ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 18 Φεβ 2022 - 21:30

Με βάση την γνωμοδότηση του μητροπολίτη Ν.Ιωνίας κ.Γαβριήλ, που είπε : «εκ των πραγμάτων ο Θεός έχει δώσει σε μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται την έλξη προς το ίδιο φύλο. Δεν μπορώ να το ξέρω γιατί. Δεν θα κατηγορήσω εγώ τον Θεό. Δεν είμαι άξιος καν να το σκεφτώ αυτό το πράγμα. Ο Θεός για να ξέρει κάτι ξέρει περισσότερο από όλους εμάς τους ανθρώπους.»

(https://attikanea.info/Καθαιρετέος-ο-Ν-Ιωνίας-Γαβριήλ-Αντιστρέφει-το-Ιερό-Ευαγγέλιο-και-απαλλάσσει-το-κτηνώδες-αμάρτημα-τηςομοφυλοφιλίας/ ) οι απόγονοι όσων κατέκαυσεν ο Θεός στα Σόδομα και Γόμορα προσφεύγουν στο Ανώτατο Εκκλησιαστικό Δικαστήριο κατά του Χριστού.

Το σκεπτικό της προσφυγής είναι : “αφού μας έδωσες την έλξη προς το άλλο φύλο (το είπε κοτζάμ επίσκοπός σου, Συ τον χειροτόνησες) γιατί έκαψες τους προγόνους μας; Ποιός είναι ο (αν)ήθικος αυτουργός! Απαιτούμε δεκατρεις ζωές για αποζημίωση, δήλωση μετάνοιας και να παραιτηθείς από Θεός και γενικός κυβερνήτης των πάντων”.

Ο δικηγόρος των απογόνων των σοδομιστών δήλωσε ότι ο Χριστός είναι πολύ στριμωγμένος και είναι βέβαιον ότι θα καταδικαστεί, ειδικά αν ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος αναλάβει πρόεδρος του δικαστηρίου, αυτός που είπε : “Εκκλησία δεν είμαι εγώ, αλλίμονο αν η Εκκλησία είχε εμένα ως μαντρόσκυλο, εγώ θα πω αυτό που λέει η Εκκλησία, δηλαδή το πλήρωμα των πιστών, θα αφουγκραστώ τους χριστιανούς τι λένε, ποιό θεωρούν σωστό, εγώ θα υπερασπιστώ αυτό που λένε οι χριστιανοί, ακόμα κι αν οι χριστιανοί μας θεωρούν σωστό αυτό που είναι αντίθετο με το Ευαγγέλιο γιατί οι χριστιανοί μας έφτιαξαν το Ευαγγέλιο, δεν έφτιαξε το Ευαγγέλιο την Εκκλησία”.

Πρόσεχε Χριστούλη μου, αυτός δαγκώνει…

Προσωπικά όμως θα μείνω με την απορία των λεγομένων του μητροπολίτη Ν.Ιωνίας :

“πάει στα κομμάτια η έλξη προς το άλλο φύλο …. το να μπήξεις το παλ@ύκι στο κ@λο πόθεν προκύπτει;;;” Κάποιος “διαφορετικός” να μας το εξηγήσει;

Μάλλον μπέρδεψαν τον ορθολογισμόν με το ορθόν έντερον και τον ορθοπρ@κτισμόν!

Κι αν δικαιούσαι να κάνεις το σώμα σου ότι θες και οι γυναίκες να ξερριζώνουν μια ζωή από τασωθικά τους με έκτρωση, γιατί δεν δικαιούσαι να μην δέχεσαι το εμβόλιο; Εδώ να σας δω αλεξοκουλιές!

Έχω ξαναγράψει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, είμαστε παγκόσμια σε κατάσταση διαρκώς εντεινόμενου δαιμονισμού (αναρωτιέμαι με όσους ψάχνουν ακόμα τη λογική). Για να αλλάξω το κωμικοτραγικό άρχικό ύφος διαβάστε το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, του Αγ.Νικόλαου Βελιμίροβιτς (www.triklopodia.gr/το-δικαστήριο-ανάμεσα-στον-χριστό-και/ ) :

► Ο Χριστός λέει στην Ευρώπη πως αυτή βαπτίστηκε στο όνομα Του, και πως πρέπει να μείνει πιστή σ’ Αυτόν, και στο δικό Του ευαγγέλιο.

● Η κατηγορουμένη Ευρώπη απαντάει: «Όλες οι θρησκείες είναι ίσες -αυτό είπαν οι Γάλλοι εγκυκλοπαιδιστές- κανένας δεν πρέπει να πιέζεται να πιστεύει αυτό ή εκείνο». Η Ευρώπη ανέχεται όλες τις θρησκείες σαν λαϊκές δεισιδαιμονίες λόγω των δικών της ιμπεριαλιστικών συμφερόντων. Όμως, η ίδια η Ευρώπη δεν έχει ούτε μία θρησκεία. Όταν η Ευρώπη θα καταφέρει να πετύχει τους πολιτικούς της στόχους τότε γρήγορα θα κάνει μία εκκαθάριση όλων των λαϊκών δεισιδαιμονιών.

► Σ’ αυτά τα λόγια ο Χριστός ρωτάει λυπημένος: Πώς μπορείτε εσείς οι άνθρωποι να ζείτε με ιμπεριαλιστικά, υλικά συμφέροντα, με κτηνώδη επιθυμία μόνο για σωματική τροφή; Εγώ ήθελα να σας κάνω θεούς και γιους του Θεού και εσείς αντιστέκεστε και σπεύδετε να γίνετε ίδιοι με τα κτήνη»;

● Τότε η Ευρώπη απαντάει: «Εσύ είσαι ξεπερασμένος, αντί για το δικό Σου Ευαγγέλιο εμείς βρήκαμε τη ζωολογία και τη βιολογία. Τώρα ξέρουμε πως είμαστε απόγονοι όχι δικοί Σου και του ουράνιου Πατέρα Σου, αλλά των ουραγκοτάγκων, των γοριλών, των μαϊμούδων. Εμείς τώρα τελειοποιούμαστε για να γίνουμε θεοί, επειδή δεν αναγνωρίζουμε άλλους θεούς εκτός από εμάς».

► Ο Χριστός τότε αποκρίνεται: «Είστε πιο ξεροκέφαλοι από τους παλιούς Εβραίους, εγώ σας έβγαλα από το βαρβαρικό σκοτάδι, σας έφερα το ουράνιο φως, εσείς όμως θέλετε πάλι το σκοτάδι, όπως το βουβάλι τη λάσπη. Εγώ έχυσα για σας το αίμα μου, σας αγάπησα, ακόμη και όταν όλοι οι άγγελοι απέστρεψαν το πρόσωπο τους από σάς, επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν τη δική σας άδικη ρυπαρότητα. Όταν εσείς βρισκόσασταν στο σκοτάδι και στην αμαρτία, ήμουν ο μοναδικός που πάλεψε για σας, για να σας φωτίσω θέλοντας να σας εξαγνίσω. Μην είστε τώρα άπιστοι, επειδή θα ξαναγυρίσετε σε εκείνο το ανυπόφορο σκοτάδι και την ανυπόφορη δυσωδία».

● Σ’ όλα αυτά η Ευρώπη με ειρωνικό χαμόγελο φωνάζει: «Φύγε από εμάς, δεν σε γνωρίζουμε. Εμείς κρατούμε την ελληνική φιλοσοφία και τη ρωμαϊκή κουλτούρα. Εμείς θέλουμε την ελευθερία. Έχουμε πανεπιστήμια, η επιστήμη είναι το αστέρι και ο οδηγός μας. Το σύνθημα μας είναι: Ελευθερία, αδελφοσύνη, ισότητα. Ο νους μας είναι ο θεός των θεών. Εσύ είσαι Ασιάτης. Απαρνιόμαστε εσένα. Είσαι ένας παλιός μύθος των παππούδων και των γιαγιάδων μας».

► Σ’ αυτά αποκρίνεται ο Χριστός με δακρυσμένα μάτια: «Εγώ θα φύγω αλλά και εσείς θα δείτε. Βγήκατε από τον δρόμο του Θεού και πήγατε στο δρόμο του σατανά. Η ευλογία χάθηκε από εσάς. Στο χέρι μου είναι η ζωή σας και ο θάνατός σας, επειδή εγώ σταυρώθηκα για σας. Παρ’ όλα αυτά δεν θα σας καταδικάσω εγώ, αλλά οι αμαρτίες σας και η άρνησή σας στον Σωτήρα. Έδειξα πατρική αγάπη για όλους τους ανθρώπους και ήθελα με αγάπη όλους να σας σώσω».

● Σ’ αυτά άπαντα η Ευρώπη: «Ποια αγάπη; Εμείς νιώθουμε δυνατό μίσος για όλους όσους δεν συμφωνούν με μας. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας. Η αγάπη Σου δεν είναι παρά μόνο ένα παραμύθι. Αντί του παραμυθιού αυτού, εμείς δημιουργήσαμε εθνικισμό, διεθνισμό, προοδευτισμό, επιστημονισμό. Σ’ αυτά είναι η σωτηρία μας και εσύ φύγε από εμάς»!

Αδελφοί μου, η λογομαχία αυτή στον καιρό μας τελείωσε.

Ο Χριστός απομακρύνθηκε από την Ευρώπη, όπως κάποτε απομακρύνθηκε από τη χώρα των Γαδαρηνών, επειδή το ζήτησαν οι Γαδαρηνοί. Όμως μόλις απομακρύνθηκε, ήρθε ο πόλεμος, η φτώχεια, η φρίκη, η καταστροφή. Ξανά γύρισε στην Ευρώπη, ο προχριστιανικός βαρβαρισμός των Αβάρων, των Ούνων, των Λογγοβάρδων, αλλά σε μέγιστη φρίκη. Τον Σταυρό Του και την ευλογία Του πήρε ο Χριστός και απομακρύνθηκε. Έμεινε το σκοτάδι και η βρωμιά.

(ΜΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ; Αν σου πάρει ο διάολος το μυαλό αυτές τις μπούρδες λες!)

Ας αποφασίσουμε με ποιον θα πάμε. Με τη σκοτεινή και βρώμικη Ευρώπη, ή με τον Χριστό; Αμήν.

«Χωρίς Αυτού, ου δυνάμεθα ποιείν ουδέν»

Λάθος, λάθος, μπορούμε! Μπορούμε να βουλιάζουμε στο βούρκο όλο και βαθύτερα!

Κύριε ελέησον!

BAS_4

ΥΓ – https://www.brighteon.com/e2450a79-8b48-47f4-a406-4d7e69755960

Κι όπως συνηθίζω μια πολύτιμη “επιστημονική” άποψη από σπέσιαλ ειδικό, που σπάει κόκκαλα >

https://www.brighteon.com/a255ebc1-7561-412e-a587-aaf75565b4e6

Τι ωραία που τα λέει; Τώρα γιατί έπεσε πλάι στο black humour, βρείτε το! Αψψψούουου! >

https://www.brighteon.com/6fb34fd1-d7e2-48f4-b42b-0ef2c70a377f

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr