ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Γιατί φοβίζετε τον κόσμο; γιατί δεν τον πληροφορείτε σωστά;

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 10 Φεβ 2022 - 21:30

Αναγκάζομαι να γράψω πάλι για τα επερχόμενα προφητευμένα (ήδη αφιχθέντα), γιατί έχω φρίξει από αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο (σημ. τηλεόραση δεν βλέπω κι εφημερίδες δεν διαβάζω εδώ και χρόνια πολλά). Επίσης επαναλαμβάνω ότι δεν απευθύνομαι σε μη Ορθοδόξους. Ας πάνε στον Ζαρατούστρα ή στον μαχαρίσι Coo-Lee de Dracula να τους λύσουν τις απορίες αφού ούτε πείσθηκαν ούτε καν συγκινήθηκαν από την αγνή θυσία (~αγάπη) των “αγίων” ηρωικων αγωνιστών του 1821 κυρίως αλλά και μεταγενέστερων ηρώων, που μας ελευθέρωσαν ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (αυτό το κουρελόχαρτο, όπως το κατάντησαν).

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΟΣΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΡΡΗΘΕΝΤΑ;
Γιατί η ανθρωπότητα λειτουργεί εκτός Θείου Νόμου, είναι άνομη δηλαδή. Οι άγιοι πατέρες και γεροντάδες τα λένε εδώ και αιώνες, οι προφήτες μίλησαν κατ’εντολήν του Αγίου Πνεύματος. Αν λοιπόν λες ότι πιστεύεις στην Αγία Τριάδα και λες το Σύμβολον της Πίστεως, είσαι υποκριτής να αγνοείς «το λαλήσαν δια των προφητών» Άγιον Πνεύμα!

ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
Ο Χριστός ζητά να διορθωθούμε πνευματικά και να βαδίσουμε σύμφωνα με τον Θεϊκόν νόμον κι όχι τον νόμο που επιβάλει το κάθε γκούβερνο, ο κάθε μικρο-μάλακος (micro-soft) ή ο κάθε ανώμαλος Schwab και τα κοπρόσκυλά του.

ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
Απολύτως τίποτα! Μας λέει σας έπλασα ελεύθερους! Χωρίς το Αυτεξούσιο δεν σώζεστε (BAS_4 : ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ). Μπορείτε να σωθείτε αν Με ακολουθήσετε ή να χαθείτε αν “υπακούσετε” στους “αλλούτερους”. ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” και δεν θα κάνετε εκπτώσεις γιατί έτσι σας είπε “ο μπάρμπας σας και η νόνα σας”, που μπορεί να είναι αμαρτωλοί και να παρουσιάζονται σαν άγιοι, επειδή μόνοι τους αυτοκρίνονται (πω-πω θράσος ανομίας, όσοι το κάνουν…).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ;
Αφήνει τα πράγματα να εξελίσσονται, όπως τα προγραμματίζουν οι σατανιστές, που διαφεντεύουν τον κόσμο. Σαν να μας λέει : “ελεύθερους σας έπλασα, αυτούς διαλέξατε, αυτούς υπομείνατε!”. Προσωπικά θα τα έλεγα στους ανθρώπους πολύ πιο χύμα, αλλά είμαι άνθρωπος και δεν έχω την θεϊκήν ευγένεια του Χριστού. Όμως για όσους επιλέγουν τον δρόμον της μετανοίας προσφέρει ασπίδα προστασίας έναντι της λαίλαπας. Είναι αυτό που έγραφα παλαιότερα “ξέρεις τι είναι να βλέπεις τους άλλους στον κατακλυσμό και συ πλάι τους απλά να πιτσιλίζεσαι;” (BAS_4 : Ο γέροντας, μου είπε). Με άλλα λόγια ο Χριστός προσφέρει ατομικό θαύμα σε όσους μετανοούν!

Το δε ατομικό θαύμα θα γίνει ομαδικό, όταν συμπληρωθεί κάποιος κρίσιμος αριθμός μετανοούντων κατά την κρίσιν Του, οπότε και θα αλληλοεξοντωθούν οι άνομοι για να ηρεμήσει ο πλανήτης. Μια μικρή ιδέα του πως το πραγματοποιεί > BAS_4 : Πως ο Χριστός ακυρώνει τα διαβολικά σχέδια

Ο κύριος λόγος όμως που τα επιτρέπει ο Χριστός είναι για κατανοήσει ο κόσμος τι επέλεξε, αφού οι περισσότεροι πρέπει να βάλουν το χέρι στη μπρίζα, μη μαθαίνοντας από το πάθημα του ήδη νεκρού από ηλεκτροπληξία

ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ;
Ο μόνος περιορισμός είναι να μετανοήσει ο άνθρωπος! Κανείς άλλος περιορισμός! Ο Χριστός δεν είναι τιμωρός αλλά η άπειρη μακροθυμία κι Αγάπη, οπότε πρέπει να το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Εδώ λοιπόν “οργισμένος” (κακώς, δεν πρέπει αλλά συμβαίνει) ρωτώ κάποιους αρθρογράφους :

ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ αντί να βοηθήσεις τον αδελφό σου να καταλάβει; Πόσο ορθόδοξος είσαι, όταν “ηδονίζεσαι” με το τι θα γίνει; Τέτοιον ηδονισμό μόνο ανικανότητα ή ανωμαλία δικαιολογεί.
Λοιπόν ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ για όσους μετανοούν! Το υποσχέθηκε ο ίδιος ο Χριστός, όταν είπε ότι ούτε τρίχα της κεφαλής του δεν θα πειραχτεί από όσους τον ακολουθούν!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΤΟ “ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΣΕΑΥΤΟΝ” (η δεύτερη εντολή κατά Χριστόν, ομοία της πρώτης).

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ (ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΦΑΛΩΣ) Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ή Η/Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; Ηδονίζεσαι και με αυτούς αν χαθούν; Η Ορθοδοξία δεν είναι ατομικό “παιχνίδι”, ούτε καν ομαδικό, είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟ “παιχνίδι”, όλοι μαζί σωζόμαστε. ΘΥΜΙΣΟΥ : «εις Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν». Αναρωτιέμαι τι σου μαθαίνει ο γέροντας, όταν μιλάς εκ μέρους του; Σε μάχη οι πραγματικοί ήρωες βουτούν μέσα στη φωτιά, να σώσουν άλλους και συ χαιρεκακείς με το τι θα πάθουν οι άλλοι αντί να τους βοηθήσεις; Είσαι σίγουρος ότι συ θα γλυτώσεις;

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΗΚΟ, λες και είναι κάτι άσχετο από σένα. Όλοι μας είμαστε το ψευτορωμέηκο γιατί αν δεν είμασταν θα μας είχε αγιάσει ο Χριστός. Ο μιερός εαυτός μας είναι το ψευτορωμέηκο και πρέπει να το αποτάξουμε, όπως στο μυστήριον του Βαπτίσματος «–Απετάξω τω σατανά; – Απεταξάμην!» (τρις). Το ψευτορωμέηκο πρέπει να το σκοτώσουμε μέσα μας για να εξαφανιστεί (BAS_4 : ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΗΚΟ; ΠΩΣ ΓΕΓΕΝ ΤΟΥΤΟ;). Κυρίως όμως να το μισήσουμε και να μην το ποθήσουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Μπορούμε; Μπορούμε να μετανοήσουμε οριστικά κι αμετάκλητα; Ξέρετε πόσο διαφορετικός θα είναι ο κόσμος μετά τα προρρηθέντα και πόσα θα λείπουν από τον ψευτορωμέηκο εαυτό μας; Ότι μπορεί να μην έχουμε internet (και τα σχετικά), μπορεί να μην έχουμε ούτε καν ηλεκτρικό ρεύμα; Δεν αναφέρω επαγγέλματα και καταστάσεις, που θα εξαφανιστούν! Θα έχεις μείνει με τον αγνό ρωμέηκο χαρακτήρα σου για να αντέξεις αρχικά και να “αγιάσεις” μετά;

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΗΤΑ.

Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ κι αυτό είναι στο χέρι ή μάλλον στην ψυχή του καθενός. Μέσα από τα διαβολικά σχέδια ο Χριστός θα ξεδιπλώσει το Θεϊκό Σχέδιο της σωτηρίας μας και ο προσεχής χαλασμός προσφέρεται σε μας από Εκείνον, ώστε να βιώσουμε το θαύμα της Παντοδυναμίας Του. Γι αυτό μην βιάζεστε, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ! (BAS_4 : Μη βιάζεστε !!! Απολαύστε το !). Τόσο μαζικό θαύμα έχει να γίνει από την εποχή του Νώε. Τώρα αν φας και καμμιά “πιτσιλιά” (που έγραφα νωρίτερα) δεν πειράζει. Θα είναι για να νοιώσεις καλύτερα από τι γλύτωσες.

Αναφέροντας τον Νώε, επειδή ο χρόνος πραγματοποίησης των μελλουμένων τραβά εις μάκρος και πολλοί αγωνιούν, να σημειώσω ότι επί 100 χρόνια ο Νώε (όσα δηλαδή έχτιζε την Κιβωτό) θεωρείτο “συνομωσιολόγος” και διασπορέας ψευδών ειδήσεων. Όταν άρχισε ο Κατακλυσμός απόλαυσε μια κρουαζιέρα, μα τι κρουαζιέρα, οικολογικότατη μέσα στη Φύση. Λίγο πιτσιλίστηκε κι αυτός αλλά απόλαυσε το θαύμα γιατί πίστεψε ενώ οι μωρές παρθένες (και οι μωροί παρθένοι, ασφαλώς) πνίγηκαν στις αμαρτίες τους. Αφού σώθηκε το λάδι τους.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Ο Χριστός μας καλεί να ζήσουμε μια μοναδική επίδειξη της Παντοδυναμίας Του, να είμαστε μέσα στη μάχη με την ασπίδα προστασίας Του, να γίνεται έξω «γαία πυρί μειχθήτω» και να απολαμβάνουμε την ζεστασιά της αγκαλιάς Του, συμμετέχοντας στο θαύμα. Λοιπόν τι προτιμάτε;
Να γίνετε “πυρηνικό” κάρβουνο ή να απολαύσετε πραγματική Θεική “αμβροσία και νέκταρ”;
Τι τραβάει η ψυχή σας; Καθαρά δική της επιλογή είναι! Απόλαύστε το!
Ένα χρήσιμο video για δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα >
https://www.brighteon.com/1b14662d-35dc-4c8a-acc9-4f603bab5165
ενθυμούμενοι τι είπε ο Άγιος Νεκτάριος : «Η σωτηρία άρχεται από της Χάριτος, μορφούται υπό της θελήσεως και τελειούται πάλιν υπό της Χάριτος». Μόνο την θέλησή μας βάζουμε, όλα τα άλλα ο Χριστός! Γιατί «ει ο Θεός μεθ’ ημών, τίς καθ’ημών;»

ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ :

● ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.
ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ (~ΘΕΩΘΟΥΜΕ) ΑΙΩΝΙΑ.

● ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

BAS_4

ΥΓ- https://www.brighteon.com/3a2ec1c0-fb4a-4b58-9998-b1b22a849ea1
Για τα μη χιουμοριστικά video, που παραθέτω, σημειώνω ότι συμφωνώ με το περιεχόμενό τους κι όχι κατ’ ανάγκη με το σύνολον των όσων αναφέρουν οι παρουσιαζόμενοι. Παρόμοια για το σύνολον των εικόνων.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr