ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 17 Σεπ 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εδώ και χρόνια μιλώ με πολύ κόσμο για όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν. Ζώντας εδώ και δεκαετία με αυτά, με μια αρκετά σημαντική πληροφόρηση, κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότιο πολύς κόσμος έχει χάσει τον προσανατολισμό του κι αδυνατεί να καταλάβει ακόμα και τα απλά γεγονότα. Που να του ζητηθεί να τα αποκωδικοποιήσει κι όλας. Ακούει για παγκοσμιοποίηση, για νέα τάξη πραγμάτων, για σιωνισμό, οικουμενισμό, εβραίους κι άλλα πολλά αλλά έχει πλήρως μπερδευτεί κι αδυνατεί να τα μοντάρει στο μυαλό του και πού μυαλό για άμυνα έναντι του τι έρχεται.

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι σχολιαστές γενικά και ειδικά εδώ στην Τρικλοποδιά. Το πρόβλημα όλων μας είναι ότι κατανοώντας τους όρους νοιώθουμε ότι κι ο άλλος έχει την αντίστοιχη αντίληψη, που όμως δεν συμβαίνει. Αυτό το κενό θα προσπαθήσω να καλύψω στα προσεχή άρθρα και ζητώ την κατανόηση όσων θέλουν να καταλάβουν το τι πρόκειται να γίνει. Γιατί δυστυχώς θα γίνει πολύς χαμός παγκόσμια (όσο ΠΟΤΕ!!! θυμηθείτε με) αλλά υπάρχει λύση κι αυτήν θέλω να σας δώσω, ώστε ό,τι περάσετε να γίνει με τον κατά δυνατόν ανώδυνο τρόπο.

Θα ζητήσω να πάρω την άδεια, ώστε να παρουσιάσω κάποια videos, που έκρινα ότι θα είναι πολύ κατατοπιστικά, ώστε να γίνει ευκολότερη η κατανόηση των συμβαινόντων (πριν, τώρα και μετά).

Ξεκινώντας κάπως ανάποδα, θα αναφέρω κάτι τρέχον προς προβληματισμό. Γίνεται της κακομοίρας αυτές τις μέρες στον Ειρηνικό μεταξύ Κίνας, Αμερικής, Αγγλίας κι Αυστραλίας. Πολύ λογικά θα αναρωτηθεί κάποιος “πως γίνεται η Αμερική με την Κίνα αποδεικνύονται μέρα με τη μέρα συνεταιράκια στο θέμα του κορωνοϊού κι ετοιμάζονται για μάχη μέχρις εσχάτων; Η Αυστραλία έχει αποδειχθεί το νεοταξικότερο κράτος του κόσμου με τον κορωνοϊό σχεδόν αντιγράφοντας τον κομμουνιστικόν έλεγχον της Κίνας. Πως είναι δυνατόν να συγκρούονται; Σε όλα αυτά τι ρόλο παίζει η μικρή Ελλάδα; Τι ρόλο παίζει το προδοτικό ελλαδικό γκούβερνο και η εξ ίσου προδοτική ιεραρχία της Ελλάδας;

Αυτά προς προβληματισμό μέχρι αύριο. Θα σας παρακαλέσω όμως να κρατήσετε την ψυχραιμία σας έναντι όλων αυτών με χαμόγελο κι αισιοδοξία, διότι πραγματικά υπάρχει φως στο σκοτεινό τούνελ, που ήδη μπήκαμε κι ο μόνος μου σκοπός είναι να σας τονώσω την αισιοδοξία, ώστε όλα να πάνε πολύ καλύτερα από όσο πιστεύει ο πιο αισιόδοξος.
Πάρτε λοιπόν μια νότα γέλιου και συνεχίζω αύριο, Θεού επιτρέποντος >

Πως ξενίνησα εδώ αρθρογραφώντας  www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b9-2020-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-covid-19/
και λίγο ακόμα covid-19

https://www.brighteon.com/6fb34fd1-d7e2-48f4-b42b-0ef2c70a377f

BAS_4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…