ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ARCO Δημήτρης μέρος 1ον Γ-ελλας το μεγαλείο σου, «χίλιοι μύριοι αλέστε »

ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 27 Ιούν 2020 - 19:53
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες στον πλανήτη, ίσως μαζί με καμιά Σομαλία, όπου η καθημερινότητα του μέσου απλού πολίτη εξαρτάται άμεσα από το ποιο κόμμα κυβερνάει, ή ποιος «πολιτικάντης» αναλαμβάνει υπουργείο, ή ακόμη και Γενική Γραμματεία.

Στα σοβαρά κράτη της Δύσης, στην οποία υποτίθεται πως ανήκουμε, το σύστημα λειτουργεί από μόνο του, και ο μέσος πολίτης δεν χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είναι υπουργός, ή ακόμη και πρωθυπουργός.

Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες στον πλανήτη, οπου κρατικές θέσεις,οπως στην ΠτΔ -ΠΡΩΘ ΓΡΑΦΕΙΟ-Υ.Ε.Θ.Α,εντός και εκτός της χώρας, που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις,κυριως ΕΜΕΙΡΙΑ και πρέπει να καταλαμβάνονται από ατομα που εχουν διατελέσει σε ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ,να καταλαμβάνονται απο ατομα που εχουν ..μπαρμπα στην Κορωνη΄΄,λαικα ΓΛΥΨΙΜΟ.

Ο λογος αφορα την ΠτΔ κ Αικατερινη και ΟΧΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Σακελλαροπούλου.
Ειναι ατομο μη αποδεκτο στην Ελλ Κοινωνια και φαινεται οτι την αποκαλουν ΜΟΝΟ με το ΕΠΙΘΕΤΟ της, χωρις τον τιτλο ΠτΔ.
Κυριολεκτικα….ουρανοκατέβατη. Ειναι γνωστο οτι επιβληθηκε απο Ιαχωβαδες 1000στές (καμμιά σχεση με τον εντιμο και Γνησιο ιουδαικο χωρο,λαικα το A.J.C).Επομενως μην παριστανει την …ΑΘΕΗ οπως ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Που είναι η ελληνική σημαία κυρία Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Ως είθισται ο/η εκαστοτε ΠτΔ ειχε και εχει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ σαν ενδειξη τιμης,τοσο στον θεσμο,οσο και στις Ε.Δ που εχουν τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ και κυριως εμπειρια, κατοπιν εισηγησης των ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΕΕΘΑ,ξεχωρα των γνωριμιων τους (πλαγια μεσα).

Είθισται ακομα περαν του θεσμού ΠτΔ,τοσο ο Πρωθυπουργός οσο και ο Υ.Ε.Θ.Α,να εχουν οπως ο/η ΠτΔ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ βαθμού Συνταγματάρχη/ Σμηναρχχου (Ι)/ Πλοίαρχου που εχουν τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ,κατοπιν εισηγησης των ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΕΕΘΑ,ξεχωρα των γνωριμιων τους (πλαγια μεσα).

Τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ αυτα ειναι αφενος μεν να εχουν υπηρετησει σε ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ οπως ειναι Δκτες Μεγ σχηματισμών και αφετέρου να μην εχουν μειζον θανατηφόρο και μη,ατυχημα στο ενεργητικο τους.

Ο κανονικος χρονος παραμονης των υπασπιστων ειναι 2 ετη,ενω στην περιπτωση που αλλαξει ο Προεδρος γινεται 4 ετη.Ποτε δεν φευγουν στα 3 ετη ειναι προσβολη για τον νεοφερμενο Προεδρο να παραμεινει μονο 1 ετος υπασπιστης.

Τα ανωτερω προσοντα φυσικό ειναι να τα εχουν και οι επικεφαλείς Στρατιωτικων
γραφειων τοσο στην ΠτΔ οσο και στο Πρωθ Γραφείο Αντιστράτηγος/Αντιπτεραρχος.

Οι θεσεις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ σε ΠτΔ-Πρωθ Γραφειο-ΥΕΘΑ οπου τα ατομα οχι μονο ειναι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ κατεχόμενου βαθμού Συνταγματάρχη/Σμηναρχου (Ι)/ Πλοίαρχου,οπου οχι μονο ειχαν υπηρετησει σε ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, οπως Δκτες Μεγ σχηματισμών και αφετέρου δεν ειχαν μειζον θανατηφόρο και μη ατυχημα στο ενεργητικο τους και οχι μονο οι θεσεις που ειχαν υπηρετησει,ηταν ανωτερου επιπέδου Διοίκησης απορρήτου,αλλα ηταν Ειδικου Χειρισμού (Ε.Χ). Με απλα λόγια δεν πρεπει να εχεις μονο γνωσεις αλλα και ΕΜΠΕΙΡΙΑ προσαρμοστικότητας σε συνεχως μεταβαλλομενο περιβάλλον.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αναξιοκρατία, το «χίλιοι μύριοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε» κορυφωθηκε με τους ειδικης καταγωγης ΠτΔ κ Γιωργο Οικονομίδη κατα κοσμον Καρολο Παπούλια και Πρωθυπουργούς Κ.Σημίτη και μετεπειτα Πρωθυπουργό κ Αντ
Σαμαρά.Τωρα αν αναρρωτηθειται πως απο το imitation >K< του Καρολου (μαυρο) και Κωστα πηγαμε στο origin >Α< του Αντώνη και Αλέξη δεν ειναι της παρουσης.

Οι ευθυνες και υποβαθμιση ΠτΔ και Πρωθυπουργών :

α . Κ-άρολος Παπούλιας γενημενος το 1929 περιοδος 12/3/2005-13/3/2015.

β . Προκόπης Παυλόπουλος γεννημενος το 1950 περιοδος 13/3/2015 εως 13/3/2020

γ . Α-ικατερίνη Σακελλαροπούλου ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ γεννημενη το 1956 περιοδος 13 Μαρτίου 2020 εως σημερα.

δ . Γιώργος Α. Παπανδρέου γεννημενος το 1952 περιοδος 6 Οκτωβρίου 2009 – 11 Νοεμβρίου 2011.

ε . Α-ντώνης Σαμαράς γεννημενος το 1951 περιοδος 20 Ιουνίου 2012 – 26 Ιανουαρίου 2015.

στ. Α-λέξης Τσίπρας γεννημενος το 1974 περιοδος 26 Ιανουαρίου 2015 – 27 Αυγούστου 2015 και απο 21 Σεπτεμβρίου 2015 – 8 Ιουλίου 2019.

ζ . Κ-υριάκος Μητσοτάκης γεννημενος το 1968 περιοδος 8 Ιουλίου 2019 – σήμερα.

Με ποια λογική και αξιοκρατία αντικατέστησαν, με το ετσι θελω,καταξιωμενα ατομα 42-45 ετων και βαθμούς ιεραρχίας ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ,υπασπιστων ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ του Κρατους,με ατομα ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ 30-38 ετων,χωρίς εμπειρια και κυριως δεν εχουν διατελεσει σε ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μεγ σχηματισμών ;Δεν προβλεπεται πουθενα.
Εκτος αν ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Μεγ σχηματισμών, ειναι να εχει υπηρετήσει σε αρματαγωγά και φρεγάτες του Στόλου (π.χ. Αξιωματικός Ναυτιλίας) ειτε αρχηγος 4δος-8δος Α/φων, που δεν υπαρχουν τοσα ιδιου τυπου σε αριθμό.
Για μεταθεσεις ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ να αναφερθουμε.

Πιο ειδικοτερα η ΠτΔ κ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν ακολούθησε την οδηγία των Γεν Επιτελειων και που ακολουθούσαν ολοι οι ΠτΔ και αποφασισε με το ετσι θελω,να τοποθετησει γυναίκα κατωτερο αξιωματικό,σε καθήκοντα Υπασπιστή Πολεμικού Ναυτικού στην ΠτΔ .

Την Υποπλοίαρχο Μάχιμο Καλλιόπη Πορόγλου του ΠΝ.
Για να καταλαβει ο καθε αναγνωστης ειναι βαθμός Λοχαγού,Σμηναγού κατωτερου βαθμού με εμπειρία … βλεποντας,πραττοντας και ρωτώντας τα επιτελεια τι εκαναν οι προηγούμενοι.Απο προβλεπομενα σχολεια ειναι ανεκδοτο να αναφερθούμε.

Επειδη καποιοι μπορει να το χαρακτηρισουν ρατσιστικο εναντι των γυναικων, πληροφορώ, οτι υπαρχουν πολυ νεοτατες απο την κ Σακελλαροπούλου, με ανωτερους
βαθμούς,οπως Συνταγματάρχη/Σμηναρχου / Πλοίαρχου, οπου εχουν υπηρετησει σε ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ οπως ειναι Δκτες Μεγ σχηματισμών και αφετέρου δεν εχουν μειζον θανατηφόρο και μη ατυχημα στο ενεργητικο τους.

Υπαρχουν πολλες,ανωτερου βαθμού ιεραρχιας, εξαιρετικα ευπαρουσίαστες, καλλίγραμες,αξιου σεβασμού πχ απο το Ιατρικο σωμα, Νοσηλευτική, Αστυνομια, Πυροσβεστικη κλπ να τοποθετηθουν στην ΠτΔ.

Δεν ειναι δυνατον να την βλεπουν ενστολοι Ε.Δ-Σ.Α διπλα σε Συνταγματάρχη, Σμηναρχο και Αντιπτεραρχο επικεφαλή, πιλοτους επικεφαλεις υπασπιτων ΠτΔ ,ειναι παραφωνία.

Ξερετε τι λεμε ; Τι σουργελο ειναι αυτο που εβαλε η θειτσα διπλα της ;
Δεν ειναι δυνατον να λεμε : τελικα αυτο το κρατος ποτε δεν θα φτιαξει,το γλυψιμο και το΄΄κονέ΄΄παει συννεφο και να κουναμε ολοι το κεφαλι κοροιδευοντας.

Ας ριξουν μια ματια ποιους εχουν διπλα τους υπασπιστες οι κυριοι Εμανουελ Μακρον,καγκελαριοι Αυστριας /Γερμανιας, Σερτζιο Ματαρελα,Τζουζεπε Κονντε.
Εδω τι φταιει το …. μνημονιο και ο …. Κορωναιος ; Ασφαλως οχι.

Η νέα υπασπιστής Πολεμικού Ναυτικού της ΠτΔ, η Υποπλοίαρχος Καλλιόπη Πορόγλου ΠΝ είναι Πειραιώτισσα και ανήκει σε ναυτική οικογένεια, με τον ναύαρχο πατέρα της να έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και διευθυντής της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του ΠΝ, και σύζυγο συνάδελφό της επίσης αξιωματικό του ΠΝ.

Αντι το κρατος,στην οικονομικη λαιλαπα που μαστιζει την Κοινωνια, να μεταταξει σε Δημο εναν απο τους δυο συζηγους, για να απελευθερωθει θεση εργασιας Ε.Δ,τους επιβραβευει,λογω γνωριμιων. Ειναι σκανδαλο και αυτο αφορα οχι μονο ενστολους, αλλα και ολο τον Δημ Τομεα, να πληρωνει η Ελληνικη Κοινωνια δυο ατομα, στην ιδια οικογενεια ,στο Δημοσιο και να εχει ανεργα τα παιδια του, ειτε ειναι ανεργοι οι ιδιοι,με την ανεργια να αυξανει και να πηγαινει στο ναδιρ.
Αλλα αυτα ειναι τα ελαττωματα της φυλης …..Γ-ελλας το μεγαλειο σου.

Το αν ο αποστρατος Ναυαρχος πατερας εχει καποια σχεση΄΄φιλίας΄΄με τον κ Αποστολάκη το αφηνω στην κριση σας,δεν θελω να επεκταθώ.

Εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 2002 την πρώτη χρονιά κατά την οποία στη Σχολή κατατάχθηκαν οι πρώτες γυναίκες Μάχιμοι Ναυτικοί Δόκιμοι και αποφοίτησε από τη Σχολή το 2006 ως Σημαιοφόρος Μάχιμος.

Από τότε έχει υπηρετήσει σε αρματαγωγά και φρεγάτες του Στόλου (π.χ. Αξιωματικός Ναυτιλίας στη φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ») ενώ η τελευταία της θέση ήταν σε πλοίο ταχείας μεταφοράς (αερόστρωμνο τύπου “Zubr”) της Διοικήσεως Αμφιβίων Δυνάμεων του Αρχηγείου Στόλου.

Έχει δύο παιδάκια, δίδυμα, 6 ετών (αγόρι-κορίτσι) και έχει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Κατεύθυνση Στρατηγικής Διαχειρίσεως Καταστάσεων και Κρίσεων, όπου υποστήριξε την πτυχιακή της εργασία με θέμα: «Οι γυναίκες σε περιπτώσεις καταστροφών».
Eισηλθε στην Σχολη Ναυτικών Δοκιμων το 2002 και τελειωσε το 2006 δεδομενου ειναι 4ετης η φοίτηση στη Σχ Ναυτ Δοκίμων, ενω εγινε ετοιμοπόλεμη καποιας μορφής οχι πληρους μετα 2 χρονια ητοι το 2008.Ειναι διαδικασία καρμπόν σε ολους τους κλάδους των Ε.Δ.

Δεδομενου παντρευθηκε,γεννησε και φοιτησε,σημαινει ελαβε συνολικη αδεια μετα πληρους αποδοχών και ασφάλισης τουλαχιστον 2 ετη plus. Δεδομένου οτι οταν εισηλθε στην Σ.Ν.Δ το 2002 ειχε ηλικία 18 ετων,σημερα ειναι 36 ετών plus.Ομως :
Κρίση διαρκείας – Έρχεται «συνταγή Γερμανίας» για 15νθήµερη εργασία µε µισές αποδοχές σαν «λύση» για τους εργαζομένους
https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/871997_krisi-diarkeias-syntagi-germanias-gia-15nthiueri-ergasia-ue

Η επιδημια του Κορωνα-ιου,ειναι μια τελεια ευκαιρια,για καθε ΗΓΕΤΗ,να κοψει τον βηχα σε παντος ειδους συνδικαλιστες και να προχωρησει σε αναδιανομή μισθων, επιδοματων,προνομιων του Δημ Τομεα (θα σταλει αρθρο για μισθους) που υπο νορμαλ συνθηκες αυτο θα ηταν αδυνατο. Ειναι η τέλεια ευκαρία να επέλθει η αξιοκρατία.Αυτο ειναι RESTART,αναδιανομή μισθων.
Διαβαστε λαικισμο ενστόλων εν ενεργεια ενωσεων και ΥΕΘΑ τι ζηταγανε λες και οι αλλοι εργαζομενοι πηγαινουν στην Εθν οδο για …καφε και οχι για δουλεια :
Έγγραφο Παναγιωτόπουλου για Ελεύθερη Διέλευση Στρατιωτικών από τα διόδια(κατοπιν απαιτησης ενωσεων εν ενεργεια την στιγμη που μπορουν να μεταβαινουν ΔΩΡΕΑΝ με τα υπηρεσιακα λεωφορεια των Ε.Δ).
https://www.staratalogia.gr/2020/04/blog-post_115.html

Επομενως εχει εμπειρια μαχητικης ικανοτητας οχι πληρους 14 ετων less. Αυτα για οποιον στοιχειωδώς γνωριζει και δεν προχωρώ σε Ατομικο Φακελο Εκπαιδευσης, Ατομικο Βιβλιο Μητρώου, Ιατρικο Φακελο.Το γραφω αυτο γιατι στην περίπτωση των Ιμίων ηταν« καλο το φαινεσθαι» στην Κοινωνία του λατρευτικού πλήθους, αλλα οι Ατομικοι φάκελοι αλλα ελεγαν.Κακως τους εστειλε ο τοτε Α/Γ.Ε.ΕΘ.Α.

Η κ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (ΠτΔ) θα πρεπει να δειξη τον δεοντα σεβασμό στην ιεραρχία και αξιοκρατία προσόντων των Στρατιωτικών, σαν δικαστικος.

Θεματα Εθνικης Αμυνας δεν ειναι οπως του ΣτΕ,που σαν Προεδρος με το ετσι θελω, εκρινε,με αποφαση κολαφος,με τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ διπλα της ,νομιμα τα μνημόνια και τις περικοπες μισθων,συντάξεων επιδοματων και βριζουν ολοι/ες.

Ουτε ειναι το ΓΕΕΘΑ οπως το ΣτΕ,οπου η μια αποφαση ολομελειας ακυρωνεται απο αλλην της ολομέλειας με σκοπό σαν … αδεκαστη και πλεον διευθαρμένη δικαιοσύνη να μπερδεψουν τον κοσμο.Καμμια αποφαση ΣτΕ δεν εφαρμοζεται και ολοι αναρωτιουνται ποιος τελικα κυβερνα αυτον τον Τοπο ;

Απο τον Υπ Δικ κ Αθανασιου και μετα η δικαιοσυνη εγινε και ειναι ….ρδελο.
Θα δουμε σοου,γελιου οπου θα παραδιδει τα πτυχία Ανθυποσμηναγών σε κοπέλα Αρχηγου σειρας της Σχ Ικάρων ,γυναικα σε …γυναικα λες και δεν εχουν ηδη παει σε Πτερυγες Μαχης κοπέλες Χειρ Α/φων. Οι εκπαιδευτες΄΄ζορίζονται΄΄λογω δεξιοτητων να τις περασουν σε σταδιο μαχιμο Μοιρας αλλα …υπακούουν στα «γουστα» των καιρων.
Aπονομή Πτυχίων νέων Νοσηλευτριών από την Αυτού Εξοχότητα Βασίλισσα της Thailand Ubol Ratana.
(Να δω την νέα Προέδρο Δημοκρατιας κ Αικατερίνη Σακελαροπουλου πως θα απονείμει τα Πτυχίασε λίγο καιρό στους αποφοιτήσαντες των Στρατιωτικών Σχολών Αρχηγός σε μια εκ των οποίων είναι γυναίκα (στην ΣΣΕ ειδαμε τα μετρα για ….ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ ).

Οι συνθήκες υγιεινής κ Αικατερίνη Σακελαροπουλου θα τηρηθούν χωρίς μάσκα……..;) ολιγολπεπτο ΒΙΝΤΕΟ :

Μακαρι να μην δουμε ποια εχει τα κολυβα στο…ζωνάρι,θα ειναι κριμα ,αν και τις περισσοτερες ωρες πτησεων θα τις βαλουν στους Εξομοιωτες Πτησεων και μετα το ΄΄κολπο΄΄παμε για μεταπτυχιακο οπως η ανωτερω υπασπιστρια.

Αλλωστε Α/φη ιδιου τυπου,εν ενεργεια μετρουνται στα δακτυλα του ενος χεριου.

Περιπολικα της ΕΛ.ΑΣ-Πυροσβεστικα-ασθενοφορα του ΕΚΑΒ προμηθευονται καυσιμο απο μοναδες των Ε.Δ,τοσο καλα παμε.
(το αρθρο συνεχιζεται με ΥΕΘΑ και Αρχηγους Επιτελειων).

Ευχαριστω ARCO Δημητρης.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…