ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ”

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 6 Ιούν 2021 - 22:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το σημερινό κείμενο δεν είναι δικό μου. Μου το έστειλε αδελφικός μου φίλος επιστήμονας με την παράκληση να το δημοσιεύσω ειδικά στην Τρικλοποδιά, επειδή κάποιους ενοχλεί το όνομα αλλά όχι το περιεχόμενο, κυρίως όμως το περιεχόμενο της ανοησίας τους. Ίσως αν την ιστοσελίδα την λέγανε Guzzi,gr ή Micrοsoft,gr να τους γέμιζε περισσότερο την κενότητα του κεφαλιού τους. Και καλά να προτιμάς το Micrοsoft,gr; Ας ήταν τουλάχιστον MegaHard.gr !!! Όχι και ΜικροΜάλακο… με φτηνιάρικα φτιάχνεσαι;

Μου γράφει ο αδελφικός φίλος :
“Αγαπητέ αδελφέ,
πολλοι μπολιασμένοι πρώην συμφοιτητές μου Πολυτεχνίτες (και πιθανόν μελλοντικοί ερημοσπίτες), μου επιτίθενται σε ομάδα viber, που έχουμε, επειδή τους ενημερώνω (όχι φορτικά) για εναλλακτικά σενάρια από τα προωθούμενα από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης. Σκέψου ένας διαψεύδει όσα γράφω, χρησιμοποιώντας τα HOAXES για πηγή αλήθειας. Εδώ τι κάνουμε; γελάμε ή κλαίμε; Απλά επειδή ξέρω ότι αρθρογραφείς στην Τρικλοποδιά και “γουστάρουν” να τα ακούν από κει, δημοσίευσε τα παρακάτω, μήπως και βάλουν κάπως μυαλό. Γιατί κάποιοι, που μπορεί να το έπαιζαν κι αριστεροί στα νιάτα τους ξεχνούν ότι τότε επικαλούντο τον Βολταίρο («διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες») για να ακουστούν, αλλά τώρα το παίζουν σταλινικότεροι του Στάλιν.”

Ομολογώ ότι μπήκα σε πειρασμό και με την σύμφωνη γνώμη του έβαλα και τις δικές μου πινελιές στο κείμενο, για να απαντήσω και σε κάποιους δικούς μου, ακόμα κι εντός σπιτιού μου (με την γενικότερη έννοια). Η συνέχεια :
“Έκανες το μπόλι αλλά ποιόν ρώτησες; Ρώτησες κάποιον σοβαρό επιστήμονα ή τον Εισαγγελάτο της TV και τον CooLee, που ούτε η μάνα του (κι αν είναι) τον αμφισβητεί;

Γιατί όλοι ανεξαιρέτως οι παγκόσμια αναγνωρισμένοι επιστήμονες είναι όχι απλά επιφυλλακτικοί αλλά κάθετα αντίθετοι στην διαχείριση της φερόμενης πανδημίας (Δημήτριος Γάκης : ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Covid-19 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ) και ειδικά του εμβολίου, που το χαρακτηρίζουν καταστροφή του ανθρωπίνου είδους; Το ότι έχει κατατεθεί αγωγή στο διεθνές δικαστήριο 1000 δικηγόρων για καταπάτηση της συνθήκης της Νυρεμβέργης (που επιφέρει ποινή θανάτου στους καταπατητές) το διάβασες; Μπαααα, μόνο HOAXES, τη βρίσκεις με τις ΧΩΑΝΕΣ, κοινώς χωνιά….

Γιατί όλοι οι αντίθετοι στα εμβόλια αναφέρουν πλήθος επιστημονικών επιχειρημάτων ενώ όλοι οι “ψυχάκηδες” (βλέπε Fauci, Παγώνη ή Βασιλακόπουλο) προσπαθούν να πείσουν με επιχειρήματα φτηνιάρικου marketing (έχει μπλε και πράσινους κόννους, είναι καλό, είναι διεγερτικό, κάντε το και θα λευτερωθείτε – άραγε από τι, από την ελευθερία, που αυτοί οι καθηΚητάδες στέρησαν;) λες και βλέπεις μικροπωλητές περασμένων δεκαετιών στο δρόμο να διαφημίζουν χασέδες. Αυτοί που σε επιτροπή των 30 έχουν 30 διαφορετικές γνώμες και τελικά γίνεται του Κούλη το σκονάκι, όπως θα δεις παρακάτω. Επιστήμονες, που ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, όπως κι εσλυ βέβαια κι ακούς τους πατρόνους.

Αντί να δεις τα χάλια σου, που κατάντησες νευρωτικός με τη μάσκα, που κατάντησες “υπάκουο σκυλάκι πεκινουά” σε κάποιους άχρηστους κι α(χ)ρηστερούς “επιστήμονες” του κ@λοσυστήματος που κυβερνά, που δεν το κατάλαβες τόσα χρόνια γιατί το υπηρέτησες χωρίς να το ψάξεις, που απαξίωσες την επιστημονική σου ιδιότητα, κύπτοντας και υποκύπτοντας σε πολιτικά ρεμάλια, που μας οδηγούν στο χάος.

Ποιοί ήταν τελικά οι ψεκασμένοι; O ένας μετά τον άλλον βλέπουν πιθανή την «κατασκευή» του κορωνοϊού αλλά εσύ το Κούλιο ανάγνωσμα.

Το ότι ”χάθηκαν περισσότερες ζωές από την αναβολή υγειονομικής φροντίδας παρά από τον covid19 και 23.000 χειρουργεία αναβλήθηκαν” δεν το έλαβες υπόψη; https://dimpenews.com/2021/06/05/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%af%ce%b1%cf%82%cf%87%ce%ac/ . Διευθυντής νοσοκομείου της Ολλανδίας το λέει. ότι
Βάλε λοιπόν τη μασκούλα σου τη μαύρη σα χανούμισα και φωτογραφίσου έξω από το εμβολιαστικό κέντρο με το σήμα της νίκης, λες και κατέκτησες το Κουραδόκαστρο. Αν θες βάλε και ροζέ μασκούλα, νάσαι πιο σέξυ στις ορέξεις του λιγνάδιου γκούβερνου και λίκνισε το κορμάκι σου. Σκέψου ότι όλα αυτά τα πολιτικά γκουβερνορεμάλια “ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ” να ξεπουλήσουν τη χώρα, να κουβαλήσουν 38 εκατομμύρια αφρικανοασιάτες μετανάστες (διάβασε η συνθήκη του Μαρόκου τι προβλέπει κι όχι μόνο κανονισμούς γεφυρών). Αλλά που το συρρικνωμένο τέως μυαλουδάκι σου να σκεφτεί γιατί μπολιάζουν εσένα κι όχι τις υγειονομικές βόμβες, που εισέρχονται σωρηδόν στην Ελλάδα και μαντρώνονται μέσα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να φύγουν προς Εβραιόπη. Μάλλον “αγαπάνε” εσένα κι όχι αυτούς, ώστε να τους αφήνουν να “ψοφήσουν”. Ναι σε αγαπάνε εσένα “σεξουαλικά”. Γι αυτό βάλε τη ροζέ μασκούλα και ομοιόχρωμο στριγκάκι και λίκνισε το κορμάκι σου.

Από άριστος νους καταντάς αντίνοος, άνους και παράνους. Αυτά έκαναν οι επιστημονικές εξειδικεύσεις κι έχασες τον έλεγχο της γνώσης, αποκομμένος από τις ρίζες της γνώσης και μας το παίζεις και καθηγητής Πανεπιστημίου. Τι να διδάξεις ταλαίπωρε; Αυτά που δεν ξέρεις; Αυτά που δεν κατάλαβες ποτέ, που σε δούλεψαν άγρια κι εσύ τα κατάπιες αμάσητα; Αυτά που σου δίνουν σκονάκι να λες όπως αυτός;

Και πολλά σου είπα. Απαξίωσες την επιστημονική γνώση, που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, που ποτέ δεν έψαξες και ποτέ δεν ένοιωσες τον Ελληνισμό μέσα σου αλλά γούσταρες να γίνεις σαν τα εβρ@ιοπ@η. Τι να πω, χούγια είναι αυτά…. Αλλά ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ γιατί αγνοείς ότι ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ. Κι όταν μέσα στο μήμα ή τον επόμενο βγουν οι αφρικανοασιατικές ορδές στο Ελλαδιστάν να σφάξουν τους Έλληνες, θυμίσου τα, αααααν προλάβεις… ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλά που να το καταλάβεις, όταν ψάχνεις μια κίβδηλη λευτεριά, μια ελευθερία που σου στέρησαν για να σου πουν μετά ότι σου την χαρίζουν. Πότε; Όταν θα σε έχουν κάνει πρεζάκια και θα ψάχνεις τη δόση σου (μπόλι) κάθε τρις και λίγο. Λευτεριά με εξάρτηση δεν πάνε.

Έι, ψιτ, θυμίσου : Εκτός από το μπόλι covid19, θα έχεις και τις δόσεις για covid21, covid22, covid_n όπου n τείνει στο άπειρο, με τον περιορισμό πόσο θα αντέξεις. Γιατί όλα sexy κι όποιος αντέξει… Ακόμα να χαμπαριάσεις; Η κυρά Μαγδάλω της γειτονιάς κι ο μπαρμπαΜυτούσης πάντων ξύπνησαν κι ας ήταν του δημοτικού. Εσύ με τα πολλά διπλώματα, δίπλωσες;

Με εν Χριστώ αγάπη κι όχι Κούλια αγάπη”

BAS_4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…