ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ & ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 16 Δεκ 2021 - 21:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Σχεδόν όλοι, που έχουν πάρει για γεύση Ορθοδοξίας πιστεύοντας λίγο ή πολύ κι έχουν γνώση των προφητευμένων, αναρωτιούνται γιατί καθυστερούν όσα έχουν προρρηθεί.

Πολλοί απογοητεύονται, πολλοί αντικείμενοι ειρωνεύονται, το χειρότερο όμως είναι ότι πολλοί στην απογοήτευσή τους εγκαταλείπουν το αγώνα διόρθωσης.

Επανειλλημένα έχω αναφέρει τις πατερικές θέσεις του γέροντα (μπορείτε να δείτε σε πολλά παλαιότερα άρθρα www.triklopodia.gr/category/bas_4/ ) αλλά κι εδώ BAS_4 : ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. Θα προσπαθήσω όμως πάλι να συνοψίσω κάποιες γενικές γραμμές :

► Πέραν του από πολλούς γραμμένο ότι ο Χριστός δεν έχει χρόνο, τονίζω ότι για ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ κι όχι το να ζήσουμε απλά αλλά να ζήσουμε εν μετανοία. Η σωτηρία μας δεν είναι να γλυτώσουμε από τον κορωνοϊό, τους αλεξοΚούληδες, τα χρέη, τις κατασχέσεις ή και τα άγρια αδέλφια της κοπέλας που κοροϊδεύσαμε κι ατιμάσαμε, ώστε να συνεχίσουμε τη ζωούλα μας όπως είχαμε συνηθίσει αλλά είναι αυτή που ο Χριστός δίδαξε, οι Απόστολοι και Πατέρες της Ορθοδοξίας επανέλαβαν διεξοδικότερα και πραγμάτωσαν οι μάρτυρες της Πίστης. ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Συνεπώς αν κάποιος νοιάζεται να συνεχίσει την μίζερη αυτή ζωή, στην οποία μας έφεραν οι παγκοσμιοποιητές για να μας πάρουν τη ζωή, ας πάνε να μπολιαστούν με 5, 10 ή 100 δόσεις μπολιών. Τους προειδοποιώ πάντως ότι δεν θα έχει πάτο το βαρέλι. Η επαγγελθείσα μετά τα μελλούμενα επίγεια ζωή θα είναι πολύ ανώτερη (Πατροκοσμάς : θα τρώει ο λύκος με τα πρόβατα και με χρυσά κουτάλια). Αλλά ακόμα κι αυτή η ζωή δεν είναι η Σωτηρία, δοκιμασία θα είναι και μάλιστα σκληρότερη. Όσοι δε ψάχνουν τη χαμένη ελευθερία τους ας ψάξουν πρώτα ποιός τους την πήρε και πόσο τίμησαν τους ηρωικούς προγόνους μας του 1821, που μας την πρόσφεραν με το αίμα τους.

► Στο πλαίσιο της Σωτηρίας, την οποία ο Χριστός θέλει οικειοθελή (χωρίς Αυτεξούσιο BAS_4 : ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ
δεν σώζεται κάποιος – ΜΙΤΡΟΦΟΡΙΤΕΣ ΑΚΟΥΝΕ;;;), όπως έχουν πει οι πατέρες θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα πάντα και τους πάντες γιατί ο Χριστός «πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν» (Α’Τιμ.β’4). Θα ξεμπροστιαστούμε όλοι για τα χάλια μας. Η μόνη ελπίδα για να μην βγουν στη φόρα τα βρώμικά μας είναι η μετάνοια, που διαγράφει το εξομολογημένο κακό παρελθόν (προσοχή : μόνον ότι εξομολογείται με μετάνοια διαγράφεται!!!) Όσα δεν εξομολογούνται θα βγουν στη φόρα κι ο Χριστός με τον τρόπο Του θα κάνει τον καθένα να συντάξει μόνος το κατηγορητήριό του.

► Στα πλαίσια της σύνταξης κατηγορητηρίου βλέπουμε ήδη πράματα και θάματα, που άσχετα αν τα βλέπαμε δεν θέλαμε να τα πιστέψουμε. Βλέπουμε αρχιπαπάδες να κατηγορούν για σατανισμένους τα πρόβατα, που τους εμπιστεύτηκε ο Χριστός, που να μην θέλουν ούτε στις κηδείες τους να πάνε. Βλέπουμε κυβερνώντες πολιτικούς να μην νοιάζονται για το καλό των Ελλήνων (τους οποίους πρέπει να υπηρετούν κι όχι να διαφεντεύουν), να τους βρίζουν, να επιτρέπουν την κατάσχεση των περιουσιών ή και το κάψιμο αυτών και των περιουσιών (π.χ. Μάτι-Εύβοια), να αλλοιώνουν εσκεμμένα την πληθυσμιακή σύνθεση και τον πολιτιστικό χαρακτήρα της χώρας (συναινούσης της ιεραρχίας), να αγνοούν την βούληση του λαού αντί να την εκφράζουν και πάμπολλα άλλα ανήκουστα.

Βλέπουμε τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργάνα αντί να προστατεύσουν τα μέλη τους, να γίνονται δεύτεροι Ηρώδηδες, υποτασσόμενοι στο κεντρικό γκούβερνο κι αποδεικνύοντας ότι ο συνδικαλισμός ήταν το σκαλοπάτι για την πολιτική αναρρίχηση και σαβουρώματος. Τρανό παράδειγμα οι διώξεις του ήρωα δικηγόρου Νικόλαου Αντωνιάδη αλλά και ιατρών-νοσηλευτών (που εκφράζουν επιστημονική άποψη) από τα αντίστοιχα συνδικαλιστικά όργανα.

Βλέπουμε τους δικαστικούς να είναι υποταγμένοι στις επιταγές του γκούβερνου και να μην τους καίγεται καρφάκι για απόδοση δικαίου, που άλλωστε είναι βασικό στοιχείο της δημοκρατίας (χωρίς δυνατότητα πρόσβασης στο δίκαιο κι απόδοσής του ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).

Βλέπουμε γιατρούς να αποπατούν τον όρκο του Ιπποκράτη και να φέρονται απάνθρωπα προς τον δεινοπαθούντα ασθενή συνάνθρωπο.

Βλέπουμε τους δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ, αντί να υπηρετούν την αλήθεια, να διαδίδουν το ψεύδος, ένα σατανισμένο δολοφονικό ψεύδος. Ένα παράδειγμα δημοσιοκαφρίας : μοστράρεται παντού μια περιφερόμενη μαϊντανογιάτραινα σαν πρέσβης της αλήθειας και ανδής κατάγορος των ευλόγως διαφωνούντων, όταν η ίδια έχει καταδικαστεί για ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ τυφλότητας και κανένας μα κανένας δημοσιοΚΑΦΡΟΣ δεν το αναφέρει. Βασική αρχή του ρωμαϊκού δικαίου (πάνω στο οποίο βασίστηκαν όλα τα μετέπειτα ευρωπαϊκά δίκαια) ήταν “ουδείς δύναται να επικαλεστεί έναντι άλλου το ίδιον αυτού αίσχος” και “ένοχος ένοχον ου ποιεί”. Η απατεώνισα λοιπόν δεν δικαιούται να κατηγορεί κι αντίθετα οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ της δίνουν πανελλήνιο βήμα, όταν απαγορεύουν κάθε αντίθετη θέση.

► Θα μπορούσα να αναφέρω πάμπολλες ομοταξίες ανθρώπων, που συγγράφουν το κατηγορητήριό τους αλλά και καθημερινά μας εκπλήσσει η ραδαία εμφάνιση παρόμοιων περιστατικών. Τι να πούμε για τους ηθοποιούς; Ναι, αυτούς που πρέπει να ΠΟΙΟΥΝ ΗΘΟΣ ενώ βρωμίζουν κτηνωδώς την ανθρώπινη ύπαρξη! Καθημερινά λοιπόν καταιγισμός αποκαλύψεων για τα πάντα και τους πάντες περιλαμβανομένων των εαυτών μας. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ; Όσοι δεν προλάβουν θα ξεφτιλιστούν στα μάτια των όλων. Ο Χριστός θα ξεφτιλίσει όχι μόνον έναν-έναν τους μη μετανοημένους αλλά και την εφαρμοζόμενη ιατρική και γενικά επιστήμη, που δεν σέβεται το κομμάτι της Γνώσης Του, που μας παρέδωσε, ώστε να ευκολύνουμε την ζωή μας και να Τον δοξολογούμε κι όχι να Τον αγνοούμε και υβρίζουμε. ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ

► Ανθρώπινα πολλοί ανησυχούν για τους θανάτους είτε των ιδίων είτε οικείων και γνωστών. Ήδη υπάρχει μια ραγδαία άνοδος. Ακολουθώντας τις απόψεις των ειδικών καταξιωμένων επιστημόνων (ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν κι αυτοί γιατί έχουμε γεμίσει επιστημονάκια της πλάκας και της φάπας, που όμως έχουν ύφος 100 καρδιναλίων χάρη στους δημοσιοκάφρους), θα ανησυχούσα περισσότερο για τους ασθενείς που θα προκύψουν από τις παρενέργειες παρά για τους νεκρούς. Είναι φριχτό να ζεις με αναπηρίες. Αυτό που λένε οι πατέρες της Πίστης (αλλά όχι οι πλείστοι προσκυνημένοι ιεράρχες) είναι ότι μόνον ένας τρόπος υπάρχει να πεθάνεις : όταν το αποφασίσει ο Χριστός κι αποστείλει τον Αρχάγγελο να Του φέρει την ψυχή του κεκοιμημένου. Γι αυτό μην ανησυχείτε, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Όποιος νομίζει ότι θα πεθάνει έστω κι ένας παραπάνω ή λιγότερο απλά είναι άσχετος από Ορθοδοξία και δεν πιστεύει στον Χριστό.

Αα!, ναι, μην το ξεχάσω, θα πεθάνουν και μερικοί ακόμα, πέραν της Θεϊκής βούλησης. Όσοι αυτοκτονήσουν. Θα τους παραχωρήσει κάποιες ευκαιρίες ο Χριστός να μετανοήσουν αλλά τελικά θα σεβαστεί τη θέλησή τους. Είπαμε : ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ!!!
«Γεννηθήτω το θέλημά Σου» προσευχόμαστε, οπότε πρέπει να σεβαστούμε ότι τελικά θα πεθάνουν ακριβώς όσοι ο Χριστός θα αποφασίσει συν όσοι αυτοκτονήσουν κι ας πάνε να λένε οι ιεράρχες τις διαβολιές τους αφού αγνοούν ότι «χωρίς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν» (Ιω.ιε΄5). Τι κατάντια, να τους θυμίζω εγώ ο άχρηστος αυτά που έπρεπε αυτοί να διδάσκουν : «19 πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, 20 διδάσκοντες αὐτοὺς τηρεῖν πάντα ὅσα ἐνετειλάμην ὑμῖν· καὶ ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. Ἀμήν» (Ματθ.κη’19-20 – Λοιπόν, πηγαίνετε τώρα και διδάξατε εις όλα τα έθνη την αλήθειαν. Κι αυτούς που θα πιστεύσουν και θα γίνουν μαθηταί σας, βαπτίσατέ τους στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Διδάσκοντες αυτούς να τηρούν όλας τας εντολάς, που εγώ σας έχω δώσει. Και ιδού, εγώ θα είμαι μαζή σας όλας τας ημέρας, μέχρις ότου λάβη τέλος ο αιών αυτός. Αμήν)

Άχρηστος εγώ αλλά όχι ά-Χριστος.
«ἐὰν μὴ μετανοήσητε, πάντες ὁμοίως ἀπολεῖσθε» (Λουκ.ιγ’5 – Εάν όμως δεν μετανοήσετε, όλοι κατά τον ίδιον τρόπον θα χαθήτε)
«ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη! ἕως πότε ἔσομαι μεθ᾿ ὑμῶν; ἕως πότε ἀνέξομαι ὑμῶν;» (Ματθ.ιζ’17 – ω γενεά άπιστος και διεστραμμένη! Εως πότε θα είμαι μαζή σας; Εως πότε θα σας ανέχωμαι;)
ΥΠΑΚΟΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ κι έτσι θα σωθούμε!

Πιστεύεις, είσαι σίγουρος;

BAS_4

ΥΓ-Αχ και να το πάθαινε αυτό ο Εισαγγελάτος-Μαντολάτος >
https://www.brighteon.com/3621ba89-9a7b-4430-86bb-4572e1c8c84f

Μπορεί το κρύο νερό να τον συνέφερε >
https://www.brighteon.com/32f16b87-1be0-421a-85aa-5b5d6b681b94

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr