ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΖΩΓΡΑΦίζω τους προδότες

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 26 Οκτ 2021 - 21:30

Ώρες-ώρες εκπλήσσομαι από το διανοητικό επίπεδο, που έχουν καταντήσει τον Ελληνικό λαό. Ακόμα και τα απλούστερα να τους πεις ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ όχι μόνον να καταλάβουν αλλά ούτε να ακούσουν. Τα αυτιά τα χρησιμοποιούν πλέον για να κρεμάνε το μουρόπανο και τα γυαλιά της “μοδός”. Αααα να κρεμάνε κανένα σκουλαρήκι. Ήξερε ο Χριστός όταν «είπε ο έχων ώτα ΑΚΟΥΕΙΝ, ακουέτω». Κατασκευαστής είναι… Αυτό το απαρέμφατο «ακούειν» διακρίνει τους ακούοντας από τους μη ακούοντας.

Στο φλέγον θέμα μας : ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, επειδή λέει θέλουν «ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα». Αναρωτιέμαι αν ο Mr.Bean αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό.
https://www.brighteon.com/2956839f-abdb-4b1e-8d15-16a69636da21

Πάντως ο Μακρόν αγνοεί επιδεικτικά τις ανεμογεννήτριες και στρέφεται στην πυρηνική ενέργεια με όπλο ότι η Γαλλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης με τις μικρότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ενώ οι επενδύσεις σε πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, δημιουργούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Το αντίθετο με αυτό που συμβαίνει με τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά πάρκα. Τα οποία παρότι πολυδάπανα, δημιουργούν ελάχιστες θέσεις εργασίας ανά εκατομμύριο επένδυσης. Το 78% του ηλεκτρικού στη Γαλλία καλύπτεται από πυρηνική ενέργεια, στους 56 πυρηνικούς αντιδραστήρες που λειτουργούν εδώ και 4 δεκαετίες.

Όσο κι αν η Γαλλία φαντάζει απλησίαστη μπροστά μας, η Ελλάδα πιθανότατα είναι αιώνες ΜΠΡΟΣΤΑ από την Γαλλία. Θυμίζω την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου (πληροφορίες εδώ http://www.hellagen.gr/ ), με αέναη παραγωγή ενέργειας από το νερό, με κόστος χαμηλότατο και κυρίως όχι απλά ουδέτερο αλλά ΜΗΔΕΝΙΚΟ αποτύπωμα άνθρακα.

Θέλω να διευκρινήσω ότι με τον κ.Πέτρο Ζωγράφο και την εφεύρεσή του δεν έχω απολύτως καμμιά σχέση. Αλλά από χρόνια παρακολούθησα ότι όλα τα πολιτικά κόμματα με το στόμα ανοιχτό παρέλασαν από την εφεύρεσή του με τις γνωστές ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ αλλά αποτέλεσμα ΟΥΔΕΝ.

Ο λόγος είναι απλός : ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ Π.ΖΩΓΡΑΦΟΥ, δεδομένου ότι ο εφευρέτης έχει θέσει έναν απαράβατο όρο : Το μεγαλύτερο έσοδο της πατέντας του δεν το δίνει στο κράτος αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ να κατατίθεται άμεσα στα ΑΦΜ των Ελλήνων. Ουαί κι αλλίμονο αν πήγαινε στο κράτος των προδοτών, δεν θα έμενε τίποτα…

Έτσι οι προδότες πολιτικάντηδες (όλοι, επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ και οι 301) ύπακούωντες στα ξένα αφεντικά (θυμίζω «ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης» – Καποδίστριας), προτιμούν να δώσουν τη παραγγελιά στους ξένους επικυρίαρχους, για να πάρουν και το μερτικό τους. Ζήτω η ΜΙΖΕΝΣ!

Αν η εφεύρεση του Π.Ζωγράφου είναι μούφα, ας μας εξηγήσουν γιατί παραπλανήθηκαν και να αναθέσουν σε εισαγγελέα να ασχοληθεί με τα fake news. Αλλά αν η εφεύρεση ισχύει, ας γνωρίζουν ότι άλλη μια κατηγορία εσχάτης προδοσίας βαραίνει τις πλάτες τους. Γιατί τότε όχι μόνον δεν θα καίγονταν τα δάση (για τις ανεμογεννήτριες), όχι μόνον δεν θα ρυπαίναμε το περιβάλλον, όχι μόνον δεν θα χρεωνόμασταν (και υποδουλωνόμασταν) στους ξένους τοκογλύφους ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, αξιοποιώντας την πατέντα του Π.Ζωγράφου (από εκεί και το λογοπαίγνιο του τίτλου του άρθρου).

Το κυριότερο είναι ότι η εφεύρεση υπόσχεται (υπόσχεται λέω, ας ελέγξει ένας εισαγγελέας… αν υπάρχουν ακόμα) ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ!!! Έστω σχεδόν μηδενικό, αφού το μόνο ατοτύπωμα, που μπορεί να εμφανιστεί είναι από τους καμμένους εγκεφάλους των κοτσαμπάσηδων. Αλλά οι εγκέφαλοι είναι ανύπαρκτοι και να μην ξεχνούν (δεν πάει να τους το λέω, δεν ακούν) ότι :
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ή αλλιώς ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥ-Τ-Α-Τ-Α.

BAS_4

Στο καθιερωμένο χιούμορ ακούστε μια φωνή από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, με πολιτικές εξαγγελίες περί κορωνοϊού, ανώτερες των σημερινών αλλούτερων >
https://www.brighteon.com/46c3975d-9007-4b2d-9c97-fc10be3c7bf7

Πέραν του καθιερωμένου χιούμορ, θα σας δείξω πως τα ζώα μπορούν να είναι προστατευτικότερα από τους ανθρώπους ή για να ακριβολεκτήσω, πως ο άνθρωπος καταντά πολύ χειρότερος από τα ζώα, όσον αφορά τους προστατευμένους του >
https://www.brighteon.com/6f89f9f6-746c-4ddc-a884-5890c0806f0f

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr