ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΕΒΡΑΙΟΙ & ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ-β)

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 18 Σεπ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ξεκινώντας αυτό που σας υποσχέθηκα στο προγούμενο άρθρο, θα ήθελα να διευκρινήσω κάποια θέματα : Για να αναλυθεί η κατάσταση απαιτεί μια ολόκληρη βιβλιοθήκη. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή σήμερα να διαβάσει ένα μόνο βιβλίο. Η προσπάθειά μου λοιπόν έγκειται στο να σας δώσω τα ερεθίσματα, ώστε να βγείτε από την διαχρονική πλάνη, που μας έχουν ρίξει. Ενώ φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε χιλιάδες προβλήματα, στην πραγματικότητα το πρόβλημα είναι μόνον ένα. Αν σας φαίνεται περίεργο, κάντε λίγη υπομονή, που κι αυτή σπανίζει σήμερα, αλλά καλό θα είναι να ασκηθείτε γιατί θα σας χρειαστεί από δω και πέρα υπέρμετρα.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα προβλήματα οφείλονται στους εβραίους, αλλά ποιοί; (BAS_4 : ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ). Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε γενικά κι αόριστα έναν λαό χωρίς να ξέρουμε. Πόσοι γνωρίζουν τις πληροφορίες που ανέφερα στο παλιό άρθρο μου; Το να κατηγορούμε σύσσωμο τον εβραϊκό λαό για τα δεινά, είναι σαν να κατηγορούμε σύσσωμο τον Ελληνικό λαό για τα Ελληνικά χάλια. Δεν παραξένεψε κανέναν ότι όταν βλέπεις τους σημερινούς εβραίους του Ισραήλ, δείχνουν στην πλειοψηφία σαν βορειοευρωπαίοι κι όχι σημίτες σαν τους Παλαιστίνιους, που θεωρητικά είναι αδελφός λαός, καταγόμενοι από τον Αβραάμ; Ο σημερινός εβραϊκός λαός είναι το πειραματόζωο για τις διαβολιές της νέας τάξης (https://katohika.gr/ellada/akouste-to-malaka-ti-leei-pentakathara-oti-ginetai-plithysmiako-peirama-echoun-symfonisei-sto-israil-akouste-monoi-tous-ta-lene/ ). Πιθανόν ο ιστορικός του μέλλοντος να γράψει ότι ο εβραϊκός λαός “αυτο-ολοκαυτώθηκε”. Μην νομίσει κανείς ότι υπερασπίζομαι τους εβραίους. Δεν τους πάω σαν λαό αλλά είναι θέμα έρευνας της αλήθειας κι όχι προσωπικών προτιμήσεων.

[Μικρό διάλειμμα με μια προσωπική ιστορία, που μου έλεγαν οι γονείς μου : ένας εβραίος πατέρας ανέβασε τον 5χρονο γιό του πάνω σ’ ένα τραπέζι και τον παρακινούσε να πηδήξει κάτω. Το ύψος του τραπεζιού φόβιζε τον μικρό κι ο εβραιοπατέρας τον παρότρυνε “πήδα, μη φοβάσαι, θα σε πιάσω, πήδα, πήδα!”. Κάποιαστιγμή ο μικρός πηδά κι ο πατέρας κάνει πίσω και τον αφήνει χτυπήσει. Κι όταν ο μικρός άρχισε να κλαίει, λέει ο πατέρας “αυτό για να μάθεις να μην εμπιστεύεσαι κανέναν ούτε τον ίδιο τον πατέρα σου!”. Τέλος το διάλειμμα, συνεχίζω…]

Πως προκύπτει ότι φταίνε οι εβραίοι; Οι πραγματικοί υπαίτιοι της κακοδαιμονίας του κόσμου είναι οι “ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ”. Με αυτόν τον όρο περιλαμβάνω πάρα πολλούς, όπως μασόνους, ιλλουμινάτι, πεφωτισμένους, τεύτονες, ναϊτες, λέσχη Bilderberg, χάζαρους μεγαλοτραπεζίτες, σατανιστές κα. Δεν θα κολλήσουμε στον ποιον όρο χρησιμοποιώ. Αργότερα θα τον αλλάξω, όταν σας εξηγήσω κάποια θέματα και θα έχετε κατανοήσει περισότερα. Όμως οι σιωνιστές κρύβονται πίσω από την εβραϊκή θρησκεία, σαν ηγέτες της. Δεν πιστεύουν αλλά χρησιμοποιούν τους εβραίους σαν προκάλυμμα, κατά κάποιον τρόπο, όπως οι μεγαλομέτοχοι των αθλητικών σωματείων πίσω από τους οπαδούς των ομάδων κρύβουν τους αδιαφανείς σκοπούς τους.

Ο όρος “σιωνιστές” ξεκίνησε ουσιαστικά το 1903, με την διαρροή των “Πρωτοκόλλων της Σιών”, που κάποιοι προσπάθησαν μανιωδώς να πουν ότι ήταν προβοκάτσια αλλά όποιος τα βλέπει σήμερα σοκάρεται από την πιστότητα εκτέλεσής τους. ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ. Ψάξτε μόνοι σας και συγκρίνετε. Η προσπάθειά μου δεν είναι να σας πείσω αλλά να σας δώσω κάποια κλειδιά να λύσετε το μυστήριο ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Τότε μόνο θα πεισθείτε. Πως όμως ενώ ξεκινούν οι σιωνιστές το 1903 και θα χρησιμοποιήσω τον όρο για παλαιότερα γεγονότα του 1903; Ήδη σας είπα ότι απλά χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο για να καλύψω μια κάστα, που ανέκαθεν υπήρχε, από αρχαιοτάτων χρόνων, με στόχο να ελέγξει και καταδυναστεύσει την ανθρωπότητα, με αυτό που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Τους λένε και ελίτ, προτιμώ το αλήτ…

Οι σιωνιστές έχουν οργάνωση κι αρχηγό αλλά και δυο μεγάλα προβλήματα : αποτελούνται από αλληλοσυγκρουόμενες κάστες (ουαί κι αλλίμονο αν είχαν ομόνοια, θα μας είχαν ισοπεδώσει) κι έχουν αρχηγό σα-μα@λάκα… Γι αυτό κι αποτυγχάνουν αιώνες στα σχέδιά τους, όμως τώρα είμαστε στο αμήν για να επικρατήσουν! Μη νομίσετε ότι Κούλης και λοιποί είναι ηγέτες εκεί. Οι εκτελεστικάριοι είναι, οι καρπαζοεισπράκτορες αυτών, οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΗ-ΙΚΑΝΩΝ.

Τα σχέδιά τους πάνε πολύ βαθιά στο χρόνο κι εργάζονται επί πολύ για να υλοποιήσουν το κάθε ένα όπως αυτό του Jacques Attali (https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Attali ), που ήταν σύμβουλος του François Mitterrand (πρώην προέδρου της Γαλλίας) και έγραψε τα εξής, το 1981:

“Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή, όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, ξοδεύουν περισσότερα από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά την κοινωνία. Κατόπιν οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι. Και πάνω απ’ όλα, τελικά, οι ηλίθιοι. Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε κάθε περίπτωση. Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να οργανώσουμε καταυλισμούς. Θα τους ξεφορτωθούμε αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. Ο πολύ μεγάλος, και σε μεγάλο βαθμό περιττός πληθυσμός, είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά. Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή όταν σταματά απότομα από ό,τι όταν σταδιακά αποσυντίθεται.

Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, όπως μπορείτε να φανταστείτε! Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι :
Μια πανδημία που στοχεύει ορισμένα άτομα, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ή τους υπερηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν. Οι ανόητοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία.

Θα είχαμε διασφαλίσει ότι είχαμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση.
Έτσι, η επιλογή των ηλίθων θα φροντιστεί: θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή.”

Αυτή είναι ακριβής μετάφραση αποσπάσματος από το βιβλίο του Jacques Attali: “A Brief History of the Future” ISBN13 9781611450132
Ο συγγραφέας ζεί ακόμα, είναι σήμερα 77 ετών…

Το βιβλίο του Αταλί, αυτή η “βίβλος” της Νέας Τάξης αποτελεί ένα ντοκουμέντο κυνισμού και μισανθρωπιάς, ένα τρομακτικό βιβλίο- τεκμήριο για την υπέλιξη που θα υποστεί η ανθρωπότητα, αν επικρατήσουν οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι της Νέας Τάξης.
Όσο και αν φαίνεται φανταστικό και μακρινό το βιβλίο αυτό, έχει την αποδοχή -έγκριση, ενός άλλου ανθρώπου των παρασκηνίων.

Ο Henry Kissinger χαρακτήρισε αυτό το βιβλίο ”λαμπρό, προκλητικό και δύσκολο να τ’ αρνηθεί κανείς”. Είναι καλό και χρήσιμο να διαβάζουμε τέτοια ντοκουμέντα. Πρέπει να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι θεωρίες πρεσβεύουν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης.

Ανεξαρτήτως αν αυτοί οι άνθρωποι είναι εβραίοι, αμερικάνοι, Αάγγλοι, γερμανοί, εξωγήινοι ή πιγκουίνοι, η ουσία είναι αυτή : Η παγκοσμιοποίηση μας παρουσιάζεται ως ιστορική νομοτέλεια, μοιραίο γεγονός ή ακόμα και θεϊκή επιταγή (!!).

Αλλά η αλήθεια ειναι πως πρόκειται για το σχέδιο κάποιων μισάνθρωπων οραματιστών που δεν θα διστάσουν, αν αποτύχει το σχέδιο, να μετοικήσουν σε άλλον πλανήτη, αφού πρώτα θα έχουν διαλύσει αυτόν. Υπάρχει ήδη αυτό το πρότζεκτ. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη…

Αλλά, φυσικά, ούτε και το Θεϊκό σχέδιο…”
Θα συμπλήρωνα το εξής : «Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονομικά του» (Meyer Amschel Rothschild)

Επαναλαμβάνω : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ.

Κάντε και το πείραμα >
https://www.brighteon.com/4aac94b6-bb82-4fcf-af4b-1cb3c268c3cb

Συνεχίζουμε στο επόμενο…

BAS_4

Απαντώ σε κάποιους γνωστούς, που είδαν κάπως περίεργα το γέλιο, που προσπαθώ να σας προσφέρω : Κάποιοι φίλοι μου πήγαν κάποτε φοβερά φορτισμένοι στο Άγιον Όρος. Κάποια στιγμή στη σκήτη που φιλοξενούνταν άκουσαν την φωνή του Χριστού “Εγώ δεν θέλω να ζείτε με λύπη, θέλω να ζείτε με χαρά”. Τρεις το άκουσαν! Μα χαρά είναι ο Χριστός, αιώνια χαρά.

Έτσι εγώ ο τάλας προσπαθώ να σας δώσω λίγη κοσμική χαρά! >

https://www.brighteon.com/69920f94-ebd3-483e-80cf-20a4e555f463

(Σημ. Θα αρχίσω την δημοσίευση των videos, που έταξα στο προηγούμενο άρθρο από το επόμενο άρθρο, μια και το Brighteon δυσλειτουργούσε σήμερα και πιθανόν να μην μπορείτε να τα δείτε, όπως και το παραπάνω)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…