ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Αμνηστεία;;; Ιδού οι προϋποθέσεις!

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Νοέ 2022 - 21:01

Όσο σφίγγουν τα γάλατα τους εμβολιολάγνους χειροκροτητές κολαούζους των καμπαλιστών-παγκοσμιοποιητών, βλέπω να το ρίχνουν στην τρελίτσα “εγώ δεν είδα”, “εγώ δεν ήξερα” (ala Κούλης), “εγώ είμαι αμ’π’αλλού”, “βρε παιδιά αδέλφια είμαστε” και στη συνέχεια σίγουρα θα δούμε ερμηνείες τους σαν του παλιού δραματικού κινηματογράφου σε στυλ Νίκου Ξανθόπουλου και Μάρθας Βούρτση “μπολιάστηκα για σένα”, “όχι άλλο μπόλι”. Λοιπόν “ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ”!!!.

www.triklopodia.gr/οι-τηλέ-ειδικοί-ζητάνε-ελεοσ-από-τους/

Θα τους θέσω λοιπόν κριτήρια, ώστε να τεθούν προς εξέταση τα αιτήματά τους για αμνηστία.

Δηλώνω προκαταβολικά, ότι η εξέταση αμνηστείας δεν σημαίνει σίγουρα αμνηστεία. ΘΑ ΔΟΥΜΕ….

Πρώτα όμως θα πρέπει να πληρούν τα κάτωθι κριτήρια :

1 – Προσκόμιση 5 μοριακών εξετάσεων, που να συμφωνούν μεταξύ τους, όπου να φαίνεται η ύπαρξη της ακίδας του ιού στο σώμα τους και η ύπαρξη γραφένιου και των λοιπών εκατομμυρίων σκατολοϊδιών, που περιέχουν τα μπόλια.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ!

2 – Αντίστοιχη προσκόμιση εξετάσεων για τα μέλη της στενής οικογένειάς τους (σύζυγος, τέκνα κλπ), ώστε να πιστοποιείται ο πολλαπλός εμβολιασμός τους.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΔΡΟΥΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ >

https://www.brighteon.com/96959823-7dbf-4123-83ec-1185e69d3625

Αν πάλι θέλουν να αιτήσουν αμνηστεία, παρά την ξεκάθαρη απόδειξη της δολοφονικής τους προαίρεσης, υπάρχει η εξής δυνατότητα :

Να κάνουν εξ αρχής όλες τις δόσεις, που αυτοί επέβαλαν απειλώντας αλλά εις τριπλούν (να είμαστε σίγουροι ότι θα πιάσει το μπόλι) και θα περιμένουμε ικανό διάστημα για παρενέργειες. Αν ζουν κι έχουν βγάλει προβοσκίδα ως τότε, μάλλον θα μπορέσουν να αιτήσουν αμνηστεία και τους εγγυώμαι προσωπικά εξασφαλισμένη θέση στο τσίρκο Medrano!

Αλλά δεν μπορεί να έρχεται αιτούσα, η κάθε εξελιγμένη τηλεπερσόνα, που μας κούναγε το δάχτυλο απειλητικά, ενώ είχε καταδικαστεί γιατί χορηγούσε σαν γιάτραινα πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις, άρα είχε αισχρότατα απαξιώσει την ιατρική της ιδιότητα ψευδόμενη. Ούτε τα κόκκαλα του Ιπποκράτη δεν σεβάστηκε, που θα τρίζουν! Ή ο άλλος που γάβγιζε σαν μαντρόσκυλο…

https://www.brighteon.com/f14bf1e6-a1ec-47ad-85c8-e8a639a2d223

Ούτε ο κάθε Τσούρδως, που ήταν μπλεγμένος στην προώθηση εμβολίων από την εποχή του Η1Ν1 επί υπουργίας Αβραμόπουλου. ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ, και θα αιτήσετε αμνηστεία;

ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ, ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ! αφού αγνοήσατε τα συμπεράσματα της ανθρωπότητας από τον Β’ΠΠ >

https://www.brighteon.com/39639187-3b7b-4eb2-b9d2-71edfc1cd3af

Βρε ανθρωπάρια, τους κατεστραμμένους από τα μπόλια και τους νεκρούς, ποιός θα τους αποζημιώσει; Τη ζημιά στις παιδικές ψυχές, που ζήσαν την απομόνωση του Νταχάου στον 21ο αιώνα, ποιός την μέτρησε; Μόνο για την πάρτη σας νοιάζεστε; Έχετε ίχνος ανθρωπιάς; Θα μας πείτε πόσα πήρατε; Θα τα επιστρέψετε; Και τελικά πως θα σας εμπιστευτούμε ότι δεν θα το ξανακάνετε; Απόδειξη ο Τσούρδος που πάνω από δεκαετία παραμένει σατανικά επίμονος!

BAS_4

ΥΓ – Μετά το “μαντρόσκυλο” ας δούμε κι έναν “καλλιτέχνη” σκύλο >

https://www.brighteon.com/293d769a-db09-41cf-bef1-24270b3cbb7d

και μια επανάληψη για εμπέδωση >

https://www.brighteon.com/bd2f213a-201d-4eb1-9a9a-13df5d8dccf3

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr