ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : μόνη γάρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί… ΣΟΒΑΡΑ; – Δραματικό μήνυμα

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 31 Ιούλ 2022 - 21:30

Η παρουσία μας, είτε σαν αναγνωστών είτε σαν αρθρογράφων είτε σαν διαχειριστών ιστοσελίδων-ιστολογίων, αποσκοπεί στην ανεύρεση της αλήθειας, αυτής που διαμαρτυρόμαστε ότι αποκρύβεται από το γκούβερνο και τα κρατικά ή ιδιωτικά ΜΜΕ, κι αναγκαζόμαστε να την ανακαλύψουμε στα “ψεκασμένα-συνομωσιολογικά” μέσα, σαν το παρόν και άλλα παρεμφερή.

Πόσοι και πόσοι διαμαρτυρόμαστε για την απόκρυψη ή συσκότιση της αλήθειας σε θέματα καθημερινής πολιτικής, εθνικής ύπαρξης, υγείας, διαβίωσης ή ακόμα κι επιβίωσης πλέον. Τι αγώνας γίνεται σχετικά με την παραπληροφόρηση περί κορωνοϊού κι εμβoλίων. Αυξάνουν δραματικά οι θάνατοι και κάποιοι γελούν στα καμμένα ή στα πλημμυρισμένα (από νερά ή παράτυπους λαθροεποίκους, που λιάζονται ακόμα και μπροστά στο βρωμερό σαράι της Ελλαδικής δικτατορίας).

Γι αυτούς που πιστεύουν ορθόδοξα στον Ιησού Χριστό, καταλαβαίνουν ότι όλη αυτή η προσπάθεια απόκρυψης-παραπληροφόρησης της κοσμικής αλήθειας είναι απόρροια της σατανικής εμπνεύσεως προσπάθειας απόκρυψης κι άρνησης του Χριστού, ως Δημιουργού ορατών τε και αοράτων και Σωτήρος του ανθρωπίνου γένους. Ξεκίνησε με το προπατορικό αμάρτημα και την παρακοή των Εντολών Του και συνεχίζεται αιώνες τώρα και μετά την Ενανθρώπησή Του με την διαστροφή του Θείου Λόγου, για την οποία διαστροφή ο ίδιος ο Χριστός είπε : «18 ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἕως ἂν παρέλθῃ ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ, ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται. 19 ὃς ἐὰν οὖν λύσῃ μίαν τῶν ἐντολῶν τούτων τῶν ἐλαχίστων καὶ διδάξῃ οὕτως τοὺς ἀνθρώπους, ἐλάχιστος (~τελευταίος στη κόλαση) κληθήσεται ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν·» (Ματθ.ε’18-19). Όποιος λοιπόν θέλει να “πειραματίζεται” με τον Θείον Λόγον, τουλάχιστον ας γνωρίζει τις συνέπειες, που δεν περιορίζονται μόνο σ’αυτόν (που συνεχίζει το προπατορικό αμάρτημα, αντί να μετανοεί) αλλά “παίρνει στον λαιμό του” κι άλλους διασπείροντας την αμφισβήτηση της Αλήθειας του κόσμου (=Τριαδικός Θεός) και επεκτείνοντας την συσκότιση της αλήθειας σε όλη την προαναφερόμενη κοσμική διάσταση.

Η προσπάθειά μου ήταν πάντοτε να συμβάλλω στην ανακάλυψη της αλήθειας, όχι αφ’εαυτού, αφού σαν άνθρωπος είμαι ένα τίποτα χωρίς Χριστόν, αλλά παρουσιάζοντας αποκεκαλυμένες από το Άγιον Πνεύμα Αλήθειες Αγίων και Θεόπνευστων πατέρων. Κι αν κάποτε ηθελημένα ή αθέλητα το παρέβην, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη πρώτα από τον Παντοδύναμο Θεό και μετά από όποιον παραπλάνησα.

Μου είναι όμως αδιανόητο να υπάρχουν ελληνορθόδοξες ιστοσελίδες ή ιστολόγια (ασχολούμενες με το θέμα της αλήθειας και ειδικά της Αλήθειας του κόσμου πολύ πριν από μένα), που να προωθούν διαστροφές της Αλήθειας χωρίς κανένα τεκμήριο αλλά αντίθετα έχουν καταρριφθεί με συντριπτικά τεκμήρια από πολλών ετών. Ειδικά δε να προωθούν εμμονικά διεστραμμένους παντελώς αδιάβαστους (αντι)νόες, που αποπατούν το πλατωνικό “γνώμη μπορούν να έχουν όλοι, αλλά γνώση για να έχουν γνώμη έχουν;”, που αγνοούν πως γίνεται η τεκμηρίωση της αλήθειας και η μόνη έννοια τους είναι η ικανοποίηση του ΕΓΩ τους και τίποτα άλλο. Δυστυχώς αυτοί, επειδή έχουν σχετική γνώση των θεμάτων, παραπλανούν εν γνώσει τους τον κοσμάκη και «ελάχιστοι κληθήσονται εν τη βασιλεία των Ουρανών». Πόσο κρίμα να πάρουν στο λαιμό τους αθώους;

Η τελευταία κριτική δεν αφορά την διαχείριση της Τρικλοποδιάς, που γνωρίζω καλά ότι καλοπροαίρετα προσπαθεί μέσα σε κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και διώξεων να φωτίσει γενικά τις καταστάσεις. Παρόλη την καλή προαίρεση όμως κάποιες φορές πέφτει σε παγιδούλες (είναι κι αυτοί οι κοσμικοί συμβιβασμοί), που πιστεύω ότι με την πάντα καλή της προαίρεση θα τους καταλάβει και δεν θα επιμείνει, σαν κάποιους εμμονικά αμετανόητους. Είναι και αυτή η κυρία Σκεπτόμενη Ελληνίδα, που θα βοηθήσει, στην οποία με την ευκαιρία (αν θυμάμαι καλά εξ όσων μου μετέφεραν) εύχομαι με όλη μου την καρδιά να καλοδεχτεί τα εγγόνια της.

Επι του συγκεκριμένου θέματος και της (από πολλών χρόνων) προωθούμενης πλάνης κι (από εξ ίσου πολλών χρόνων) πλήρως καταρριφθείσης πλάνης! Η φράση του Χριστού, που δήθεν υπήρξε και αφαιρέθηκε από το Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο : “μόνη γάρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί͵ φυτόν ουράνιον καί βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη”!

Προσέξτε επίπεδα διαστροφής :

● Δεν δόθηκε οπτική τεκμηρίωση.

● Πηγή η βιβλιοθήκη του Βατικανού (μπορούμε να το δούμε και μεις;). Το Βατικανό σαν πηγή αλήθειας είναι 15 σκαλοπάτια κάτω από την κάθε Παγώνα.

● Εφευρέτης της πλάνης κάποιος μη θεολόγος, μη φιλόλογος, μη καθηγητής αλλά προπαγανδιστής της χούντας.

● Ο Ευσέβιος Καισαρίας, στον οποίον αποδίδεται η αυθεντικότητα της φράσης, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ.

● Η φράση προϋπήρχε των Ευαγγελίων χρονικά και ανήκε στον ιουδαίο Φίλωνα!

Όλα όσα ανέφερα πλήρως ντοκουμενταρισμένα στο παρατιθέμενο .pdf αρχείο, υπάρχουν δε στο διαδίκτυο από πολλών ετών.

Τόσο διεστραμμένη η κατάσταση, όπως των εμβολίων :

● αρχικά : τα εμβόλια είναι η απόλυτη λύση και κανένας κίνδυνος παρενέργειας.

● σε 2ο χρόνο : με το εμβόλιο θα νοσήσετε ελαφρά, ε κι αν υπάρχει κάποια παρενέργεια.. πάντα υπήρχαν…

● σε 3ο χρόνο : με το εμβόλιο αν πάτε στην εντατική δεν θα πεθάνετε … για τις παρενέργειες τσιμουδιά

● σε 4ο χρόνο : κάντε και 4η δόση γιατί μόνο με 3 έχετε 4πλάσια πιθανότητα να πεθάνετε..

● η “τραγωδία” συνεχίζεται στα συστημικά μέσα …

Γι αυτό λοιπόν λέω στα ελληνορθόδοξα μέσα : θα ακολουθήσετε την κατηφόρα των συστημικών, με τον εμμονικά άσχετο αδιάβαστο κι αμετανόητο, που συνεχώς παραπληροφορεί χάριν του ΕΓΩ του; Στο χέρι σας είναι ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, του Οποίου διαστρέφουν τον Λόγον!

Όταν κάποτε δημοσιεύουν τα ΜΜΕ ψευδείς ειδήσεις, αναγκάζονται νομικά να ζητήσουν συγγνώμη δημοσιεύοντας τα πραγματικά γεγονότα. Εδώ ποιός θα αναλάβει να σβήσει τις αναρτήσεις με τα ψεύδη περί Θεού; Ή επειδή είναι ο Θεός δεν πειράζει; Μα εκεί είναι το θέμα!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

Ποιός ρισκάρει, ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ;

Επαναλαμβάνω και προκαλώ : αν κάποιος έγραφε ατεκμηρίωτα λ.χ. για κάποιον εφοπλιστή ότι ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά, θα αναγκαζόταν για αναίρεση των δημοσιευμένων. Για τον Χριστό όμως δεν υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία;

Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν!

μόνη γάρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί

BAS_4

ΥΓ – Δείτε ένα σοκαριστικό-καταγγελτικό video σχετικά με τις εκτρώσεις (όσοι είναι ευαίσθητοι ας μην το δουν, αλλά αυτές που έκαναν έκτρωση κι όσοι συμμετείχαν να το δουν οπωσδήποτε μήπως μετανοήσουν και σωθούν) >

https://www.brighteon.com/79233a62-c7d5-443a-92d6-9110297fc418

Για να μην χαλώ την παράδοση δείτε κι αυτό σαν “γλυκαντικό” και πιθανόν χρήσιμο για τις διακοπές σας σε νησιά >

https://www.brighteon.com/1044caaa-fb9f-4f47-9765-b4416a484ae5

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr