαν, και το πνεύμα του διαβόλου που οδηγεί εις την πλάνην.»(Α’Ιωανν.3,4,5,6)

Βιάζονται να υλοποιήσουν τα σατανικά τους σχέδια ,ομολογώντας οι ίδιοι πως έχουν καθυστερήσει κιόλας!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ενώ τα γνωρίζει όλα αυτά ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Πιστεύω πως γνωρίζετε αδελφοί μου, ότι έχει ΠΡΩΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ υπογράψει ως μέλος του Π.Σ.Ε., το 1948

(βλέπε: ΟΥΑΙ ….ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.. ! http://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%88%CE%B5/

)

Τώρα όμως παρουσιάζεται μία ευκαιρία, να πετάξουν στα μούτρα των ΑΝΤΙ-χρίστων τα χαρτιά με τις υπογραφές και να ανακαλέσουν. Ειδάλλως είναι ίδιοι και χειρότεροι ,διότι οι μεν το λένε ευθέως ενώ αυτοί ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ τα θεμέλια της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ,ΥΠΟΓΕΙΩΣ, πλανεύοντας τα παιδιά τους!!

Ένα γεγονός ως παράδειγμα:

Άξιος δούλος Θεού, έχοντας λάβει εξουσία επί των δαιμόνων θεράπευε άρρωστη ψυχή που βασανιζόταν… Ξαφνικά σωριάστηκε κατάχαμα και έμεινε ακίνητη!

«Βγήκε το δαιμόνιο πάτερ»: είπε ο ιερέας δίπλα του. Ο έμπειρος πνευματικός του είπε:

«Δεν βγήκε ακόμη, κάνει ότι βγήκε, μας κοροϊδεύει, για να το αφήσουμε ήσυχο». Μετά από λίγο δεν άντεξε τις προσευχές και βγήκε, λυτρώνοντας τη βασανισμένη ψυχή.

Προσέξτε λοιπόν αδελφοί μου, μη σας εξαπατούν και κάνουν τάχα ότι είναι Ορθόδοξοι ,για να τους αφήσετε ήσυχους, δεν αρκεί μόνο αυτό.

Το βασικότερο είναι να ομολογήσουν ενώπιον του ποιμνίου καταδικάζοντας την ψευδο-σύνοδο της Κρήτης, τα δε έργα τους να είναι ανάλογα. Γι’αυτό ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ τους και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τους διότι ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τον ίδιο τον ΘΕΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ;;

Σας λέω να τους πείτε να ομολογήσουν ενώπιον του ποιμνίου διότι είναι το δυσκολότερο γι’ αυτούς, δεδομένου ότι ελέγχονται από παπικούς παρατηρητές και αν δεν εκτελέσουν τις γραπτές εντολές κατά γράμμα, αυτές που έρχονται από το Βατικανό «τα βιολιά στο τραπέζι»…Τέλος τα έργα αγάπης …και ο νοών νοείτω.

Μη σας κοροϊδεύουν πως ενδιαφέρονται για τη σωτηρία σας, σιγά-σιγά και με διαβολική τέχνη ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ και ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ!!

Ζητήστε από τους ιερείς σας, να πάρουν θέση και ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ:

1ον) Την ΨΕΥΔΟ-σύνοδο της Κρήτης που επισήμως υπέταξε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ.

2ον) Να καταδικάσουν τον παπισμό ως ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ και ως υπαίτιο όλων των αιρέσεων.

3ον) Να καταδικάσουν τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ,τον προερχόμενο εκ του Βατικανού ως ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ.

4ον) Να καταδικάσουν το Π.Σ.Ε. ως σκοτεινή οργάνωση που αποβλέπει στην ένωση όλων των αιρέσεων μετά της Ορθοδόξου Εκκλησίας ,της ΜΙΑΣ και ΑΛΗΘΙΝΗΣ.

5ον) Να καταδικάσουν τη Ν.Τ.Π. ως δαιμονικό ρεύμα καταστροφής της ανθρωπότητας!

Εάν δεν το κάνουν είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και μην απατάσθε, είναι εχθροί του Χριστού και επικίνδυνοι αν τους πλησιάζετε και ας έχουν χαρούμενη όψη και ας λένε γλυκόλογα και αγαπολογίες. Και ο διάβολος, κατά παραχώρηση ,παίρνει όψη «αγγέλου», αλλά αναγνωρίζεται από τα τέκνα του Θεού.

Στους κληρικούς έδωσε ο Θεός να φυλάνε το ποίμνιο και εάν δεν το κάνουν είναι εχθροί Του.

Να είσθε σίγουροι πως όταν τους δοθεί η ευκαιρία σαν έχιδνες θα σας χύσουν το δηλητήριο!!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ:

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ να μην είμαστε με τους παλαιο-ημερολογίτες αλλά ούτε και με τους ΥΠΕΡ-ορθόδοξους, κάπου στη μέση πρέπει.

Σας αποπροσανατολίζουν από τη ΜΙΑ,ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ προς τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ που μας θέλει με θείο ζήλο και ακριβείς μαζί Του.

«Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει». Μόνοι τους ,χωρίς να το θέλουν λένε την αλήθεια, δηλαδή δια-χωρίζουν τώρα τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε ΥΠΕΡ-ορθόδοξους ή ΣΟΥΠΕΡ-ορθόδοξους, σε ΠΑΛΑΙΟ-ημερολογίτες και σε αυτούς που είναι κάπου στη μέση.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Σ Χ Ι Σ Μ Α, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Αντί να μιλούν προς τους αδελφούς τους με λόγους αποτρεπτικούς προς τις αιρέσεις και εναντίον της ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, σιωπούν προς αυτές και προτρέπουν τους πιστούς να…. «φυλάγονται από τους ΥΠΕΡ-ορθοδόξους»! (Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια).

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ να προσέχετε τους ιεχωβάδες γιατί είναι επικίνδυνη αίρεση. Δεν θα σας λένε να φυλάγεσθε από τους παπικούς που είναι ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και από αυτούς δημιουργήθηκαν οι ιεχωβάδες και όλες οι αιρέσεις, με ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!

Γνωρίζουμε πόσο οι ιεχωβάδες έχουν γελοιοποιηθεί τόσα χρόνια. Έπρεπε όμως να «σεντράρουν» κάποια αίρεση για να «ξεφουσκώσει ο ασκός». Τώρα γι’ αυτούς μόνο οι ιεχωβάδες είναι αιρετικοί και επικίνδυνοι.

Δεν θα σας πουν για τους ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ,τους ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΥΣ και μύριους άλλους που παντρεύουν ομοφυλόφιλους, χειροτονούν ιέρειες ,κάνουν επισκόπους αμφιβόλου ταυτότητας και δεν ξέρει κανείς …από πού να αρχίσει και που να τελειώσει.

Δεν θα σας πουν ποτέ ποιοι είναι οι ΟΥΝΙΤΕΣ, ποιοι τους δημιούργησαν ,ποιος ήταν ο αρχικός σκοπός τους και που έχουν καταλήξει τώρα. (ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ).

Δεν θα σας πουν ποτέ ποιοι είναι ΟΙ ΖΩΪΚΟΙ που εισήλθαν και διάβρωσαν το «ΚΑΣΤΡΟ».(ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ).

Όλοι αυτοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ, είναι ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ και ΕΧΘΡΟΙ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ και μην ακούτε τους παπαγάλους που για 50 ευρώ, πουλάνε την ψήφο τους. Σιγά μην ενδιαφερθούν για τον πλησίον τους που στο πρόσωπό του είναι ο Χριστός!!

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ότι η εκκλησία του Χριστού δεν κινδυνεύει γιατί την προστατεύει ο Ιησούς. Δεν θα σας πουν όμως οι υποκριτές ότι μετά βεβαιότητος κινδυνεύουν ψυχές των μελών της εκκλησίας από τους ΨΕΥΔ-επισκόπους και ΨΕΥΔΟ-διδασκάλους καθώς με ακρίβεια το διατυπώνει ο Κύριος:

«Αλλοίμονον εις σας τους νομοδιδασκάλους. Διότι με την διεστραμμένην διδασκαλία σας εσκοτίσατε τας διανοίας των ανθρώπων και τους αφηρέσατε το μέσον με το οποίον σαν με άλλο κλειδί θα οδηγούντο εις την γνώσιν του πραγματικού δρόμου της σωτηρίας. Έτσι δε και σεις δεν εμβήκατε εις τον δρόμον αυτόν, που θα σας έφερεν εις τον Χριστόν και εις την Βασιλείαν Του, αλλά και εκείνους, που ήθελαν και προσεπάθουν να έμβουν τους ημποδίσατε».(ΛΟΥΚ.ΙΑ’52)

Ας αναλογιστούν επομένως κάποιοι αν κάνουν κακό στην εκκλησία του Χριστού οι οικουμενιστές αφού σπρώχνουν στην αίρεση και στην απώλεια, ψυχές αδελφών που έχουν ανάγκη στήριξης!

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ να μη μιλάτε και να μην ασχολείστε εσείς γιατί αυτά τα έχουν αναλάβει οι επίσκοποι και «αγρυπνούν», εσείς μόνο να υπακούτε, διαφορετικά κάνετε σχίσμα και θεωρείστε φατρίες.

Ω,…! του διαβόλου το θράσος !Αυτοί κινούνται ιδιοτελώς ,τους Ορθοδόξους όμως κατηγορούν πως έχουν προσωπικά οφέλη. Αυτοί παίρνουν τα χρήματα από το Βατικανό και κατηγορούν αυτούς που ξοδεύουν από τα ελάχιστα ,για να ενημερώσουν τους αδελφούς τους. Αυτοί διαχωρίζουν τους χριστιανούς σε ΥΠΕΡ-ορθοδόξους, ΜΕΣΟΥΣ και ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ κάνοντας το 2ο μεγάλο σχίσμα και κατηγορούν αυτούς που μιλούν κατά τας γραφάς, ονομάζοντάς τους φατρίες.

(βλέπε ΠΕΡΙ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ: http://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7-2/ )

Τώρα που «γυμνή τη κεφαλή» κηρύττουν αίρεση οι ίδιοι, ιερείς ,επίσκοποι και ο Πατριάρχης κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τον 15ο κανόνα. Ποιος κάνει τώρα ΣΧΙΣΜΑ στην εκκλησία, αυτοί που παραμένουν όπως και πριν ΠΙΣΤΟΙ στη ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ ή αυτοί που ως ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ θέλουν να αλλάξουν τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ του ελληνικού λαού και τις ιερές παραδόσεις;

Λυπηρό είναι γιατί πολλοί δε κατανοούν τι σημαίνει δόγμα που στην παρούσα περίοδο δεν έχουμε μόνο κατάλυση και αλλαγή δογμάτων αλλά και ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Όταν το καταλάβουν ας φροντίσουν να μην είναι αργά για αυτούς.

«Πουλήθηκαν» αντί χρημάτων, μαρμάρων και ντουβαριών. Εκεί κατέταξαν την κοινωνία με το Θεό (Θρησκεία μας), ανταλλάσσοντάς την με την ύλη. Αν τους πεις ,δε, ειδωλολάτρες θα σε πουν «πλάνο». Αν μπερδεύεστε και σας είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε, γιατί δεν ανατρέχετε στα συγγράμματα και στους κανόνες της εκκλησίας μας αλλά θέλετε να εκφράσετε τη δική σας γνώμη όντας αμαθείς και υπερήφανοι, αγνοώντας και περιφρονώντας τους Αγίους μας που ήταν καταπέλτες σε θέματα διαφύλαξης πίστεως, εντολών και παραδόσεων;

Αλλά…. «στου κουφού την πόρτα… όσο θέλεις βρόντα». Τώρα σας ενοχλούν και αυτοί που θέλουν την πίστη τους ΑΚΕΡΑΙΗ όπως τη διδάχτηκαν μέχρι τώρα από τους Πατέρες.

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ότι «κάποια άτομα ή ομάδες επί προφάσει τηρήσεως ή δήθεν προασπίσεως της γνησίας Ορθοδοξίας, διασπούν την ενότητα της εκκλησίας» (το ψήφισαν στην ΨΕΥΔΟ-σύνοδο Κρήτης).

Ω του διαβόλου το θράσος, αντιπροσώπευσαν στην ΨΕΥΔΟ-σύνοδο το 1/3 των Ορθοδόξων και από το 1/3 ψήφισαν μετρημένοι στα δάκτυλα, επιλεκτικά. Οι υπόλοιποι απλά παρευρέθηκαν, δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Πρώτη φορά στην ιστορία της εκκλησίας μας τέτοια αλλοίωση συνοδικότητας !Όλοι δε οι Ορθόδοξοι πιστοί ,όχι μόνο δεν ρωτήθηκαν και δεν ψήφισαν όπως έπρεπε, ορθοδόξως, αλλά και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν τίποτα για τα κείμενα που ψηφίστηκαν.

Γιατί αρχιερείς ,γραμματείς και φαρισαίοι δεν ενημερώσατε το ποίμνιο;

Γιατί κρύβετε τις αποφάσεις που πήρατε, στην ΨΕΥΔΟ-σύνοδο;

«Πατέρες», δική σας είναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Εάν αυτός που έκρυψε το ένα τάλαντο έτυχε τέτοιας τιμωρίας, άραγε σε αυτόν που κρύβει τα πέντε ,ποια τιμωρία του αρμόζει;

Και αν σε αυτόν που ΔΕΝ υπακούει στον επίσκοπο όταν αυτός κηρύττει αίρεση, εσείς ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ λέτε ότι του αρμόζει επιτίμιο, μολονότι ο 15ος κανών ΑΒ’ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΙ και ορθοδόξως ΤΟΝ ΤΙΜΑ !! Όταν τώρα οποιοσδήποτε αλλάζει δόγματα, κανόνες και βλασφημεί τις εντολές του Θεού, ποιας τιμωρίας, άραγε άξιος είναι ;

«ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» που δεν εννοείτε ότι η αδικία ακολουθεί επτά γενεάς!

«ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» που λέτε ότι είστε ορθόδοξοι με το στόμα σας, αλλά με την ψυχή σας και στην πράξη, λίγο-λίγο αποκαλύπτετε την οικουμενιστική σας επιθετική διάθεση, αποδεικνύοντας έτσι ότι ουδεμία σχέση έχετε με την Ορθοδοξία!

Μη νομίσετε λοιπόν ότι εξαρτάται από εσάς η δήθεν «προσκόλλησις εις την άμπελον», ξεχνάτε ως συνήθως ότι και «ωρισμένως» (δηλαδή εις χρόνον που ο Θεός κρίνει) θα κλαδέψει, δηλ. βιαίως θα αποκόψει τα κλήματα που δεν φέρουν «καρπόν», ακόμη και αν αυτά δεν θέλουν να αποκοπούν εκ της αμπέλου διότι αναπαύονται απομυζώντας ως παράσιτα τον «επιούσιον» των άλλων. Ενώ δε, έχουν γίνει «θρευτάρια» καρπόν δεν φέρουν, να ο λόγος που ο αμπελουργός πατέρας τα «κλαδεύει ωρισμένως» όταν δει και αποειδεί ότι είναι «άκαρπα». Ας φροντίσουμε λοιπόν να αποδώσουμε τουλάχιστον τον «τόκον».

Αδελφοί μου τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί στον πονηρό αρέσει να αλλάζει μορφές και να κρύβεται.

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ πως κάνουν έργα «αγάπης και ελεημοσύνης».

«ΟΥΑΙ υμίν γραμματείς και φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ».

«Έτσι και σεις, είσθε γεμάτοι κακίαν, την οποίαν κρύπτετε με την υποκρισίαν, και εκείνοι που σας πλησιάζουν ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ μολύνονται και διαφθείρονται».(ΛΟΥΚ.ια’44)

«Με άλλας λέξεις η προσοχή και η προθημεία του να υπηρετήσωμεν τον Κύριον και να είμεθα πάντοτε έτοιμοι να τον υποδεχθώμεν και να του δώσωμεν λόγον των πράξεων μας είναι ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Ιδιαιτέρως όμως υπόχρεοι δια το καθήκον αυτό είναι εκείνοι εις τους οποίους ο Κύριος ανέθεσε την επιστασίαν επί των άλλων. Η αθέτησις δε του καθήκοντος τούτου συνεπάγεται τιμωρίας τρομεράς και αιωνίους».(ΛΟΥΚ.ιβ’46)

Δεν θα σας λένε όμως οι υποκριτές με ποιόν τρόπο θέλει ο Θεός τα έργα αγάπης.

«Αλλοίμονον, όμως εις σας τους φαρισαίους, διότι δίδεται δεκάτην από το δυόσμον και από το απήγανον και από κάθε λάχανον, παραβαίνετε δε με αδιαφορίαν την δικαιοσύνην και την προς τον Θεόν αγάπην. Τα τελευταία αυτά έπρεπε πρωτίστως να πράττετε και αφού πράξετε αυτά, τότε να μη αφήνετε και εκείνα»(Λουκ.ια’42).

Λέγει ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος (άξιος θαυμασμού και για την ακρίβειά του), για τα έργα αγάπης: «Ο ελεήμων να δίνει ελεημοσύνη απ’ αυτά που ο ίδιος απέκτησε, με το δικό του μόχθο και πόνο και όχι από αυτά που κέρδισε με το ψέμα και την αδικία και με πονηριές. Ένας άγιος άνθρωπος είπε : αν θέλεις να σπείρεις την αγάπη σου στους φτωχούς, να σπείρεις από τα δικά σου. Αν πάλι θέλεις να σπείρεις από τα αγαθά των ξένων, που απέκτησες άδικα, να γνωρίζεις ότι θα γίνουν για σένα πιο πικρά από τα αγριόχορτα…»

Λέγει ο Χρυσορρήμων Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος: «Είναι καλύτερο να μη δώσετε παρά να δίδετε των άλλων εις τους άλλους. Διότι εάν ίδης δύο οποιουσδήποτε, τον μεν έναν γυμνόν, τον μεν άλλον να έχει ένδυμα και έπειτα, αφού γδύσεις εκείνον ο οποίος έχει το ένδυμα, ενδύσεις τον γυμνόν, άραγε δεν έκανες αδικίαν;».

*ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ η θεία κοινωνία σώζει. Εάν κοινωνάτε σώμα και αίμα Χριστού δεν χρειάζεται τίποτ’ άλλο.

Προσέξτε, προσέξτε αδελφοί μου διότι αναξίως δηλαδή απροετοίμαστα ,όχι μόνο ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ αλλά και καταδικάζει περισσότερο την ψυχή θεωρώντας την ότι εμπαίζει. Βεβαίως και η κοινωνία είναι βασικότατη για τη σωτηρία μας ,αλλά προϋποθέτει την Ορθή Πίστη, τη ΜΕΤΑΝΟΙΑ και την Εξομολόγηση. Τούτο διότι αν η πίστη μας είναι λανθασμένη, πιστεύοντας σε λάθος δόγματα, τότε ουδόλως ωφελούμαστε από τη θ.κοινωνία. Όπως επίσης και αν παραμένουμε αμετανόητοι στα περί πίστεως και περί βίου, δεν επιτρέπεται να πλησιάσουμε το Άγιο Δισκοπότηρο.

Μακάρι να αξιωθούμε καθημερινής κοινωνίας με το Θεό, άλλωστε η Θρησκεία μας δεν είναι αόριστη αλλά συγκεκριμένη και ζωντανή, είναι συνεπώς ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ.

Είναι ο Θεός μέσα σε εμάς και εμείς μέσα στο Θεό. Η κοινωνία αυτή ενεργεί όταν η πίστις είναι ίδια με αυτή του Ιησού Χριστού. Οι αιρετικοί δεν έχουν μυστήρια, δεν έχουν κοινωνία με τον Θεό, το ίδιο και οι αλλόθρησκοι που αμφότερους θέλουν να ενώσουν οι οικουμενιστές –παναιρετικοί με την ΟΡΘΟ-δοξία μας. Είναι προσβολή και βλασφημία κατά του φρικτού μυστηρίου της θείας κοινωνίας όταν θέλουν ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ με τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ. Εσείς όμως να γρηγορείτε αδελφοί μου και να μη δέχεστε αυτές τις βλασφημίες και αλλαγές των δογμάτων που επιδιώκουν οι εχθροί του Χριστού.

Ο Κύριός μας πρώτα δίδαξε και έπραξε θαυμαστά έργα για να αποδείξει σε εμάς τους άπιστους τη θεότητά Του και στο τέλος ,αφού πρώτα μετέδωσε την ορθή πίστη, παρέθεσε το δείπνο όπου μετέλαβαν το σώμα Του και το αίμα Του, οι έχοντες αγάπη προς Αυτόν και ιδίαν Πίστη. Ενώ ο διαφέρων στη πίστη και στην αγάπη είχε τουλάχιστον λίγο φιλότιμο και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι για να κάνει την προδοσία. Δεν παρέμεινε στην κοινωνία ο αποστάτης-προδότης.

Τώρα οι αναίσχυντοι και την προδοσία κάνουν και τον αυχένα ψηλά κρατούν και στην τράπεζα τολμούν να βρίσκονται.

Η Αγία Μαρία η Αιγυπτία, πρώτα μετανόησε συγκλονιστικώς, «θεραπεύτηκε», εξομολογήθηκε και μετά κοινώνησε τον αχράντων μυστηρίων, για να πάει κοντά Του αγιασμένη όπως ήθελε ο Κύριος.

Στο μεταξύ ως «έναντι μισθού» της δώρισε σπουδαία χαρίσματα.

Συνεπώς, πρώτα ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΜΕ τον λόγο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,μετά ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ και τέλος ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΑΞΙΩΣ !!

Για αυτό και η βάπτιση στους ενήλικες γίνεται αφού έχει προηγηθεί η κατήχηση και μετά η θεία κοινωνία.

Η Αγία Μαρία η Αιγυπτία μία φορά κοινώνησε από τον αβά Ζωσιμά (διαβάστε το βίο της που συγκλονίζει σχετικά με τη μετάνοια).

Έγινε και προφήτης και διορατική και Αγία. Πείτε μου που εκκλησιάζονταν για να πάω και εγώ ο ανάξιος;

Εάν η Αγία που δεν εκκλησιάστηκε ούτε μία φορά έλαβε τέτοιες χάρες, εγώ που εκκλησιάζομαι γιατί δε βλέπω προκοπή;

Αυτοί που είναι κάθε μέρα στους ναούς τι χάρες πρέπει να έχουν;

Να είστε σίγουροι ,αδελφοί μου πως υπάρχουν ΑΞΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ και μάλιστα πολλοί, αυτούς να βρούμε που έχουν χάρες και να αγωνιστούμε μαζί τους ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, γιατί όπως λέει ο Κύριος: «Η προσοχή και η προθυμία του να υπηρετήσομεν τον Κύριον… είναι καθήκον όλων μας»(ΛΟΥΚ.ιβ’46)

Καταλάβατε γιατί σώζει πρώτα η καλή διάθεση, προαίρεση ,η ορθή πίστη ,η ΜΕΤΑΝΟΙΑ και κατόπιν η θεία κοινωνία, που είναι ένωση με το Θεό;

Πρώτα «έσπειρε» τον ίδιο σπόρο παντού, αλλά μόνο στο «γόνιμο χώμα φύτρωσε» και στο τέλος κοινώνησε μαζί τους.

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

Γι’αυτό και τα αποτελέσματα μετά τη θεία κοινωνία είναι φτωχά έως ανύπαρκτα (όχι σε όλους, ας μην το επαναλαμβάνουμε ,αυτό εννοείται).

Ο ΛΟΓΟΣ θα έχει και «γάλα» και «στερεά τροφή» και ο νοών νοείτω!

Ο Νικόδημος πρώτος έμαθε λεπτομερώς πως θα σωθεί μία ψυχή και το έμαθε απευθείας από τον Θεό. «ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» του είπε, μόνον έτσι σωζόμαστε και το ακούμε διδασκόμενοι από τον ίδιο τον Θεό διευκρινίζοντας μάλιστα πως το Άγιον Πνεύμα ενεργεί κατά την βάπτιση (όλο το σώμα μέσα στο νερό) και όχι δια ραντίσματος. Στη συνέχεια ασκώντας τον καλόν αγώνα για κάθαρση και απόκτηση αρετών, ενεργεί (κατοικεί μέσα μας αναλόγως) το Άγιον Πνεύμα προς βοήθεια και δυνάμωσή μας ,ανταμείβοντάς μας κιόλας για να μην «αποκάμωμεν».

Πως είναι δυνατόν ευλογημένοι, να ενεργήσει και να βοηθήσει το Άγιον Πνεύμα τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ,αφού το βλασφημούν ,δεδομένου ότι οι μεν δεν θέλουν να εφαρμόσουν τις εντολές, οι δε πιστεύουν σε άλλους Θεούς .

Αφού το Άγιον Πνεύμα είναι ο ίδιος ο Θεός, εμπεριέχει δηλ. και τον Πατέρα και τον Υιόν και ο Υιός έχει και τον Πατέρα και το Άγιον Πνεύμα και ο Πατέρας έχει και τον Υιόν και το Άγιον Πνεύμα κατά τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

Εσείς ΚΡΥΦΟΙ και ΦΑΝΕΡΟΙ ΠΑΝ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ θα υποδείξετε στο Άγιο Πνεύμα που θα πνέει ή μήπως θα σας ρωτήσει πόσο και πότε θα το κάνει;

Αυτά πάθατε συναναστρεφόμενοι τους αιρετικούς –παπικούς και όσο βλέπετε «ξηρασία» μέσα σας, τόσο εναντιώνεστε στον Θεό και αυτοκαταδικάζεστε.

*ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ αδελφοί μου τηρήστε τις εντολές με ακρίβεια, διότι μόνο έτσι θα σωθούμε, όπως άλλωστε έχουμε εντολή από τον Θεό μας : «Θα σωθούν όσοι τηρούν με ακρίβεια τις εντολές μου» και «όσοι υπομείνουν μέχρι τέλους».

*ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ερευνάτε τας γραφάς διότι εκεί θα βρείτε την αλήθεια, δηλαδή τον Θεό η οποία αλήθεια θα σας ελευθερώσει από τα πάθη ,φωτίζοντας το πνεύμα σας και θα επιτευχθεί η σωτηρία της ψυχής σας ευρισκόμενοι πάντα εν τη αληθεία. Αν τα μάθετε όμως αυτά…. σας έχασαν από «πελάτες».

*ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ερευνάτε τα συγγράμματα των Αγίων θεοφόρων Πατέρων που ερμηνεύουν με σοφία τον λόγο του Θεού και οξύνουν το πνεύμα, καλλιεργώντας τις ψυχές και υποδεικνύοντας τον δρόμο προς την σωτηρία, την πεπατημένη οδό όπως λέμε.

*ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ τι σημαίνει ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ,ΣΧΙΣΜΑ,ΠΛΑΝΗ ,ΑΙΡΕΣΗ, αλλά θα το αποφεύγουν όπως έκαναν μέχρι τώρα και κράτησαν ακατήχητο το ποίμνιο για να μπορούν να το εξουσιάζουν και να το κατευθύνουν στα «λιβάδια» που αυτοί θέλουν.

*ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ποιοι είναι οι εχθροί της Ορθοδοξίας ,θα τους αποκρύπτουν όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια ώστε να χαρακτηρίσουν τις αιρέσεις «εκκλησίες». Ταυτίστηκαν και αποδέχτηκαν τους εχθρούς του Χριστού συλλειτουργώντας μαζί τους ενώ η Εκκλησία Του, το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!! Συνεπώς στο εξής εχθροί κατ’ αυτούς είναι όσοι αντιδρούν και θέλουν αμόλυντη την πίστη που παρέλαβαν.

Αγκάλιασαν τους εχθρούς και διώκουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Κάποτε η ίδια η Παναγία εμφανίστηκε στο μοναστήρι και είπε: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ (ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ-ΠΑΠΙΚΟΙ),ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ».

Δεν τα γνωρίζουν αυτά οι αρχιερείς; Ένας άξιος δούλος Κυρίου είπε:

«Όλα τα γνωρίζουν, αγάπησαν όμως περισσότερο τον ΧΡΥΣΟ από τον ΧΡΙΣΤΟ».

«Και προσκυνήσουσιν αυτόν πάντες οι κατοικούντες επί της γης, ων ου γέγραπται το όνομα εν τω βιβλίο της ζωής…»(Αποκ.ιγ’8)

Ένεκα τούτων ο Κύριος είπε: «Εάν είστε δυστυχείς μη με ενοχοποιείτε».

To θράσος είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των οικουμενιστών, ΔΕΝ σέβονται τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, θα σεβαστούν το αυτεξούσιο και την ορθή άποψη των αδελφών; Όποιος δεν τους ακολουθεί τον καταδιώκουν. Έτσι εννόησαν τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Ψιλά γράμματα γι’αυτούς το :

«Εκείνος που δεν είναι εξ’όλης του της ψυχής μαζί μου είναι εναντίον μου. Και εκείνος που δεν μαζεύει με εμέ τα πνευματικά πρόβατά μου, ούτος σαν άλλος λύκος τα σκορπίζει».(ΛΟΥΚ.ια’23)

Να καταλάβετε λοιπόν αδελφοί μου πως:

«Αυτό είναι το διακριτικόν γνώρισμα, με το οποίον γίνονται εις όλους φανερά τα παιδιά του Θεού και τα παιδιά του διαβόλου. Καθένας δηλαδή ,που δεν ασκεί εις τον βίον του πάσαν αρετήν, αυτός δεν είναι από τον Θεόν και δεν έχει Πατέρα τον Θεόν. Το ίδιον και εκείνος ,που δεν αγαπά τον αδελφό του Χριστιανόν ,δεν είναι παιδί του Θεού.» (Α’.Ιωανν.γ 10)

Συνεπώς ό,τι άλλο εκτός της διδασκαλίας του Χριστού και τον συγγραμμάτων των Αγίων σας πουν να μη τους πιστεύετε ακόμα και έργα αγάπης να επικαλούνται, είναι εκ του πονηρού. Και νεκρό να αναστήσουν αν δεν το κάνουν για τη δόξα του Θεού θα ακούσουν το: «ΔΕΝ σας αναγνωρίζω».

Καλά είναι τα έργα αγάπης αλλά πρωτίστως Η ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ, λέει ο Άγιος.

«Και αυτήν εστί η αγάπη ίνα περιπατώμεν κατά τας εντολάς αυτού» (ΙΩΑΝΝ.β,α-6)

Οι ΚΑΛΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ βάζουν μπροστά το στήθος τους ,προστατεύουν «τα πρόβατα από τους λύκους» με κίνδυνο την ζωή τους ,ενδιαφέρονται περισσότερο γι’αυτά, παρά για τον εαυτό τους. Δεν φεύγουν την ώρα που κινδυνεύουν τα πρόβατα.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ !!

Αυτός που αγαπάει ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ «ΠΑΤΕΡΕΣ»ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ;;;;

«Ο σιωπών δοκεί συνενείν» λέει ο Μέγας Βασίλειος, και αλλού :

«Της σιωπής το κρίμα φοβερόν εστί». Συμπληρώνει ο Άγ.Ιωανν.Χρυσόστομος:

«Ο μη λέγων την θείαν αλήθειαν υπεύθυνος εστί του αίματος τουτέστι της σφαγής των

ψυχών των πλανομένων».

Ο δε Άγ.Γρ. ο Παλαμάς λέει ότι:

«Η σιωπή είναι η Τρίτη μορφή αθεϊας».

Τι περιμένετε; Να έρθει ο ΑΝΤΙ-χριστος και μετά να μας ενημερώσετε; Μετά θα είναι αργά. Θα έχουν χαθεί πολλές ψυχές. Δεν κινδυνεύει μόνο η πίστη μας ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και το σπουδαιότερο …ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΕΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

Δεν είναι τυχαίο που όλα γίνονται ταυτόχρονα, γι’ αυτό ,αδελφοί μου ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!! ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!

Ή μήπως θεωρείται τα τρέχοντα γεγονότα επουσιώδη όπως λέει ο εχθρός του Ιησού Ζηζιούλας ότι: «Τα μυστήρια της Εκκλησίας μας είναι επουσιώδη, συνεπώς μη ικανά να σταθούν εμπόδιο στην ένωση με τη ρωμαιοκαθολική «εκκλησία».»

Σας συμβουλεύω να μην ακολουθείτε το σκότος, προτιμήστε το ΦΩΣ ,την ΑΛΗΘΕΙΑ, που είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

Εάν το παιδί σας σας πει: «Στο δρόμο είδα ένα ύποπτο περιστατικό και προτίμησα να γυρίσω πίσω και να μην πάω στη δουλειά που μου ανέθεσες για να μην μπω σε επικινδυνότητα» εσείς τι θα του πείτε; Πως έπρεπε να το ρισκάρει και να πάει; Ή θα του πείτε ΕΥΓΕ που διέκρινε τον κίνδυνο και επιστρέφοντας φυλάχτηκε από την κακοτοπιά; Την δουλειά ,δε, μπορούμε να την κάνουμε και αργότερα.. Το κακό όμως που ενδεχομένως πάθαινε δεν θα μπορούσαμε να διορθώσουμε!

Συνεπώς καλώς έπραξε ακόμα και στην περίπτωση που ο κίνδυνος ήταν μικρός ή και ανύπαρκτος, μέχρι να «απογαλακτιστεί» και γίνει «ώριμος» τρώγοντας «στερεά τροφή».

Μετά δύσκολα θα «πέσεις», τους δε κινδύνους θα μπορείς να τους αντιμετωπίσεις.

Γιατί τώρα πολλοί «πατέρες» δίνουν στα παιδιά τους αντί για «γάλα» «ξύδι»;

Και αντί κατάλληλης τροφής «φίδια»;

Πότε τα παιδιά αυτά θα «μεγαλώσουν»;

Μην ανησυχείτε όμως αδελφοί μου, γιατί ο ΜΕΓΑΛΟΣ και ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ έχει αναλάβει Ο ΙΔΙΟΣ με τους Άξιους Δούλους Του και τους Αγίους Του την «διατροφή» των αγαθών και καλής προαίρεσης τέκνων Του.

Οι δε άλλοι «εννέα γύρισαν στο βόρβορο, εκεί που ανήκαν» και αντί να δοξολογούν και να ευχαριστούν ακατάπαυστα τον ευεργέτη Τους, φώναζαν «άρον-άρον…. σταύρωσον αυτόν» και η αιτία: «εμάς μας έκανε καλά ,τον εαυτό του δεν μπορεί να σώσει.»

Άρα το γενικό συμπέρασμα γι’ αυτούς είναι πως ήταν…. πλάνος.

Τέτοια επιρροή ασκεί ο διάβολος στους υπερήφανους, απρόσεκτους και αμελείς βεβαίως και σε αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα στηριζόμενοι στις γνώσεις τους και στην ευστροφία του πνεύματος τους, χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν αν η οξυδέρκεια αυτή είναι πνεύμα ορθό ή πνεύμα πλάνης (ακάθαρτο).

ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ με πατερική ακρίβεια και αγάπη τους αδελφούς για τα επερχόμενα δεινά που επιτρέπει ο Κύριος –λόγω αποστασίας κλήρου και λαού- και για τα «ρέματα» που άνοιξαν οι οικουμενιστές προκειμένου να «γκρεμοτσακιστούν» και οι Έλληνες ……ΘΕΩΡΕΊΣΑΙ ΠΛΑΝΟΣ και ανήκων σε «φατρία».

ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ για τα επερχόμενα δεινά ,επικίνδυνα ρέματα που είναι μπροστά μας και αναφέρεσαι στα ευλογημένα καλοδεχούμενα –ποθούμενα, διότι έχεις εγκολπωθεί το «Μακάριοι οι πενθούντες και οι διωκόμενοι»… θεωρείσαι ότι εμπαίζεις τους Έλληνες ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!

Συμπέρασμα: Δεν έχεις δίκιο ποτέ. Σε κάθε περίπτωση κάνεις λάθος.

Όσοι κατηγορούν τις κακοδοξίες του Βαρθολομαίου που λέει ότι η Εκκλησία μας είναι μία ανάμεσα στις 348 εκκλησίες ή ότι πολλές εντολές είναι προσωρινές ή ότι η σωτηρία της ψυχής εξασφαλίζεται και μέσω άλλων θρησκειών, (που τολμάει ξεδιάντροπα ο αθεόφοβος να λέει) ….…δεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και κάνουν σχίσμα.

Όσοι λένε: … «μπράβο Βαρθολομαίε…καλά κάνεις ,καλά τα λες, συνέχισε να λες κακοδοξίες δεν φτάνουν τα 25 χρόνια αλλοίωσης των δογμάτων της πίστης, ούτε τόσες ψυχές που χάνονται επηρεαζόμενες από αυτά»…….αυτοί θεωρούνται πως είναι ορθόδοξοι χριστιανοί!

Το κακό- καλό και το πικρό -γλυκό, μήπως δεν το αναφέρει και αυτό η Γραφή; Τον έλεγχο που τους ασκούσε ο Ιησούς αυτόν δεν ήθελαν ,ακριβώς το ίδιο μέχρι και σήμερα, ο έλεγχος τους ενοχλεί διότι είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους!

Οι Ορθόδοξοι θα μιλάνε πάντα με αποδείξεις λέγοντας το «όχι»- «όχι» και το «ναι»-«ναι», ορθοτομώντας τον ΛΟΓΟ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και κατηγορώντας τις κακοδοξίες και όχι τα αξιολύπητα πρόσωπα! Οι οικουμενιστές δε, άστατοι στη σκέψη θα μιλάνε αόριστα, χωρίς αποδείξεις κατηγορώντας πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζουν.

Φανταστείτε οι έχοντες νου και γνώσεις, να εργάζονταν στην άμπελον! Πόση πνευματική βοήθεια θα είχαμε… Είναι πολύ λυπηρό ,ψυχές που μπορούν να προσφέρουν να διαλέγουν λάθος δρόμο!

Δεν μπόρεσαν όμως ποτέ να ξεπεράσουν το ότι ο Θεός εξέλεξε ψαράδες απλούς για να διδάξουν τους «αρχιερείς» και όλον τον κόσμο. Μπερδεύουν τις έννοιες εξουσία, ισχύ, ευμάρεια, γνώσεις με την ΑΠΛΟΤΗΤΑ.

Ο ΑΠΛΟΥΣ….ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΟΥ!

Σε αυτούς αναπαύεται το Άγιον Πνεύμα! Εύχομαι να κατανοηθεί και να αποκτηθεί από όλους μας. Διότι δεν μας επιτρέπεται να θεολογούμε, αυτό είναι γνώρισμα των Αγίων. Εσείς θέλετε και να σπουδάζετε θεολογία , θεωρούμενοι θεολόγοι και άλλα αντί άλλων να διδάσκετε. Εμείς οι Ορθόδοξοι απλώς επαναλαμβάνουμε τα λόγια των Αγίων για να θυμόμαστε και να πράττουμε, καθότι οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να παραδώσουν τον ΛΟΓΟ στη λήθη.

Όλα είναι τακτοποιημένα στη διδασκαλία του Χριστού και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!

Γιατί ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «Α» ΚΑΙ ΤΟ «Ω» ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,αδελφοί !!

Με εν Χριστώ αγάπη Γεώργιος Φλώρος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr