ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΑ (θεό)

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 23 Σεπ 2021 - 21:30

Προς άρση παρεξηγήσεων διαβάζουμε από wikipedia : Ο Ρα ήταν για τους Αιγύπτιους ο θεός ήλιος με κεφάλι γερακιού. Ενώθηκε με τον Άμμωνα και αποτέλεσε τη μεγάλη δυναστική θεότητα της Αιγύπτου. Οι Αιγύπτιοι υποστήριζαν ότι αυτός έφτιαχνε τους ανθρώπους και αυτοαποκαλούνταν τα ζωντανά του Ρα.
Διαβάζουμε τώρα είδηση : Οργισμένοι Μητροπολίτες Θράκης κατά της εκλογής Μουφτήδων! «Ε, όχι και Χομεϊνί στη Θράκη!»

Δηλαδή οι έλληνες χομεϊνήδες δεν θέλουν τους μουσουλμάνους χομεϊνήδες. Γιατί τα δήθεν επισκοπάκια του Χριστού (δεν ειρωνεύομαι τον Χριστόν, Αυτόν λατρεύω), που υπέκλεψαν την εκλογή τους από το σώμα των πιστών όπως ίσχυε, εκλέγονται πλέον μεταξύ τους.
«Ἐπίσκοπον χειροτονεῖσθαι … ὑπὸ παντὸς τοῦ λαοῦ ἐκλελεγμένου» λένε οι αποστολικές-εκκλησιαστικές διατάξεις και ιεροί κανόνες κι αυτοί έστησαν το δικό τους χαλιφάτο. (Δείτε σχετικά > http://ikee.lib.auth.gr/record/282262/files/GRI-2016-16160.pdf )

Λοιπόν η διαστροφή της διαστροφής :

α) Θέλουν να επιβάλουν στους άλλους να στήσουν χούντα όπως αυτοί,
β) Λένε «η Θράκη ούτε ήταν ούτε μπορεί να γίνει ποτέ χαλιφάτο!» ξεχνώντας ότι οι ίδιοι έκαναν χαλιφάτο την Εκκλησία του Χριστού,
γ) Προσέξτε το επιχείρημά τους «Ο Μουφτής στην Ελλάδα είναι και δικαστής. Δεν μπορεί να εκλέγεται», όταν οι ίδιοι το παίζουν όχι μόνο δικαστές αλλά κι επιστήμονες και
δ) Μιλάνε για το ισλάμ, που είναι ένα πολιτικό κόμμα, πολιτική επιδίωξη, είναι οι άνθρωποι του πολέμου και της εξάπλωσης, όπως το λέει η διδασκαλία του Μωάμεθ.

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;;; ΘΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΤΕ;;; ΟΧΙ ΚΑΛΕ… ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ. Δεν με πιστεύετε; Ακούστε τον >

https://www.brighteon.com/1e8343d2-28a3-419b-9b31-72df3f0d1fc8

Πριν σας πω τη δική μου άποψη ακούστε ένα πρόσφατο όνειρό μου.
Εκεί που κοιμόμουν με τον φόβο των επιδραμόντων ισλαμιστών (3-5εκ αναμένονται από Αφγανιστάν) είδα ότι εισακούστηκε η προσευχή μας κι ο Μεγαλοδύναμος αποφάσισε να μας στείλει για βοήθεια τον Γέρο του Μωριά. Δόξα τω Θεώ λέω και καταφθάνοντας ο Γέρος ρωτάει :
– Τι έγινε παιδιά, τι πρόβλημα υπάρχει;
– Να Γέρο, του λέμε, τα στίφη των μουσουλμάνων είναι ήδη εντός της χώρας κι απειλούν.
– Μα πως ήρθαν, εμείς χύσαμε το αίμα μας να τους διώξουμε και να απελευθερωθούμε!
– Ε, να, ψελίζουμε εμείς, τους ανοίξαμε την πίσω πόρτα και μπήκαν…
– Ρε ουστ αχάριστοι πισωγλέντηδες, μας είπε, κι έγινε καπνός… και το όνειρο κατέληξε εφιάλτης.
Λοιπόν η γνώμη μου : Η Ελλάδα απελευθερώθηκε από τους Ορθόδοξους μαχητές (κανένα θρήσκευμα δεν πολέμησε ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ), που έδιωξαν την ισλαμική λαίλαπα με βαρύ φόρο αίματος. Οι ισλαμιστές δεν γύρευαν από τους Έλληνες να δηλώσουν τουρκόπουλα αλλά να απαρνηθούν την Ορθοδοξία και να προσκυνήσουν τον Αλλάχ, να γίνουν ισλαμιστές. Κανονικά έπρεπε επί ποινή ροπάλου να ακούγεται ακόμα και η λέξη “ισλαμ” σε απελευθερωμένα Ελληνικά εδάφη. ΑΡΑ ΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜ ΟΙ ΜΗΤΡΟΜΠΟΛΙΤΕΣ;

Αλλά όταν ακούμε ότι στα ιερά τζαμιά λατρεύεται ο Θεός, από τον παπά Ρα, που είναι Πατριάρχης τι να πούμε;

https://www.brighteon.com/47c75f2a-e021-488b-aa91-5d9f7e6a85e7

Από τον άλλον παπά Ρα (Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: «Μέχρι το 2040 θα χακάρονται οι άνθρωποι – Η νέα θρησκεία είναι πραγματικότητα») ακούμε να προτρέπει να παντρεύουμε τις κόρες μας με τους επιδράμοντες μουσουλμάνους, αυτούς που ο προκαθήμενός του αποκαλεί “πολιτικό κόμμα, πολιτική επιδίωξη, ανθρώπους του πολέμου και της εξάπλωσης, όπως το λέει η διδασκαλία του Μωάμεθ”.
Και το κυριότερο ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ (Αγ.Νικοδήμου του Αγιορείτου), το οποίον περιέχει το σύνολον των αποφάσεων των Οικουμενικών Συνόδων.
Πες μας παπά Ρα, πως θα ευλογήσει τα παιδιά των μικτών γάμων (άρα μη Ορθοδόξων) ο Χριστός; Πως θα ευλογήσει αβάπτιστα παιδιά ο Χριστός;

Πάρτε το χαμπάρι : Δυο δρόμοι υπάρχουν στον κόσμο, του Θεού και του διαβόλου. Το είπε ο Χριστός! «Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.» (Ματθ.ς’24
Κανείς δεν ημπορεί να υπηρετή συγχρόνως δύο κυρίους· διότι η θα μισήση τον ένα και θα αγαπήση τον άλλον η θα προσκολληθή στον ένα και θα καταφρονήση τον άλλο. Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετήτε τον Θεόν και τον πλούτον· η θα αγαπήσετε τον Θεόν και θα περιφρονήσετε τους επιγείους θησαυρούς η θα υποδουλωθήτε εις αυτούς και θα καταφρονήσετε τον Θεόν.)
Αυτοί επέλεξαν τον σατανά, αμφισβητώντας τον Χριστό!

Έρχεται πάλι ο μητρομπολίτης Αλεξανδρούπολης να λέει ξεδιάντροπα :
https://www.brighteon.com/9db3c3ab-da6e-408b-a45e-514123c2e276

“Εκκλησία δεν είμαι εγώ, αλλίμονο αν η Εκκλησία είχε εμένα ως μαντρόσκυλο, εγώ θα πω αυτό που λέει η Εκκλησία, δηλαδή το πλήρωμα των πιστών, θα αφουγκραστώ τους χριστιανούς τι λένε, ποιό θεωρούν σωστό, εγώ θα υπερασπιστώ αυτό που λένε οι χριστιανοίστό, ακόμα κι αν οι χριστιανοί μας θεωρούν σωστό αυτό που είναι αντίθετο με το Ευαγγέλιο γιατί οι χριστιανοί μας έφτιαξαν το Ευαγγέλιο, δεν έφτιαξε το Ευαγγέλιο την Εκκλησία”.
ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ! Ο πάπας αμφισβήτησε μια λέξη από το “Πάτερ ημών” και δαύτος το σύνολον του Ευαγγελίου!

Μαζέψτε τον παπά Ρα, που το παίζει θεός αμφισβητώντας την Θεοπνευστία του Ευαγγελίου, ότι κεφαλή της Εκκλησίας είναι ο Χριστός κι επιβεβαιώνει τον εξαιρετικό αρθρογράφο Νεκτάριο Δαπέργολα, που πρόσφατα έγραφε για δαύτον :
“ὁ πιό συνεπής πάντως, μιά πού ἀπό τά δικά του χείλη τουλάχιστον ποτέ δέν ἀκούστηκε ὀρθόδοξη κουβέντα” (Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ”…)
[Παρένθεση : κύριε Δαπέργολα καλά; Ανησυχώ για σας και συμπονώ προσευχόμενος. Νοιώθω (και με απόλυτο δίκιο) ότι αν σας πιάσει από τη μύτη κανείς θα σκάσετε για αυτά που συμβαίνουν στην Εκκλησία! Κουράγιο, τελειώνουμε … ευχαριστούμε για τα άρθρα σας, μάλλον έχετε εξαντλήσει κάθε όριο καθωσπρεπισμού… εκφραστείτε λίγο πιο ελεύθερα…]

Πέραν των διαπιστώσεων του κ.Δαπέργολα μιλάμε για ένα άτομο (;;;), που κάθε δήλωσή του, ακόμα και κήρυγμά του, βάζει μπουρλότο στα θεμέλια όσων αποτελούν τα Ιερά και τα Όσια μας, στην παραδεδομένη από τους Αγίους Πατέρες πίστη μας. Κάλλιστα θα μπορούσε να του αποδοθεί το προσωνύμιο “ο μπουρλοτιέρης Ιεράρχης”. Δεν χρειάζεται να μακρηγορήσει ο κ.Άνθιμος, καθώς ακόμη και σε μια μικρή παράγραφο μπορεί να αλλοιώσει τα δόγματα της πίστης μας, να υποσκελίσει τους Κανόνες της Εκκλησίας μας, να εκστομίσει αναλήθειες, ανακρίβειες και ψεύδη. Μέχρι και το Ευαγγέλιο διαβάζει στην Θεία Λειτουργία στα νέα ελληνικά…

(https://katanixi.gr/oikoymenismos/o-alexandroypoleos-diavase-to-eyagge/

https://katanixi.gr/poikila/gia-ton-alexandroypoleos-anthimo-tair/

https://katanixi.gr/poikila/mitropolitis-alexandroypoleos-koinoname-choris-kanena-fovo/ )

Μέχρι κι ότι καλά έκαναν κι έκλεισαν τις εκκλησίες, είπε ΚΙ ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.

(https://katanixi.gr/koinonia/mathima-tapeinosis-apo-ton-mitropolit/ ).
Αλλά με κολλητούς όπως στην εικόνα του άρθρου τι να πει;
Κυρίως όμως να λέει “Η νέα θρησκεία των δεδομένων είναι ήδη πραγματικότητα πολύ πριν το 2040 και θα είναι εφικτό μέχρι τότε το να χακάρονται οι άνθρωποι και οι αλγόριθμοι να μας μαθαίνουν, πριν εμείς κατανοήσουμε τον εαυτό μας”.
Για ποιά θρησκεία μιλάς παπά Ρα, που παριστάνεις τον θεό κι αμφισβητείς την Θεοπνευστία των Θεοφόρων Πατέρων;

BAS_4

Σημ. Συνεχίζω τα περί παγκοσμιοποίησης στο επόμενο άρθρο (Θεού επιτρέποντος).
Σας δίνω όμως το 5ο μέρος των videos >

https://www.brighteon.com/f9630e0d-d634-47aa-9314-1e25e4da2c4d

και το καθιερωμένο χιούμορ, που όμως είναι μια “επιστημονικότερη” αντίκρουση των αεριολόγων κορωνογιατρών και κλυσματικών “επιστημόνων” >

https://www.brighteon.com/99ef3a03-010a-4c90-b98a-17264953e738

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr