ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΑΧΡΕΙΕΡΕΙΣ, ΑΧΡΗΣΤΕΡΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΕΡΟΤΕΡΟΙ & ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΠΑΣΚείναιΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 4 Φεβ 2022 - 21:30

Η παροιμία που ταιριάζει στην παρούσα φάση στην Ελλάδα είναι το “κάθε πέρσυ και καλύτερα”. Η μόνη που διαφωνεί είναι η μαριονέτα που παίζει τον πρωθυπούργο (Οργή για τη δήλωση Κ.Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής»).

Η κατάσταση των αχειερέων έχει εξηγηθεί πολλαπλά και με πολλά επιχειρήματα στα άρθρα μου (BAS_4 : Και αυτοί οι ρεμπεσκέδες είναι ψευτορωμέηκο).

Η διαστροφή τους σπάει κόκκαλα και μάλιστα διαφημίζεται και από τους ίδιους (BAS_4 : Ποδολάγνοι οι ιεράρχες;;;). Είναι οι ΝΕΟφαρισαίοι, που όπως οι φαρισαίοι σταύρωσαν τον Χριστό, αυτοί πιθανότατα όχι μόνο δεν θα τον σταύρωναν αν ερχόταν σήμερα αλλά θα του “κάρφωναν” και 15 δόσεις mRNA μήπως τροποποιόταν το “Μεσσιακό DNA” του.

Ανθρωπάρια σε πλήρη δαιμονική συσκότιση με πέραν των γραφών προδιαγεγραμμένο τέλος κι από ιερείς (BAS_4 : Η σφαγή θ’αρχίσει από τους ιερείς). Όσον αφορά τα εμβόλια είχαν από παλιά “έρωτα”με τα εμβόλια (BAS_4 : ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ “ΕΡΩΤΑΣ” ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ).

Οι λοιποί αναφερόμενοι στον τίτλο του άρθρου αχρηστεροί και αχρηστερότεροι είναι το από παλιά αναφερόμενο “ψευτορωμέηκο”(BAS_4 : Αυτό το σκυλολόι είναι το ψευτορωμέηκο). Είναι αυτοί που δολοφόνησαν τιμημένους “άγιους” ήρωες του 1821 ή τους κυνήγησαν και τους καταδίκασαν εις θάνατον. Είναι το ανέκαθεν διεφθαρμένο και προδοτικότατο ελλαδικό πολιτικό σύστημα, που αναγκάζει τους Έλληνες να είναι ο μόνος λαός που μάχεται για να σωθεί από τις κυβερνήσεις του!

Ένα πολιτικό σύστημα συγκερασμού χαμαιλέοντος, Λερναίας Ύδρας και Ιανού κι άλλων πολλών. Τον Ιανό τον ξεπερνά κατά πολύ γιατί έχει άπειρα πρόσωπα. Έχει επίσης ξεπεράσει τα 9 κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Χαμαιλεοντισμός δεν ήταν η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε Εληά, μετά σε ΚΙΝΑΛ και μετά σε παραφυάδες του Μητσοτάκη; Αλλά και τον Μυνχάουζεν με τον Πινόκιο αθροιστικά έχουν αφήσει πίσω στα ψέμματα ( BAS_4 : Αυτοκτόνησε ο Πινόκιο).

Σήμερα θα σας εξηγήσω με ποιά απατεωνιά μας κυβερνούν. Επί χρόνια όταν ήθελαν να καταπατήσουν ένα οικόπεδο έκαναν την εξής βρωμοδουλειά (με απλά λόγια) : Η συμμορία, ο Νεοδουλίδης με τον Παστόκο, εύρισκαν ένα οικόπεδο του Ελληνοαυστραλού, ενός Έλληνα μετανάστη στην Αυστραλία (τυχαία επιλογή η Αυστραλία – είναι και μακρυά από Ελλάδα και δεν έρχεται εύκολα και συχνά).

Πήγαιναν λοιπόν στο οικόπεδο, έστηνα ένα παράπηγμα και εικονικά “πλακώνονταν” στο ξύλο, δήθεν για την ιδιοκτησία του οικοέδου. Η υπόθεση οδηγείτο στο δικαστήριο, όπου ο Νεοδουλίδης έφερνε για μάρτυρα μια γριά εβδομήντα τόσων χρόνων (άνω των 70 δεν κινδύνευε με φυλάκιση) και ο Παστόκος έναν γέρο ογδόντα χρόνων. Το δικαστήριο κάποια στιγμή αποφάσιζε υπέρ του ενός ή του άλλου, αλλά στην ουσία το οικόπεδο κατέληγε στην κατοχή της συμμορίας με δικαστικούς τίτλους ιδιοκτησίας. Όταν οι περισσότεροι ακούσουν δυο απόψεις έχουν την σιγοθριά ότι ο ένας έχει δίκιο. ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ!

Που κολλάει αυτή η μεθόδευση στο πολιτικό σύστημα; Μα γίνεται επί δυο αιώνες ακριβώς αυτό! Η αχρηστερή φαμίλια με το αχρηστερότερο σόι στήνουν καυγά για το ποιός ξέρει να κυβερνήσει καλύτερα κι αφού καταχραστούν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού μετά ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ. Έχουν μάλιστα και μια βελτιωμένη εκδοχή από τους καταπατητές των οικοπέδων. Στήνουν τριγύρω κάτι πειναλέους συν-συμμορίτες, κάποιους κουκουέδες ή ψευτολεβέντηδες ή κατατζαφύρερ ή Βλημόπουλους, στους οποίους πετάνε κανένα ξεροκόμματο ή κοκκαλάκι για γλείψιμο, ώστε αν πάει ναξεφύγει η κατάσταση, αυτοί οι ψωραλέοι να συναινέσουν ότι ο λαός δεν κατάλαβε και οι καταπατητές της εμπιστοσύνης του έχουν δίκιο. Πέραν δε των μεθοδεύσεων των καταπατητών έχουν κι ένα ακόμα εφόδιο, το δικό τους ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), που αποτελεί στάνη εκτροφής ΠτΔ (Πάρεδρος της Δικτατορίας) ( Πότε θά γλιτώσουμε ἀπό τά καλικαντζάρια ;).

Οι αντιπρόεδροι ειδικεύονται και σε άλλους τομείς, όπως πρόσφατα αποδείχθηκε.
Ο λαός θέλει παραμύθα, έχει μυαλά παρδαλής γκομενίτσας. Λίγο να τον κανακέψεις τον έρριξες στο καναβάτσο και του τα πήρες όλα. Ο Αίσωπος γιατί είπε τον μύθο με τον κόρακα και την αλεπού; Η πρόσφατη ιστορία με την πανδημία απέδειξε κάτι ακόμα χειρότερο : Δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις στον λαό δυο απόψεις (δικές σου βέβαια και οι δυο), ώστε να τον πείσεις ότι αποφασίζει δημοκρατικά. ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΗ, ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ (που μπορεί να είναι και καταδικασμένοι για απατεωνιές…) ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ, όπως η πόρνη τον νταβατζή!

Πριν πολλά χρόνια, ένας παρασημοφορημένος ήρωας του πολέμου 1947-49 – μακαρίτης πλέον, μου είπε κάποια στοιχεία για τους τότε χωροφύλακες. Όσοι δεν είχαν σπουδάσει, όσοι δεν έπιαναν τα χέρια τους για να κάνουν μια τέχνη, γενικά όσοι ήταν ανίκανοι να βγάλουν το ψωμάκι τους, διορίζονταν από το πολιτικό σύστημα (ή μήπως ΠΩΛΗΤΙΚΟ σύστημα αφού ξεπουλά τα πάντα;) στην χωροφυλακή, την λεγόμενη και Baskinerie Royale. Δεν μιλάμε για όλους αλλά για την συντριπτική πλειψηφία. Έτσι είχαν πειθήνια όργανα, τα οποία γνωρίζοντας ενδόμυχα ότι μόνον εκεί μπορούσαν να σταθούν και κυρίως να το παίξουν εξουσία γίνονταν σκυλάκια του συστήματος. Δείτε παλιές ελληνικές ταινίες να το διαπιστώσετε.

Στις πολεμικές καταστάσεις του 1947 όμως χρειάζονταν στρατιώτες για την καθεστηκυία τάξη. Έτσι έβγαλαν και τους χωροφύλακες στο βουνό να κυνηγούν τους κουκουέδες. Όπως λοιπόν μου περιέγραψε ο μπαρουτοκαπνισμένος πολεμιστής, που το είχε δει με τα μάτια του, πήγαιναν, με το περίστροφο στο χέρι ψάχνοντας εχθρούς, πίσω από θάμνους λέγοντας :
– Μπας και είναι εδώ; μπας και είναι εκεί; (προς άρση παρεξηγήσεων, το “μπας” ουδεμία σχέση έχει με το ψευδώνυμό μου… έτσι;)
Από αυτό το “μπας κ’ είναι” προέκυψε το ΜΠΑΣΚΕΙΝΑΣ, που προφανώς γράφεται με έψιλον-ιώτα και καλά θα κάνει ο Μπαμπινιώτης να τσεκάρει το λεξικό του!

Η Χωροφυλακή απορροφήθηκε από την Αστυνομία και οι τελευταίοι μπασκείνες ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ στο κέντρο της Αθήνας σε ιστορικό κτίριο, παριστάνοντας τους γκαουλάιτερ του Ελλαδιστάν. Για να έχουν μάλιστα ερείσματα κάλεσαν και τους πακιστανούς από το Πακιστάν. Ποιός τους κάλεσε; Μα ο Πάκης φυσικά, ο προκάτοχος της Κατίγκως στον προεδρικό θώκο, απ όπου τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την Ελλάδα σαν τόπο προορισμού. ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
Αλεξοκούληδες λοιπόν οι τελευταίοι ΜΠΑΣΚΕΙΝΕΣ, σκυλάκια των Schwabιστών, που νομίζουν ότι θα προαχθούν από τον διεθνή παράγοντα. Την παροιμία “δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του”, δεν την άκουσαν ποτέ; Σαν στιμμένες λεμονόκουπες θα εξωπεταχθούν.

Στην Λιακοπούλεια ορολογία έχουν μάλιστα κι άλλο όνομα, αυτοί που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ : Πορδουλ-ΙΜ και την δεδομένη στιγμή θα τους καταλάβετε, όταν αμεταμφίεστοι πιά θα επιβιβάζονται στα ελικόπτερα (….. αααν προλάβουν) Αυγουστίνος Καντιώτης: Μια μέρα θα τους δείτε αυτούς, με τα ελικόπτερα να φεύγουν από την Ελλάδα

Ευτυχώς υπάρχει κι ο Φραγκελ-ΙΜ (BAS_4 : Ποιοί Ελοχίμ & Νεφελίμ;;; έρχεται ο ΦΡΑΓΚΕΛΙΜ !).

Δόξα τω Θεώ!!!

BAS_4

ΥΓ- https://www.brighteon.com/18431e55-502d-4336-a7cd-2f2bf53ac0f5
κι ένα “χρήσιμο” ιατρικό από “ειδικό” >
https://www.brighteon.com/3605fba1-3744-4190-84cc-d2e83f2b604a

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr