ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ARCO Δημήτρης Ο Αυστριακός καγκελάριος είπε πικρές αλήθειες.

ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 11 Απρ 2020 - 22:10

Ο Austria Chancellor Sebastian Kurz (Καγκελάριος) δήλωσε πικρές αλήθειες που στην Ελλαδα και Ιταλία δεν συμφερε να παραδεχτούμε και ευστοχα ειχα επισημανει στο αρθρο μου :

ARCO Δημήτρης Η απάτη της Ιταλίας που θέλει Corona bond από την E.C.B.

ARCO Δημήτρης Η απάτη της Ιταλίας που θέλει Corona bond από την E.C.B.

Στα πλαίσια του «όλοι μαζί μπορούμε» να καταπολεμήσουμε από κοινού τον κορώνα -ιο Covid19 οι European Aρχηγοί πρότειναν «ένα σώμα μια ψυχή» όλα τα Κράτη θα μπορούσαν ενδεχομένως να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ο Austria Chancellor Sebastian Kurz (Καγκελάριος) δήλωσε πικρές αλήθειες που δεν μας συμφέρουν αλλά είναι δυστυχώς η πραγματικότητα δηλώνοντας ότι:

Δεν είμαι ακόμη πεισμένος όπως και δεν μπορούμε να βιαστούμε για τίποτα τώρα. Είναι αρκετά ουτοπικό να περιμένουμε από άλλα Kράτη να δείξουν αλληλεγγύη.

Είναι γνωστό το παράδειγμα ότι εμείς οι Αυστριακοί είμαστε πολύ πιο επιμελείς από τους τεμπέληδες Ιταλούς που διασκεδάζουν ο ένας με τον άλλον όλη την ημέρα κρατώντας ένα gelati in Jesolo παρά την κρίσι του κορώνα -ιου Covid19.

Tους πτωχευμένους Έλληνες που αγοράζουν το επόμενο διπλό λίτρο του Ouzo όπως και νέα παπούτσια για να χορεύουν Sirtaki με τα χρήματά μας ενώ οι Γερμανοί να είναι καλοί μόνο στην Γερμανία.

Πηγή:

Gemeinsam Corona bekämpfen: Europäische Staaten überlegen Bildung einer Art „Union“

Ελληνες και Ιταλοι εχουν μπερδεψει σκοπιμα τα ρηματα lend (lender) δανειζω δανειστης ,το borrow (borrower) δανειζομαι ειμαι δανειζομενος απο αλλον και το owe (debtor) οφειλω ειμαι οφειλετης σε αλλον.

Καταπατουν σκοπιμα το «ένα σώμα μια ψυχή» όλα τα Κράτη θα μπορούσαμε ενδεχομένως να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.Θελουν…αμοιβαιοποιηση χρεων δηλαδη τα κερδη της διευθαρμενης Γερμανιας κλπ να πανε στην χασουρα του νοτου της ΕΕ.

Οι Ιταλοί είναι αυτοί που ίδρυσαν το Αλβανικό κράτος για ελέγχουν τα Βαλκάνια.

Οι Ιταλοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα από την Αλβανία το 1940.

Οι Ιταλοί εμποδισαν την αυτονομία της βόρειας ηπείρου.

Εάν η Ιταλία αρνηθεί την διέλευση του east med από το έδαφος της τότε αυτός θα πρέπει να περάσει ειτε από τα Σκόπια είτε από τη βόρειο ήπειρο στην διαδρομή του προς κεντρικη Ευρώπη.

Eιναι γνωστο οτι η ακροδεξια Κυβερνηση της Ιταλιας λαδωνεται απο τον Πουτιν για να μην γινει ο αγωγός East med που θελουν οι ΗΠΑ και συμφερει την Ελλαδα.

Τότε οι Γερμανοί που θέλουν τον east med θα φροντίσουν να εξαφανίσουν τους βορειοηοειρωτες τους όποιους ο Ραμα θεωρεί πηγή αστάθειας και σε περιοχές ασταθείς δεν περνάνε οι αγωγοί.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών κλειδώματος κατά λάθος έψαξα για τα προγράμματα της κρατικής αγοράς για την εντατική φροντίδα του νοσοκομείου – ηλεκτρικα ανακλινόμενα νέα κρεβάτια που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια.

Ήμασταν έκπληκτοι επειδή διαβάσαμε στα τιμολόγια της επίσημης αγοράς συνολικά € 7,000 – € 8,000 για κάθε ηλεκτρικό νέο κρεβάτι που ξαπλώνει οταν πριν μερικους μηνες ππυ ενδιαφερθηκα για φιλο πουε εσπασε ποδι χερι σε μηχανη κοστιζε στο eBay 700-800 ευρω.

Μακαρι να τα ειχαν κλεψει αλλα δυστυχως πηγαν να καλυψουν μισθους επιδοματα πασης μορφης δημοσιων υπαλλήλων, υγειονομικων, δικαστικων και ενστολων.

Σημερα στα ιδια κρεββατια η τιμη τους ποικίλει μεταξύ $ 2000 – $ 13.000 για κάθε ενα, δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής για διαφορετικούς προορισμούς.Αξιοσημειωτο ειναι οτι το κοστος ενοικιασης κρεββατιων με συμβαση Δημοσίου -Ιδιωτικου Τομεα διπλασιαστηκε απο 800 ευρω πηγε στα 1600 ευρω γαι τον ιδιο λογο(χαρτζιλικια σε νοσηλευτικο προσωπικο,ενστολων).

Το κατεστραμμένο σύστημα υγείας του κράτους μας (που εμπλέκεται σε ιατρούς – νοσηλευτές στη δευτεροβάθμια δουλειά του ιδιωτικού τομέα) πάσχει από χρόνια προβλήματα διαφθοράς με ενδιάμεσους «παρόχους» ναρκωτικών καθώς και από «ενδιάμεσους» παρόχους ιατρικό εξοπλισμό που κοστίζει δισεκατομμύρια ευρώ σε ελληνικό εθνικό προϋπολογισμό, χρηματοδοτούμενο από την ΕΚΤ ΔΗΛΆΔΗ ΔΑΝΕΙΑ με μηδενικο επιτοκιο που θα πληρωσουμε ΟΛΟΙ.

Ξεχωρα τι επιδοτησεις και πασης μορφης …οτησεις σε ΓΕΩΡΓΟΥΣ και ΔΕΚΟ-Υπουργειων που μονο να κλαψουριζουν ξερουν.

Το ελληνικό πολιτικό κατεστραμμένο σύστημα «χορεύει» το συρτάκι και το ζεμπεκίκικο στους ώμους των Ελλήνων πολιτών και των ομολόγων τους Ευρωπαίων ΚΑΙ οι ΠΟΛΙΤΕΣ με την σειρα τους χορευουν εις βαρος των Ευρωπαιων Πολιτων.

Ο κ. Καγκελάριος Sebastian Kurz είναι πολιτικός τιμής καθώς η Αυστρία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από το κατεστραμμένο γερμανικό κράτος του γείτονά Γερμανιας.Αξιζει συγχαρητηρια για την ανοδο του για άλλη μια φορά στην πολιτική σκηνή της Αυστρίας που σε μια αλλοφροσύνη στους Έλληνες η πολιτική σκηνή στερείται της διαφάνειας.

Δεν μπορούν να οδηγουν το σημερινό λεωφορείο με ένα χαλασμένο επικυρωμένο εισιτήριο από το “χθες”.

Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι “πάνω” και “κάτω” από το νόμο, εάν θέλουμε να απολαύσουμε τα οφέλη του δημοκρατικού μας Πολιτευματος.

Το νόμισμα της νέας οικονομίας είναι η εμπιστοσύνη.Το νομισμα των Πολιτων πρεπει να ειναι ο αλληλοσεβασμος.

Ο Αγιος Παισιος ελεγε ο κλεφτης οσο επιτυχημενος και να ειναι την κορη του σε ατομο εκτος του κυκλου του και κυριως ΕΝΤΙΜΟ θα την δωσει.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εκδώσει πρακτικές οδηγίες για τα Kράτη μέλη προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι βασικών τομέων να μπορούν να διασχίσουν τα σύνορα για να εργαστούν παρά τους νέους περιορισμούς.

Πηγή:

Coronavirus :Commission presents practical guidance to ensure the free movement of critical workers

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_545

Στα πλαίσια της ανωτέρω οδηγίας η Αυστρία με πτήσεις Charters

μετέφερε από την Bulgaria -Romania πάνω από 200 νοσηλεύτριες λογω κορώνα -ιου Covid19 .

Το Αυστριακό Συστήμα Υγειάς εξαρτιεται καθαρά από Ιατούς και νοσηλευτές των Ανατολικών Χώρων ενώ γενικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό της Ανατολικής Ευρώπης, πολλοί από τους οποίους μετακινούνται και διαμένουν για εβδομάδες κάθε φορά.

Τη Δευτέρα 231 Ιατροί πετάχτηκαν για να παρέχουν περίθαλψη όλο το 24-εικοσιτετράωρο στην περιοχή της Κάτω Αυστρίας, η οποία διοργάνωσε πτήσεις από τη Βουλγαρική πρωτεύουσα Sofia και τη Ρουμανική πόλη της Timisoara.

Η περιφερειακή υπάλληλος κοινωνικών υποθέσεων Christiane Teschl-Hofmeister δήλωσε στον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό Oe1: “Δεν μπορώ να σας πω τώρα αν πρόκειται για μια εφάπαξ ενέργεια ή όχι”.

Πηγή:

Austria imports workers from Bulgaria, Romania to plug gaps in COVID-19 care

Austria imports workers from Bulgaria, Romania to plug gaps in COVID-19 care

Αντιθετα τα μπουπουκια οι δικοι μας :

Πρόσφατα τυχοδιώκτες από το «σινάφι» παρόλο την πανδημία με την τρέχουσα οικονομική κρίση ζητούν ……αυξήσεις μισθών λες και ο λαμπρός λοιμωξιολογος πολύτεκνος κ Σωτήρης Τσιόδρας όπως και συνάδελφοί του στο Αττικό Νοσοκομείο κύριοι Μπούμπας

λοιμωξιολογος , Παρίσης καρδιολόγος πολύτεκνοι και άλλοι που μπορεί να μην είχαν Ιδιωτικά ιατρεία ήταν κοροΐδα και δεν τους έφταναν τα χρήματα ενώ διέπρεψαν στον τομέα ευθύνης τους.

Αντί αυτού παρατηρούμαι σήμερα τυχοδιώκτες από το «σινάφι» ελεύθεροι άντε με (1)-(2) παιδιά και με εξωτερικά ιατρεία στα οποία παρεμπιπτόντως οι Γιατροί εξαιρούνται όπως όλα τα επαγγέλματα από το να πληρώνονται ηλεκτρονικά με P.O.S δηλαδή αφορολόγητα «μαύρα χρήματα» να ζητούν έμμεσα αυξήσεις μισθών στα ήδη μαύρα αφορολόγητα που το Κράτος τους κάνει χάρι να μην πληρώνονται ηλεκτρονικά με P.O.S.

Μα αν προσθέσετε το ότι Ιατροί και κυρίως οι Νοσηλευτές εργάζονται λόγω επαγγέλματος (8) ώρες βάρδια μια ημέρα και δυο (2) -(3) τρεις κάθονται off θα δείτε ότι πληρώνονται με μισθό Αλέξη Μιζοτακη και Κυριάκου Τζίπρα…….δέκα με δεκαπέντε εργάσιμες ημέρες που κανένας εργαζόμενος ποτέ δεν απολάμβανε thanks στους συνδικα -ληστές.

Στους δε useful idiots χρήσιμους ηλίθιους που τα επικροτούν να υπενθυμίσω ότι την όποια αύξηση μισθών των Ιατρών -νοσηλευτών θα την πληρώσουν οι ίδιοι μέσω αύξησης της ήδη επιβαρυμένης φορολογίας τους,ειτε με νεες μειωσεις μισθων,συνταξεων,επιδοματων.

Κάποιοι «καβάλησαν» το «άλογο» του Ιπποκράτη και «βρήκαν» ευκαιρία να λένε τις «κορώνες» τους αντί να κοιτούν την δουλειά τους όπως όλοι οι εργαζόμενοι και ο κόσμος πληρώνουν την κρίση δεν είναι οι μοναδικοί!

Αλλα οπως ηδη εχω γραψει : Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο.

Ευχαριστω ARCO Δημητρης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr