ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Θερμότατες ευχές Χριστούγεννων & νέας χρονιάς 2022 με συγκινητικό VIDEO

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 20 Δεκ 2021 - 21:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες κι Ελληνίδες Ορθοδόξους Καλά Χριστούγεννα και καλές λοιπές Ορθόδοξες εορτές. Εύχομαι επίσης Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά 2022, κυρίως όμως λυτρωτική για το Έθνος, την Πατρίδα και ολον τον κόσμο. Η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν και είναι (συντομότατα θα δειχθεί) το χέρι του Θεού επί γης. Επομένως δεν μπορούμε να μην νοιαζόμαστε για όλους, όπως ακριβώς λέει και το κείμενον της Θείας Λειτουργίας. Αν ο Θεός ζωογονοποιεί τα σύμπαντα, εμείς κάνουμε υπακοή σε Αυτόν και μόνον σε Αυτόν και τους φωτισμένους απεσταλμένους Του.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχηθώ στην ιστοσελίδα Τρικλοποδιά (για την πάντοτε φιλόξενη αγκαλιά της), τους λοιπούς αρθρογράφους της σελίδας (που συμβάλουν στον ελληνορθόδοξο αγώνα, αντιλαμβανόμενοι την υπέρμετρη απειλή) και τους αναγνώστες της σελίδας, που αγωνιούν και καλώς και κακώς. Καλώς γιατί συνειδητοποιούν την σοβαρότητα των καταστάσεων, κακώς όμως γιατί στο τέλος όσοι είναι με τον Χριστό θα νικήσουν πανηγυρικά. Τους ρωτώ λοιπόν :
ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ; BAS_4 : Μη βιάζεστε !!! Απολαύστε το !

Αυτό που δεν μπορώ να πω στους λοιπούς (ας είναι και έλληνες) είναι “καλές γιορτές”. Εμείς σαν απόγονοι των μοναδικών ηρώων του 1821 γιορτάζουμε την Γέννηση του Ιησού Χριστού, που ενανθρωπίστηκε προς σωτηρίαν των ανθρώπων. Οι λοιποί τι εορτάζουν; Αν δεν ξέρουν ας πάνε να δουλέψουν.

Αγαπητός αδελφός, μου εμπιστεύτηκε το video των ευχών που παραθέτω, που τολμώ να πω ότι είναι πολύ προφητικό εν όψει της διαφαινόμενης πραγματοποίησης των προφητευμένων. Από Χριστούγεννα σε Πάσχα …. ωραίες καταστάσεις. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ! >

Τον ευχαριστώ μάλιστα για 2 video, που συνέταξε για χάρη μου, που ήδη έχω δημοσιεύσει, μια και δεν έχω τις ικανότητές του. Μου υποσχέθηκε μάλιστα ότι τις αμέσως προσεχείς μέρες θα μου εμπιστευτεί και την ειδική έκδοση ευχών του, που θα παραθέσω.

BAS_4

ΥΓ- Δείτε τον ύμνο των αναμβολίαστων >
https://www.brighteon.com/1f0f1edb-a9bc-41f0-9f0b-b182d978b2e9
και τις ευκαιρίες που παρέχει ο κορωνοϊός >
https://www.brighteon.com/6c00b847-d4d4-4ee4-b504-9bd02b746f65
Μπαταχτσή πρόεδρα καλά;;; Γιατί όσο κυβερνάς σταμάτησαν ή σταματάνε οι κωμικές σειρές;

Επαναλαμβάνω τη σύσταση : αν λες ότι δεν μπολιαζόμαστε γιατί είμαστε “ψεκασμένοι”, τότε κόψε τους αεροψεκασμούς για να μπολιαστούμε. (πριτς….δεν τσιμπάμε ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΙΟΜΑΣΤΕ)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…