ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Μαρίνος Ριτσούδης – ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ…

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 13 Μάι 2022 - 21:30

Έτσι τιμούν τους ήρωες οι Ορθόδοξοι..μεγάλο γράφιτι στο κέντρο Dorcel του Βελιγραδίου με τον ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟ ΡΙΤΣΟΥΔΗ,ο οποίος αποτάχτηκε από το ΠΝ γιατί αρνήθηκε να λάβει μέρος στους βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας το 1999!!!

Θαυμάστε το αγέρωχο βλέμμα του!

Ο Ριτσούδης, ο οποίος για την κίνηση του αποτάχθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση και κυνηγήθηκε από την κυβερνηση Σημίτη, αρνήθηκε ακόμα και την οικονομική ενίσχυση που του πρόσφερε η Σερβία προκειμένου να τον τιμήσει.

Στην απολογία του στο ναυτοδικείο Πειραιά όπου δικάστηκε, είπε: «Είχα δύο δρόμους να διαλέξω. Επέλεξα αυτόν που έχετε πάνω από σας» δείχνονταν την εικόνα του Χριστού πάνω από το Προεδρείο «τον οποίο και εγώ βάζω πάνω από όλα, γιατί ο νόμος του Θεού είναι πάνω από όλους. Είναι η συνείδηση του καθενός».

Σήμερα, εργάζεται ως καπετάνιος σε γιοτ, αλλά οι σέρβοι δεν τον ξέχασαν και το πρόσωπο του κοσμεί τους δρόμους του Βελιγραδίου.

Εμείς ούτε το γνωρίζουμε…

Αντίθετα οι ΑΡΧΙΫΠΟΚΡΙΤΕΣ σκ@τάνθρωποι πολιτικοί που τον δίωξαν, κλαψουρίζουν σήμερα για τους βομβαρδισμούς αθώων στην Ουκρανία, ενώ στέλνουν όπλα για να σκοτώνουν ρωσόφωνους και πίνουν μέχρι το μεδούλι από τα κόκκαλα των Ελλήνων! Αλλά τον Ριτσούδη τον καταδίκασαν!

Γιατί ο Μαρίνος Ριτσούδης δεν προσκύνησε, κι όπως ο Κολοκοτρώνης διώχθηκε.

Ούτε δέχθηκε πληρωμή, γιατί τα υψηλά ιδανικά δεν έχουν κοσμικό αντίτιμο.

Ο Μαρίνος Ριτσούδης αρνήθηκε να σκοτώσει τα παιδιά των Σέρβων, χάριν του Ελληνικού του φρονήματος. Σήμερα πόσοι “αίλοιναις γιατροί”, πληρώνονται για να μπολιάζουν τα Ελληνόπαιδα και να τα στέλνουν άκλαυτα; (www.triklopodia.gr/ο-μάριος-έφυγε-για-πάντα-είχε-εμβο/ ).

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΡΙΤΣΟΥΔΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Πόσοι άνθρωποι υπάρχουν σήμερα;;;

ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ!!!

Αυτόν που βάζει τον Χριστό πάνω από όλα, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπως τους είπε αγέρωχα μέσα στο δικαστήριο!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

«Θα’ρθούμε μια νύχτα, που κι αυτά τ’αστέρια θα’χουν σβήσει, και δεν θα ξέρετε αν είστε ζωντανοί ή πεθαμένοι. Μα εμείς θα’ρθούμε φέρνοντας μαζί μας χιλιάδες άστρα, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ κι έναν ήλιο ματώμενο : ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ… Έσσεται ήμαρ!!!»

(Θ.Κολοκοτρώνης-καποτε σε μια συναξη)

BAS_4

ΥΓ – https://www.brighteon.com/4fed50c5-ce5e-48fc-9dae-77e2740f391d

https://www.brighteon.com/b0a072b1-abb4-4f50-8946-b6ba222b24c9

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr