ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑΝΟΥ ΓΡΑΨΕΙ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”;

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 21 Ιούλ 2021 - 21:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αναλογιζόμουν την καθημερινότητα των εκάστοτε προφητών του Τριαδικού Θεού. Να λένε το “αλλόκοτο” και να φαντάζουν θεόμουρλοι στην εποχή τους. Ένα μικρό δείγμα έχουμε από την Ιλιάδα (εντάξει δεν είναι του Θεού – απλά παρομοιάζω κάποιες καταστάσεις), όπου η Κασσάνδρα αρνούμενη τον έρωτα του Απόλλωνα (μα κι αυτή κοτζάμ θεό αρνήθηκε…), ο Απόλλων την καταράστηκε με το χάρισμα της μαντικής αλλά όχι της πειθούς και δεν έδινε κανείς πίστη στις προφητείες της.

Είναι πράγματι φριχτό να γνωρίζεις τι θα γίνει και να μην σε ακούει κανείς. Ένα μικρό δείγμα βιώνουμε κάποιοι, που γνωρίζουμε σε γενικές γραμμές τι πρόκειται να γίνει (χάρη στην πίστη μας) αλλά οι περισσότεροι γύρω μας δεν λαμβάνουν υπ όψη τους τις προειδοποιήσεις μας.

Το χάλι των ιεραρχών έχει προφητευτεί πολλαπλά και το έχω αναφέρει σε πολλά άρθρα, όπως BAS_4 : Η σφαγή θ’αρχίσει από τους ιερείς και BAS_4 : ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΘΥΕΛΛΕΣ. Είχα, όπως κι άλλοι τον κρυφό πόθο μήπως και συνέλθουν αλλά πού τέτοια συγκυρία. Έχουν ξεπουληθεί ψυχικά κι έχουν ξεχάσει εντελώς τι κατηχούσαν τον κόσμο, που είναι και η “αποστολή” τους σαν αποστολικοί διάδοχοι.

«ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων· ὁ μισθωτὸς δὲ καὶ οὐκ ὢν ποιμήν, οὗ οὐκ εἰσὶ τὰ πρόβατα ἴδια, θεωρεῖ τὸν λύκον ἐρχόμενον καὶ ἀφίησι τὰ πρόβατα καὶ φεύγει· καὶ ὁ λύκος ἁρπάζει αὐτὰ καὶ σκορπίζει τὰ πρόβατα. ὁ δἑ μισθωτὸς φεύγει, ὅτι μισθωτός ἐστι καὶ οὐ μέλει αὐτῷ περὶ τῶν προβάτων. ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, καὶ γινώσκω τὰ ἐμὰ καὶ γινώσκομαι ὑπὸ τῶν ἐμῶν, καθὼς γινώσκει με ὁ πατὴρ κἀγὼ γινώσκω τὸν πατέρα, καὶ τὴν ψυχήν μου τίθημι ὑπὲρ τῶν προβάτων» (Ιω.ι’10-15 –

Εγώ είμαι ο ποιμήν ο καλός και πονετικός. Ο ποιμήν ο καλός και την ζωήν του ακόμα θυσιάζει δια να προφυλάξη τα πρόβατα από κάθε κίνδυνον. Ο μισθωτός δε βοσκός, που δεν είναι ιδικά του τα πρόβατα και τα βόσκει μόνον και μόνον δια τον μισθόν του, βλέπει τον λύκον να έρχεται και αφίνει τα πρόβατα και φεύγει. Και τότε ανενόχλητος ο λύκος αρπάζει, κατασπαράσσει και διασκορπίζει τα πρόβατα. (Οι ανάξιοι πνευματικοί ποιμένες, που έχουν το έργον των μόνον και μόνον ως προσδοφόρον επάγγελμα, δεν ενδιαφέρονται να προφυλάξουν τα λογικά πρόβατα από τον διάβολον και τα όργανά του). Ο μισθωτός βοσκός φεύγει, ακριβώς διότι είναι μισθωτός και δεν έχει καμμίαν διάθεσιν να εκθέση εις κίνδυνον την ζωήν του δια τα πρόβατα, διότι δεν ενδιαφέρεται δι’ αυτά, παρά μόνον δια τον μισθόν του. Εγώ είμαι ο καλός ποιμήν και γνωρίζω τα ιδικά μου πρόβατα και γνωρίζομαι από τα ιδικά μου. Οπως με γνωρίζει και με αγαπά ο Πατήρ και εγώ επίσης γνωρίζω και αγαπώ τον Πατέρα, έτσι γνωρίζω και γνωρίζομαι από τα πρόβατα, έτσι αγαπώ και αγαπώμαι από τα πρόβατα, δια τούτο και παραδίδω την ψυχήν μου εις θάνατον χάριν των προβάτων)

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ : Ο ποιμήν ο καλός και την ζωήν του ακόμα θυσιάζει δια να προφυλάξη τα πρόβατα από κάθε κίνδυνον. Ο μισθωτός δε βοσκός, που δεν είναι ιδικά του τα πρόβατα και τα βόσκει μόνον και μόνον δια τον μισθόν του, βλέπει τον λύκον να έρχεται και αφίνει τα πρόβατα και φεύγει.
Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ!! ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Πέρα από την εθελούσια τύφλωση, έχουν και εθελούσια κώφωση κι αγνοούν όχι μόνον το τι λένε οι κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου αλλά πλέον και τι παραδέχονται οι κρατικοί οργανισμοί καταγραφής παρενεργειών. Αγνοώντας αυτά στέλνουν τον απλό κοσμάκη στο θάνατο εν ονόματι της επιστήμης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΔΕΣ (γιατί πατέρες δεν είστε, λυκοποιμένες είστε) :
ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑΝΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;

Αχχ, τι ρωτάω, οι ΝεοΦαρισαίοι είστε. Όπως οι Φαρισαίοι σταύρωσαν τον Χριστό, έτσι και σεις σήμερα σταυρώνετε το πλήρωμα της Εκκλησίας!

Προτείνω στους πιστούς να πάνε την Κυριακή στους ναούς και να βροντοφωνάξουν “ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ” στο άκουσμα της κατάπτυστης προτροπής σε αυτοκτονία.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!

BAS_4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…