ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Η ΑΗΔΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ μ-λ, λ-μ, μ-λ-ΚΥΑ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Δεκ 2021 - 21:30

Ρώτησα πριν κάποια χρόνια κάποιον νουδούλη (όταν δεν ήταν τόσο πολύ ανώμαλα τα πράγματα όπως σήμερα) τι ιδεολογία έχει το κόμμα του.

– Μα τι μου λες, δεν λειτουργούν με ιδεολογίες πια τα κόμματα, έχουν προοδεύσει οι καταστάσεις! (σημείωση : μα πόσος σανός πια, ή μήπως μπάφο;)

– Σωστά, του είπα, δεν έχετε ιδεολογία αλλά ΑΗΔΙΟΛΟΓΙΑ. Έτσι κι αλλιώς στα βαρβαρικά, που την έχετε κάνει γλώσσα σας, ταιριάζει η προφορά (ideology~αηντιόλοτζυ~αηδιολογία).
Και τι σημαίνει φιλελευθερισμός και σε τι διαφέρει από τον νεοφιλελευθερισμό; στις μπλε και πράσινες μπουρμπουλήθρες ή στο εσάνς σκατίλας, που αποπνέετε;

Να σημειώσω εδώ ότι, πιστεύοντας στον Ελληνισμό, δεν είχα επιλογή στο τι να ψηφίσω, δεδομένου ότι ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ουδέποτε μίλησαν για Ελληνισμό, παρά μόνον για διεθνισμούς και μπαρμπούτσαλα. Έτσι ψήφιζα δαύτους χωρίς να έχω όμως ποτέ καμμιά δοσοληψία ή ευκόλυνση από αυτό το πορδοκόμμα, που λέγεται ΝΔ.

Σήμερα όμως έρχομαι να δηλώσω ευθαρσώς ότι αυτό το απόκομμα είναι για μένα το προδοτικότερο κόμμα, που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Προδοτικότερο από ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ; Ασφαλώς, γιατί αυτά ήταν “συνεπή” στον ανθελληνισμό τους (κι αυτούς που παρέσυραν) ενώ η νουδούλα εγκλώβισε αυτούς που πίστευαν στον Ελληνισμό και τους πρόδωσε ασύστολα.

Κάνω μια παρατήρηση : Μετά τον Β’ΠΠ (1944) υπήρξε μια πάλη μεταξύ δυτικόφιλων κι ανατολικόφιλων πολιτικών παρατάξεων σε πολλές χώρες της ανατολικής Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Σε όσες χώρες επικράτησαν οι κομμουνιστικές παρατάξεις υπήρξε απηνής διωγμός των υπολοίπων, που δεν θα έληγε ποτέ αν δεν κατέρρεε το κομμουνιστικό σύστημα γύρω στο 1990. Στην Ελλάδα, που άργησε περισσότερο να επικρατήσει το φιλοδυτικό πολιτικό σύστημα (1949), έχοντας χυθεί το περισσότερο αίμα από οποιαδήποτε άλλη χώρα, η κομμουνιστική παράταξη (έστω και χωρίς το επίθετο “κομμουνιστικός”) μόλις 8 χρόνια μετά (1957) της επετράπη να συμμετέχει στις εκλογές (ΕΔΑ) και να κυκλοφορεί εφημερίδα (ΑΥΓΗ). Και από το 1974 επετράπη η συμμετοχή του πραγματικού ΚΚΕ με τον Ριζοσπάστη, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Στέκει αυτό; 8 χρόνια στην Ελλάδα (1949-1957) και 45 στις άλλες ανατολικές χώρες (1945-1990) για να υπάρξει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των αντίθετων παρατάξεων, όταν μάλιστα στις ανατολικές χώρες δεν είχε υπάρξει εσωτερικός πόλεμος. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ κι απλά ο λαουτζίκος μάσαγε σανό και την πλήρωνε. Αυτά για τον προδοτάρχη Καραμάν Αλή, που κάποιοι τον επικαλούνται σαν εθνοσωτήρα!!!

Τον Καραμάν Αλή, αυτόν του “η Κύπρος κείται μακράν”, όταν ο Κίμωνας πήγαινε τον 5ο πΧ.αι. ΚΩΠΗΛΑΤΩΝΤΑΣ στην Κύπρο προς δόξαν της Ελλάδας.

Τον Καραμάν Αλή, αυτόν που είπε ότι θα μας ρίξει στην Ευρώπη για να μάθουμε να κολυμπάμε! Τώρα τι λένε οι αρρωστημένοι νουδούληδες σαν την μάνα μου (που ακόμα γοητευμένη από τα φρύδια του είναι κι ας ήταν σαν μύξα μπρος στον πατέρα μου) η τον κ.Τόλη με την συμβία του, που αδυνατούν να καταλάβουν τι θα πει προδότης κι ακόμα περιμένουν από κει σωτηρία..

Τον Καραμάν Αλή, που είναι θαμμένος ΕΚΤΟΣ ορθόδοξου νεκροταφείου όπως κι ο έτερος του συναφιού Βενιζέλος.

Αυτά για κάτι Τράγκες, που ακόμα κραδαίνουν τα λάβαρα του προδοτάρχη και δεν έχουν καταλάβει (ή δεν θέλουν) τον προδοτικό ρόλο του.

Μην ακούτε για δήθεν εθνοσωτήρες μέσα στην νουδούλα. Όλοι μέσα στη χαβούζα του πολιτικού συστήματος ήταν και δεν μιλούσαν για να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ, το βεβαίωσε κι ο Πάγκαλος.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος θέλει να το παίξει εθνοσωτήρας να βγεί και να ξεράσει όλες τις αμαρτωλές καταστάσεις, ξεκινώντας από τις δικές του. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ εκεί μέσα ή μόνο ΧΑΝΤΡΕΣ;

Η σαπίλα του πολιτικού συστήματος ξεπερνά κατά πολύ την κόπρο του Αυγείου.

Θέλω να σας δω όλους σας αύριο (και το αύριο είναι πολύ κοντά πλέον, μέρες μετράμε) να δω μετά τις εξελίξεις πως θα δικαιολογηθούν :

– οι πολιτικοί που δεν τήρησαν τον όρκο τους (μα τι λέω τώρα, όρκο οι μασόνοι;),

– τα μπαταχτσίδικα κόμματα και οι μπαταχτσήδες ηγεμονίσκοι τους, που επιτιμούν τον κόσμο για τα χρέη ή την φοροδιαφυγή αλλά κάνουν γαργάρα τα δικά του χρέη.

– οι δικαστές, που δεν ερεύνησαν τις παρανομίες,

– οι δημοσιογράφοι, που δεν έψαξαν την αλήθεια,

– οι “επιστήμονες”, που καταπάτησαν τις αρχές της Επιστήμης και πολλοί τον όρκο του Ιπποκράτη,

– οι δημόσιοι υπάλληλοι, που δεν εργάστηκαν για το δημόσιο καλό και

– πάρα πολλοί άλλοι, που επιδίωξαν το δικό τους όφελος κι ας ψοφάγανε όλα τα οικόσιτα του γείτονα.

Το αύριο θα φέρει τρομακτικές αλλάγές, που κανείς δεν διανοείται, κυρίως όμως θα λάμψει η Αλήθεια και κανείς δεν θα μπορεί να κρύψει τις βρωμιές του.

Και στην ΝΔ μ-λ ή ΝΔ λ-μ ή ΝΔ μ-λ-ΚΥΑ ας της αφιερώσω μια διαχρονική αφιέρωση >
https://www.brighteon.com/5dbfdc89-e6b0-42cb-b5f5-3b9647de4290

BAS_4

ΥΓ-Ψυχαγωγία για σήμερα ένα παλιό διαφημιστικό >
https://www.brighteon.com/611d6067-6493-4570-854b-5f0c13d6b425
και μια αφιέρωση στους ΣΤΕδες (μην παρεξηγήσετε την αρχικά διαφαινόμενη τολμηρότητα) >
https://www.brighteon.com/936f5b02-d744-45e2-8374-11d4e160044c

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr