ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

AGENDA 47: Σχέδιο «φωτιά» του Τραμπ κατά Σόρος και λοιπών!!! Ξεσπά θύελλα στις ΗΠΑ;;;

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Απρ 2023 - 11:38
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Αγριεύουν οι άνεμοι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού…

Ο 45ος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε το νέο του σχέδιο για να σταματήσει η εργαλειοποίηση του δικαστικού συστήματος από το Βαθύ διεθνιστικό Κράτος, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου έρευνας για εισαγγελείς που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος.

Σε ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε από το Trump War Room, ως μέρος της σειράς του Agenda 47, ο Τραμπ παρουσίασε τα σχέδια πολιτικής του για την «αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην Αμερική και τον τερματισμό της διαφθοράς του δικαστικού συστήματος», το οποίο περιέγραψε ως την πιο «τρομερή απειλή για τον αμερικανικό τρόπο ζωής», προσθέτοντας ότι «αν δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε το δίκαιο και αμερόληπτο κράτος δικαίου, δεν θα είμαστε μια ελεύθερη χώρα».

Εάν επανεκλεγεί επιτυχώς Πρόεδρος το 2024, ο Τραμπ θα διορίσει τουλάχιστον 100 εκατοντάδες δικηγόρους στις ΗΠΑ για να είναι ο αντίπαλος πόλος των εισαγγελέων που χρηματοδοτούνται από τον διεθνιστή μέγα Τζορτζ Σόρος, οι οποίοι θα ενεργούν «οι πιο άγριοι νομικοί πολεμιστές εναντίον έγκλημα και κομμουνιστική διαφθορά που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα», όπως είπε.

Ο Τραμπ αποκάλυψε ότι «θα αναθεωρήσει πλήρως το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI» και επίσης θα ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για παραβιάσεις από διεθνιστές τοπικούς εισαγγελείς:

«Αρνούμενοι να καταδικάζουν αμέτρητα εγκλήματα, οι εισαγγελείς του Σόρος φαίνεται να επιδίδονται σε επιλεκτικές καταδίκες. Στο Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και κάθε άλλη πόλη όπου αυτοί οι μανιακοί έχουν καταλάβει, τα γραφεία της DA θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ομοσπονδιακές κλητεύσεις του προσωπικού τους, τα email τους και τα αρχεία τους πρέπει να ελεγχθούν για να φανεί, εάν έχουν παραβιάσει κατάφωρα την ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα πολιτικά δικαιώματα».

Έρχεται γερή θύελλα στις ΗΠΑ;;;

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr