ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Bίντεο: «Κόλαση» στο Ugledar – Η πόλη-φρούριο που ελέγχει τα μέτωπα της Μαρίνκα και του Κουράκοβο

ΔΙΕΘΝΗ. - 27 Ιαν 2023 - 7:55

Αποχωρούν ουκρανικές μονάδες στο Μπάκχμουτ

Η αιφνιδιαστική επίθεση των Ρώσων στην πόλη-φρούριο του Ugledar έχει ανατρέψει τα δεοδένα στο μέτωπο του Ντόνμπας καθώς οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν ήδη την ανατολική πόλη ενώ βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο δείχνει να έχει παραδοθεί στις φλόγες στο σύνολό της.

Το Ugledar είναι μία στρατηγικής σημασίας πόλη καθώς εκεί κρίνεται ο πόλεμο στο νότιο μέτωπο. Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές καθώς είναι αποφασισμένοι να την καταλάβουν καθώς μέσω αυτής ελέγχονται τα μέτωπα της Μαρίνκα και του Κουράκοβο.

Επί της ουσίας περικυκλώνονται όλες οι ουκρανικές δυνάμεις στο Ντόνμπας και διακόπτεται ο ανεφοδιασμός τους από την Ζαπορίζα.

Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που οι Ρώσοι διείσδυσαν αρκετά χιλιόμετρα και στην Ζαπορίζια τις τελευταίες ημέρες.

Στο άλλο κύριο μέτωπο του  Μπάχκμουτ, σύμφωνα με αναφορές υπάρχει αποχώρηση μονάδων του ουκρανικού Στρατού.

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά όλα δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πλέον πολύ δύσκολη για τις δυνάμεις του Κιέβου.

Το  Μπάκχμουτ έχει εξελιχθεί σε πραγματικό «Στάλινγκραντ» μένει να φανεί όμως ποιος από τους αντιμαχόμενους θα παίξει τον ρόλο του «Φον Πάουλους», δηλαδή του ηττημένου.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr