ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ : ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΩΝ (2)

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 1 Οκτ 2021 - 21:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Συνέχεια από : BAS_4 : ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ : ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΩΝ

– Δεν σου δηλώνω προφήτης, απλά πιστεύω όλα όσα το Άγιον Πνεύμα φώτισε τους Αγίους. Να μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός επιβεβαίωσε τον θεόπνευστον ρόλον των προφητών, όταν κατακεραύνωνε τους γραμματείς και φαρισαίους, που σκότωσαν όλους τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. Είπε μάλιστα ότι αυτός που πιστεύει στους προφήτες θα έχει στην επόμενη ζωή μισθό προφήτου. Όμως υπάρχουν πολλοί άγιοι, όπως ο Όσιος γ.Πορφύριος είπαν : “η προφητεία δίδεται στους ανθρώπους με την ελπίδα από το Άγιον Πνεύμα να μην πραγματοποιηθεί. Γιατί τότε δίνεται από το Άγιον Πνεύμα στον προφήτη ένας τρομερός λόγος, που πολλές φορές δεν αντέχεται το άκουσμά του; Να ακούσεις ότι τα γύρω σου θα καταστραφούν ή και η ζωή σου θα διακοπεί για να συντελεστεί αυτό που δεν έγινε όταν ήσουν σε ρυθμούς ησυχίας, εφυσηχασμού, φθοράς και διαφθοράς;”

(https://ufile.io/q1h9r4ry ). Η προφητεία δίνεται σαν ύστατο μέσον σωφρωνισμού του κόσμου αφού δεν λαμβάνουν υπ’όψη τους τις συμβουλές και τα “Σημεία των Καιρών”. Σκέψου τι μακροθυμία ο Θεός μας, που περίμενε 100 χρόνια ο Νώε να χτίσει την Κιβωτό και “αναγκάστηκε” να κάνει τον Κατακλυσμό αφού δεν άκουγαν. Στην περίπτωση της Νινευή όμως ο κόσμος σε 3 μέρες συμμορφώθηκε και η προφητεία δεν έγινε.

– Παππού, θες να μου πεις ότι δεν θα γίνει τίποτα τώρα; Θα με απογοητεύσεις!

– Όχι, όλα θα συμβούν, όπως έχουν προφητευτεί αλλά με μεγαλύτερη ένταση, γι αυτό και πολλοί μπερδεύονται και περιμένουν τα έσχατα. Υπάρχει όμως κάτι που οι περισσότεροι πιστοί από αυτούς που μελετούν τις προφητείες δεν έχουν αντιληφθεί.

– Τι παππού;

– Ο διάβολος, με την έπαρση που έχει, πάντα αναγγέλει τι θα κάνει, τόσο ξετσίπωτος είναι. Αλλά και ο Θεός, σαν Παντογνώστης, πάντα ενημερώνει με τους προφήτες Του. Σχεδόν όλα όσα έχουν προφητευτεί για τα έσχατα έχουν πραγματοποιηθεί από τους διαβολιστές ή έστω είναι προγραμματισμένα στο πολύ προσεχές μέλλον. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; Ακόμα κι αυτό που λένε ότι θα μπει ο διάβολος στο ιερό των ναών έχει ήδη πραγματοποιηθεί!

– Πως έχει γίνει;

– Μα οι ιερείς και ειδικά πατριάρχες κι επίσκοποι, που λειτουργούν κι έχουν απαρνηθεί τον Χριστό τι είναι; Τι είπε ο μακαριστός πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης;Ή όταν σου λέει ο άλλος, όπως μου είπες, ότι είναι έτοιμος για την νέα θρησκεία μπορείς να μην τον καταλογίσεις στον διάβολο;
[σημ. https://www.brighteon.com/9277cba9-c3bb-4929-9584-dd41d5693a62
https://www.brighteon.com/9db3c3ab-da6e-408b-a45e-514123c2e276 ]

– Συνόψισέ μου σε παρακαλώ την εκτίμησή σου.

– Θα συμβούν τα για τώρα προφητευμένα αλλά με αρκετά μεγαλύτερη ένταση απ’ όσο περιμέναμε. Οι θάνατοι θα είναι πολλοί στους μπολιασμένους, όπως οι κορυφαίοι ανά τον κόσμο γιατροί έχουν προβλέψει αλλά και πολλοί θα αρρωστήσουν με αυτοάνοσα κι άλλες ασθένειες λόγω των εμβoλίων. Η επιστήμη δεν θα μπορεί να δώσει καμμιά ελπίδα, χώρια που οι μισθωτοί κομπογιαννίτες θα έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοσμάκη στην ιατρική. Άλλωστε οι καταστάσεις διεθνώς θα είναι τόσο ανώμαλες, που ούτε έρευνα, ούτε χρήματα θα υπάρχουν για να δώσουν ελπίδα. Τότε θα υπάρξει τρόμος και οι άνθρωποι θα στρέψουν το βλέμμα και την ελπίδα στον Θεό, όπως και για τις άλλες διαμορφωμένες καταστάσεις (πείνα κλπ). Οι Άγιοι του Θεού, που έχει προφητευτεί ότι θα περπατήσουν ανάμεσά μας, θα γιατρέψουν τον κόσμο και τότε ο κόσμος θα πιστέψει. Ο όσιος Παίσιος είχε πει ότι δεν θα βρίσκεις άπιστο τότε. Πως αλλιώς μπορεί να γίνει αυτό μέσα από τη σημερινή κατάσταση; Ο όσιος Παίσιος πάλι είχε πει ότι ο Θεός βγάζει το καλό μέσα από το κακό. Οι διαβολιστές σπέρνουν τον τρόμο στους ανθρώπους κι ο Θεός θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόμο για να πιστέψουν οι άνθρωποι. Μόνον έτσι, σύμφωνα με το μυαλό μου, μπορεί να συντελεστεί η καθολική Πίστη, που προφήτευσε ο όσιος Παϊσιος. Όμως με πονάει αυτό!

– Γιατί παππού;

– Αξίζει στον Χριστό μας αυτή η συμπεριφορά; Πάλι δηλαδή θα πιστέψουμε για να μην πεθάνουμε; Πάλι κριτήριο η ζωούλα μας; Έκαναν τεράστια ζημιά οι επίσκοποι στο θέμα κατήχησης. Σου επαναλαμβάνω όμως ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ. Θα έχουν “καεί” με τα προσεχή και μόνο με δυο πιθανότητες θα συμβούν τα έσχατα :

α) να ξεχάσουμε οι άνθρωποι και να αφήσουμε πάλι κάποιους να μας πλανήσουν ώστε να χαραχθούμε ή

β) να βρεί νέους τρόπους καταστροφής του ανθρώπου ο διάβολος. Σε αυτή την περίπτωση όμως, πως δεν έχει προφητεύσει ο Θεός κάτι σχετικό; Αλλά και πάλι σκέψου πόσους αιώνες πήρε στον μαύρο να μας παγιδεύσει, οπότε αν οργανώσει κάτι νέο μάλλον πάμε για το 5.000 τα έσχατα…

Εκτός κι αν όπως σου είπα είμαστε τόσο βλάκες να πέσουμε στην ίδια παγίδα!

– Οπότε παππού τι συνιστάς;

– Συνιστώ το παράδειγμα Νινευή! Ο Χριστός είναι «ὃς πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν» (Α’Τιμ.β’4). Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα σωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, μη σου πω ότι μπορεί να μεταστραφούν και εκπεσόντες άγγελοι. Μου είναι αδύνατο στη σκέψη μου το Μεγαλείο του Χριστού να “συμβιβαστεί” με σωτηρία λίγων εκλεκτών. Αν ήταν έτσι εδώ και αιώνες θα είχε συντελέσει τα έσχατα και θα είχαν σωθεί λίγοι, γιατί πάντα υπήρχαν και υπάρχουν λίγοι εκλεκτοί. Αλλά ο λογισμός μου λέει ότι αν τώρα ο διάβολος φάει ένα γερό χαστούκι (όπως είπε ο όσιος Παϊσιος) τότε τι θα φάει στα έσχατα; Ταιριάζει στην Παντοδυναμία του Χριστού μια Πύρρεια νίκη; Τι Παντοδύναμος είναι; Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να σώσει κι όλη την ανθρωπότητα. Σκέφτεσαι ότι πολλοί ήταν νεκροί, θαμμένοι στον Άδη επί χίλια, δυο χιλιάδες ή και περισσότερα χρόνια και τους ανέστησε ο Χριστός με την εις Άδου Κάθοδον; Σκέψου Παντοδυναμία! Όχι απλά από μηχανής θεός αλλά από αιώνων ΘΕΟΣ, από Αγάπη ΘΕΟΣ!

– Παππού, μπορώ αυτά που μοιράστηκες μαζί μου να τα δημοσιεύσω στο διαδίκτυο;

– Αγόρι μου, ποιός είμαι εγώ να σου το απαγορεύσω; Ελεύθερος είσαι να κάνεις ό,τι νομίζεις, ελεύθερους μας έκανε ο Θεός. Αλλά θα ήθελα να επιστήσεις την προσοχή όσων τα διαβάσουν σε ένα σημείο.

– Ποιό παππού από όλα;

– Την αισιοδοξία που σου μετέδωσα για την μεγαλειώδη νίκη του Χριστού κι όσων τον πιστεύουν, να μην την θεωρήσουν βεβαίωση σωτηρίας τους. Ο Χριστός θα σώσει την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, όπως σου είπα, αλλά το ζητούμενο για τον καθένα είναι να είναι μέσα στους σωσμένους. Ο Χριστός θα νικήσει συντριπτικά αλλά ανεξάρτητα από αυτό πρέπει ο καθένας να προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς να επαναπαύεται στους άλλους, να είναι μέσα στους σωσμένους και να μην μείνει σαν μωρή παρθένα “αλάδωτη” εκτός νυμφώνος. Τι κρίμα να σωθούν οι πάμπολλοι και να μην σωθείς εσύ; Θα το τονίσεις;;;

– Ναι, παππού! Σε ευχαριστώ πολύ!

BAS_4

Στο χθεσινό άρθρο δόθηκε λάθος διεύθυνση σε ένα βίντεο. Η σωστή >
https://www.brighteon.com/47c75f2a-e021-488b-aa91-5d9f7e6a85e7

Σήμερα για χιούμορ δείτε κάτι πραγματικά καλλιτεχνικό από Ολυμπιονίκη >
https://www.brighteon.com/23dfea11-7482-42db-92ed-623f4a82d3e3
κι εδώ με το παιδάκι του >
https://www.brighteon.com/03f53fe4-acf0-4edb-9872-41d11c84bc3b
Το video από τη σειρά που παραθέτω, επειδή είναι το τελευταίο και θέλω να σχολιάσω πάνω σ’ αυτό λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε, θα το δώσω αύριο Θεού επιτρέποντος.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr