ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Γιατί η Αμερική θα μείνει μερική

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 16 Σεπ 2022 - 21:30

Ο ίδιος ο Χριστός επί γης, πολλές φορές αναφέρθηκε στους προφήτες Του και κατακεραύνωσε τους φαρισαίους ότι βασάνισαν και σκότωσαν τους προφήτες Του, αντί να τους ακούσουν. Όμοια και για αυτούς που στέλνει στις μέρες μας, αλλά δεν τους ακούμε, θα κατακεραυνώσει αυτούς που τους ειρωνεύονται και δεν προσέχουν τα λόγια τους. Μια διαφορά : οι φαρισαίοι είχαν την ευκαιρία επί γης να μετανοήσουν. Αυτοί που σήμερα ειρωνεύονται, θα έχουν τον απαιτούμενον χρόνον μετάνοιας. Άλλωστε ο Χριστός έχει τάξει : «ὁ δεχόμενος προφήτην εἰς ὄνομα προφήτου μισθὸν προφήτου λήψεται» (Ματθ.10,41).

Οι σύγχρονοι προφήτες του Χριστού τα έχουν πει πολλαπλά : Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ.

(www.triklopodia.gr/τρεισ-αγιοι-ομιλουν-για-την-αμερικη-μα/www.triklopodia.gr/προρρήσεις-γέροντα-βασιλείου-καυσοκ/ ). Το θέμα είναι γιατί η Αμερική.

Μελετώντας την Ορθοδοξία μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πνευματικοί νόμοι, που διέπουν το σύμπαν. Μπορεί ο χρόνος εφαρμογής τους να είναι μακρύς, συγκριτικά με τους κοσμικούς νόμους, αλλά στο τέλος αυτοί εφαρμόζονται. Άλλωστε για τον Χριστό δεν υπάρχει χρόνος παρά μόνον Αγάπη για τα πλάσματά του και διαιώνια φροντίδα, ώστε να διορθωθούν και επιστρέψουν στους νόμους της Δημιουργίας Του. Όποιος επιμένει, παρά τις τόσες προειδοποιήσεις, απλά δείχνει σατανική επιμονή και λαμβάνει την αντίστοιχη ανταμοιβή : αιώνιον πυρ.

Η Αμερική έχει πολλαπλά ονομαστεί σαν η σύγχρονη πόρνη Βαβυλώνα. Μόλις χθες είδα άρθρο, που νομοθετείται ακόμα περισσότερο η ανομία και επιβολή του σατανισμού πάνω στην ελευθερία του ανθρώπου και το δικαίωμά του στην ζωή. Ειδικά η δυτική ακτή www.triklopodia.gr/η-καλιφόρνια-ψηφίζει-την-απαγόρευση-ό/ . Εκεί είναι που έχει προφητευτεί ότι θα βουλιάξει στην θάλασσα και τα νερά θα προχωρήσουν μέχρι την Αριζόνα, στο μοναστήρι του μακαριστού αγίου γ.Εφραίμ Φιλοθεϊτη-Αριζονίτη. Όποιος δεν το πιστεύει απλά να πάψει να πιστεύει την Χαμένη Ατλαντίδα και την διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας. Θα τα δούμε σε “ριπλέυ”.

Για όποιον και κυρίως όποια πιστεύει στο “σώμα μου είναι” μια μικρή αφιέρωση >

αν δεν το κατάλαβε, ας δει και κάτι σκληρότερο > Προσοχή το βίντεο που ακολουθεί για +18

https://www.brighteon.com/79233a62-c7d5-443a-92d6-9110297fc418

κι αυτό είναι μόνο ένα στοιχείο από την εκτροπή του νόμου του Δημιουργού.

Για όσους δεν πιστεύουν σε Χριστό, τους έχω εναλλακτικό δρόμο >

https://www.brighteon.com/91c378b8-a168-414c-9327-030e489e9a72

Μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια!!!

Επειδή δε πολλοί δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει μετάνοια και την μπερδεύουν με υποκλίσεις, θα τους πω πολύ απλά ότι μετάνοια είναι να πιστεύουν ότι τα πάντα ξεκινούν από τον Χριστό, τα πάντα σε Αυτόν οφείλονται και μόνον σε Αυτόν δίνουμε αναφορά για την ζωή μας. Όταν έρθουν σύντομα τα ζόρικα θα καταλάβουμε όλοι μας. Γι αυτό άλλη μια προειδοποίηση για το ξερρίζωμα της παγκόσμιας διαστροφής >

https://www.brighteon.com/4d737426-f757-4a6f-823b-d9c25de2b5ad

BAS_4

ΥΓ – https://www.brighteon.com/2c93dc24-8a2e-4282-9ee8-9b764488d674

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr