ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ & ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ; ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΝΙΚΗ!

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 2 Αυγ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Βλέπω τελευταία τους Έλληνες ανόητα πανικοβλημένους με τις διαγραφόμενες εξελίξεις και ειδικά με κάρτες πολίτη, ενιαίους αριθμούς και φακέλωμα μέσω εμβολίων, οπότε τοποθετούμαι στο θέμα :

► Οι προφητείες έχουν βάση τον ίδιον Τον Ιησού Χριστό, τον Θεό και Δημιουργό του κόσμου. Στο Ευαγγέλιο, υπάρχουν πολλές αναφορές Του, όπου κατηγορεί σκαιά τους φαρισαίους ότι σκότωσαν τους Προφήτες Του κι αγνόησαν τις προφητείες Του, που είχαν σκοπό την προετοιμασία των πιστών Του («οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι οἰκοδομεῖτε τοὺς τάφους τῶν προφητῶν καὶ κοσμεῖτε τὰ μνημεῖα τῶν δικαίων» Ματθ.κγ’29). Επομένως αμφισβήτηση των προφητειών ισοδυναμεί με αμφισβήτηση του ίδιου του Τριαδικού Θεού.

► Οι προφητείες δεν σταμάτησαν με την ενανθρώπηση του Χριστού. Η Αποκάλυψη, το κορυφαίο προφητικό βιβλίο, δεν γράφτηκε από τον οποιονδήποτε αλλά από τον αγαπημένο μαθητή του Χριστού, τον Απόστολο κι Ευαγγελιστή Ιωάννη, τον μόνον μαθητή του Χριστού, που δεν κοιμήθηκε αλλά μετέστη, ώστε να είναι όχι μόνο παρών αλλά και πρωταγωνιστής στα έσχατα.

► Ο ίδιος ο Χριστός, όταν τον ρώτησαν οι μαθητές Του, πότε θα συμβούν τα μελλούμενα τους είπε να παρακολουθούν τα σημεία των καιρών αφού τον χρόνον μόνον ο Πατήρ γνωρίζει. Ποιά είναι τα σημεία των καιρών; Τα προφητευμένα!

► Ποιά είναι τα προφητευμένα; Από την Αποκάλυψη σέρνεται το 666 και μια σειρά προφητειών (των εγκύρων ασφαλώς) ανά τους αιώνες, με ειδική αναφορά στον ισαπόστολον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον πολύ μεγάλο σύγχρονον Όσιο γ.Παϊσιο, τον μακαριστό γ.Ιωσήφ Βατοπεδινό και μια πλειάδα άλλων αγίων πατέρων. Για τις κάρτες πολίτη και ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και άλλα διαβολοκίνητα όλοι είπαν :

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ !

Όταν λοιπόν αδέλφια, βλέπουμε σήμερα την αρχή πραγματοποίησης όλων όσων σε ανύποπτο χρόνο πρόρρησαν οι προφήτες, γιατί δεν πιστεύουμε και την προφητευμένη εξέλιξή τους. ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ αντί να εμπεδώνουμε την Πίστη μας στον Μοναδικό Θεό; Γιατί να μην τον ευχαριστούμε, που δείχνει παντοτινά την αγάπη Του σε μας και μείς αναδεικνυόμαστε ανάξια τέκνα με την δυσπιστία μας ανταγωνιζόμενοι τους εβραίους; Το «αρθήσεται αφ’ υμών η βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει ποιούντι τους καρπούς αυτής» (Ματθ.κα΄43) δεν μας φοβίζει μήπως συμβεί και στους Έλληνες το πάθημα των εβραίων;

Επιπλέον γιατί διακινδυνεύουμε να ακούσουμε όπως οι φαρισαίοι το «καὶ πρωΐ· σήμερον χειμών· πυῤῥάζει γὰρ στυγνάζων ὁ οὐρανός. ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;» (Ματθ.ιστ’3 – Και το πρωί βλέπετε προς την ανατολήν και λέγετε· σήμερα θα είναι κακοκαιρία, διότι ο ουρανός είναι κόκκινος και νεφελώδης. Υποκριταί, ξέρετε να διακρίνετε τα φαινόμενα του ουρανού, τα δε σημεία των καιρών, δηλαδή τα θαύματα που κάνω εγώ, που μαρτυρούν ότι έχουν φθάσει αι ημέραι του Μεσσίου, δεν ημπορείτε να τα διακρίνετε;)

Ενώ με ακράδαντη Πίστη, ότι ο Χριστός θα τα διορθώσει όλα σαν Παντοδύναμος, θα κάνουμε τους προφήτες μας σαν τον γ.Παϊσιο να τρέχει με ανείπωτη χαρά στον Χριστό φωνάζοντας : “κοίτα Χριστέ μου, που τα πατριωτάκια μου με άκουσαν σε ότι με φώτισες! Ελέησον Κύριε τους Έλληνες!!!”. Τόσο κόσμο χαροποίησε ο όσιος, να μην του ανταποδώσουμε λίγη χαρά;
Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι η δικαίωση θα είναι όχι για τους Έλληνες αλλά για τους Ελληνορθοδόξους, όπως και για τους λοιπούς Ορθοδόξους ανά τον κόσμο!

Μια δικαίωση, που την ήξεραν βέβαια οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Ο Αισχύλος έλεγε “ποτέ δεν μετρούσαμε τους εχθρούς, απλά πολεμούσαμε” γιατί ήταν μονοθεϊστής κι όπως πολλοί άλλοι μέσα στην τότε διαβολική παγανιστική θολούρα, είχαν κάποια σπερματικά στοιχεία πίστης, ώστε ακόμα και η Πυθία να αναγκαστεί να πει : «ασκός κλυδωνιζόμενος, μηδέποτε βυθιζόμενος».

Γι αυτό παροτρύνω όλους τους πραγματικά πιστεύοντες, επειδή και η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ αυτό που είπε ο μέγιστος κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας στο πρώτο διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό : «ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘΉΜΩΝ» και να διαγράψουμε κάθε αμφιβολία αρνητικής εξέλιξης.
Κάτι ήξερε ο κυβερνήτης, όπως κι ο άλλος μέγιστος, ο Γέρος του Μωριά που έβαζε τα παληκάρια πριν την μάχη να διαβάζουν τους Χαιρετισμούς και μετά σκόρπιζαν τους εχθρούς, πριν τους μπει το δαιμόνιο του διχασμού. Μόνη η Πίστις θα μας σώσει, όπως ο Χριστός βεβαίωνε θαυματουργώντας!

Παραθέτω μια εμπειρία μου : Όταν πέρσυ πολιουρκούσαν τον Έβρο οι αφρικανοασιατικές ορδές, ομολογώ ότι τρόμαξα. Υπάρχουν videos, που απειλούσαν ότι “θα μπούμε μέσα και θα …σουμε τους Έλληνες. Είπα “τελειώσαμε” άν μπουν μέσα αλλά ξανασκέφτηκα ότι αυτό δεν προφητεύτηκε κι αναθάρρησα διώχνοντας τον φόβο. Μετά δικαιώθηκα γιατί όχι μόνον δεν μπήκαν αλλά δεν το επανέλαβαν, αν και είχαν εκατομμύρια έτοιμους για εισβολή. Αργότερα έμαθα ότι είχε αναλάβει το θέμα ο Αρχάγγελος κι έβρισα τον εαυτό μου που του επέτρεψα να τον καταλάβει φόβος. Ο πονηρός μόνο με τον φόβο δρα, γεγονός που επιβεβαιώνεται σήμερα με τα μπολιάσματα. Παρόλο που δεν μπορούν να επιβάλλουν κάτι παράνομο, αυτά τα αλλούτερα κοπρόσκυλα της εξουσίας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΡΟΥΝ κι αναγκάζουν τους φοβιτσιάρηδες..

Μήπως πρέπει να αρθρογραφούμε “Προς νέα προφητευμένη αποτυχία οι παγκοσμιοποιητές, νεα επιβεβαίωση των προφητών μας; Μόνο δική μας η Νίκη”, ώστε το φρόνημα να ανεβαίνει; Ας θυμηθούμε το 1940 τι γινόταν! Και για όσους αμφισβητίες περί πίστης θα απαντήσω : “μα και οι αρχαίοι αν τους ρώταγες θα σου έλεγαν ότι πίστευαν στην νίκη”. Τώρα που βάσιζαν την πίστη, ρωτήστε τους ή βρείτε το!

Όλα αυτά αν πιστεύουμε πραγματικά στον Χριστό, αλλιώς ας αποβλέπουμε σε 72 ουρί και βουνά από πιλάφια, με μπιφτέκια στρουθοκαμήλου, καλυμμένα με πωσέ αυγά τουρκιάς… (είναι νέες προσφορές ανταγωνιστικές στο κουλίστικο 150ευρω…).
Ξαναθυμίζω ότι ο Ορθόδοξος δεν αποβλέπει στην επίγεια ζωή αλλά, όπως κι ο αρχαίος Έλληνας, στην αιώνια δόξα. Μόνο που ο αρχαίος Έλληνας δεν την ήξερε αλλά την φαντασιωνόταν.

Καλόν αγώνα σε όλους. ICNK.

BAS_4

ΥΓ-Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Όσιος γ.Παϊσιος :

“Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα του μέλλοντος”.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να “κινούμε την χείρα μας”, αρκεί η πρώτη κίνησή της να είναι ο σταυρός μας και μετά ότι μας φωτίσει ο Θεός.

Διευκρινίζω : δεν είμαι θεολόγος ούτε μοναχός ούτε ιερέας, δεν πήγα μικρός σε κατηχητικό, επιστήμονας θετικής κατεύθυνσης είμαι αλλά ντρέπομαι πια να το λεω μη με πάρουν με τις πέτρες, έτσι που ευτέλισαν κάποιοι την επιστήμη.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…