ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΑΛΗΤ, ΧΡΗΜΑ & ΤΣΙΡΑΚΙΑ (ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ-γ)

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Σεπ 2021 - 21:45

Πολλοί νομίζουν ότι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ επιδιώκουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (τον παγκόσμιο έλεγχο δηλαδή) για το ΧΡΗΜΑ. Μεγάλο λάθος! Το χρήμα είναι απλά ένας από τους τρόπους για να στρατολογήσουν στελέχη και να προωθήσουν τον απώτερο σκοπό τους. Είναι πολύ πεζό να θεωρεί κάποιος ότι ζητούν να μαζέψουν το χρήμα για να πλουτίσουν περισσότερο αφού ελέγχοντας το χρήμα μπορούν τα δημιουργήσουν ή τυπώσουν άπειρο. Το μαζεύουν για να φτωχύνουν όλοι και να τους αναγκάσουν στις επιταγές τους. Απόδειξη τι γίνεται σήμερα με τα μπόλια. Εκβιάζουν τον κόσμο με απόλυση για τα τον αναγκάσουν να εμβολιαστεί! Το επιδιωκόμενο από τους αλήτ (ελίτ!) είναι ο παγκόσμιος έλεγχος τόσο σε σωματικό επίπεδο αλλά κυρίως σε πνευματικό.

Πριν σπουδάσω μου έλεγαν ότι όταν ένα παιδί πάει στις ΗΠΑ για σπουδές, του ρίχνουν μια φιλεναδίτσα και τον παρασύρουν να καπνίσει χασίς, βιντεοσκοπώντας τον, φυλάγοντας το βίντεο γι αργότερα. Το θεώρησα τραβηγμένο και δεν έδωσα σημασία. Στις επόμενες εκλογές ρώτησαν έναν προεδρικό υποψήφιο αν είχε ποτέ καπνίσει χασίς κι όταν εκείνος απάντησε αρνητικά, μετά κάποιες μέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που τον έδειχνε να κανίζει χασίς. Ώπα! είπα τότε, τι γίνεται εδώ; ενθυμούμενος τι είχα ακούσει. Μα σε κάθε εκλογές επαναλαμβανόταν το ίδιο σκηνικό! Με την πάροδο του χρόνου το εκβιαστικό μέσο σκλήραινε κι “ανωμάλευε”! Κάποτε ένα άτομο βαθειά χωμένο στην show-biz, μου είπε πώς οι διάσημοι γκέη επέλεγαν σύντροφο για να ασφαλιστούν ότι δεν θα τους καρφώσει αύριο, σε εποχές που η διαφορετικότητα δεν ανθούσε. Μου εξήγησε ότι στην αρχή τον βιντεοσκοπούσαν με αλλαγή ρόλων  (ελπίζω να έγινα κατανοητός). Έτσι αν αργότερα ο καβαλάρης έβγαινε να πει τι γινόταν, τσουπ κυκλοφορούσε το βιντεάκι και γινόταν ρεζίλι. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν στις στοές! Γι αυτό δεν τολμά κάποιος να απομακρυνθεί από εκεί… τον κρατούν κι από τα … πέντε χειροπόδαρα, μην πω ότι τον έχουν “πακτωμένο”.

Η στρατολόγηση στις μασονικές στοές γίνεται με δέλεαρ χρήμα και θέση εξουσίας. Αφού γλυκαθεί ο νεοεισαγόμενος και περάσει από τα “ανώδυνα” πρώτα στάδια μετά του λένε : “είσαι για πιο προχώ καταστάσεις;” Τρελαμένος ο υποψήφιος κουνά καταβατικά το κεφάλι, οπότε ακούει : “στα τέσσερα” και να η βιντεάρα! Και ο Σούλος γίνεται Σούλα και μετά δούλα ή και νουDούλα (όχι ότι οι άλλοι πάνε πίσω-άλλωστε από που άρχισε η προώθηση της “διαφορετικότητας”)! Ό,τι του/της πουν επιβάλει κι ας φωνάζει ο κόσμος ότι διακόρευσαν τη ψήφο του! Αυτά είναι τα τσιράκια των αλήτ, που μας διαφεντεύουν, οπότε μην περιμένει κανείς κάτι από δαύτους. Γι αυτό ο μακαριστός γ.Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είπε «Μην περιμένετε από τους ηγέτες να μας προστατεύσουν…τους έχουν δεμένους».

https://www.brighteon.com/0caee980-1ef2-4e73-a80c-2d7555f48a77

Ο παγκόσμιος έλεγχος λοιπόν ξεκινά από τον έλεγχο των τσιρακιών, των χανουμακιών. Μέσω αυτών, με την μέθοδο της πυραμίδας, επιχειρείται ο έλεγχος των υπολοίπων και μάλιστα μέσω της υποτιθέμενης δημοκρατίας ρίχνουν την ευθύνη στον κοσμάκη, ότι αυτός φταίει αφού τους ψήφισε. Αποσιωπούν ότι διακόρευσαν την ψήφο του κόσμου, χωρίς να έχουν πάρει έγκριση ή κι αλλοιώνοντας την ψήφο από τα δημοσιεύματα και κάνουν αυτά που τους επιτάσσουν οι αφέντες τους, που κι αυτοί υποκύπτουν στις επιταγές των ανωτέρων τους μέχρι να φτάσουμε τον “αρχηγό”, τον ένα! Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι δράμα ζουν οι πρωθυπούργοι του Γραικυλιστάν. Πολλοί τους θεωρούν αφέντες αλλά ζουν ένα δράμα, όταν καθημερινά ακούνε “μπινελίκια” στο τηλέφωνο από τους αφέντες τους επειδή δεν προώθησαν τα μέτρα που τους ζήτησαν. Δεν ζεις, όταν σε παίρνει η Διαβόλα Μέρκελ το πρωί και σε βρίζει γιατί δεν έκανες το άλφα και σε μια ώρα ο Ψόρος γιατί δεν έκανες το βήτα, όταν μάλιστα αυτοί δεν έχουν ανθρώπινους τρόπους. Δεν τους λυπάμαι, ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Ας το σκεφτόνταν όταν έσκυβαν! Μάλιστα αγνοούν ότι τα αφεντικά τους θα τους πετάξουν σα στυμμένες λεμονόκουπες αν δεν τους πετάξουν σε κανένα χαντάκι. Είναι γνωστό το ρητό “ο διάολος δουλειά δεν είχε, μπιπ-μπιπ τα παιδιά του”.

Είναι πασίγνωστο ότι η οικογένεια Ρότσιλντ κινεί τα οικονομικά νήματα, έχοντας χρηματοδοτήσει πάρα πολλούς από τους νομιζόμενους άλλους τραπεζίτες, όπως τους Ροκφέλερ. Είναι απλά ο τραπεζικός βραχίονας της παγκοσμιοποίησης αν και πρόσφατα έχουν παρουσιαστεί ρήγματα σε αυτή τη κάστα, όπυ λέγεται (δεν μπορούμε να ξέρουμε, απλά κρίνουμε από τα συμβαίνοντα) ότι το παγκόσμιο κεφάλαιο έχει έρθει σε ρήξη με το εθνικό αμερικάνικο κεφάλαιο (πάντα για ιδιωτικό μιλώ), με τους πετρελαιάδες του Τέξας κι άλλους. Ξανατονίζω ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν δρουν ποτέ σχεδόν σε σύμπνοια, αλλά αυτό θα το εξηγήσω άλλη φορά.

Σε ηγετικές κοσμικές θέσεις (κάτω από τον αρχηγό αλλά τους ακριβώς από κάτω του) είναι ο πάπας και η βρετανική μοναρχία.

Κάτι τέτοια είδε ο πρίγκιπας Χάρυ της Αγγλίας και λάκισε να ζήσει σαν άνθρωπος!

Ο εξαιρετικός αρθρογράφος κ.Ηλ.Καλλιώρας, που αρθρογραφεί κι εδώ στην Τρικλοποδιά, έχει κάνει εκτενείς αναλύσεις περί των αλήτ και των σχέσεων αυτών στην ιεραρχία.

Συνεχίζω στο επόμενο, απλά θυμίζοντας ότι πολύ συνοπτικά περιγράφω, για να καταλάβουν κάποιοι, που δεν τα έχουν παρακολουθήσει από χρόνια κι εκπλήσσονται από το τι συμβαίνει σήμερα, χωρίς να μπορούν να τα εξηγήσουν.

Δείτε κι ένα video καταπέλτη κατά των εμβολίων με επιστημονικά στοιχεία από πρώην κυβερνητικό στέλεχος (μπράβο θάρρος!) >
https://www.brighteon.com/24c0cb9d-fbcd-4938-b9a9-5fccb2c81edd

Επιπλέον σας δίνω τα videos, που είχα υποσχεθεί από παλιό συναγωνιστή, που αφ’ενός χρησιμοποιεί άλλη μεθόδευση από μένα στην καταγραφή των συμβαινόντων αλλά αφ’ ετέρου καταλήγει στα ίδια συμπεράσματα σε συνολικά 9 videos, συν πρόλογο-επίλογο, όπου όχι μόνο προσεγγίζει με εντελώς επιστημονική μεθόδευση το φλέγον θέμα αλλά κι δίνει την ερμηνεία του για όλα όσα συνέβησαν.
1ο μέρος > https://www.brighteon.com/b44f1d82-92e6-48f4-87f8-af33f944beb1
εισαγωγή > https://www.brighteon.com/97348a08-d0b8-487c-a81c-4586e661864c

BAS_4
και να μην ξεχνάμε το γέλιο. Μην πτοείσθε, όλα θα τα ξεπεράσουμε και θα είμαστε καλύτερα από πριν. Ας απολαύσουμε λίγο μπάλα, έστω κι από κότες >

https://www.brighteon.com/0646990e-1d19-4472-b515-6fcedb98f154

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr